FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 765.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
Flue kaže...

Gdje je trenutno najjeftinije uzeti Fifu 15 ?

Kod razočaranog igrača..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

http://www.futhead.com/15/squads/8241907/ evo tko ima viška coinsa nek sastavi ovaj tim, i nek pobijedi koju hahah

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Nakon 150k otvaranja paketa novi pajser se pojavio..taman vratio duplo :)

[19xx]C3c1l
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Nakon 150k otvaranja paketa novi pajser se pojavio..taman vratio duplo :)

ja kad bi sad dobio ronalda i prodao ga, mislim da bi i dalje bio u minusu

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Igram na ps3 FIFU nakon dvije godine i totalno sam zaboravio igrati. Posebno odbrana mi pravi problem, nikako da skopcam kako se brani, moze li mi neko konkretno objasniti sta na dzojstiku pritiskati za odbranu. Pokusao sam sa sprintom i onda krugom u pravom momentu ali ne ide, driblaju me kao kantu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bonjasky93 kaže...

Igram na ps3 FIFU nakon dvije godine i totalno sam zaboravio igrati. Posebno odbrana mi pravi problem, nikako da skopcam kako se brani, moze li mi neko konkretno objasniti sta na dzojstiku pritiskati za odbranu. Pokusao sam sa sprintom i onda krugom u pravom momentu ali ne ide, driblaju me kao kantu.

dodaj me na PSN da te i ja malo driblam haha :D

mataraHD7
Drži R2 i taj igrač će pratit igrača koji ima loptu, a ti sa igračem kojim upravljaš upravljaj ga u smjeru gdje misliš da će protivnik odigrati loptu i gg :D

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
Bonjasky93 kaže...

dodaj me na PSN da te i ja malo driblam haha :D

mataraHD7
Drži R2 i taj igrač će pratit igrača koji ima loptu, a ti sa igračem kojim upravljaš upravljaj ga u smjeru gdje misliš da će protivnik odigrati loptu i gg :D

Dok sam igrao FIFU 13 osvajao sam razne online turnire, predobro igrao, pa prodao ps3 i sad ponovo kupio, zaboravio igrati. Cim se malo uhodam poigrat cemo :)). 

A mora i nesto se jos pritisnuti osim R2, evo ja sad malo trokut pritisnem i izgleda da oduzimaju loptu bolje ali opet nije to to, ne mogu da se sjetim kako sam se prije branio, zablokirao mozak

17 godina
FIFA 15

Ova igra me svakim danom iznenadi nečim novim..

http://gyazo.com/9b4087b7b97c684ff7ae58d527d28f14

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Ova igra me svakim danom iznenadi nečim novim..

http://gyazo.com/9b4087b7b97c684ff7ae58d527d28f14

Movie skuzili smo kako se hoces pohvaliti svojom masinom, :D

Ma to ti je jezik promijenjen na fifa setupu

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
drakula789 kaže...

Movie skuzili smo kako se hoces pohvaliti svojom masinom, :D

Ma to ti je jezik promijenjen na fifa setupu

Nije ništa promijenjeno. Vidiš da miješa dva pisma i ne mogu to promijeniti. Pod moj PC je vidljivo godinama što imam pa ne znam što bih se trebao hvaliti prosjećnim strojem iz današnje perspektive..

Ti iz ovog možeš iščitati u kojoj rezoluciji igram? Ako ti ne ide engleski, probaj pročitati na njemačkom...

http://gyazo.com/b781b4a4040dbd37d1dd7a717a06ff48

http://gyazo.com/2450ab16afc438d6dadc7ab6e49ca7f2

Kad promijenim u njemački onda vidim što?

http://gyazo.com/6c32a9de10cd31f12310a33225cd967d

http://gyazo.com/0c719a8a321775eeb957b90b5895bb69

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 11:10 (movie).
17 godina
FIFA 15

Imam problem jedan, želim s frendom igrat friendly season međutim stalno izbaci poruku "connection to opponent has been lost".

Ja sam port forwardao router i stavio statičku ip adresu kod sebe ni to nije riješilo problem, sad će on probat to još napravit, međutim ne vjerujem da će to ispravit problem?

Jel ima tko kakav prijedlog ili se susreo s tim već?

EDIT: Napravio je i on port forward, uspjelo iz prve spajanje. Odlično, to mi je ujedno i video seminar na faksu, rješavanje tog problema :D

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 11:45 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

zasto movie dobiva td. nije uredu. upravu je sto posto, igra je sranje veliko. i ja imam istu stvar kao i on. taj neki kineski jezik. od danas prvi put. prije nije bilo. i sad odjednom u utakmicama ne reagiraju tipke cim dvije istovremeno stisnem ne reagira jedna od te dvije. imali jos neko isti problem?

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
orim0909 kaže...

zasto movie dobiva td. nije uredu. upravu je sto posto, igra je sranje veliko. i ja imam istu stvar kao i on. taj neki kineski jezik. od danas prvi put. prije nije bilo. i sad odjednom u utakmicama ne reagiraju tipke cim dvije istovremeno stisnem ne reagira jedna od te dvije. imali jos neko isti problem?

Sinoć nisam mogao odigrati normalnu tekmu sve je kasnilo i bilo neigrivo. Vidiš, nisam pomislio da je to neki problem već jednostavno neka greška kod mene. Znači nisam usamljen u ovim novootkrivenim problemima..

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Kod mene isti klinac, ali nema veze, svakako je više ne mislim pokretati, jer ovaj lijepo zapakirani i ušminkani drek, sve gore i gore smrdi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 14:52 (billyevo).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

meni od maloprije, i igrao online ili offline kako bilo ista stvar ne reagiraju tipke. i dobra da znam i ja da nisam sam. al mislim koji je to k... ? sram ih bilo. ove godine su stvarno unistili igricu. uzas

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Mene smeta samo to što klub tipa Eibar ima 10 "Messija" te "Buffona" golu, izrazito frustrirajuća igra na momente npr. kada igrači naprave clearance off the line (što ni sam golman nebi obranio) nakon što sam jako napucao loptu na prazan gol dok se golman valjao u blatu ko prasica ili kada sa bale-om ili ronaldom ne možeš stići beka koji ima ~70 pace, ali on njig pretekne i čisto im uzme loptu ako se ne napravi berbatov turn ili nešto, savršeni slide tackle-i cpu-a s leđa i učestalost slide tackle-a uopće jer ne mogu ni hebenu loptu nekad primit jer me u trenutku primanja skrši s leđa itd.

Znam iskoristit tu agresivnost cpu-a pa imam skoro svaku ili svaku drugu tekmu penal kad me sruši u šesnaestercu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

jeli moze iko pomoc? ne moze se igrat ne rade kontrole na tastaturi cm dvije zipke skupa treba stisnuti? maloprije jos dobro radilo sad vise ne.?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
billyevo kaže...

Kod mene isti klinac, ali nema veze, svakako je više ne mislim pokretati, jer ovaj lijepo zapakirani i ušminkani drek, sve gore i gore smrdi...

A kaj sam ti rekao prije mjesec dana pa mi nisi baš vjerovao?

10 godina
neaktivan
movie kaže...

A kaj sam ti rekao prije mjesec dana pa mi nisi baš vjerovao?

Od kud sam znao da će stvari krenuti na gore... Po meni, oni su pokušali da sa nadograde na već postojeći kod i na kraju sve pobrkali.

17 godina
billyevo kaže...

Od kud sam znao da će stvari krenuti na gore... Po meni, oni su pokušali da sa nadograde na već postojeći kod i na kraju sve pobrkali.

Nisu oni ništa pobrkali. Jednostavno njihova vizija nogometa je drukčija od tvoje ili moje..Pretvorili su nogomet u ragbi utakmicu. Naguravanja i silovanja igrača iz svih mogućih kuteva. Uklizavanja na tisuću i jedan način. U razvoju igre na pameti im je bila samo destrukcija igre. Balansa nema, isključivo krajnosti... Ove godine nije glava OP već prva stativa. Pukni kako znaš i iz bilo koje pozicije samo da lopta ide na prvu stativu i to je gol. Ne sjećam se kada sam zabio zadnji put gol glavom ali se ne sjećam niti kada sam zadnji put primio gol glavom. I to je sada bolje? Grafički su postavili neke nove standarde, sve ostalo je za zaborav..

14 godina
neaktivan
Sta jest jest, prva stativa previše OP. Golmani katastrofalno reagiraju u većini situacija, a i kretnje su im ponekad blago retardirane. Nisu bas najbolje odradili golmane kako su najavili.
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Sta predstavlja ustvari ovaj concept squad, citam nesto ovamo na engleskom ali ne razumijem najbolje?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 9:47 (Bonjasky93).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Cirkus i dalje traje :D

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Svaka čast.

17 godina
C3c1l kaže...

Otvorio 15 packova i uz malo sreće skupit ću 15k coinsa... ovakvo shranje od packova dugo nisam vidio..

17 godina
FIFA 15

Znači u fifi 15 se messi napokon može dovest u real madrid, znam da u 14-ici nije htjeo čak ni kad sam mu ponudio 99 mil. plaću (koristio sam trainer), ali i dalje traži ogromnu plaću.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 14:58 (Hyperion).
Moj PC  
2 5 hvala 0
15 godina
FIFA 15

A jake ti fore igrat karijeru sa Realom.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
4 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
dexxa86 kaže...
C3c1l kaže...

Svaka čast.

otvori paket

[19xx]C3c1l
11 godina
protjeran

Može mi netko kupit FIFA 15 pošto nemam kreditnu karticu da napravim paypal?

Ja mu pošaljem pare preko tekućeg.

Sportski magazin http://www.balkan-portal.com.hr/ Forum: http://balkan-portal.com.hr/forum3/index.php
17 godina
FIFA 15
Evo izazova za C3c1l... ako i ovo osvojiš, svaka ti dala..

http://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2014/fifa-15-fut-united
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice