Gas Guzzlers

poruka: 765
|
čitano: 147.522
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Gas Guzzlers
geek_boy1 kaže...

zanima me samo zas nema nista igraca u multiplayeru kad otvorim igru jedva da nadjem par ljudi za match ?

Problem je sto vecina ude na server pa ode cim nema nikoga i tako nikako da se skupi ljudi.
No cim bude 3-4 covjeka onda dolaze ko ludi. Dovoljno da nas ude 2-3 i vec se prepuni server.
Inace developeri su na serveru svaki radni dan od 12:00-13:00 i cim nas ude par odmah dode ekipe. Samo problem
je sto jos nismo podigli strane servere pa je strancima ping malo veci problem.

13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Oni kreteni s Xfirea još ovu igru nisu supportali. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Winchester01 kaže...

Oni kreteni s Xfirea još ovu igru nisu supportali. {#}

Pa otvori temu i zatrazi, ako skupis podrsku drugih ljudi dodat ce..... tako je u 90% slucajeva.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 23:13 (lovac82).
14 godina
Gas Guzzlers

aj kad neko otvori temu na xfire supportu nek stavi link ovdje...vjerujem da velika vecina ima xfire

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Otvorena je tema čim je igra izašla ali ovima triba 100 godina da napišu kod. Ovaj Xfire je stvarno propa otkad su došli ovi novi vlasnici.

0 0 hvala 0
16 godina
Winchester01 kaže...

Otvorena je tema čim je igra izašla ali ovima triba 100 godina da napišu kod. Ovaj Xfire je stvarno propa otkad su došli ovi novi vlasnici.

Ma i prije je znalo nekada biti.... novi update jednostavno nikadada dode, ali kada dode.. dodaju nekada i do 30-tak novih igara.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Velika je greška što igre nema na Steamu. Vjerojatno na to nisu mogli utjecati ali opet je šteta, tako bi zaradili više.

Nazalost nije do nas. Steam se pravi pametan.
Ovdje se moze dati podrska da igra izade na steamu:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2715480

16 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...

Nazalost nije do nas. Steam se pravi pametan.
Ovdje se moze dati podrska da igra izade na steamu:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2715480

No stvarno, u cemu je problem sa Steamom? Ignoriraju vas, ili imaju primjedbe? Zivo me interesira...

Hypnotize me, mesmerize me, drain the color from my eyes
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Odbijaju nas stalno, ali ne daju oni nikad komentare zasto. To je njihova politika da kazu "igra je odbijena, a komentare ne dajemo jer nam je to trosak". Copy/Paste svaki puta.
Nama ne preostaje nista drugo nego da i dalje pokusavamo. Dosta ih tako isto nije moglo upasti, pogotovo ako su u koliziji sa nekim naizgled slicnim naslovima,

ali onda upadnu jednog dana. Dosta ih se zali na Steam i njihovu politiku.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...

Odbijaju nas stalno, ali ne daju oni nikad komentare zasto. To je njihova politika da kazu "igra je odbijena, a komentare ne dajemo jer nam je to trosak". Copy/Paste svaki puta.
Nama ne preostaje nista drugo nego da i dalje pokusavamo. Dosta ih tako isto nije moglo upasti, pogotovo ako su u koliziji sa nekim naizgled slicnim naslovima,

Pa to mi je stvarno blesavo, s obzirom da na Steamu bogme ima i svakakvog smeca napravljenog u (karikiram) 5 minuta u UDK-u ili Sourceu.

Svasta.

A nista ne preostaje nego drzati fige. Ne bi da ti dajem neke sad nade ili nesto, ali poznajem gomilu ljudi u industriji preko IGDA-e, pa cu vidjeti ako se netko od njih zna sa ikime iz Valvea. Ako slucajno pronadjem ikakvu vezu s kime mozes komunicirati direktno, proslijedit cu ti na PM. Od direktnih kontakata imam samo mail njihovog HR, ali ne smijem njemu pisati iz ovakvih razloga, cisto zbog osobne profesionalne reputacije. Nadam se da razumijes da mi je to direktan problem i da nije da sam lijen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 21:31 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan

Thanks. Samo javi ako imas nesto. Nikad ne znas mozda nesto upali. Iako smo imali par direknih veza, ali nije nista pomoglo.
Na kraju samo 5 ljudi odlucuje da li ce neka igra ici gore i ne vole u istom trenutku imati slicne igre za release.
Sad je izlazio Ridge Racer i Dirt Showdown pa je vjerojatno i to razlog blokiranja.

14 godina
Gas Guzzlers

ovo je neki zesci bug...ko da su mi cigani maznuli dijelove sa auta

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Lol, ali glavno da tris chaos ima savrsen ambient occlusion :-D :-D :-D

14 godina
Gas Guzzlers

kaj?

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
domac5 kaže...

Lol, ali glavno da tris chaos ima savrsen ambient occlusion :-D :-D :-D

Haha i ja sam to prvo primjetio (SSAO) :D Ambient occlusion se super vidi na sivim poligonima  {#}

Nesto je valjda index buffer poludio :) Mi to nismo nikad dozivjeli u firmi, taj bug, ali ga je 2-3 ljudi prijavilo.
Vidjet cemo u cem je problem. Nezgodno je kad se nesto tesko reproducira.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 22:41 (LevaOpaki).
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
domac5 kaže...

Meni se to događa otprilike svake 3. runde, kad se to dogodi moram izaći iz igre, u slučaju da nastavim pred kraj utrke mi izbaci error... s tim da nisam još uvijek instaliral novi update zbog koje kakvih ispita na faksu i tak toga pomalo :D

14 godina
LevaOpaki kaže...

Možda su vas odyebali radi origina???

17 godina
neaktivan
sminigo kaže...

Nisu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
sminigo kaže...

Nisu sigurno. Sto je najbolje samo bi za inat izdali da EA ne dobije dio novca prije njih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 10:49 (LevaOpaki).
14 godina
Gas Guzzlers

e ovo je zakon staza

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 10:54 (domac5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...

e ovo je zakon staza ...

Imas HOT FIX za taj bug. Pobjegla jedna mapa na listu mapa gdje nije smjela doci :)
http://forum.gamepires.com/yaf_postsm672_Patch-1-1-HOT-FIX-1.aspx#post672#post672

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 14:03 (LevaOpaki).
14 godina
neaktivan

Šteta što dosta tih manje poznatih sajtova Metacritics ne ubaci pa je tamo ocjena neopravdano niska. A dosta publike gleda Metacritics, pogotovo time što ga sve više i više istječu na kutijama igara druge igre.

http://www.metacritic.com/game/pc/gas-guzzlers-combat-carnage/critic-reviews

13 godina
neaktivan

http://tisakmedia.hr/Detaljno/Aktualnosti/[GAS-GUZZLERS]-Downloadaj-i-isprobaj-brzu-i-nabrijanu-zabavu-na-TISAKmedia-Webshopu.html?q=bmlcMTI1

Jesu ovi Bugovi popravljni?

14 godina
Gas Guzzlers

HAHAHAHHAHAHAHA

"congragulations you have won a Gas Guzzlers championship.

You're the man, except if you are a female, then you're the woman!

hahahahhahahah

Moj PC  
28 0 hvala 11
13 godina
neaktivan
ATIRade kaže...

http://tisakmedia.hr/Detaljno/Aktualnosti/[GAS-GUZZLERS]-Downloadaj-i-isprobaj-brzu-i-nabrijanu-zabavu-na-TISAKmedia-Webshopu.html?q=bmlcMTI1

Jesu ovi Bugovi popravljni?

To su inace moji videji još od prije....sta se tice bugova mislim da ce bit riješeni u sljedečem patchu, a i njihova pojava je rijetka...pojavi se mozda jednom svakih 50-60 staza...tako da onda samo treba odvozit trku dokraja, iskljucit skorz igru i upalit i to je to...ili se nemora ni iskljucit pa ce nakon trke-dve samo se vratit na svoje.

BTW, pridruzite nam se na našem oficialnom forumu http://forum.gamepires.com/ !!!

Sretno u razbijanju i napucavanju!

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Slabo dosta ? :O

Igra mi se ne čini opće tako loša kako oni to opisuju.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice