FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.036.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
FIFA 18

Sif Mustafi je definitivno bolji. Ja cu cekat toty da si kupim lewu i mozda alabu i ako jos neki mi igrac padne pod oko

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ja sada skupljam za Balea.  

Cesto sam se susretao sa njim u WL i svaki mi je radio nered. A da ne pricamo o tome kako pogađa van 16 metara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: FIFA 18
C3c1l kaže...

Ja sada skupljam za Balea.  

Cesto sam se susretao sa njim u WL i svaki mi je radio nered. A da ne pricamo o tome kako pogađa van 16 metara.

Istina i ja sam ga susretao dosta puta i svaki put dar mar radi obrani.

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Kod takvih tipova igraca, on, ronaldo, messi, na kurac mi ide sta mu se sve odbija, svaki duel je njegov i kad mu uzmes loptu sudac svira faul.

Popizdim.

Ove godine sam probao brdo igraca od +85 rating, veliko razocarenje mi je Luka Modric, jako jako losa kartica, zadnji IF Perisic isto lagani propuh.

Veliko iznenađenje mi je Rakitić, sve nosi pred sobom, precizan pas, udarac vrhunski, dosta puta mi se nađe na odbijenoj lopti i jako puno golova sam utrpao sa njim.

IF Vrsaljko 84 mi je najbolji RB do sada, luda kartica skroz, stamina u 90 min trci kao da je 10 min.

U napadu Martens mi je zabio vise golova nego sto ima utakmica, volio bi si uzeti IF, mogu si samo zamisliti sto taj radi.

Od ovih sitnih kartica daleko najjaci mi je CM mali Sanchez, obozavam ga, imao sam ga prosle godine dok je bio u Bayernu i brijem da su kartice identicne. Samo takav stroj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Valencija će vjerojatno uletit u ekipu bez obzira što mi je Clyne dobar.

Ne znam samo da li da pričekam da izađu TOTY jer će vjerojatno cijene pasti?

S Valenciom nećeš pogriješiti, a u prilog tome ide i to što je skuplji od Walkera (ako se ne varam). Clyne je mala maca za njega. Sve u svemu Bailly i Valencia su pod "must have" i teško da ćeš se zeznuti...

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 15:52 (TheMaverick).
11 godina
FIFA 18

Jeli tko probao Raffaela 86 razmisljam da ga uzmem umjesto Jamesa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Jeli tko probao Raffaela 86 razmisljam da ga uzmem umjesto Jamesa

Meni je odličan. Obje noge dobre za sut, dobra pas igra, solidno čvrst, uvijek na pravom mjestu, odličan udarac s dvadesetak metara, okretan, agilan, čak i solidna igra glavom. Jedina mana mu može biti brzina, no meni ne smeta. Stavio sam mu hunter che karticu. Da dobije još jednu nadogradnju bila bi to top kartica. Ja ga koristim na ST a vidim da ćeš ti na CAM. S obzirom na sve ne vidim razlog da jednako dobar ne bude i na CAM poziciji, tim više jer ima sve statse za tu poziciju..

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 20:04 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Pozdrav ekipa, zanima me koliko vas zeza lag u igri, posebice one koji igraju na PS4.

Totalno mi je dopizdilo igrati sa toliko laga, imam ekipu od 3.5 milijuna coinsa a za k mi kad ne mozes odigrati normalnu utakmicu.

Bilo da se radi o WL ili diviziji, ne odigram mozda 15 posto normalnih utakmica.

Net je od t-coma 30 mbit down i 5 up, playka je spojena lan kabelom.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

ljudi desilo mi se nesto nevjerojatno, dodjem sad s posla upalim webapp a kad tamo me čeka 12 packova, 4 megapacka, 3 gold players packa ma ne znam nisam...jel i vama? u šoku sam

1 0 hvala 0
17 godina
virusulja kaže...

Pozdrav ekipa, zanima me koliko vas zeza lag u igri, posebice one koji igraju na PS4.

Totalno mi je dopizdilo igrati sa toliko laga, imam ekipu od 3.5 milijuna coinsa a za k mi kad ne mozes odigrati normalnu utakmicu.

Bilo da se radi o WL ili diviziji, ne odigram mozda 15 posto normalnih utakmica.

Imaš onaj program od ea sportsa koji ti izmjeri brzinu i kvalitetu neta prema njihovim serverima. Jedino tako ćeš vidjeti koliko ti je doista dobar net. Drugo, ovisi ti i od tv uređaja. Neki imaju veliki input lag. Osjetim to doma pošto imam nekoliko tv. Tako da je teško reći što te muči. U svakom slučaju prvo provjeri internet vezu. Ja sam do sada isto imao to što imaš ti od t-coma. Nije neka sreća. Sad prelazim na optiku pa me baš interesira koliko je i je li uopće što bolje. Uzeo sam 120Mbit/s. Trebali bi mi ovaj tjedan spojiti...

17 godina
dr4zh3n kaže...

ljudi desilo mi se nesto nevjerojatno, dodjem sad s posla upalim webapp a kad tamo me čeka 12 packova, 4 megapacka, 3 gold players packa ma ne znam nisam...jel i vama? u šoku sam

I ja sam u šoku. Mene je dočekala velika kita. Ništa, proslijedit ću je ženi. 

8 godina
neaktivan
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

kad sam ušao u igru bila je obavijest sad da zbog neke greške što neki itemi nisu bili u packovima u određeno vrijeme EA daruje pakete
u tih svih 15-ak paketa dobio sam jedino IF Akea

13 godina
virusulja kaže...

Meni je isto zadnjih par dana uzasno velik delay. Prakticki neigrivo i to se vidi na mojim rezultatima.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
dr4zh3n kaže...
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

kad sam ušao u igru bila je obavijest sad da zbog neke greške što neki itemi nisu bili u packovima u određeno vrijeme EA daruje pakete
u tih svih 15-ak paketa dobio sam jedino IF Akea

To lik, ja sad isao vidit i dva packa ona od 100k dobio. U svakom walkout.

U prvom Higuain-IF Wilson-Barzagli-Khedira-Perisic-Mascherano-Keita Balde Diao-Baumann, itd.

U drugom Eriksen-Lukaku-Perrin-Mandzukic-Joao Mario-Callejon, itd.

Ocito se ispricavaju za smjesnu konekciju zadnjih par dana jebali mater.

13 godina
FIFA 18

Jebo te led, kak to svi dobili paketice :D jedino meni store prazan :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Ja sam dobio mega pack i 81+rated 2 igraca pack.Nisam dobio nista znacajno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 18

Kad su pustili totw nije bilo moguće dobiti igrače u packovima pa su vratili svima packove u store.

Ulovio sam nešto na nekom youtube videu o tome, mislim da je do toga.

0 0 hvala 1
13 godina
FIFA 18

Shema je u tome da si morao taj dan otvoriti pakete. Ako ih nisi otvarao, neces dobiti nista. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Meni je dosla poruka da su imali greske na 28th december te da su igraci dobivali lose nagrade iz svojih packova te da zato vracaju sve packove koje ste otvorili na taj taj meni dosla 3 packa ali slaba dobio sam perisica i fernandinha sta nije lose... ali da znate ako niste otvarali packove 28th december necete dobit barem koliko sam ja skuzio

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Dobio sam i ja, 6 mega pakova. Ovo je najbolje što sam dobio u njima.

I love this game.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Dobio sam i ja, 6 mega pakova. Ovo je najbolje što sam dobio u njima.

I love this game.

Ako je ovo ispravljanje loših packova od 28.12, kakvi su ti onda ti packovi bili?

13 godina
FIFA 18

Ja nisam dobio nikakve pakete?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Pozdrav...Jel se možda zna kada će izaći Leagues sbc za englesku premier ligu i koji će igrač biti?

Battletag:slugaCRO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...  

Ako je ovo ispravljanje loših packova od 28.12, kakvi su ti onda ti packovi bili?

Pa to su oni pakovi gdje sam dobio 78-79 rating igrace koje moras ici guglati jer nikad nisam cuo za niti jednog od njih.

Skilledžija kaže...

Ja nisam dobio nikakve pakete?!

Ti nisi dobio nista jer te Šime druko EA da seres po njima di god stignes.

13 godina
C3c1l kaže...

Ti nisi dobio nista jer te Šime druko EA da seres po njima di god stignes.

Nije ni on dobio pa mi je lakše :)

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Gledam kako da upgradeam momčad, i sad se troumim između tri irača - If Ederson, TOTGS Lloris ili zadnji IF Firmino za napad, iako imam tu Antonia pa mi je on treća opcija, prvootno jedan od ove dvojice golmana, a razlika u cijeni im je 100 00 pa ono, ne znam isplati li se uzimat Llorisa

Najbolji napadač u ovoj igri je ovaj IF Son, u 409 utakmica - 547 golova, sve u online tekmama jer SB ne igram, tako da tko traži napdača - tople preporuke

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Gledam kako da upgradeam momčad, i sad se troumim između tri irača - If Ederson, TOTGS Lloris ili zadnji IF Firmino za napad, iako imam tu Antonia pa mi je on treća opcija, prvootno jedan od ove dvojice golmana, a razlika u cijeni im je 100 00 pa ono, ne znam isplati li se uzimat Llorisa

Najbolji napadač u ovoj igri je ovaj IF Son, u 409 utakmica - 547 golova, sve u online tekmama jer SB ne igram, tako da tko traži napdača - tople preporuke

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Iskušao sam IF Akea na CB i unatoč dobrim statsima jednostavno je premršav i malen, tako da ga ne preporučujem

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 10:03 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

evo danas još 5 besplatnih packova, 4 mega i jedan gold players premium, ne znam jesu poludili, jel im dobro

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 10:04 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Ja isto opet ova dva od 100k. Idem otvarat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice