FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 765.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 15
InterstellarN7 kaže...

Dodajem svom stoperu loptu u 16-ercu i u trenutku kada treba primiti loptu, protivnički igrač se zabija u istog tog stopera glavom u predijelu bedra i sudac svira penal u 85. min.,a  u 94. pokušavam na sve načine ispucati loptu ali ne ide i u zadnjoj sekundi primam još jedan i na kraju 3-3.

Neka neka, propast će te vi i vaša *EBENA FIFA kad tad.

Viva la revolution !!!

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
InterstellarN7 kaže...

Dodajem svom stoperu loptu u 16-ercu i u trenutku kada treba primiti loptu, protivnički igrač se zabija u istog tog stopera glavom u predijelu bedra i sudac svira penal u 85. min.,a  u 94. pokušavam na sve načine ispucati loptu ali ne ide i u zadnjoj sekundi primam još jedan i na kraju 3-3.

Neka neka, propast će te vi i vaša *EBENA FIFA kad tad.

Stari, danas igram i opet vidim nešto što se ne bi trebalo viđati u ovakvom tipu igre koja želi biti simulacija nogometa. Dakle, centaršut na moj peterac. Moj golman izlazi i pobire loptu a lik se sa strane u skoku zabije u mog golmana i sudac svira penal. Golman ima loptu u rukama prije sudara i jedino logično je ako se nešto svira da se svira prekršaj na golmanu.

No ovo je fifa15 i tu ništa nije logično jer sve logično je maknuto iz ove igre.

No kao i svaki pravi mazohista i dalje razmišljam kaj složiti pa probati. Pošto se većina izjasnila kako je tevez ove godine paklen igrač, htio bih ga probati pa mi na pamet pala ova kombinacija.

http://www.futhead.com/15/squads/7798138/

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 17:28 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

upravo igro UT protiv nekog lika, ima onako sve op u timu (ibarbo, curdrado, tevez...) i zabije mi neke smijesne golove i ja se vratim, cijelo vrijeme bolji od njega i fali mi gol da izjednacim, pogodim dvije stative, al nece uc nikako. I onda on dobije loptu, stisne pauzu, prode jedno 20 sekundi i vrati se u igru i meni za sekundu Fifa 15 has stopped working.......

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 17:30 (niko7).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Mi može netko uslikat kako je namjestio kotnrole (tipkovnica) Hvala.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Interesantno, u klubu imam najviše belgijaca. Falila mi samo dva bočna pa sam ih uzeo i složio ekipu...

http://gyazo.com/f59e840cc0df8ba8159d8b2007c32264

Pa je li ovo normalno? 15k packovi na PS4

prvi

http://gyazo.com/14effe6bb8f4861ef20affdfcb38c433

drugi

http://gyazo.com/6882f15b4283943beb8e806cfac4c563

smeće ruddy dođe dva puta za redom.. sve zajedno nemogu skupiti 5k od ovih igrača u dva packa

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 11:02 (movie).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 15

pozdrav...mozda netko zna zašto sam uvijek gostujuća ekipa kad igram online seasons,cup ili fut??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
coldyl kaže...

pozdrav...mozda netko zna zašto sam uvijek gostujuća ekipa kad igram online seasons,cup ili fut??

Očito nisi dobar domaćin haha :D

Evo već četvrti dan za redom na web appu dobivam bronze gift pack -.-

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
14 godina

Moram priznat da me je fut počeo strasno zivcirati i uopće mi vise nije bilo zabavno jer taj fut nogomet je cista arkada koja nema veze s nogometom. Mislio sam da sam odigrao posljednju partiju Fife ali sam se sjetio kako sam u početku igrao offline i kako sam ostao impresioniran pa mi se to sada činilo čudno. No isao sam još jednom probati.

Našao sam neke slidere koje su ljudi hvalili, game speed slow i uživao sam u simulaciji nogometa bez imalo nerviranja. Iako je fut najpopularniji mode i fifi i to ce jednostavno tako biti to nije njeno pravo lice.

Da se razumijemo, nije to savrsena igra, ima svoje boljke koje movie izlista u sekundi ali to sto sam imao dobro i zabavno iskustvo igrajući fifu je samo po sebi fascinantno.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Do novog patcha neću palit fifu. Osvojio DIV 4, dobio coinse, ali opet igram DIV 4 WTF EA?
Ne sprema mi postavke koje napravim prije meča, nego mi ostavi od utakmice koju sam igrao ranije.
Kada usred tekme stisnem pauzu, prikazuje mi neku desetu formaciju, sa golmanom na mjesto napadača, ugl sve pomješano.
Ponekad za pobjede ne dobivam bodove, ponekad ne dobivam coinse.

I nek vrate hebeni latency na old gen, nema smisla igrat svaku drugu tekmu di lagga.

doslovni EAIDS

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

pa ja nemogu vjerovati koliko nemam srece s packovima, otvorim sad jedan mega pack i najbolji igrac mi di natale -.-

0 0 hvala 0
17 godina
bRNZ_CRO kaže...

pa ja nemogu vjerovati koliko nemam srece s packovima, otvorim sad jedan mega pack i najbolji igrac mi di natale -.-

A kaj da ja kažem koji u dva za redom dobijem majstora ruddya?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
bRNZ_CRO kaže...

a lord bendtner u prvom haha :D?

"Ses"
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Igram online na PC-u, i u 3 divizion sam.... ali bih sada zelio krenit CO OP sezonu, ali ni jedan moj prijatelj nema fifu online...pa ako netko zeli igrati samnom, neka mi se javi i ostavi nik ..... hvalaaaaa punooooooooooo pozdrav

mimac93

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Posralo je i mene :D

paket od 35 tisuca i ovaj zubati se prikazao

[19xx]C3c1l
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
bRNZ_CRO kaže...

eh al tebi je bar nekad nesto uletilo, vidim imas hazarda u klubu, nije sigurno jeftin bio :)
ja u zadnje 2 fife nisam dobio igraca vrijednijeg od 50k (i to sam ga nedavno dobio - hummels) a potrosio sam sigurno vise od 3 mil na packove sve skupa u zadnje 2 fife i vec me pomalo zivcira kad vidim koliko srece s tim packovima neki ljudi imaju

17 godina
FIFA 15

Zasitio sam se Barclays premierke pa sam odlučio napraviti BBVA tim...

Nije loše za početak...

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Malo po malo, skupio sam igrače koji su mi potrebni, ali ostao je onaj jedan krucijalni, a to je Yaya Toure. Bez njega je ovaj orkestar kao bez dirigenta, te sam stoga odlučio otvarati packove dok ne uleti neki kapitalac ili on sam, pa da se više ne zamaram marketom i karticama.

http://i.gyazo.com/4165ce6622ee37a54bbf526d4a5a84e0.png

Btw., molim sve igrače sa ovog foruma koji aktivno igraju FIFU, da me dodaju, kako bi smo mogli tu i tamo odigrati koju tekmu. 

Moj Origin ID: billyevo86 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 20:05 (billyevo).

0 0 hvala 0
15 godina

ima neko da igra seasons s nečim drugim osim yebenim bayernom realom il barcom?

nemogu nac oponenta ni s 4 i pol ni s 4 zvjezdice.. wtf

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 21:03 (The Unforgiven).
10 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
ima neko da igra seasons s nečim drugim osim yebenim bayernom realom il barcom?

Ja igram većinom sa Chelsea-om kao i u FIFA 14, jer mi taktički odgovaraju (nisam nikakav fan).

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 21:06 (billyevo).
14 godina
odjavljen
FIFA 15

I onda kad netko kaze da fifa nije igra na srecu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dino.Randic kaže...

Ovisi kakvi su golovi... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
FIFA 15

ne pobjeđuju uvijek bolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
billyevo kaže...

Malo po malo, skupio sam igrače koji su mi potrebni, ali ostao je onaj jedan krucijalni, a to je Yaya Toure. Bez njega je ovaj orkestar kao bez dirigenta, te sam stoga odlučio otvarati packove dok ne uleti neki kapitalac ili on sam, pa da se više ne zamaram marketom i karticama.

http://i.gyazo.com/4165ce6622ee37a54bbf526d4a5a84e0.png

Btw., molim sve igrače sa ovog foruma koji aktivno igraju FIFU, da me dodaju, kako bi smo mogli tu i tamo odigrati koju tekmu. 

Moj Origin ID: billyevo86 {#}

U čemu je fora da svaki tjedan mijenjaš nick? FBI za vratom?

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Na žalost, kako dani odmiču, ova igra me sve više i više negativno iznenađuje. Nešto je definitivno trulo... Nova igra, novi engine a stari problemi. Jbt., pa i onne odvratne crno-bijele kopačke su ponovo tu:

http://i.gyazo.com/2bb56affa103d2f8ef0d735595b27cc3.png

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Sad cu se valjda u miru igrati bar neko vrijeme.Hvala Suarezu :)

[19xx]C3c1l
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Imam isti problem već od fife 13. Naime, kad igram online mogu odigrati samo jednu utakmicu,i onda moram izaći iz igre kako bi igrao iduću, inaće će mi izbaciti nakon trećine utakmice možda. Internet mi je u redu. Je li tko zna u ćemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Kolega, da li si zadovoljan sa Mangalom, s obzirom na workrate (H/H)?

13 godina
neaktivan
billyevo kaže...
C3c1l kaže...

Kolega, da li si zadovoljan sa Mangalom, s obzirom na workrate (H/H)?

jesam, imam ga od pocetka igre i dok ne odlucim uzeti kompanya nebudem ga mjenjao 

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Gdje je trenutno najjeftinije uzeti Fifu 15 ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Ok, nije ti ušlo ali pogledaj koliko te lik outtackleao. Nije ok jedino ak si ti puknuo baš 10 puta 1 na 1. Ako su ti šutevi iz vana onda niš čudno. Masu tekmi odigram protiv ljudi koji pucaju ko ludi iz vana po sredini.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice