FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.206.309
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Decki tvrdio sam sam vam od prvog dana tvrdim vam i sada nitko u ovoj igri nije pobijedio samo zato jer je bio bolji. To je cijela istina ove fife a bogami i one ispred nje. Citera je bilo i uvijek ce biti al vecina igara se rijesava tih smeca da zadrze usere jer je content besplatan a estetika se placa. Ako volis igru placas da ti je ljepsa i tako funkcioniraju stvari kad napravis kvalitetan digitalni proizvod. Ljudi vole customizirati ono sto koriste. Jer s estetikom pojedinac izrazava svoju osobnost. A kad se necemu posvetis tad se imas potrebu u tom i izrazit nacin biras sam ili ti ga ponude. U vecini igara su skinovi koji ti ostanu za stalno u fifi je paketic. Nije ni igrac nego je paketic koji ne sluzi nicemu i traje maksimalno tjedan dana ako je smece ili do sljedeceg promo eventa ako je bilo koji igrac iz rostera fife.

U fifi nemas sta izraziti zato i lupaju po paketicima. Nemas sta izraziti jer nemas ni kontrolu nad nicim. Sve se samo dogodi. U pravom smislu rijeci dogodi. I dogodi se u takvoj sekvenci da nema tih sansi da se tolko sranja potrefi u 15min i to obicno nakon 15min-30min "dobre" srece. 

Mozda i na kraju krajeva postoji neka sablona da ta sva sranja okrenes na svoju stranu kolko je to moguce. Ovo trckaranje po krilima i redundacija skilova, al da to izdrzis u 30 tekmi i uzivas moras imati jebenu toleranciju na autizam. 

Ili pak ukljucit legacy deff pa se ne moras kasnije nikom opravdavat. 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 20
cicek kaže...

Decki tvrdio sam sam vam od prvog dana tvrdim vam i sada nitko u ovoj igri nije pobijedio samo zato jer je bio bolji. To je cijela istina ove fife a bogami i one ispred nje. Citera je bilo i uvijek ce biti al vecina igara se rijesava tih smeca da zadrze usere jer je content besplatan a estetika se placa. Ako volis igru placas da ti je ljepsa i tako funkcioniraju stvari kad napravis kvalitetan digitalni proizvod. Ljudi vole customizirati ono sto koriste. Jer s estetikom pojedinac izrazava svoju osobnost. A kad se necemu posvetis tad se imas potrebu u tom i izrazit nacin biras sam ili ti ga ponude. U vecini igara su skinovi koji ti ostanu za stalno u fifi je paketic. Nije ni igrac nego je paketic koji ne sluzi nicemu i traje maksimalno tjedan dana ako je smece ili do sljedeceg promo eventa ako je bilo koji igrac iz rostera fife.

U fifi nemas sta izraziti zato i lupaju po paketicima. Nemas sta izraziti jer nemas ni kontrolu nad nicim. Sve se samo dogodi. U pravom smislu rijeci dogodi. I dogodi se u takvoj sekvenci da nema tih sansi da se tolko sranja potrefi u 15min i to obicno nakon 15min-30min "dobre" srece. 

Mozda i na kraju krajeva postoji neka sablona da ta sva sranja okrenes na svoju stranu kolko je to moguce. Ovo trckaranje po krilima i redundacija skilova, al da to izdrzis u 30 tekmi i uzivas moras imati jebenu toleranciju na autizam. 

Istina, igra je skriptirano smeće. Probijem bok i idem sam na prvu stativi i odigram povratnu i rijetko pogodim svog igrača. Neki put zna biti više mojih igrača nego protivničkih no bez greške uvijek lopta ide protivniku u noge. Zadnjih par dana počeo sam igrati kao većina talentiranih igrača s pobjedničkim mentalitetom. Probijem bok i prije dodavanja zarolam loptu pa tek onda dodam i uvijek pogodim svog igrača? Meni je to nakaradno igranje i nema veze s nogometom. Probio sam bok, idem sam na prvu stativu i logično mi je odigrati povratnu na svog igrača koji utrčava. Rolanjem lopte u pravom nogometu daješ protivniku priliku da se postavi u obrani.

Sve treba odigrati brzo i iskoristiti nastalu rupu, jedino u ovoj igri prednost se stvara davljenjem i zadržavanjem lopte u izglednoj prilici. Otkako češće koristim rolanje odjednom lakše dolazim u gol šansu a dodavanja su preciznija. Meni to nema smisla niti ima veze s nogometom i ne želim tako igrati. Ja tako nogomet ne shvaćam. Drag back i ball roll je sve što ti treba u igri i to su premoćni potezi. Bez uvrede korisnicima ali meni je to nakaradno. Ok, ima situacija gdje ti potezi imaju smisla i logični su ali baš svaki napad i u svakoj situaciji nemaju mi smisla. Ako želiš duži posjed, točnija dodavanja i lakše stvaranje šansi oni su pod moraš. Volim gledati recimo borasa koji to koristi sa smislom a ne kao većina davitelja lopte.

14 godina
neaktivan
FIFA 20

Neznam kak ste Vi prošli ali meni je ovo dao,

pa mislio sam da cemo imat pick iz ovih ss,fut birthday, headliners i tih kartica

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Hoces, al od ove WL. Za proslu si i dalje bili tots. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Istina, igra je skriptirano smeće. Probijem bok i idem sam na prvu stativi i odigram povratnu i rijetko pogodim svog igrača. Neki put zna biti više mojih igrača nego protivničkih no bez greške uvijek lopta ide protivniku u noge. Zadnjih par dana počeo sam igrati kao većina talentiranih igrača s pobjedničkim mentalitetom. Probijem bok i prije dodavanja zarolam loptu pa tek onda dodam i uvijek pogodim svog igrača? Meni je to nakaradno igranje i nema veze s nogometom. Probio sam bok, idem sam na prvu stativu i logično mi je odigrati povratnu na svog igrača koji utrčava. Rolanjem lopte u pravom nogometu daješ protivniku priliku da se postavi u obrani.

Sve treba odigrati brzo i iskoristiti nastalu rupu, jedino u ovoj igri prednost se stvara davljenjem i zadržavanjem lopte u izglednoj prilici. Otkako češće koristim rolanje odjednom lakše dolazim u gol šansu a dodavanja su preciznija. Meni to nema smisla niti ima veze s nogometom i ne želim tako igrati. Ja tako nogomet ne shvaćam. Drag back i ball roll je sve što ti treba u igri i to su premoćni potezi. Bez uvrede korisnicima ali meni je to nakaradno. Ok, ima situacija gdje ti potezi imaju smisla i logični su ali baš svaki napad i u svakoj situaciji nemaju mi smisla. Ako želiš duži posjed, točnija dodavanja i lakše stvaranje šansi oni su pod moraš. Volim gledati recimo borasa koji to koristi sa smislom a ne kao većina davitelja lopte.

Jes jes ja sam uveo u svoju igru drag back i rolanje i tu zavrsavas vecinu tekmi s RQ. Ali kad te ne ide divis se kako protivnicke igrace ne jebe to sto ti radis on hoce loptu i proleti ti kroz guzove oduzme loptu i ide kontra u kojoj nema sanse da presjeces loptu... ako si joj na pitanji ide kroz noge u 80% slucajeva, dok se u ostalih 20% odbija od kud je dosla i ovaj ima jos bolju poziciju nego prije dodavanja. 

11 godina
FIFA 20

Ja zadnja dva tri dana lupam po career modu i zabavno mi je. Ako netko igra na PC-u i zeli igrati career mode preporucam da skine ove modove za njega. Uspjeli su poboljsati career mode ucinili su ga zabavnim. Prije mi se znalo desavati da Man united kupi pet klasnih napadaca doslovno bezveze dok sada transferi imaju smisla. Evo kod mene je city prodao Walkera i onda su kupili Carvajala. Ubacili su tu logiku da klubovi nece kupovati stalno igrace koji igraju istu poziciju vec ce klubovi uzimati ono kaj im treba city se rjesio desnog beka i onda su uzeli desnog beka. Igraci sa vecim potencijalom kostaju vise ne mozes vise jeftino uzimati igrace koji ce poslije imati 90ovr. Stariji igraci ne propadaju toliko brzo vec ako igras sa njima dobro citav taj proces se uspori. Npr. sada imam Ibru koji nije pao u ratingu a sjecam se prije kad sam igrao sa Parmom da mi je Gervinho propao nakon sezone premda je bio najbolji strijelac lige. Moral igraca ima neku vaznost teze ih je odrzavati da budu sretni, i zadnja tekma utjece na njih, conferencije imaju vise smisla, itd. Probao sam i njegov realistic gameplay i izgleda solidno definitivno je igra puno igrivija. Ne igraju svi timovi isto vec svaki klub ima neku svoju taktiku i tako pokusavaju igrati. Nije samo diran gameplay od AI vec i od igraca jer headere opet mogu zabiti, i moji igraci puno vise sudjeluju u igri ne moram ih stalno slati ja naprijed ili ih zvati da mi dodju. Skripta i dalje postoji ali u puno puno manjim kolicinama mozda u jednoj tekmi od njih 10 se pojavi. 

Najveci razlog zasto sam se vratio na career mode zato jer je online postao previse dosadan, svi igraju sa istim igracima i svi igraju isto bez obzira na diviziju igrao ja u trecoj, cetvrtoj ili sestoj, sedmoj. Svi igraju prokleto isto a sjecam se da sam ja 2013godine kupio fifu da mogu igrati online samo zato jer mi je dosadilo igrati protiv kompa koji stalno igra isto htio sam raznovrsnost, vidjeti kako drugi igraci igraju. Sada je obrnuto sada online svi igraju isto mozda u jednoj tekmi od 30 mogu naci igraca koji igra na svoj nacin. Drugi bitni razlog zasto me online ne privlaci vise je to sto se najvise sranja desava u futu gameplay je strgan meni to nije igrivo. Svaku tekmu lopta prolazi kroz moje igrace, protivnik mi gazi igrace bez prekrsaja i hrpa promasenih 100% prilika dok protivnik napucava moje igrace dok mu se lopta ne odbije savrseno da bi zabio gol. Kakav je to nogomet? Sada barem komp pokusava igrati nogomet, nemojte misliti da je sve bajno u ovom modu. Nije, ali barem ima ono nesto, zanimljivo je, igrivo i znam da je netko puno truda ulozio u to sve. E da nemojte imati upaljene modove ako mislite igrati online, jer pise da se moze pobrati ban. Premda sumnjam da je EA briga kad ima toliko cheatera

https://www.fifa-mods.com/

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2020 15:00 (The_K).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

career mode i torunament mode 100 puta realnije i bolje od online modeova

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Koga na ove dvije pozicije? 700k coinsa imam. Mislio sam UCL Dembelea i jos nekog. Al nemam ideje koga.

Mozda Ballack 91 + Gnabry TOTS? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2020 15:29 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Koga na ove dvije pozicije? 700k coinsa imam. Mislio sam UCL Dembelea i jos nekog. Al nemam ideje koga.

Ja bi uzeo Messia i napravio onog SBC Vidala ako se moze jos uvijek napraviti.

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Imo sam Messia, sad bi htio probat nekaj drugo. Planiram igrat 4132 ili 433 pa bi htio da to lici na nesto. A ova dva na stranama da budu kak treba. Gnabry mi se cini dobar, swapo bi njega i Griezmanna in game na jace noge i igral tak. Ili 4213 gdje bi De jong i Ballack bili ova 2 a Modric istureni CAM.

Uzeo sam Ballack + Gnabry. Slozio 433 i sad cekam sutra. Nadam se da nece bit sweat fest. Makar tesko da ne bude.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2020 15:52 (SimeKZ).
13 godina
SimeKZ kaže...
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Imo sam Messia, sad bi htio probat nekaj drugo. Planiram igrat 4132 ili 433 pa bi htio da to lici na nesto. A ova dva na stranama da budu kak treba. Gnabry mi se cini dobar, swapo bi njega i Griezmanna in game na jace noge i igral tak. Ili 4213 gdje bi De jong i Ballack bili ova 2 a Modric istureni CAM.

Uzeo sam Ballack + Gnabry. Slozio 433 i sad cekam sutra. Nadam se da nece bit sweat fest. Makar tesko da ne bude.

Ne funkcionira ovo nikako. ST izoliran do kraja. Cut inside ne radi. Ili 4312, 4132, 4231. Jednostavno je attacking AI premutav za neke formacije.

17 godina
FIFA 20

Večeras nećemo dobiti previše. Samo prve informacije o nadolazećoj igri i modovima unutar nje, skrpani trailer koji neće imati veze s gameplayom i to je to. Prve prave informacije o samom gameplayu i kako igra izgleda na nadolazećoj generaciji konzola vidjet ćemo tek u 8 mjesecu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

nekako sam ga ubacio u momčad  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Sad kad balavurdija retardirana izvotea kenta naravno opet za sljedeći objective.

https://www.fifaultimateteam.it/en/wp-content/uploads/2020/06/Voting.png

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2020 19:16 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

Sad kad balavurdija retardirana izvotea kenta naravno opet za sljedeći objective.

Stisnul sam Jovica. Musa nema smisla, ovaj konj jos manje.

13 godina
FIFA 20

Dobio Zolu u prime icon upgradeu da im jebo Zola mater.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2020 20:01 (Skilledžija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...
jopis kaže...

Stisnul sam Jovica. Musa nema smisla, ovaj konj jos manje.

I ja sam isto, Jović jedini ima smisla i logike, al znamo svi šta će ovaj kancerogeni community balavurdije od 12-15 godina izvoteat...

Nego, slažem marquee, kit. labudova po običaju, i otvaram zadnji, 6/6 pack, i sjedne tko, što, SS Mendy. Prodao sam T.Hernandeza i bazirao momčad na tome da ću imat ovog superduper Mendya na lb, i sad mi sjedne CDM Mendy SS kartica. Milina. A pala mu je vrijednost na smiješnih 70ak tisuća. Ići će u prodaju, a glupo mi, odlična kartica, a trenutno nikakve vrijednosti.

13 godina
FIFA 20

Icon pack - Stoickhov, Zadovoljan. Odma u ekipu.

Ostali paketi - SS Lucas, Fuenzalida, Lisandro Lopez.... zadovoljan.

Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 20

Mene baš neće ti paketi s ikonama. Nikako. 

Prije par mjeseci iz swapsa otvorim prime icon, dođe Schmeichel. 

Poslije toga otvorim jedan mid icon, dođe Owen 88. Poslije toga napravim još jednog, Lampard 88.

Danas... Imam foddera cijelo čudo, bliži se kraj igre, nemam kaj čuvat igrače s kojima više ne igram... Napravim 2 prime icon packa. U prvome Shearer, u drugom Klose. Kosa mi opada s glave, živci rade... Kaj ću s njima, nek idu i u treći prime sbc. Sad mi već fali foddera, jebem se sat vremena sa upgrade sbc-ovima da bi došel do 88 ratinga... Napokon uspijem... Idem otvorit i taj treći.. Mislim si ili bude Inzaghi kad već rokamo po strikerima ili bude nekaj bolesno. Bolesni Deco, da. Točno mi je muka.

Od 6 icon paketa u nijednom nisam dobio usable ikonu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2020 22:53 (Knappa89).

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Igram tekmu. 2-0 gubim. Taman da zabijem gol, bum DC. Al ne DC sa moje strane, vec protivnikove. Uredno me baci u onaj pause meni, tamo stisnem end match. Lista mi poene a gore lijevo pise MATCH LOSS. KOJI KURAC?! Jesu uspjeli sredit i da na PSu seru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Mislim da sam u 19 bio na 2100+. Ove godine sam blizu, mozda stignem. 

Evo i Stoickhova. Kakav finess ima, cudo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

meni Neved, ma tragedija

igram par tekmi i ekipa masovno ima mendy 87 ,koji je strava ,pa sve se bojim kaj je onda onaj 93

peta divizija kaj ekipi u red picksu pada

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ja otvorim 7 packova od današnjih sbc i najbolja kartica jebeni otw barella, ili kako se već piše. I onda u zadnjem packu dobijem schulza winter upgrade. Idem pogledati koliko vrijedi, vrijedi cijelih 14k coinsa. Ok, to mi je najvrijednija kartica koju sam dobio u packovima u zadnjih ne znam koliko vremena. Užas. Pri slaganju sbc imam onog mislim urugvajca iz valencije i idem pogledati na market koliko vrijedi. Na bidanju ga nitko ne uzima. Počnem derati po njemu i uzimam ga po 400/500 coinsa a ide bez beda za 1500 coinsa. I derem tako nekih 15 minuta dok škvadra nije skužila i gotova priča. Opet slučajno naletim u klubu na amera u bundes ligi na RB dok sam slagao sbc. Pogledam koliko vrijedi na marketu jer je RB uvijek interesantna pozicija. Vidim nitko ga neće za 300 coinsa. Uzmem jednog za probu i stavim ga za 1000 coinsa i odmah ode. Sljedeća tri sata sam samo po njemu derao. Kupovao ga za 300, max za 400 coinsa a prodavao za 950/1000 coinsa. I skupim tako nešto coinsa i uzmem tots brandta i rođendanskog havertza te alabu CB pa sada opet imam nijemce s kojima mogu igrati. Nisam se ovako dugo ciganio na marketu kao večeras za tako malu zaradu po kartici. Uopće više ne trgujem na marketu jer mi se ne da pa niti ne znam kako se cijene bilo ćega kreću tako da mi je ciganjenje jedino ostalo ako sam htio doći do ovih kartica s obzirom da u packu ne mogu ništa dobiti. Sutra se bacam na mendya da poberem bar ovog 89 jer mislim da neću imati živaca za karticu 93 s obzirom koliko treba asistirati s mendyem.

edit: znači liku je trebalo 58 tekmi da ga odradi. Meni će onda trebati stotinjak, malo previše. Bit će dobar i 89.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2020 23:23 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Meni će trebat 258 tekmi za Mendya. Ja nisam pobijedio pošteno od prekjučer. Krvarim iz očiju, 50 tekmi, 50 protivnika sa accountima starim maksimalno mjesec dana, a timovi da glava boli uglavnom. I uglavnom ili sa popaljenim asistovima ili ih igra toliko gura da to nisu istine, sad sam dobio gol za SEDAM-SEDAM u 95oj minuti IZ KONTRE, a igralo se +3, s tim da sam ja od 84. do 94.e igrao viktorije s njegovim golmanom. I 'logično' da mu je igra dopustila da on u 94.oj, a ponavljam, igra se plus 3, još vuče kontru sa 5-6 dodavanja i dođe na moju polovicu gdje se igrači 95 rejtinga izmiču da on slobodno prođe do gola, jer ja upravljam očito sa balvanima. Ne znam, igra mi se, a ovo smeće od igre me namjerno želi odbit svim silama.

Evo par ss-ova da vidite da ne serem, nego mi igra uništava psihu doslovno. Moj golman bude na 1-2 obrane, protivnički svaku tekmu na 10-15 minimalno. Nema šta ne probavam, igrače imam sa 95+ šut, finišing, itd., finesse, l1+r1 po zemlji, nabit u rašlje, ma nema Boga, sve brane vandersarovi, retardštegeni i neueri....

Što reko cicek, ova igra je tako napravljena da ništa osim skripte u njoj nema veze. Samo će igra odlučit tko će pobijedit i amen. Isto kao packluck, nekog sere sve u 16, neko ne može dobit ni faking Onanu 85.

Iz prime icon packa sam izvukao 90 Okochu. Pošto na cam-u imam Kaku već, Okochu danas testiram, za sad nit smrdi nit miriše, ali vjerovatno će Okocha u novi pokušaj da izvučem nešto korisnije iz packa, osim ako nekom čarolijom ne proigra, štoviše, zadnjeg huntera na stanju u zalihama klupskim sam investirao u njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Rekao sam da neću gledati EA play live i nisam izdržao. Završi mi film oko 1h 15 min i prebacim telku na jubito i odgledam do kraja. Znao sam da neće pokazati gameplay fife s nove generacije konzola ali opet pokazati ovako nešto usrano nisam se nadao. Nisu mogli složiti niti trailer za najprofitabilniju igru koju imaju već su sklepali nešto zajedno s ragbijem. Baš razočaravajuće. Znači do osmog mjeseca nećemo ništa vidjeti. Igra izlazi 09.10. Nešto kasnije nego obično. Jedina dobra vijest je da ćemo pri prelasku s PS4 na PS5 nadogradnju dobiti besplatno. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2020 10:34 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Rekao sam da neću gledati EA play live i nisam izdržao. Završi mi film oko 1h 15 min i prebacim telku na jubito i odgledam do kraja. Znao sam da neće pokazati gameplay fife s nove generacije konzola ali opet pokazati ovako nešto usrano nisam se nadao. Znači do osmog mjeseca nećemo ništa vidjeti. Koji smisao ako igra izlazi odmah početkom devetog mjeseca? Ako se ne varam 08.09. To bi trebalo biti copy paste fife 20 kada izlaze tako rano ako uzmemo u obzir da nisu radili tri mjeseca zbog korone. Interesantno.

Ja sam zaspal na pola. Losiju prezentaciju svega nisam vec dugo vidio. Od voditelja koji po špranci pokusava bit smijesan do igara koje su nikako predstavljene.

Fifu nisam docekal. Al sad kad sam pogledal da su, madden i fifu stavili u jedno samo znaci da je veliki pritisak na UT modove unutar samih igara. A sa druge strane startove u FIFAi mozes vidjet jedino u Maddenu. 

Glavna rijec kroz prezu je bio crossplay. Samo se nadam da to ako naprave sa fifom, poprave PC. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Glavna rijec kroz prezu je bio crossplay. Samo se nadam da to ako naprave sa fifom, poprave PC. 

Samo se nadam da ćemo u tom slučaju dobiti opciju on i off. Sasvim mi je dovoljno 12 milijuna igrača na PS i ne treba mi 200k igrača s PC jer će među njima biti jedan dio pokvarenjaka koji godinama uništavaju ovu igru na PC. No možda crossplay bude samo između konzola? Ne vidim smisao priključivanja tako malog broja igrača konzolašima kojih zajedno imao preko 16 milijuna. I da, ispravio sam gornji komentar po pitanju izlaska igre. Izlazi početkom desetog mjeseca. Zabrijao sam da sam vidio na prezentaciji da izlazi u devetom mjesecu a sad čitam na netu da izlazi u desetom mjesecu.

Evo što nam obećavaju na next gen konzolama

• Naprednu fiziku igrača i lopte koja će biti samo za next-gen verzije
  • Gotova instantna učitavanja zahvaljujući SSD-u u konzolama
  • Poseban osjećaj igranja na PS5 zahvaljujući Dual Sensu i haptic feedbacku
  • Potpuno novo next-gen osvjetljenje koje će donijeti puno realniji izgleda stadiona, samih terena, te igrača
  • Poseban 3D audio zvuk stadiona
  • Realistično vrijeme
  • Potpuno drugačiju fiziku i oblik tijela

Najbolje za kraj, PC igrači će dobiti fifu za staru generaciju konzola. Dakle, next gen fifa samo za next gen konzole. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2020 10:58 (movie).
13 godina
FIFA 20

Prva tekma WL. Naleti momak koji je totalna truba za igru. Al totalna. Kaj je najbolje, ima top ekipu. Stvarno top. Sa Tots wernerom, pim essien i takvim igracima. 

Obranu ne zna igrat. Izletava sa CBovima na napadace, otvara prostor a ja sam punim. Do 30min je igrao. Poslije toga, on rade zonglira ispred gola, trosi svoje i moje vrijeme nrgo da igra. Jbt led, izadi van ak si toliko butthurtan u pizdu materinu. Naravno, sve pauze iskoristene i tamo oko kraja poluvremena namjerno nabijanje u vlastiti korner i gledanje svih cut scena. Community je teska psihijatrija. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

-

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2020 14:21 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

On sjedi u 16m. Boli ga kurac. Zabio je dvije povratne. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice