Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 304.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Football Manager 2013
Smucek kaže...

Po tvom ispade da je formacija vaznija od igraca.

nazalost... tako fm shvaca stvari. 

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Smucek kaže...

nazalost... tako fm shvaca stvari. 

Prvo govoris da formacije nisu bitne, a sad da su bitnije od igraca, pa odluci se vise.

LoL acc THCJoshi
17 godina

nemam se ja sta odlucit... to sto sam rekao je takvo stanje kakvo je.

kad igras protiv protivnika sa istom formacijom onda ona nije bitna nego su bitne uloge igraca. evo jedan primjer. igram sa barcelonom od prvog fm-a. i uvik sam pokusava emulirati barcelonu kroz fm, znaci brzi pasovi, pressing itd. i u ovih par zadnjih fm-ova real uvik igra 4-2-3-1, a ja mourinhovski 4-3-3, tocnije 4-1-2-2-1. u 80% slucajeva se namucim da ih dobijem, bilo da kod njih netko dobije crveni, ili dva ili da njihovi igraci lose igraju. a u ovih 20% slucajeva ih ja nabijem. 

i onda sam pogazio svoju rijec da nikad necu minjat taktiku i odlucim prominit formaciju na 4-2-3-1, gotovo svi igraci imaju identicne uloge, osim amc-a koji igra kao trequartista i jedan od mc-a koji igra ball winning (support). doduse realno gledajuci oba ta igraca u mom normalnom sustavu imaju iste uloge jer je ball winning dmc a trequartista je advanced playmaker sa free role. i evo u ovom fm-u ih svaku utakmicu ispleska, rijetko kad ostanem x a jos rijede izgubim.

tako da u oba slucaja moji igraci rade isto ali fm gleda formaciju. 

naravno da se razumija govorimo u slucaju kad su u obje momaci vrhunski igraci a ne tipa kad igra man utd protiv hnk unešić...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 21:28 (Obi Wan).
14 godina
neaktivan
Smucek kaže...

1. igrači

2. taktika

3. team talk na poluvremenu

4. stručni stožer

5. reputacija trenera

6. strpljenje

7.sreća

15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Odustajem od hajduka.. Napad je ok, al ona obrana.. samo gledaju kako ih prolaze i pucaju, a vrijede po 700k i ocjene su im skroz dobre.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

eh, ima puno igraca dobre ocjene pa su nikakvi, nemoj tako brzo odustajat, ja sam ti reka da ne prodajes malocu, on je stina u obrani i nitko ga ne moze zaminit..

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

eh, ima puno igraca dobre ocjene pa su nikakvi, nemoj tako brzo odustajat, ja sam ti reka da ne prodajes malocu, on je stina u obrani i nitko ga ne moze zaminit..

Isto je bilo i s njin.. Jednostavno neznam di griejsin da me istra dobije, ili cibalia.. I to ono dominiraju cijelo vrijeme.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan

Pa nije onda obrana kriva.

17 godina

tesko je pomoci nekome ko ima te probleme. tipa puno primam golova iz kornera, malo dajem golova, obrana mi ne radi itd.

moze postajat niz uzroka. npr. igrac ti ima kao weakness consistency ili important matches, mozda ima mal decision, mozda ti match engine ne dozvoljava da pobijedis, igras offiside trap a igraci ti nisu namisteni na defend, ne igras offside trap a ne minjas igracima dal da budu cover ili stopper, nije moral dobar, ti kao manager imas losu reputaciju, ne odgovaras na protivnicke mind games itd itd.

evo probaj vidit jel nesto od ovog.

16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

treba se prilagodit protivniku ;)

kontrirat sa svojom taktikom protivnikovu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

aj baci ss taktike jonja

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Uvijek ovakva postava, samo uloge igraca nekad mijenjam.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

a team settings?

15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Uglavnom igram ovako, nekada na deafult jer mi se cini da cak bolje igraju kad je sve na deafult.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jedini problem koji ja vidim je nedostatak rudara... 

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ovo mi se prvi put dogodilo, a maloprije toga sam dogovorio s igračem sve......zašto mi piše "falls through"? Nikada ovakvo nešto nisam imao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Yoseep kaže...

Ovo mi se prvi put dogodilo, a maloprije toga sam dogovorio s igračem sve......zašto mi piše "falls through"? Nikada ovakvo nešto nisam imao

mozda bug...

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

A možda nema love za transfer {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Galiante kaže...

A možda nema love za transfer {#}

a pise da je on sve dogovorio sa njim, a za manjak para bude druga poruka

15 godina
Football Manager 2013

Ovo nije nista neobicno, mozda je u pregovorima s drugom ekipom, ili nije zadovoljan, itd.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Kao što Smucek kaže ovo nije ništa neobično jer se znalo i meni to događati.....trenutno zaboravi ali ima veze sa nekom logikom (ili manjak para, ili je on odbija preći, ili dogovara s drugima ili se ozlijedio pa nije proša liječnički ugl. ima neki razlog).

Mislim da bug nikako nebi smija biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ništa od nabrojanoga......živ je i zdrav, ne pregovara s drugim klubovima, bilo je ono prije ponude ugovora kao da nije previše zainteresiran i da ću mu morati ponuditi "amazing offer" da uopće pomisli na pregovore i ponudio sam mu hebačku plaću koju nije mogao odbiti i prihvatio je. Imam i love za transfere tako da nije to, a i da je pisalo bi drugačije.

zašto ne bi smio biti bug? Kao i svaka igra, i FM ima bugova, stvar je u tome da je od onih Azpilicueta najbolji od svih igrača koji igraju na toj poziciji a da ga mogu dovesti

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 19:06 (Yoseep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Football Manager 2013

jesi ponudio kojeg svog igraca kao dio transfera u zamjenu za njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
seg20 kaže...

jesi ponudio kojeg svog igraca kao dio transfera u zamjenu za njega?

Joj da! Zaboravio sam da je i jedan moj dio transfera! Taj debil vjerojatno zahebava transfer! Inače rijetko svoje igrače nudim uz lovu za nekog drugog igrača pa sam potpuno zaboravio na to.

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Hehe.....ljudi stvarno zaborave par milijuna....za nevjerovati....i onda naravno igrica ili windowsi krivi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Galiante kaže...

Hehe.....ljudi stvarno zaborave par milijuna....za nevjerovati....i onda naravno igrica ili windowsi krivi {#}

Ali taj što je dio transfera neki mladi talent mislim, ma qurac od igrača, još bolje što ga oće :D, ugl plaćam 28godišnjeg Azpilicuetu 75 milijuna eura, OM pizdhe pohlepne

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 19:53 (Yoseep).
17 godina
Yoseep kaže...
Galiante kaže...

Ali taj što je dio transfera neki mladi talent mislim, ma qurac od igrača, još bolje što ga oće :D, ugl plaćam 28godišnjeg Azpilicuetu 75 milijuna eura, OM pizdhe pohlepne

to je jos jedan od problema fm-a. oni kupuju igrace do najvise 50 mil, a kad ti kupujes izvisi cijenu od 250 mil...

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

75 milijuna za njega nikada nebi da.

P. S.  Vidim da vodiš Chelsea, pa zar on nije treba biti već u tvojoj momčadi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Galiante kaže...

75 milijuna za njega nikada nebi da.

P. S.  Vidim da vodiš Chelsea, pa zar on nije treba biti već u tvojoj momčadi?

Ne, igram FM 2012.....ali plivam u lovi i brišem dupe eurima pa neznam na šta da drugo trošim, a Ivanović ima 34 godine, a svugdje drugdje sam pokriven osim na DLu. 

Treba mi preporuka za DL poziciju, ali napominjem, samo vrhunsku preporuku hoću, znači top igrač, novac nije bitan.

Edit-evo našao sam za 30 milijuna eura 21 godišnjeg brazilca Renata, DR, sad je već odličan a potencijal mu je brutalan....uzeću  njega umjesto Azpilicuete jer Azpilicueta može još 2-3 godine na najvišoj razini igrat a s ovim sam osiguran za idućih 10 godina.

Ja sam se u Čelziu rastrošio unutar sezone i pol, potrošio stotine i stotine milijuna, 100 mlijuna za Gotzea (koji je ubojica),  65 za Lucas Mouru, 40 za Mondragona, 65 za Mamadou Sakhoa, 30 za  Mutsaeersa (ima 21 godinu i 4,5 zvjezdice, regen napadač). Inače forsirajte Lukakua, niger je krvolok, kako roka, zabija iz svih mogućih pozicija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 20:59 (Yoseep).
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Pocea ponovno s hajdukom, poslusao par savjeta, malo taktiku promjenio i ide super, umea dinamo u gostima, nisu mi mogli prdnit, a onaj kelava je prije isus nego golman sta sve skida. Jedino mi je zao sto nisam prosao kvalifikacije za euro cup, al nisam imao srece i gubim 0-2 kuci. Sve u svemu dobivam po 6-0 ove slabe klubove, a igraci igraju ko barca.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice