Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.497
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Football Manager 2013

Vi šta ste kupili skupa s prijateljima FM kako ćete igrati svi s jednim originalom?

2 0 hvala 0
13 godina
Football Manager 2013

SVi budu u offline modu Steama i igraju

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Football Manager 2013
RedHill kaže...

Znači sad je kasno ako se već igra aktivirala na steamu?

13 godina
bradonja_85 kaže...
RedHill kaže...

Znači sad je kasno ako se već igra aktivirala na steamu?

Nije kasno. :) Daje se account od steam-a, ali samo jedan može biti online na steam-u. Primjer. Ja sam kupio FM i skinuo i instalirao ga preko steama. Sada želim omogućiti mojem prijatelju da ga i on igra. Dajem mu svoje korisnicko ime i lozinku od steam accounta. Prije nego se on logira ja idem u offline mode. Nakon kaj on upiše podatke koje sam mu dao, ja dobivam na mail upozorenje da se netko drugi pokušava koristiti mojim accountom, te dobivam lozinku kojom potvrđujem da sam "ja" taj koji se logira na drugom kompu. Tu lozinku šaljem svojem prijatelju i kada ju on ukuca ima pristup mojem accountu. Pod igrama nađe FM i instalira ga na svoj komp. Nakon uspješne instalacije odlazi u offline mod. Kada je on u offline modu ja mogu ponovo steam staviti u online mod dok on uvijek mora korisiti offline mod. Ako želiš još nekom dati account sve opet isto. Nadam se da si me razumio. {#}

http://www.okm-centrometal.net/
13 godina
neaktivan

Igram s dinamom, stavio sam si neke igrace ( buduce dobre prospekte) da su dostpuni za posudbu...i sad dobio sam ponude za neke igrace...al mogu sve te ponude samo reject...nekuzim?

To je neki bug u igri ili sta?

Znaci stavio sam igrace iz U19 da su dospuni za posudbu, dosle ponude, negmo stisnut onu kvacicu da prihvacam, a niti prihvatit kad idem View offer, nego samo Reject offer.

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina

Ne možeš prihvatiti te ponude jer su one već prihvaćene od strane osobe odgovorne za to, on će odrediti u koji će klub ići i srediti pregovore.

U Staff responsabilites možeš viditi ko ti je odgovran za pronalazak mladima klubove za kaljenje. Obično je to Director of football ili glavni u omladniskom pogonu.

13 godina
neaktivan

Vjerojatno zato jer igrači(tj. njihovi agenti) koji idu na posudbu raspravljaju hoće li otići u taj klub, a pogotovo ako ima više klubova zainteresiranih za njih.....tako da mislim da trebaš pričekati neko vrijeme....

13 godina
neaktivan

Da, naso sam sad u Staff resposabilities..totalna glupost...mako sam to tako da imam ja uvid i controlu nad time tko di ide koliko i kako....

Ovog nije bilo u FM11 ni FM12..al dobra opcija za one koji se nezele zamarat takvim stvarima...

13 godina
neaktivan

Procackao sam malo više ovaj FM13..i vidim da su stavili još više, neke i totalno nove opcije da se "nama" olaksa "vladanje" klubom..kao naprimjer za ovo gore...da mi direktor nogometa odobarava loane za igrace i tako to...

Vecini ce se svidjat, jer se nece morat ni time zamarat, al ja kao ja, volim imat tako rec 100% kontrolu nad klubom i svim njezinim djelovima...od transfera, contracta, mladih igraca, taktike, treninga...itd itd...uglobalu svega...

Jer nikad nece moc AI napravit trening kakav ja bas ocu, niti taktiku i nesto tree sta bas ja ocu...oni ce mozda moc rekreirat djelomicno..al opet...robot je robot, a ljudski um je još uvijek ispred :)

Sve u svemu, ovaj FM13 mi je dosad stvarno extra...najbolji dosad...:)

I vrijedi svake lipe!

15 godina
Football Manager 2013

Jel doso patch za nas gusare? :)

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

do kraja mjeseca :)

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MATCH ENGINE
  • Refined position of d-line and also the lines infront of it when defending
  • Brought wingers a bit deeper when defending
  • Weaker players more likely to favour direct passes quicker
  • Improved short pass accuracy slightly
  • Tried to increase number of crosses slightly
  • Fine-tuned shot accuracy
  • Fixed some minor player on ball decision bugs
  • Improved trajectory of medium length kicks like free kick shots and corners
  • Made players better at offering out ball to teammate
  • Tried to improve player reactions to deflected balls or tackles
  • Made players more willing to slide tackle when opportunity and need arises
  • Fixed some unnatural save directions from keepers
  • Fixed keepers trying to save ball at wrong point when its heading for post or bar
  • Made players slightly better at turning body while on the run
  • Made strongest player stand ground when 2 players collide while going for a header
  • Made goal celebration paths a little bit more varied
  • Fixed commentary saying ball well wide when not really that far wide
  • Some ball physics collision tweaks
  • Some team talk fixes
  • Further tuned team shape and d-line position when defending
  • AM strata now comes back to defend unless set to "all-out attack"
  • Made d-line shift up when opposing player with ball is successfully pressed
  • Made d-line shift back quicker when attacking player is running with pace at them with the ball
  • Some tweaks to marking of opponents in own area
  • Fixed defenders shifting across as full back engages winger in last third causing bad shape
  • Tried to reduce instances of players heading ball they could control a split second later
  • Some minor fixes relating to player interception of ball
  • Some refinements to off ball movement around ball player
  • Some general tweaks to pass choice and on ball decision making
  • Some more minor keeper save fixes
  • Fixed some instances of woodwork hit not being registered
  • Fixed player not waiting to get up before running off to celebrate after scoring a diving header
  • Fixed ultra-rare crash when player shoots from close range
  • Further small refinements to on ball decisions and pass choice
  • Improved direct free kick trajectory slightly
  • Improved crossing aim AI
  • Fine-tuned pass and shot accuracy slightly
  • Improved player reaction and awareness of ball generally
  • Improved defensive tracking of player running with ball
  • Slight reduction of player reaction time to fast curling balls
  • Slight reduction of player reaction time when ball a long way away from them especially if not facing it
  • Improved defender lateral positioning when defending wide ball
  • Fixed winger not staying wide when asked to hug touchline and ball on his side in advanced position
  • Goalkeeper should narrow the angle better when a player is running at him at speed
  • Goalkeepers should try to move under the ball path even if they think they can't reach it.
  • Fixed a bug where the keeper fails to catch a ball if it has just hit the crossbar/post
  • Fixed keeper turning ball over bar described as turning it round post
  • Fixed some player collision avoidance issues
  • Fixed a bug where an offside is given instead of a free kick for a foul
  • Stop a rare teleport bug with goal celebrations
  • Fixed animation issues whilst player argues with ref
  • Fixed small anomaly in team selection AI
  • Fixed bug causing players to occasionally react too late to pass
  • Improved pressing of opponents slightly
  • Made players more willing to go for a riskier interception if ball receiver is in a goal scoring position
  • Tweaked keeper positioning when facing down attacker
  • Reduced pointless passing slightly
  • Fine-tuned chance of speculative passes slightly
  • Refine kick inaccuracy algorithm slightly
  • Fixed defenders not turning quick enough when tracking player running onto through ball
  • Reduced likelihood of players making pass when in clear cut shooting position
  • Fixed GK reactions to powerful shots
GENERAL/PERFORMANCE
  • Improved processing speeds
  • Fixed rare crash when pressing ‘Set for Release’
  • Fixed sole crash using edited database in network game
  • Fixed interface slowdown when scouting hundreds of players at once
COMPETITIONS
  • Fixed Russian Cup final clash with World Cup call-ups
  • Fixed Spanish registration window in 2015/16 season
  • Fixed user taking control of friendly, when assistant set to
CONFIDENCE
  • Fixed board confidence in relation to ‘Give youth a chance’ promise
  • Fixed board expectations not reflecting those set in meeting
  • Improved international managerial appointments
GUI
  • Fixed live league table widget not holding position
  • Fixed attribute colour state saving
  • Fixed coaching assignment state saving
  • Fixed scrollbar reverting top top when adjusting individual training
  • Fixed squad depth chart displaying PA over CA
  • Fixed up/down keys not responding post-match
  • Fixed new position training state saving
  • Fixed custom background pictures not showing
NETWORK
  • Added ‘Show only friends’ option to network lobby
  • Fixed inconsistent behaviour of timers
  • Fixed pre-match force continue proceeding too far
  • Fixed client scouting assignments
  • Fixed client match vs host, when host on holiday
  • Fixed flickering/slowdown on client transfer list screens
TRANSFERS & CONTRACTS
  • Staff in FMC now signed onto rolling contracts
  • Fixed agents offering players for £200m
  • Fixed French transfer values
  • Fixed rare instance of transfer news with no option to respond
  • Fixed loophole allowing Rangers to break transfer embargo
13 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
TheDarkSide kaže...

Jer nikad nece moc AI napravit trening kakav ja bas ocu, niti taktiku i nesto tree sta bas ja ocu...oni ce mozda moc rekreirat djelomicno..al opet...robot je robot, a ljudski um je još uvijek ispred :)

To je okej stav s tvoje strane, ali ipak bi trebao biti realan i shvatiti da finese koje ti sa svojim ljudskim umom unosiš ne donose nikakvu konkretnu prednost tebi u igri. Ja sam 5 sezona sve radio sam, pa sam 5 sezona i match preparation i loanove, ugovore mladih, transfere i ostale gluposti prepoustio AI-u i nije bilo nikakve razlike. Dovoljno ti u prilog tome govori i Luukin post kojemu je taktika slučajno ostala defaultno 4-4-2 namještena pola sezone pa se to opet nije odrazilo na rezultate.

Koliko god vi mladi ili prekaljeni menađeri volite misliti da vaš stopostotni angažman u FM (praćenje vremenskih uvjeta, podešenja u taktici u odnosu na svakog protivnika, treninzi, itd.) rezultira boljom igrom činjenica je da ne igra gotovo nikakvu ulogu.

Cuj, nisam bas mlad..igram FM od 07...Od tad pa sve do dan danas, sve sam sam radio, nista nisam prepustao AI-u, i nastavit cu tako.

Ovo sta si ti rekao da takticke postavke nemaju nekog veceg utjecaja. To vidim i sam sveviše, da svake godine FM pojednostavljuju...vjerovatno pokusavajuci ga priblizit sto vecoj publici...

Meni se to osobno ne sviđa, to pojednostavljanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

odustao od kupovine original fm-a,od serijala 08,nije problem kupit dao bi i 500 kn ak treba,samo zbog zajebancije oko steaomova i slicno,kupovao sam ga dok kupis dodes doma ubacis cd ,instaliras i igras,malo sam tupan za te instalacije preko tih cd key-a,steamova i sl.,pa ako nekom nije tesko koje otisao recimo u algoritam kupio igru pa da malo objasni oko te instalacije,idem ga kupit odmah

0 0 hvala 0
17 godina
zbladzg kaže...

odustao od kupovine original fm-a,od serijala 08,nije problem kupit dao bi i 500 kn ak treba,samo zbog zajebancije oko steaomova i slicno,kupovao sam ga dok kupis dodes doma ubacis cd ,instaliras i igras,malo sam tupan za te instalacije preko tih cd key-a,steamova i sl.,pa ako nekom nije tesko koje otisao recimo u algoritam kupio igru pa da malo objasni oko te instalacije,idem ga kupit odmah

i ja ne zelim uzet fm2013 samo zbog smrdljivog steam-a... a da ne kazem da je nemoguca misija i kupiti igru u ducanu.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina

Pa šta vam toliko steam smeta?

Želiš kupiti u dućanu zbog box-a ili ti se ne zafrkava s online plaćanjem? Možeš na sendit.com kupiti box za 25 £, oko 31 €...dođe ti na adresu za 5-10 dana.

16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

to su gluposti, steam je ok, imas na youtubeo official video kak se instalira steam i kako se aktivira kod koji dobis ;)

ako imas kutiju, on samo skine updateove ako imas kod skine cijelu igri i mozes je sa svojim acauntom igrat na bilo kolko kompova :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

ne zelim koristit karticu ili bilo kakav online nacin placanja a sto se tice steama ne zelim biti ovisan o nekom programu koji mi mora stalno bit u pozadini i onda se nadati da ce njihovi serveri radit kad ja zelim igrat igru. uostalom tu igru koja bi trebala biti moja ne mogu posuduti prijatelju a ako me banaju odose moje igre u nepovrat...

16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ja sam mislio da sam jedini ja koji ne želi uzeti igru preko steama ili igru plaćati online... želim kutiju hebeš cd-keyeve i ostale điđe... samo mi ide na jetra to što nigdje nemoš kupit igru gdje god koji dućan pitaš vele do dobavljača je, šta je to tako teško uvest igru {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...

ne zelim koristit karticu ili bilo kakav online nacin placanja a sto se tice steama ne zelim biti ovisan o nekom programu koji mi mora stalno bit u pozadini i onda se nadati da ce njihovi serveri radit kad ja zelim igrat igru. uostalom tu igru koja bi trebala biti moja ne mogu posuduti prijatelju a ako me banaju odose moje igre u nepovrat...

Ne treba ti internet uopće radit da bi mogao igrati igru, samo ti je potreban za instalaciju.

Ko tebi brani dati prijatelju svoj steam acc da si i on instalira igru i igra u offline modu (nedavno je netko objasnio ovdje u temi kako se to radi).

A što se tiče toga da ne želiš plaćati online karticom, najsigurniji način je napravit račun poseban za online plaćanje. Na njega uplatiš svotu koju misliš potrošit, pa i da ti netko nekako mazne paypal račun ne može ništa potrošit ako nemaš love na kartici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 20:39 (bradonja_85).
17 godina

pa cisto sumnjam da bih svoj account dao prijatelju. ne bih ni rodenoj materi. a to sto ce meni neko ukrast karticu tome ne brine ali igre tako ne zelim kupovat.

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013
  1. Ljudi trebam pomoć gdje se nalazi opcija respond again kod transfera??????????'

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Kako da registriram igrača na fm 2011 da igra meni npr.igram sa šahtarom luiz adriano igra mi Ukrainsku ligu a nemože ligu prvaka kaže da nije registriran(izabran)

HELP!!!Nisam našao ništa na cro-manager

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Kako da registriram igrača na fm 2011 da igra meni npr.igram sa šahtarom luiz adriano igra mi Ukrainsku ligu a nemože ligu prvaka kaže da nije registriran(izabran)

HELP!!!Nisam našao ništa na cro-manager

Moraš ga na početku registrirati. Ako ga tada nisi registrirao moraš čekati da završi natjecanje po skupinama i onda će opet biti mogučnost registracije igrača 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
13 godina
neaktivan

Registracija igraca ti je jedna od najbitnijih stvari...to nikad neideš da ti asistant odbare, nego sam odabires sve igrace koje zelis, s tim da pazis na pravila lige prvaka, lige u kojoj igras, kakvih kupova i tako to......Jer ako nis registrirao nekog igraca koji ti inace igra u prvh 11, trebas cekat da se ponovno otvori registriranje igraca. To mozes vidit na kalendaru, kad ti se registracije za ligu prvaka i ostale otvaraju ponovo...

Nisi nasao nista na cro manageru, jer stvar koju ti pitaš je tako rec opcenita stvar...

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Hvala!!!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Pitanje i odmah Hvala na odgovorima ! Nudi mi se igra FM 2013 sa steam računom i Call modern warfare za 330 kn.

1. dali je to novčano povoljno
  2. dali je moguće kupiti na takav način igre
  3. dali može bitikakve prijevare da ja kupim a tada da me prevari s tim acountom ili sl.
  4. imam svoj acount na steamu dali mogu na njemu to ikakoigrati ili prebaciti 
  5. skidam demo da vidim dalimi računalo može igrati idali će se djeci svidjet FM jer mi tip kaže da nije za djecu, imaju 12 i 13 god.

Savjet i preopruka !!!!!

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Pitanje i odmah Hvala na odgovorima ! Nudi mi se igra FM 2013 sa steam računom i Call modern warfare za 330 kn.

1. dali je to novčano povoljno NE!
  2. dali je moguće kupiti na takav način igre DA!
  3. dali može bitikakve prijevare da ja kupim a tada da me prevari s tim acountom ili sl. DA
  4. imam svoj acount na steamu dali mogu na njemu to ikakoigrati ili prebaciti NE
  5. skidam demo da vidim dalimi računalo može igrati idali će se djeci svidjet FM jer mi tip kaže da nije za djecu, imaju 12 i 13 god. Bez brige mogu i djeca igrati :) 

Savjet i preopruka !!!!!

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
neaktivan

Znači puno je za obje te igre 330 kn. sory možda nisi me razumio znači obje igre .

Ako jesi kako mogu kupiti orginal igru povoljnije jer bih klincima do Božića nešto kupio {#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Znači puno je za obje te igre 330 kn. sory možda nisi me razumio znači obje igre .

Ako jesi kako mogu kupiti orginal igru povoljnije jer bih klincima do Božića nešto kupio {#}

Puno je definitivno je puno.

Kupio sam FM i platio ga 180kn

COD:MW2(Da li si mislio na njega?) neigram pa ga nisam ni kupio ali ovdje je najjeftiniji a da je sigurno i EN verzija igre.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice