Gdje je trenutno najjeftinije uzeti Fifu 15 ?
Kod razočaranog igrača..
Gdje je trenutno najjeftinije uzeti Fifu 15 ?
Kod razočaranog igrača..
http://www.futhead.com/15/squads/8241907/ evo tko ima viška coinsa nek sastavi ovaj tim, i nek pobijedi koju hahah
Nakon 150k otvaranja paketa novi pajser se pojavio..taman vratio duplo :)
ja kad bi sad dobio ronalda i prodao ga, mislim da bi i dalje bio u minusu
Igram na ps3 FIFU nakon dvije godine i totalno sam zaboravio igrati. Posebno odbrana mi pravi problem, nikako da skopcam kako se brani, moze li mi neko konkretno objasniti sta na dzojstiku pritiskati za odbranu. Pokusao sam sa sprintom i onda krugom u pravom momentu ali ne ide, driblaju me kao kantu.
Igram na ps3 FIFU nakon dvije godine i totalno sam zaboravio igrati. Posebno odbrana mi pravi problem, nikako da skopcam kako se brani, moze li mi neko konkretno objasniti sta na dzojstiku pritiskati za odbranu. Pokusao sam sa sprintom i onda krugom u pravom momentu ali ne ide, driblaju me kao kantu.
dodaj me na PSN da te i ja malo driblam haha :D
mataraHD7
Drži R2 i taj igrač će pratit igrača koji ima loptu, a ti sa igračem kojim upravljaš upravljaj ga u smjeru gdje misliš da će protivnik odigrati loptu i gg :D
dodaj me na PSN da te i ja malo driblam haha :D
mataraHD7
Drži R2 i taj igrač će pratit igrača koji ima loptu, a ti sa igračem kojim upravljaš upravljaj ga u smjeru gdje misliš da će protivnik odigrati loptu i gg :D
Dok sam igrao FIFU 13 osvajao sam razne online turnire, predobro igrao, pa prodao ps3 i sad ponovo kupio, zaboravio igrati. Cim se malo uhodam poigrat cemo :)).
A mora i nesto se jos pritisnuti osim R2, evo ja sad malo trokut pritisnem i izgleda da oduzimaju loptu bolje ali opet nije to to, ne mogu da se sjetim kako sam se prije branio, zablokirao mozak
Movie skuzili smo kako se hoces pohvaliti svojom masinom, :D
Ma to ti je jezik promijenjen na fifa setupu
Movie skuzili smo kako se hoces pohvaliti svojom masinom, :D
Ma to ti je jezik promijenjen na fifa setupu
Nije ništa promijenjeno. Vidiš da miješa dva pisma i ne mogu to promijeniti. Pod moj PC je vidljivo godinama što imam pa ne znam što bih se trebao hvaliti prosjećnim strojem iz današnje perspektive..
Ti iz ovog možeš iščitati u kojoj rezoluciji igram? Ako ti ne ide engleski, probaj pročitati na njemačkom...
http://gyazo.com/b781b4a4040dbd37d1dd7a717a06ff48
http://gyazo.com/2450ab16afc438d6dadc7ab6e49ca7f2
Kad promijenim u njemački onda vidim što?
http://gyazo.com/6c32a9de10cd31f12310a33225cd967d
Imam problem jedan, želim s frendom igrat friendly season međutim stalno izbaci poruku "connection to opponent has been lost".
Ja sam port forwardao router i stavio statičku ip adresu kod sebe ni to nije riješilo problem, sad će on probat to još napravit, međutim ne vjerujem da će to ispravit problem?
Jel ima tko kakav prijedlog ili se susreo s tim već?
EDIT: Napravio je i on port forward, uspjelo iz prve spajanje. Odlično, to mi je ujedno i video seminar na faksu, rješavanje tog problema :D
zasto movie dobiva td. nije uredu. upravu je sto posto, igra je sranje veliko. i ja imam istu stvar kao i on. taj neki kineski jezik. od danas prvi put. prije nije bilo. i sad odjednom u utakmicama ne reagiraju tipke cim dvije istovremeno stisnem ne reagira jedna od te dvije. imali jos neko isti problem?
zasto movie dobiva td. nije uredu. upravu je sto posto, igra je sranje veliko. i ja imam istu stvar kao i on. taj neki kineski jezik. od danas prvi put. prije nije bilo. i sad odjednom u utakmicama ne reagiraju tipke cim dvije istovremeno stisnem ne reagira jedna od te dvije. imali jos neko isti problem?
Sinoć nisam mogao odigrati normalnu tekmu sve je kasnilo i bilo neigrivo. Vidiš, nisam pomislio da je to neki problem već jednostavno neka greška kod mene. Znači nisam usamljen u ovim novootkrivenim problemima..
Kod mene isti klinac, ali nema veze, svakako je više ne mislim pokretati, jer ovaj lijepo zapakirani i ušminkani drek, sve gore i gore smrdi...
meni od maloprije, i igrao online ili offline kako bilo ista stvar ne reagiraju tipke. i dobra da znam i ja da nisam sam. al mislim koji je to k... ? sram ih bilo. ove godine su stvarno unistili igricu. uzas
Mene smeta samo to što klub tipa Eibar ima 10 "Messija" te "Buffona" golu, izrazito frustrirajuća igra na momente npr. kada igrači naprave clearance off the line (što ni sam golman nebi obranio) nakon što sam jako napucao loptu na prazan gol dok se golman valjao u blatu ko prasica ili kada sa bale-om ili ronaldom ne možeš stići beka koji ima ~70 pace, ali on njig pretekne i čisto im uzme loptu ako se ne napravi berbatov turn ili nešto, savršeni slide tackle-i cpu-a s leđa i učestalost slide tackle-a uopće jer ne mogu ni hebenu loptu nekad primit jer me u trenutku primanja skrši s leđa itd.
Znam iskoristit tu agresivnost cpu-a pa imam skoro svaku ili svaku drugu tekmu penal kad me sruši u šesnaestercu.
jeli moze iko pomoc? ne moze se igrat ne rade kontrole na tastaturi cm dvije zipke skupa treba stisnuti? maloprije jos dobro radilo sad vise ne.?
Kod mene isti klinac, ali nema veze, svakako je više ne mislim pokretati, jer ovaj lijepo zapakirani i ušminkani drek, sve gore i gore smrdi...
A kaj sam ti rekao prije mjesec dana pa mi nisi baš vjerovao?
A kaj sam ti rekao prije mjesec dana pa mi nisi baš vjerovao?
Od kud sam znao da će stvari krenuti na gore... Po meni, oni su pokušali da sa nadograde na već postojeći kod i na kraju sve pobrkali.
Od kud sam znao da će stvari krenuti na gore... Po meni, oni su pokušali da sa nadograde na već postojeći kod i na kraju sve pobrkali.
Nisu oni ništa pobrkali. Jednostavno njihova vizija nogometa je drukčija od tvoje ili moje..Pretvorili su nogomet u ragbi utakmicu. Naguravanja i silovanja igrača iz svih mogućih kuteva. Uklizavanja na tisuću i jedan način. U razvoju igre na pameti im je bila samo destrukcija igre. Balansa nema, isključivo krajnosti... Ove godine nije glava OP već prva stativa. Pukni kako znaš i iz bilo koje pozicije samo da lopta ide na prvu stativu i to je gol. Ne sjećam se kada sam zabio zadnji put gol glavom ali se ne sjećam niti kada sam zadnji put primio gol glavom. I to je sada bolje? Grafički su postavili neke nove standarde, sve ostalo je za zaborav..
Sta predstavlja ustvari ovaj concept squad, citam nesto ovamo na engleskom ali ne razumijem najbolje?
Cirkus i dalje traje :D
Svaka čast.
Otvorio 15 packova i uz malo sreće skupit ću 15k coinsa... ovakvo shranje od packova dugo nisam vidio..
A jake ti fore igrat karijeru sa Realom.
Svaka čast.
otvori paket
Može mi netko kupit FIFA 15 pošto nemam kreditnu karticu da napravim paypal?
Ja mu pošaljem pare preko tekućeg.