Football manager 2010

poruka: 416
|
čitano: 135.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Football manager 2010
Maximus kaže...
Ludak kaže...
Jack Sparrow kaže...
Ludak kaže...

Može li mi zko dati link sa pravim crackom Plsss

Zahvaljujem!!

Nema ga jer se igra bez njega. Samo ti cd/dvd treba biti u romu odnosno učitan u deamon toolsu ili alcoholu ovisno kaj koristiš.

Ja imam dvd od managera,ali da li ga ikako mogu igrati bez cd-a odnosno dvd-a??

ne, mozda da napravis image dvd-pa ucitas u virtuelni drive ...

kako da napravim dvde image??

17 godina
neaktivan
Ludak kaže...
Maximus kaže...
Ludak kaže...
Jack Sparrow kaže...
Ludak kaže...

Zahvaljujem!!

Nema ga jer se igra bez njega. Samo ti cd/dvd treba biti u romu odnosno učitan u deamon toolsu ili alcoholu ovisno kaj koristiš.

mozes s nerom recimo, odes na copy disc i kao odrediste uzmes image file ili nadjes program za to, samo upises u google iso maker ...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
15 godina
neaktivan

windows 7 ultimate 64bit... a vljda se dobro skinuo,nije ništa zezalo,a i prilaže onu plavu ikonicu paket kao....jer jednom nisam dobro skinuo pa mi je kao i momku gore tražilo program,zato što nije imao extenziju exe. valjda greška kod skidanja, ali sad je sve skinulo normalno i sve mi pokrene i na kraju prekine,morat ću prepisati što točno kaže

17 godina
neaktivan
Šempja kaže...

windows 7 ultimate 64bit... a vljda se dobro skinuo,nije ništa zezalo,a i prilaže onu plavu ikonicu paket kao....jer jednom nisam dobro skinuo pa mi je kao i momku gore tražilo program,zato što nije imao extenziju exe. valjda greška kod skidanja, ali sad je sve skinulo normalno i sve mi pokrene i na kraju prekine,morat ću prepisati što točno kaže

napisi nam fino sta kaze :)

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
neaktivan
Maximus kaže...
Ludak kaže...
Maximus kaže...
Ludak kaže...
Jack Sparrow kaže...
Ludak kaže...

Zahvaljujem!!

mozes s nerom recimo, odes na copy disc i kao odrediste uzmes image file ili nadjes program za to, samo upises u google iso maker ...

i onda kad sam to napravio??

17 godina
neaktivan
Ludak kaže...

Onda skines recimo daemon tools ili neki drugi program za stvaranje virtuelnog drivea i mountas (ucitas) taj image file i dobijes istu stvar kao i da si stavio dvd u citac ...

16 godina
neaktivan
Maximus kaže...
Ludak kaže...

Onda skines recimo daemon tools ili neki drugi program za stvaranje virtuelnog drivea i mountas (ucitas) taj image file i dobijes istu stvar kao i da si stavio dvd u citac ...

nisam uspio napravit dvd image

ja sam mislio da li ikako mogu sa dvda to napravit jer nemam igru na kompu nego samo na dvdu???pokusao sam u  nero i stavio onaj dvda i kliknuo dvd copy image i copy pritisnuo i kada zavrsi javlja mi da trebam ubaciti prazni dvd???POMOČ!!

17 godina
neaktivan
Ludak kaže...
Maximus kaže...
Ludak kaže...

ja sam mislio da li ikako mogu sa dvda to napravit jer nemam igru na kompu nego samo na dvdu???pokusao sam u  nero i stavio onaj dvda i kliknuo dvd copy image i copy pritisnuo i kada zavrsi javlja mi da trebam ubaciti prazni dvd???POMOČ!!

Pa znaci da je napravio sliku, samo sad ne znam gdje ju je spremio i da li je samo privremena, odnosno da se brise ako otkazes kopiranje, ali nema veze ...

evo jednostavniji nacin ... skini ovo, samo dodaj sve datoteke s dvd-a i napravi iso, jednostavno ...

16 godina
neaktivan
Maximus kaže...
Ludak kaže...
Maximus kaže...
Ludak kaže...

Pa znaci da je napravio sliku, samo sad ne znam gdje ju je spremio i da li je samo privremena, odnosno da se brise ako otkazes kopiranje, ali nema veze ...

evo jednostavniji nacin ... skini ovo, samo dodaj sve datoteke s dvd-a i napravi iso, jednostavno ...

HVALA na pomoći sve radi bez dvd-a!!

16 godina
neaktivan
Football manager 2010

Opet neradi!!!zasto?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ludak kaže...

Opet neradi!!!zasto?????

nemam pojma, ja sam ti reko rijesenje, znaci napravi image, skini daemon tools i ucitaj image ... mislim da drugog rijesenja nema

16 godina
neaktivan
Football manager 2010
ovako..... igram talijansku ligu i od 20.12 do 10.01. je pauza,kad kliknem continue(20.12.) zaustavi se tek 31.12., ili ovo 04.01. dobijem poruku ali on se tek zaustavi 10.01. kad igram tekmu....

moze se di podesit u opcijama da mi ne ide tako brzo,da se cesce zaustavlja?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kalingast kaže...
ovako..... igram talijansku ligu i od 20.12 do 10.01. je pauza,kad kliknem continue(20.12.) zaustavi se tek 31.12., ili ovo 04.01. dobijem poruku ali on se tek zaustavi 10.01. kad igram tekmu....

moze se di podesit u opcijama da mi ne ide tako brzo,da se cesce zaustavlja?

ne postoji opcija za podesavanje toga, mozes eventualno kliknut par puta na onaj gumb Browse koji se pojavi kad se obrađuju podaci nakon continue i onda bi se trabalo zaustaviti ...

15 godina
neaktivan
Football manager 2010

LJUDI!

Da li je netko imao problem dok igra FM da u se često pojavi ono kao da želi save-ati igricu i onda kao nema diska unutra Ponovo ili Izađi..

i ja kliknem ponovno, i ništa,kao NO DISC FOUND ... ostane mi samo Exit...a nije mi sejvalo...a majku  mu...a igrica mi je unutra,dvd...

Jel imao netko takvih problema?? poiskjljučiva san sve ono auto save,rolling nešto,compress auto save...

Ili kad ja sam hoću SAVE GAME..javlja mi no disc,retray,exit... frustrirajuće...a stavia san i jedan i drugi patch..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

skini drugi crack,to je meni bilo,stari crack nije valjao,skinuo sam novi i sve u redu

Lutat ću svijetom,tražit ću sreću,al svoj CELERON zaboravit neću
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

jel ima ko kod za instalaciju

Imam satelicku karticu za komp jel kome treba?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

skini drugi crack,to je meni bilo,stari crack nije valjao,skinuo sam novi i sve u redu

jel mi možeš poslat u mailu crack,koliki je,ili dati tu neki link,smije li se to..

16 godina
Football manager 2010

Jal izašao možda kakvi novi official patch, mislim na patch baš od strane developera?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 11:43 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jal izašao možda kakvi novi official patch, mislim na patch baš od strane developera?

Jest 10.1.1, ali to je samo dopuna za 10.1 iako ima oko 70 MB. 10.2 izlazi za oko 20-ak dana, ako sam dobro skuzio ...

16 godina
neaktivan
Ludak kaže...

Zahvaljujem!!

Kupi si igru i nece ti trebat crack.

15 godina
neaktivan
Football manager 2010

Ja igram FM2010 od kako je izasao,skinuo sam patch 10.1.1 igra je veoma veoma dobra,nisam uocio neke velike bugove,vodim Man.United i sve je super,prilikom save game mi trazi CD,i samo tada ubacim cd u dvd-rw drive i to je to.ako vec igrate preporucio bih vam par dobrih youth prospects ;)

GK:Oumar Sissoko (Metz)

Sergio Asenjo (At.Madrid)

DF:Gareth Bale (Tottenham)

Micah Richards (Man City)

Sidnei (Benfica)

Mamadou Sakho (PSG)

Joao Paulo (Fluminense)

MF:Angel Di Maria (Benfica)

Dentinho (Corinthians)

Jonathan de Guzman (Feyenoord)

Axel Witsel (Standard)

Steven Defour (Standard)

Freddy Adu (Belenenses)

Moussa Sissoko (Toulouse)

Henri Saivet (Bordeaux)

Georginio Wijnaldum (Feyenoord)

FW:Moussa Dembele (Standard)

Oscar Trejo (Elche)

Jozy Altidore (Hull city)

Romelu Lukaku (Anderlecht)

Chris Wood (WBA)

Jose Baxter (Everton)

Khouma Babacar (Fiorentina)

Daniel Welbeck (Man Utd)

ako su vam ovi igraci mnogo skupi postoje i neki jeftiniji koji nisu wonderkids ali su takodjer dobri:

Dennis Appiah

Gael Kakuta

Sergiy Kryvstov

Nacer Barazite

Rodney Sneijder

John Bostock

Stelvio

Rudolph Austin

Simon Walton

EnjoY!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A znate možda gde se može skinuti Editor?

AMD
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

meni nesta nije jasno ja udem u editor i premjestim npr.backhama da od 1.1 dode u milan na posudbu i to snimim pod nekim imenom i onda kad ulazim u igru uopce nemogu odabrati tu databazu koju samo napravio nego sam onu default i onda mi backham bude od pocetka godine ko fol na posudbi a ne od 1.1 ??? wtf

0 0 hvala 0
15 godina
Football manager 2010

Stvarno ne mogu vjerovat da je juve ovako superioran u talijanskoj lizi. Igram s interom, ali praktički je nemoguće držat korak s juvem, jer oni uopće ne kiksaju. Zaista mi nije baš jasno?? Izgleda kao da je unaprijed napravljeno da juve osvojiNeodlučan. A neznam, vidit ćemo posli!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

forza juve

computering,a way of life!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Football manager 2010

Evo ipak sam osvojio naslov. 4 boda više od juvea. Zadnje kolko san ih tuka 2-1 (balotelli oba). Ali moram priznat da je juve doista superioran i ako ih misliš dobit na vrhu tablice, ne smiješ previše kiksat. Igrao sam s prijateljem 3 sezone i sve 3 je juve sam vrh i u potpunosti je nemoguće mu se približit. Al evo jučer počeo igrat doma sam i na kraju sezone iman 4 boda viška. Sve u svemu jako dobra igra, ali moram priznat da mi je 2009 ipak nešto bolji (nekako realniji).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

desetka je odlicna,skini 10.2 patch,dosta su ka fixali

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nazi commander kaže...

desetka je odlicna,skini 10.2 patch,dosta su ka fixali

Skinut!!!!

16 godina
neaktivan
Football manager 2010

meni diaby oce doce u dinamo u prvoj sezoni,za 3.3 m eura,arsenalu nije potreban pa ga upola cijene prodaju,samo on oce veliku placu,a ja je nemogu ponudit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Football manager 2010

Neznam dal je netko već prije preporučio ali eto od mene. Rijeć je o Eduardu Salviu. Zapravo ga je nedavno Atletico Madrid doveo. Zaista dobar i perspektivan mlad igrač. I mogu reć da je na manageru zaista dobar. Nalazi se u lanusu. Može igrat desno i u napadu. Dobar je u proigravanju i prolazima (bar meni) a služi ga i gol.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice