Gas Guzzlers

poruka: 765
|
čitano: 147.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Nemaš frke, stigneš.

Poštovani,

zbog upita hoće li se sličan turnir održati i nakon ljeta odlučili smo odgoditi turnir za rujan.
Naime, postoji puno zainteresiranih koji zbog korištenja godišnjih odmora i školskih praznika nisu u mogućnosti sudjelovati na istome.
Budući da nema smisla dva puta organizirati isti događaj, odlučili smo preskočiti ljetni (vrućine su doprinijele našoj odluci) te napraviti veliki turnir povodom početka nove školske godine.
Dakle, svi moraju kupiti igru u Technomarketu, vježbati preko ljeta, te izaći na ispit u rujnu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 3
17 godina
Gas Guzzlers

Može li se ova igra igrati preko LAN-a? Vidio sam da postoji neki dedicated server, ali mi baš nije jasno kako to upogoniti.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gas Guzzlers
crystal6 kaže...

Može li se ova igra igrati preko LAN-a? Vidio sam da postoji neki dedicated server, ali mi baš nije jasno kako to upogoniti.

Vrlo lako je podici dedicated server. Tu su detalji vezani za podizanje servera: http://forum.gamepires.com/yaf_postst44_Starting-Dedicated-server.aspx

Obavezno instaliraj 1.1 patch u kojem dobijas Dedicated Server Gui Launcher pa ne moras prckati po configu.
Uglavnom, odaberes postavke i stisnes na start gumb. Ako igras igru samo u LAN-u, mozes maknuti kvacicu "Report to master server" tako da ga drugi ljudi nece vidjeti izlistanog.
I moras se spajati preko IP-a. Kad odes u multiplayer, imas gumb za direkno spajanje preko IP adrese jer nema  jos   izlistavanja za LAN servere.
Znaci moras samo znati lokalni IP od kompjutera na kojem si pokrenuo dedicated server.

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nemaš frke, stigneš.

Poštovani,

zbog upita hoće li se sličan turnir održati i nakon ljeta odlučili smo odgoditi turnir za rujan.
Naime, postoji puno zainteresiranih koji zbog korištenja godišnjih odmora i školskih praznika nisu u mogućnosti sudjelovati na istome.
Budući da nema smisla dva puta organizirati isti događaj, odlučili smo preskočiti ljetni (vrućine su doprinijele našoj odluci) te napraviti veliki turnir povodom početka nove školske godine.
Dakle, svi moraju kupiti igru u Technomarketu, vježbati preko ljeta, te izaći na ispit u rujnu.

Izaći ću ja na faksu na ispit u rujnu ako ću tolko igrati :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina

Uspio sam, hvala. Budući da smo samo moj brat i ja, nije baš fora stalno igrati 1 na 1. Mogu li se preko konzole staviti botovi (po mogućnosti i težina)?

P.S. Ne znam zašto, no kad preko GGDedicatedServerLauncher stisnem launch, ništa se ne dogodi. Moram ručno pokreniti server.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 19:48 (crystal6).
16 godina
Gas Guzzlers

Za koliko bi bilo fer prodat boxanu igru ne otvorenu?

Al neka realna cijena, dobit cu je na poklon a posto ne igram, prodao bi je.. Racunajte da je prodajem kao u ducanu samo po nizoj cijeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

Za koliko bi bilo fer prodat boxanu igru ne otvorenu?

Al neka realna cijena, dobit cu je na poklon a posto ne igram, prodao bi je.. Racunajte da je prodajem kao u ducanu samo po nizoj cijeni.

nedaj to ispod 100€

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Cetvrto mjesto za sada  {#}. Hvala svima koji su do sada glasali. 
http://www.european-games-award.com/index.php/categories

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Bilo bi super kad bi je izglasali kao najbolju evropsku driving igru, em motivacija, em reklama.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Gas Guzzlers

Malo {#}

Dok vidim DiRT Showdown na trećem mjestu ispred GG dođe mi da se zrigam jer taj DiRT je sranje većih razmjera.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

He he :)

9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

ljudi svaka čast na igri!ja koji sam iz srbije sam ponosan sto ste vi u hrvatskoj napravili ovakvu igricu i to vas osmorica kako sam negde pričitao a ne amerikanci{#}

12 0 hvala 1
15 godina

Onda kupi igru. To je zadnji odgovor koji ćeš dobiti ovdje.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Imam jedan problem, kada igram knockout, sada naprimjer zadnja utrka auto mi je bio 80% (ono što pokazuje štetu kod brzinomjera) i samo mi je odjednom eksplodirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Mislim da sam skužio koje je zadnji na kraju kruga tome auto eksplodira.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Gas Guzzlers

I kako vam ide prodaja ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gas Guzzlers

domaća recenzija, hrvatima najpoznatijih recenzista :D ili recenzatora :D
gamereport 4/5 

Moj PC  
7 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

zasto se igra rusi u multiplayeru kad zelim nac servere?? to mi se prvi put danas desilo:(

patch je inace v.1.1 instaliran

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 15:50 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

zasto se igra rusi u multiplayeru kad zelim nac servere?? to mi se prvi put danas desilo:(

patch je inace v.1.1 instaliran

Probaj ponovno. Resetirao sam master server. Nije se resetirao valjda vec mjeses dana pa je moguce da je svasta poslo krivo.
Za tako nesto jos nismo imali prijavu nakon 1.1 verzije. Probaj ponovno pa javi da li je sada sve ok.

17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Evo kako napreduje 1.2 patch i stvari koje su do sada ukljucene u njega:

http://forum.gamepires.com/yaf_postst135_Patch-1-2---Work-in-Progress.aspx

3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

ista stvar ko i prije i dalje se rusi :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

GG je drugi za sada. Bitka je zestoka :)

http://www.european-games-award.com/index.php/categories

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo sad sam drugi put probao sad je sve u redu hvala na pomoci :))

17 godina
neaktivan

9 0 hvala 0
16 godina
Gas Guzzlers

Pa neka sada netko kaze: "uu igra je skupa".... a ionako nije bila lol.

Ne znam kako vam ide prodaja, ali nije bas da vam zelim biti skroz u kozi {#}.... mislim, ove razvikane igre pokrivaju vas "male" bez obzira bile lose ili dobre, pa vam automatski dobrim djelom otezavaju posao nezasluzeno, nazalost {#}. S druge strane, to se moglo i ocekivati jer je uvijek tesko "from scratch", nadam se samo da cete se u buducnosti dignuti.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice