Decki tvrdio sam sam vam od prvog dana tvrdim vam i sada nitko u ovoj igri nije pobijedio samo zato jer je bio bolji. To je cijela istina ove fife a bogami i one ispred nje. Citera je bilo i uvijek ce biti al vecina igara se rijesava tih smeca da zadrze usere jer je content besplatan a estetika se placa. Ako volis igru placas da ti je ljepsa i tako funkcioniraju stvari kad napravis kvalitetan digitalni proizvod. Ljudi vole customizirati ono sto koriste. Jer s estetikom pojedinac izrazava svoju osobnost. A kad se necemu posvetis tad se imas potrebu u tom i izrazit nacin biras sam ili ti ga ponude. U vecini igara su skinovi koji ti ostanu za stalno u fifi je paketic. Nije ni igrac nego je paketic koji ne sluzi nicemu i traje maksimalno tjedan dana ako je smece ili do sljedeceg promo eventa ako je bilo koji igrac iz rostera fife.
U fifi nemas sta izraziti zato i lupaju po paketicima. Nemas sta izraziti jer nemas ni kontrolu nad nicim. Sve se samo dogodi. U pravom smislu rijeci dogodi. I dogodi se u takvoj sekvenci da nema tih sansi da se tolko sranja potrefi u 15min i to obicno nakon 15min-30min "dobre" srece.
Mozda i na kraju krajeva postoji neka sablona da ta sva sranja okrenes na svoju stranu kolko je to moguce. Ovo trckaranje po krilima i redundacija skilova, al da to izdrzis u 30 tekmi i uzivas moras imati jebenu toleranciju na autizam.
Ili pak ukljucit legacy deff pa se ne moras kasnije nikom opravdavat.