- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kupio sam Fifu 15 preko origina, skinuo je ali kada je pokrenem, nakon sto izaberem jezik izbaci mi Fifa 15 has stopped working... zna li ko rijesenje? Hvala..
Koju konfu imas? Jelnti radio demo?

Pa j*bem ti pleme, kako je zivot neposten. "Covjek" znaci pojma nema u fifi, tu i tamo razbije koju stolicu, ne zna ni rageat kao KSI (ne volim ni jednog iskreno) i preko hebenog novca od youtubea i coin sellera si kupi ovako nesto, rekli bi u mom mjestu "nit ora(o) nit kopa(o)" a ja da zivim 5 zivota i radim ko magarac ne bih si vjerojatno prisutio Spidera. Sa 17-18 godina vec milijunas, a ja sa 17 sretan kad na kladari dobijem 80kn
Za KSI je istina, jednom sam naletio na reportazu o njemu na BBC-u
1. spidera on nemre vozit do 25., ne znam ima li i 20 uopće
2. ksi u opisu videa kaže da je zajebancija
Koliko god mi kukali da je igra ovakva ili onakva ea nema razloga za brigu. Naime, gledam danas na PS4 ima preko 3.1 milijuna transakcija na web appu. Apsolutni rekord jer u tri godine nisam vidio da je cifra bila veća od 2.5 milja.
Znači, ljudi su zadovoljni, dobro se troši, pinka curi, promjena neće biti jer dobitna kombinacija se ne mijenja... Naravno, cijeli dan mi stoji ova poruka koja samo potvrđuje ono što pišem http://gyazo.com/44887f9fc4c1d268581516a6687a39c7 Tu i tamo uspije se ući nakon višestrukog osvježavanja stranice
Usput, usporedbe radi na pc je trenutno oko 217 000 transakcija... kad se sve zbroji, postaje jasno zašto su im konzole u fokusu a pc na periferiji interesa..
ako netko zeli kupit coinse povoljno? javite se u pm. i da neko ne mislis da imam neki cheat engine ili nesto. sigurno ne, rasprodao ekipe dvije sta sam ima i prodat cu coinse i pocet opet ispocetka te ekipe slozit.
Jeli se prebacuju coinsi s Fife 14 na 15?
Jeli se prebacuju coinsi s Fife 14 na 15?
ne
Fakat je tuzno da ovakva igra toliko zaraduje... Nisam igro par dana i reko idem danas odigrat koju tekmu. Prva tekma, prvi napad protivnika, ibarbo mi puca po sredini gola sa nekih 17-18 metara, golman uopce nereagira. Onda puknem 5-6 puta i njegov golman izvodi sve moguce parade naravno. Pocetak drugog poluvremena, drugi udarac na gol od protivnika, naravno opet ibarbo, ovaj put na prvu stotivu ide i pukne loptu tako da se jedva dokotrljala do gola, mog golmana ko da nema... Uninstal fife, netrebaju mi ovakve gluposti u zivotu. I nerazumijem ljude koji ovdje govore da kao moras imat skill bla bla, pa neznam kakav skill moras imat kad igra uopce nema smisla, pa kad stavis na manual prebacivanje igraca komp ti opet sam prebaci nekad igraca, i u 95 posto slucajeva kada je lopta u zraku nemozes promjenit igraca. Igra ima toliko problema da je stvarno zalosno da se toliko para zaraduje na njoj.
Mamu svima spucam koji su radili na kreiranju FIFE 15, kupim najskuplje pekove premium gold nesto tamo vamo, 30.000 coinsa i dobijem igrace u vrijednosti od 3 hiljade ukupno, svaki od njih ne kosta vise od 500 coinsa.. Sve im po spisku

Iako latency bude zelen i dalje mi laga, hebeni EA opet trolla.
Ne kontam kako mogu zaustaviti skillere, pacere, ali ne mogu zaustavit ljude sa prosječnim timom koji se samo vrte bez ikakve upotrebe skillova...
Mamu svima spucam koji su radili na kreiranju FIFE 15, kupim najskuplje pekove premium gold nesto tamo vamo, 30.000 coinsa i dobijem igrace u vrijednosti od 3 hiljade ukupno, svaki od njih ne kosta vise od 500 coinsa.. Sve im po spisku
baš si se istrošio lol
meni se to na 14 dogodilo...Uz to maknuli su mi 2 pobjede i onda sam rekao nema vise igranja tog govneta.FIFA 15 200kn preko playstation storea i nebi je kupio da je 30kn.
jer planiram zamjenu procesora iskljucivo radi igranja fife 15
jer planiram zamjenu procesora iskljucivo radi igranja fife 15
Procesor ti je čist u redu za ovu FIFA-u.. Koja grafička?
to su dobili samo oni koji su prednaručili ili imaju jogurt verziju
baš si se istrošio lol
pa jedan pack 30.000, hajd otvori 5 takvih packova naravno da ces se istrositi. I smijesno ti je ovo lol, to jos samo tinejdzerke i djeca do 12 godina koriste
Graficka je HD7770 1GB DDR5
4GB RAMA
Graficka je HD7770 1GB DDR5
4GB RAMA
Ma igrat ćeš se bez frke.
Stvari u onom EA Catalogue-u se kupuju coinsima što se dobiju u igri? (pobjedama, trofejima i sl.)

baš si se istrošio lol
Gledano, i nije puno coinsa. Ali na PS3 je za tih 30k potrebno dosta truda. Na playstationu se jako teško zarađuju coinsi, samim time što je market znatno skuplji nego na xbox-u i pc-u.
Frend i ja smo krenuli igrati u isto vrijeme, sastavljali istu ekipu, odigrali isti broj utakmica, imamo sličnu statistiku(pobjeda, poraz, remi). On je igrao na PC-u, ja na PS3.
U ta dva tjedna ja sam zaradio 50k, on je već bio na 120k
Na playstationu se jako teško zarađuju coinsi, samim time što je market znatno skuplji nego na xbox-u i pc-u.
Neke stvari su skuplje, većina jeftinija tako da se može reći kako je market na PS povoljniji od onog na računalu. To je zato što je market na PS deset puta veći a samim time i ponuda bogatija koja opet ruši cijene. Teže je zato trgovati na PS nego na računalu.. Primjerice, hunter che karticu na PS bez problema kupiš za 6k dok je na računalu od 9k pa naviše. Ibre na računalu nema ispod 1.3 milje dok ga na PS kupiš za 700k bez beda. Još jučer je išao za 600k.. tako da ne znam kako si došao do zaključka da je market na PS skuplji od onog na PC? Sad bih tako mogao nabrajatati bezbroj igrača koji su na PS povoljniji od onog na računalu.. Pošto imam igre na obje platforme vidim po kojim cijenama sam kupovao iste igrače na PS a po kojoj na PC..
Jel bilo kakvih patcheva bithijih za ovaj "nogomet"? Dns sam nakon 10 dana uso u igru i imam osjecaj da je igra losija nego ikad nesto ce cudno sa passovima dogada oni short passovi su cudni ful igraci se ruse preko lopte kad dodaju i tako to. Ja neznam ali ovo je cudo toliko lose. Jbt kad imas jedan pravi nogomet na trzistu paih boli ona stvar kad nema konkurencije...
Pozdrav, meni treba pomoć stručnjaka da bi 'upgradeao' FUT squad, trenutno sam u Division 5 (ispustio sam dušu dok sam prošao u 6, ljudi kupe te coinse i naprave si u dan OP team, njihov jedan igrač vrijedi troduplo više nego moj cijeli team, ne možeš im ništa, doduše veći je gušt ih pobjediti onda,), te imam 21k coinsa, što je za mene malo bogatstvo, pa me zanima što bi mi vi preporučili, tenkju verimač! :D
p.s. bazirao sam se na BPL.
Pozdrav, meni treba pomoć stručnjaka da bi 'upgradeao' FUT squad, trenutno sam u Division 5 (ispustio sam dušu dok sam prošao u 6, ljudi kupe te coinse i naprave si u dan OP team, njihov jedan igrač vrijedi troduplo više nego moj cijeli team, ne možeš im ništa, doduše veći je gušt ih pobjediti onda,), te imam 21k coinsa, što je za mene malo bogatstvo, pa me zanima što bi mi vi preporučili, tenkju verimač! :D
je ti ova obrana brza to je cudo jedno.
Obrana Kompany i Cahill ili Koscienly - neznam kako se cijene krecu na 14 sada. Mertensa vadi van i stavljaj na njegovo mjesto De Bruynea ( ako nades u chelseu karticu ) ako ne onda probaj sa Ozilom ako nije nesto pretjerano skup. Da imam igru poslo bi ti coinse da si ga kupis, al nemam instalirano.
BPL je OP i ova obrana je odlicna za nekoga tko bas zna igrat jer su fizicki premocni igraci. Zato bolje prebaci na ovu dvojicu gore navedenih i neces imati vecih problema. Isto tako probaj zamjeniti Cazorlu za Schurlea, puno bolji igrac za tu poziciju. Napad je full OP, tako i treba :D