Forza Horizon 3

poruka: 235
|
čitano: 71.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Forza Horizon 3
vrinho kaže...

A nisam našao ključ jeftinije a ovi dodaci koji se dobiju s deluxe verzijom se mogu naknadno uzeti kasnije kad padne cijena tako da. A morao sam, bilo je jače od mene

To je baš key ili je isto account kao i kod kolega iznad? Javi ako i tebi igra "nestane".

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Forza Horizon 3

Baš je key, stigao ubrzo nakon uplate i upisan u Xbox app, sve je prihvatilo i prošlo bez problema.

A nadam se da neće biti problema pošto je samo key u pitanju, znam za te probleme koje ekipa ima s ''ukradenim'' računima pa sam to pod svaku cijenu htio izbjeći.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 8:55 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Forza Horizon 3

lol igra dodje 490kn preko windows storea (i to za standardnu/obicnu verziju)

sto dodje 65€, pa kog microsoft jebe

otkad je normala dati tolike pare za digital release PC igre? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Fanu kaže...

Otkad se Microsoft okrenuo PC publici...

A i ne vjerujem da neće doći na Steam u nekom razumnom roku. Ko što su za Quantum break prvo svi bili sigurni da nikad neće doći na PC, pa onda da će biti samo i isključivo na Windows Store. I eto, došao na Steam za 20 eura nižu cijenu u startu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Fanu kaže...

Konzolaške cijene. Na PS4 je normalno da tolko košta. A ovdje dobiješ bar i PC i Xbox verziju zajedno u bundleu - dobro za nekoga tko ima i Xbox (ja nemam - još).

14 godina
Forza Horizon 3

Prokleto zarazna igra

9 i pol sati gameplaya a game progress 6%

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Forza Horizon 3

Igra puno košta, ali i vrijedi.

Kome je puno 490kn može ju kupiti za 4$ na Antidenuvo. Kome treba više informacija nek me PMa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Forza Horizon 3

nema sanse da dam 490kn za igru na windows storeu

kupim ju kad dodje na steam..

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
Forza Horizon 3

igra je super, radi na low al bitno da radi. presao sam sve forze pa cu tako i ovu, na svu srecu imam xbox controller za pc jer sam dosadasnje verzije igrao na xboxu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Forza Horizon 3
evo kupio ultimate verziju, probao na pc-u i xboxu, na pc-u stavim na medium i 30 fps, tak ide uvijek stabilno, al draže mi je igrati na boxu a grafika je tu negdje sa pc-om u razini medium high
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Joky007 kaže...
evo kupio ultimate verziju, probao na pc-u i xboxu, na pc-u stavim na medium i 30 fps, tak ide uvijek stabilno, al draže mi je igrati na boxu a grafika je tu negdje sa pc-om u razini medium high

Sa tvojom konfom trebo bi moć igrat sve na ultra (1080p) u 30 fps lock, bar ja mogu, a imamo sličnu konfu. Ako stavim 60 fps lock i dosta niže postavke, uvijek ima dippova. Tak da je 30 fps meni čist ok.

Xbox verzija ima dinamičke postavke u 1080/30, navodno jako blizu ultra postavkama na PC : https://www.vg247.com/2016/09/28/forza-horizon-3-xbox-one-visuals-near-identical-to-pcs-highest-setting-report/

Igra je baš eye-candy, nisam ljepšu open world utrku igro 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 2:31 (AngryBird).
12 godina

a probo sam i na ultra u 30 fps sa dinamičke upaljeno, ali padne fps i do 20 na nekim dijelovima, čak i na high je padalo ispod 30 al manje

12 godina
Forza Horizon 3

imam gtx970, i5 3470, ssd i 8gb rama 

igrao sam samo demo i najbolje postavke su: dynamic optimization na high, vsync off, frame limit na 48 (ova opcija mi je ponudjena valjda zato sto imam 144hz monitor)

s ovom kombinacijom uvijek imam 48fpsa, minimum input laga i nikakvih frame dipova

igranje na 30fpsa ili sa upaljenim vsyncom je horor - kao da kontroliram kamion a ne auto koji ide preko 300km/h

cim povecam optimization na ultra ili je ugasim pa sam stelujem postavke odmah FPS pocne masivno varirati (40-80fps) i postane neigrivo

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 11:26 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Forza Horizon 3

Ja sam Demo igra na full hd ultra detalji na 60fps, ni da mrdne ispod, nikakvih problema nisam ima sa učitavanjem tekstura dok vozim i pri 330km/h . Najbolja igra grafički ikad napravljena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ugra kaže...

Ja sam Demo igra na full hd ultra detalji na 60fps, ni da mrdne ispod, nikakvih problema nisam ima sa učitavanjem tekstura dok vozim i pri 330km/h . Najbolja igra grafički ikad napravljena.

s obzirom da imas racunalo od blizu 15.000kn ocekivao bih i puno vise od 60fpsa na toj bijednoj rezoluciji lol

17 godina
Fanu kaže...

imam gtx970, i5 3470, ssd i 8gb rama 

igrao sam samo demo i najbolje postavke su: dynamic optimization na high, vsync off, frame limit na 48 (ova opcija mi je ponudjena valjda zato sto imam 144hz monitor)

s ovom kombinacijom uvijek imam 48fpsa, minimum input laga i nikakvih frame dipova

igranje na 30fpsa ili sa upaljenim vsyncom je horor - kao da kontroliram kamion a ne auto koji ide preko 300km/h

cim povecam optimization na ultra ili je ugasim pa sam stelujem postavke odmah FPS pocne masivno varirati (40-80fps) i postane neigrivo

Nekad je 144Hz monitor više prokletstvo nego što se isplati :-)

VSync ti ionako nema smisla ako imaš manji framerate nego što je refresh rate monitora.

Ja igram na GTX970 G1 sa dynamic optimization na high + vsync. Mikro-pocukavanja se počnu dešavati nakon cca 45min do 1h igranja. I sve su gora i gora. Onda moram ugasit igru, ponovo pokrenuti i opet je dobro neko vrijeme.

Al nema veze, meni najbolja racing igra koju sam ikad igrao, a igrao sam ih dosta. Ne brijem na simulacije, to me ne loži.

10 godina
neaktivan

@Fanu,  kakvo ruganje odma? do kraja godine uzimam 165hz G sync 4k monitor oko 30", ja sam odusevljen i na fhd al konfiguracija mi bez problema moze 4k tako da nisam moga odma i monitor kupit vec ovaj sta san ima, sad jasnije?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 11:43 (Ugra).
12 godina
Ugra kaže...

@Fanu,  kakvo ruganje odma? do kraja godine uzimam 165hz G sync 4k monitor oko 30", ja sam odusevljen i na fhd al konfiguracija mi bez problema moze 4k tako da nisam moga odma i monitor kupit vec ovaj sta san ima, sad jasnije?

nisam se uopce rugao

samo sam konstatirao da bi igra mogla biti puno bolje optimizirana i da s tom tvojom konfom nije uopce za pohvalu da imas 60fps@1080 - mislim da je to neki minimum minimuma za ocekivati i na puno slabijim konfama od tvoje

a sto se tice uzimanja 165Hz monitora, bolje jos malo procitaj o tome

vecina tih monitora je 144Hz i onda ih moras OCati na 165Hza prilikom cega dolazi do ghostinga/overshota tako da je bolje ostaviti defaultnih 144Hz

10 godina
neaktivan
Fanu kaže...
Ugra kaže...

nisam se uopce rugao

samo sam konstatirao da bi igra mogla biti puno bolje optimizirana i da s tom tvojom konfom nije uopce za pohvalu da imas 60fps@1080 - mislim da je to neki minimum minimuma za ocekivati i na puno slabijim konfama od tvoje

a sto se tice uzimanja 165Hz monitora, bolje jos malo procitaj o tome

vecina tih monitora je 144Hz i onda ih moras OCati na 165Hza prilikom cega dolazi do ghostinga/overshota tako da je bolje ostaviti defaultnih 144Hz

nemam u opcijama izbor nego 60fps i 30fps, znam i ja da mora bit na FHD više od tog. A gledam non stop  to vezano za 165 da triba OC sa 144hz ovo ono na kraju ce ipak solucija bit 144hz. Al no dobro, da ne radim off topic, igra je pun pogodak, malo reć. 

17 godina
Ugra kaže...

Ako staviš apsolutno sve na ultra i maxas AA tu i tamo padne na 58 na sekundu dvije, ali uglavno da 60+ konstatno.

Ali da je dobra optimizacija i najbolja grafika baš i ne.

Forza Motorsport 6 Apex fakat nema puno lošiju grafiku a vrti se na 150-200 fps-a. I iskreno draža mi je od ovog horizona. Taj horizan je kao the crew, više kao zabavna arkada. Jer ono superautomobili po par milijuna eura i offroad vožnja lol meni je to smijeh :D

15 godina
neaktivan
Forza Horizon 3

Ekipa, hoću li ja sa svojim PC-jem ovo pokrenuti? Pitam jer me CPU muči.

Kaže da treba i5 4460 3.4GHz

Moj je i5 6400 2,7GHz (3.2GHz boost)

Sve je pod mojPC.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Forza Horizon 3

moci ces bez problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
diskDEfragmenter kaže...

Ekipa, hoću li ja sa svojim PC-jem ovo pokrenuti? Pitam jer me CPU muči.

Kaže da treba i5 4460 3.4GHz

Moj je i5 6400 2,7GHz (3.2GHz boost)

Sve je pod mojPC.

Hvala!

Naravno.

10 godina
neaktivan
amd freak kaže...
Ugra kaže...

Ako staviš apsolutno sve na ultra i maxas AA tu i tamo padne na 58 na sekundu dvije, ali uglavno da 60+ konstatno.

Forza Motorsport 6 Apex fakat nema puno lošiju grafiku a vrti se na 150-200 fps-a. I iskreno draža mi je od ovog horizona. Taj horizan je kao the crew, više kao zabavna arkada. Jer ono superautomobili po par milijuna eura i offroad vožnja lol meni je to smijeh :D

igram i apex, oduševljen sam istim, udarci realni, priroda, sve. 

17 godina
Ugra kaže...
amd freak kaže...
Ugra kaže...

Ja ne želim kupiti horizon jer je taj microsoft toliko bahat sa tim cijenama da je to strašno.

Pazi prije nekih mjesec dana je apex bio u beti i imao si sve otključano, jučer palim, za 5 auta i jednu stazu žele 150kn, a identična igra kao u beti, ali doslovno identična.

S time da igra nema nikakv story mode, već samo kao "arkadne" misije, nema free roam nema ništa. lolololo

12 godina
Forza Horizon 3

Zalosno sto nema support za Driving Force GT a ima za Logitech MOMO.. inace bi skupio novce i kupio ali ovak.. nista.

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
amd freak kaže...
Ugra kaže...
amd freak kaže...
Ugra kaže...

Ja ne želim kupiti horizon jer je taj microsoft toliko bahat sa tim cijenama da je to strašno.

Pazi prije nekih mjesec dana je apex bio u beti i imao si sve otključano, jučer palim, za 5 auta i jednu stazu žele 150kn, a identična igra kao u beti, ali doslovno identična.

S time da igra nema nikakv story mode, već samo kao "arkadne" misije, nema free roam nema ništa. lolololo

sve mi jasno šta želiš reć, ja isto tako mislia imat ces sad TIER-e kao od ultrasporih do ultra brzih auta, kad oni otkljucavaju po datumima ovo ono, to mi nije silo, draze mi je open world kao horizon :) 

12 godina
amd freak kaže...

ja cekam da izbace horizon na steamu prije kupovine (pa da je onda fino kupim preko nekih od reseller siteova)

490kn za baznu verziju igre je idiotarija i nema sanse da toliko dam za jednu igru (i to na microsoft storeu)

17 godina
Forza Horizon 3

Istina, petstotinjak kuna je totalni fail za ovakvu igru, pa tu iskreno nema ništa novo. Čista arkadica za ubit vrijeme.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Forza Horizon 3

Imate sad ovu igru na popustu, MS Store. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice