FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.036.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Cofinho kaže...

Ja isto opet ova dva od 100k. Idem otvarat.

E kurac, ja ih sada nemam u storu

13 godina
C3c1l kaže...

Možda se mora otovoriti u igri da ih dobiješ, a ne preko web appa?

To nam je zadnja nada da ćemo nešto ušićariti :)

BTW

Ja nisam dobio niti jučer, a 100% sam otvarao nešto 28. pošto je u to vrijeme svaki dan bio neki SBC, a to imam sve riješeno od prvog do zadnjeg.

[19xx] 4ntraks
11 godina
FIFA 18

Ja dns nisam nista dobio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 18

Spojio se i ja po prvi put na web app a tamo 4 paketa. U jednom Owen 88...bas sam guzicar nakon henrya sad i owen...moze se samo triba imat vire i nade  

2 0 hvala 0
11 godina
antisa7 kaže...

Spojio se i ja po prvi put na web app a tamo 4 paketa. U jednom Owen 88...bas sam guzicar nakon henrya sad i owen...moze se samo triba imat vire i nade  

Ja imam tog dvoje najvise pa opet nista 

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Možda se mora otovoriti u igri da ih dobiješ, a ne preko web appa?

To nam je zadnja nada da ćemo nešto ušićariti :)

BTW

Ja nisam dobio niti jučer, a 100% sam otvarao nešto 28. pošto je u to vrijeme svaki dan bio neki SBC, a to imam sve riješeno od prvog do zadnjeg.

Nisam ulazio u igru od nedjelje, pauziram uvijek prva 3 dana u tjednu :)

A majke mu ga cuj ovog iznad. Ja ako i dobijem iconu mislim da ce biti netko tipa Piplica, rating 81.

13 godina
FIFA 18

Prodo cijelu BPL ekipu i napravio ovo:

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=gPKimq49nNzp1:FFA18PS4

Nez koji k, ali igraju totalno izgubljeno u vezi i u obrani. Otkad nemam Kantea, nemam nikakvu igru. Ovi u napadu su mi isto totalno odsjeceni. Pocinjem misliti da je do Casemira i njegovog pacea. Jednostavno se u fazi tranzicije protivnika iz obrane u napad ne stigne vratit u obranu dovoljno brzo pa i mrcine poput Vidala i Nainggolana ispadaju smijesni. Bio sam u elite sa totalno debilinim timovima, sad imam ovaj mega team i igram za k. Nez koji k. Da probam Modrica umjesto Casemira? Nemam uopce ideje, a veza mi je uzas.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...

Gledam kako da upgradeam momčad, i sad se troumim između tri irača - If Ederson, TOTGS Lloris ili zadnji IF Firmino za napad, iako imam tu Antonia pa mi je on treća opcija, prvootno jedan od ove dvojice golmana, a razlika u cijeni im je 100 00 pa ono, ne znam isplati li se uzimat Llorisa

Najbolji napadač u ovoj igri je ovaj IF Son, u 409 utakmica - 547 golova, sve u online tekmama jer SB ne igram, tako da tko traži napdača - tople preporuke

Mislim da se ne isplati i da će ti ederson biti sasvim ok. Ja ga imam i nemam namjeru trošiti coinse na drugog golmana.. zasigurno će dobiti krajem mjeseca nadogradnju tako da će vrlo vjerojatno i if kartica biti nadograđena..

11 godina
FIFA 18

Da stavis zapovijed da ostaje samo u obrani ili mozda umjesto njega stavis Modrica kao sto si rekao vidi kakav ti je on ili probaj inform saula on ima solidne statse

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=gPKimq49nNzp1:FFA18PS4

Nez koji k, ali igraju totalno izgubljeno u vezi i u obrani. Otkad nemam Kantea, nemam nikakvu igru. Ovi u napadu su mi isto totalno odsjeceni. Pocinjem misliti da je do Casemira i njegovog pacea. Jednostavno se u fazi tranzicije protivnika iz obrane u napad ne stigne vratit u obranu dovoljno brzo pa i mrcine poput Vidala i Nainggolana ispadaju smijesni. Bio sam u elite sa totalno debilinim timovima, sad imam ovaj mega team i igram za k. Nez koji k. Da probam Modrica umjesto Casemira? Nemam uopce ideje, a veza mi je uzas.

Uvijek pogledam kakvu momčad imaš i kada sam ovu vidio bez obzira na imena, meni je ovo najlošije kaj si složio. Nije mi sporan napadački trojac ali sve ostalo je. Ljudi se dosta žale na modrića. Ja sam ga imao i meni je on bio ok. Probaj, nemaš što izgubiti. Casemiru sam bio stavio catalyst che karticu kako bih ga malo ubrzao. Znam da si odličan igrač a koliko pratim takvi ne stavljaju u sredinu tri igrača sa skillom 3 ili 2 zvjezdice. Meni se osobno ovo ne sviđa. Talijan s kojim igram složio je isto što i ti samo na ST je imao messia. Sve je prodao u tjedan dana jer je popizdio.

17 godina
The_K kaže...

Da stavis zapovijed da ostaje samo u obrani ili mozda umjesto njega stavis Modrica kao sto si rekao vidi kakav ti je on ili probaj inform saula on ima solidne statse

Sa Saulom gubi full che na tri najbitnija igrača u momčadi. Sumnjam da si igrač poput njega to može dopustiti. Mislim da ga modirić neć razočarati. Mene je bilo strah jer je mekan ali daleko je čvršći nego što to statsi sugeriraju.

11 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Sa Saulom gubi full che na tri najbitnija igrača u momčadi. Sumnjam da si igrač poput njega to može dopustiti. Mislim da ga modirić neć razočarati. Mene je bilo strah jer je mekan ali daleko je čvršći nego što to statsi sugeriraju.

Moze ga ubacit na pocetku igre umjesto kovacica tako ne bi gubio na chemistryu

9 godina
neaktivan
Cofinho kaže...

Imamo dosta slican tim samo sto sam ja uzeo Messija umjesto Suareza i Manchester trio na desnoj strani (sa Herrerom :p).

Isto nisam nesto zadovoljan Casemirom, ali ga drzim tu zbog kemije.

Ako ti se da bacit koju prijateljsku javi se, cisto da vidim kakva ce bit veza s nekim iz hr.

17 godina
The_K kaže...

Moze ga ubacit na pocetku igre umjesto kovacica tako ne bi gubio na chemistryu

Nešto se pisalo da to od ove godine ne pali? Da igrač koji ulazi ne preuzima che onog koji izlazi već unosi svoj?

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Uletio mi je sad u Marquee :) 

Jel ga je koristio itko ili da ga prodam? Inace sam zadovoljan sa xmas Musom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Uletio mi je sad u Marquee :) 

Jel ga je koristio itko ili da ga prodam? Inace sam zadovoljan sa xmas Musom

Ja sam imao otw karticu i prodao je odmah. Odlična igra glavom, jak ko bik a sve ostalo za mene pretromo. prodaj odmah jer kada krene toty past će mu cijena i to dosta... Ako ti treba kupiš ga onda ponovno puno jeftinije..

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 19:36 (movie).
13 godina
FIFA 18

Nemam izbora zbog chemistrya. Mora biti netko iz Reala. Kad sam slagao ovu momcad mislio sam da ce Vidal i Nainggolan sami drzat cijelu sredinu, jer inace kad igram protiv likova online ekipa me ubija s njima, jednostavno su ta dvojica po svuda, sve pokrivaju. Oba dvojica high/high workrate, ne znam jednostavno. Mozda ih Casemiro razjebava? Probat cu s Modricem pa cu vidit. Dok sam imao vezu SIF Mooy-Kante-IF Pogba igrao sam jedno 5 puta bolje. Onda sam stavio IF Dele Alli-Kante-SIF Pogba i poceo sam igrat cudno. Allija nije nigdje bilo, a ranije dok sam imao njegovu normal karticu frajer je ubijo. Nakon toga sam popizdio i napravio ovaj team s Cristianom i dalje to sve cudno izgleda. Ne mogu igrati onu igru kakvu sam igrao.

Nepojmljivo je da sam rasturo s napadom Martial-Mbappe-Dembele, a sad kad imam Cristiano-Suarez-Bale uopce ne uzivam u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

Gledam kako da upgradeam momčad, i sad se troumim između tri irača - If Ederson, TOTGS Lloris ili zadnji IF Firmino za napad, iako imam tu Antonia pa mi je on treća opcija, prvootno jedan od ove dvojice golmana, a razlika u cijeni im je 100 00 pa ono, ne znam isplati li se uzimat Llorisa

Najbolji napadač u ovoj igri je ovaj IF Son, u 409 utakmica - 547 golova, sve u online tekmama jer SB ne igram, tako da tko traži napdača - tople preporuke

Mislim da se ne isplati i da će ti ederson biti sasvim ok. Ja ga imam i nemam namjeru trošiti coinse na drugog golmana.. zasigurno će dobiti krajem mjeseca nadogradnju tako da će vrlo vjerojatno i if kartica biti nadograđena..

njega ću i uezi, ali zašto misliš da će dobiti nadogradnju do kraja mjeseca?

17 godina
dr4zh3n kaže...

njega ću i uezi, ali zašto misliš da će dobiti nadogradnju do kraja mjeseca?

Svake godine krajem prvog mjeseca dolazi zimski upgrade igrača koji su imali odličnu polusezonu. Dobijaju nove nadograđene NIF kartice a postojeće IF kartice se nadograđuju ako NIF kartica sustigne IF karticu u bar jednom statsu. S obzirom da cijeli MC igra odlično nema sumnje da će par igrača biti nadograđeno a među njima i ederson. Neki igrači koji su igrali loše bit će spušteni pa će izaći nove kartice s manjom ocjenom nego što su imali po izlasku igre. Recimo tako je prošle godine boateng dobio novu nif lošiju karticu a sanchez novu nadograđenu, bolju... samo sam ti primjer naveo. Uzeo sam tif silvu jer se nadam da će dobiti nadogradnju a sada je vrlo povoljna.

13 godina
FIFA 18

80 rating, 90 chem, 6 BPL igraca... za paketic od 15k... koja sprdacina od Marquee

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Evo ja sam napravio mm i potrosio sam 8500 na igraca iz montepliera i dobio sam in form Lovrena i Mustafia. Sveukupno sam zadovoljan jer sam u plusu sa coinstima.

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja sam sve ukupno potrosio 9k coinsa a dobio sam carvajala i thiaga silvu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Nema za cuti Skilledžija, garant je dobio prst u dupe u paketima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Carvajal u SBC-u.

One bonus pakete što ste vi dobivali ja naravno nisam.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Cofinho kaže...

Nemam izbora zbog chemistrya. Mora biti netko iz Reala. Kad sam slagao ovu momcad mislio sam da ce Vidal i Nainggolan sami drzat cijelu sredinu, jer inace kad igram protiv likova online ekipa me ubija s njima, jednostavno su ta dvojica po svuda, sve pokrivaju. Oba dvojica high/high workrate, ne znam jednostavno. Mozda ih Casemiro razjebava? Probat cu s Modricem pa cu vidit. Dok sam imao vezu SIF Mooy-Kante-IF Pogba igrao sam jedno 5 puta bolje. Onda sam stavio IF Dele Alli-Kante-SIF Pogba i poceo sam igrat cudno. Allija nije nigdje bilo, a ranije dok sam imao njegovu normal karticu frajer je ubijo. Nakon toga sam popizdio i napravio ovaj team s Cristianom i dalje to sve cudno izgleda. Ne mogu igrati onu igru kakvu sam igrao.

Nepojmljivo je da sam rasturo s napadom Martial-Mbappe-Dembele, a sad kad imam Cristiano-Suarez-Bale uopce ne uzivam u igri.

Kao sto rekoh. Otkad sam Casemira zamijenio Modricem secem se kroz 1. diviziju. Jednostavno metem i ove timove pune ikona. Nainggolan i Vidal sad izgledaju kao sto sam i od njih ocekivao. Po svuda su. Modric bez obzira sto je slab takodjer je po cijelom terenu, igra obranu, prilazi po loptu i uposljava dalje. Bas lijepo sada igram, posjed uvijek velik, a ovi naprijed trpaju ko ludi. Cak ni ne moram mijenjat u OP formaciju 4-1-2-1-2, nego ostavim na 4-3-2-1. 

Dakle, ne mogu vjerovat da jedan igrac, u ovom slucaju Casemiro moze toliko jebat cijelu ekipu. Jedino jos nisam zadovoljan sa Manolasom i Florenzijem. Razmisljam da tu vratim Valenciju i Baillya, a u vezi njih spojim s Pogbom. Na gol onda stavit i De Geu za 100% chemistry(Neuer je uzas). Ali opet izgubio bi Nainggolana tu koji stvarno jako puno radi na sredini terena.

7 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Carvajal u SBC-u.

One bonus pakete što ste vi dobivali ja naravno nisam.

Nisam ni ja nikakve pakete dobio, a čisto sumnjam da nisam otvarao niti jeda  pack 28. jer u tom periodu je bilo more SBC-a a sve sam ih riješio, tako da mi nije ništa jasno ...

Evo riješio i ja ovotjedni Marquee, i u 5 packova najbolji igrači Choupo-Moting, Ndoye, Gaya, Enyama i Kessie.

Potrošio cca 15k coinsa jer nisam imao sve igrače u klubu i kad sam sve odmah rasprodo dobio nazad iz tih 5 packova skupa 7k, niti pola od potrošene love, meni ovo stvarno nije jasno, najskuplja kartica koju sam izvukao i dalje ostaje Felipe Luis kojeg sam tad prodo za 15k, ovo ostalo sve srednja žalost, sve ispod 10k, ja ne mogu jednu jebenu poštenu karticu dobit u 4 mjeseca, pa gdje toga ima ?

Jebeni moroni, kako me živciraju jebem im sve, još malo i morat ću drmnut nešto kratko prije otvaranja packova, jer da ga jebeš srce će me jednom opalit zbog ovoga ...

17 godina
Iniesta21 kaže...

Evo riješio i ja ovotjedni Marquee, i u 5 packova najbolji igrači Choupo-Moting, Ndoye, Gaya, Enyama i Kessie.

Potrošio cca 15k coinsa jer nisam imao sve igrače u klubu i kad sam sve odmah rasprodo dobio nazad iz tih 5 packova skupa 7k, niti pola od potrošene love, meni ovo stvarno nije jasno, najskuplja kartica koju sam izvukao i dalje ostaje Felipe Luis kojeg sam tad prodo za 15k, ovo ostalo sve srednja žalost, sve ispod 10k, ja ne mogu jednu jebenu poštenu karticu dobit u 4 mjeseca, pa gdje toga ima ?

Jebeni moroni, kako me živciraju jebem im sve, još malo i morat ću drmnut nešto kratko prije otvaranja packova, jer da ga jebeš srce će me jednom opalit zbog ovoga ...

Probaj ko šime hvaliti igru a kritizirati igrače. Odmah je izvukao iconu. EA sve gleda i nagrađuje vjerne a kažnjava nevjerne...

13 godina
FIFA 18

FIFA 18 je najbolja igrica.

Uživam u grafici i super muzici.

EA je odradio odličan posao!

Hvala EA!!!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Ma nabijem ja njih, samo mi je žao što nisam slikao svaki jebeni pack koji sam otvarao pa da im fino složim album i pošaljem ga na mail, svaku jebenu karticu koju sam dobio.

Kad bi sračunao prosjek koliko sam dao za packove a kolike su bile vrijednosti ja bi bio u minusu, a sve sam ih otvarao, mega, rare, electrum, gold, pičke materine ...

Osvojiš nešto, piše da moš dobit 1% onih najboljih od svih igrača a ja 15 puta izvučem Fahramana, nek mi objasne tu "slučajnost"

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 21:24 (Iniesta21).

1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

FIFA 18 je najbolja igrica.

Uživam u grafici i super muzici.

EA je odradio odličan posao!

Hvala EA!!!

Već te vidim kako se hvališ jednom iconom ili bar toty igračem....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice