- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra je odlična,nemam riječi.Probao demo.
EDIT:ako netko zna kako popravit 30 fps pri cutscenes
kakav ti problem imaš, što imaš protiv tipkovnice, dam se kladit da bi te dosta ljudi oderalo na tipkovnici dok si ti na svome precious controlleru
EDIT: ako cu jos sr** u tvom stilu ond nije ati nego amd

To je bug jer ne spremi niti privremeno (uopće ne spremi). Pokušaj složiti kontrole na tipkovnici i vidjeti ćeš.
To je bug jer ne spremi niti privremeno (uopće ne spremi). Pokušaj složiti kontrole na tipkovnici i vidjeti ćeš.
aliiiiiii božeeee dragi,tipkovnica je za battlefield,za metro za... jeb*** pucačinu ne za igrati NOGOMET Halo???
evo ako ti meni zabiješ gol s tipkovnicom ja ti poklanjam gameapad!!! imaš fifau 14?
Totalno te ne kuzim. Igram na tipkovnici, jeli ti to mozda smeta, imas kakav problem s tim??? Malo si umisljen stari, spusti se na zemlju. Imam Fifu 14 i zadrzao sam se 3 sezonu u diviziji 2 iako fifu ne igram cesto, e i to na TIPKOVNICI. Bitnija mi je skola i ostalo. A tvoj rijecnik i nacin izrazavanja pokazuje koliko si odrastao i zreo, Svaka ti cast
aliiiiiii božeeee dragi,tipkovnica je za battlefield,za metro za... jeb*** pucačinu ne za igrati NOGOMET Halo???
evo ako ti meni zabiješ gol s tipkovnicom ja ti poklanjam gameapad!!! imaš fifau 14?
Kakvih ti problema imas?
Svatko igra na onom na cemu mu odgovara,mozda njemu gamepad eto vise odgovara battlefield ili Wow.
nije sve tako crno da pljujete po movieu ima on dosta toga pravo naročito da golmani stoje predaleko i mislim da će ih izbombardirati na forumima zbog toga pa će biti prinuđeni nešto mijenjati ili bar vratiti kao u 14-ici
Ljudima ti to nije bitno niti to skuže. Evo, red star i dalje to ne vidi. Kod njega je super... ja sam oduvijek više pažnje pridavao golmanima pa na sve to gledam drukčijim očima. Ja opet ne kužim kako trči messi niti kako mlati rukama nakon zabijenog gola. Svatko od nas ima druge prioritete i želje.
Meni se samo nimalo ne sviđa što su yebene golmane stavili u prvi plan.
Olakšali su gameplay, lakše je igrati, tj. lakše se dolazi u situacije za šuteve, prijeti po golu, milion šansi na utakmici, samo da bi ti yebeni golmani dolazili što više do izražaja, njihove reakcije, animacije i ostalo, jer su oni najviše na ovoj fifi 15 unaprijeđeni, najviše detalja novih kod njih se vidi...ali po meni je malkice pretjerano to da milion i jedna intervencija golmana svaku yebenu utakmicu bude.
I to mi je nekako sad glupost, nikako se priviknuti, nemam nikakvih zamjerki toliko, fino su odrađene te animacije i reakcije golmana i svega, ali ne leži mi da su ovako uklopili...na svakoj tekmi sto šuteva i parada nekih vanserijskih, ajde 2-3-4 ali ovako nekako mi ne leži baš ...
Igra li itko FIFU sa Xbox360 joystickom?
Isplati li se prijeci sa ps joysticka na xbox360 za FIFU? Oce bit problema sa privikavanjem?
Isplati li se prijeci sa ps joysticka na xbox360 za FIFU? Oce bit problema sa privikavanjem?
Nebi trebalo biti, ali za svaku osobu je drugačije. Ja na pc igram sa logitech f510 (playstation style) gamepadom, a kad sam igrao xbox igrao sam bez problema i na xbox360, priviknuo sam se za pola sata...
eto cisto da se zna da je lazicki izgubio od mene i to 1-0 s tim da sam igrao na TIPKOVNICI, a on je "odlican majstor" za gamepad. i + duzan mi je jedan gamepad
slažem se.daj mi adresu imi i prezime
Ne treba mi tvoja milostinja, dovoljno mi je ovo, zadovoljstvo.. Cisto da znas dobio te klinja od 15 god
ok,klinjo od 15 godina sad mi samo reci koliko sat imaš na fif14?
415 od 12 mjeseca.. S tim da sam cijelo ljeto igrao carrer mode kao manager
i ideš se s menom mijerit "casual" igračom 99 sati imam fif 14,sram te može bit samo jedan gol si mi zabio,a mogo si fino i izgubit
Sorry jaki, onda nemoj se kladit da ti necu gol zabiti. I daj odi s ove teme
movie bilo bi dobro da napišeš detaljnu recenziju o fifi14 za ps4 da ljudi mogu vući usporedbe tipa brzine igre golmana turnira itd. mislim da bi napravio veliku uslugu svima
Suđenje mi u nekim trenutcima zna biti čista katastrofa, pogibljeni startovi i svašta nešto sudac često ne svira...nadam se da će biti popravljeno do full verzije.
za problem Microstutering
u origin pod aplication
in game origin iskljucite
mozda pomogne a mozda ne
meni je pomoglo kad maknem no limit fps
jos sam ovo ugasio
pa cu sutra vidjet
Onda da uzmem ovaj xboxov joystick za FIFU?
FIFA 15 Demo se neće pokrenuti.
Izbaci sljedeći tekst:
Instaliraj net framework
Izbaci sljedeći tekst:
Instaliraj net framework
Ne bi smjelo biti do toga.
Imam Net Framework 4.5.
kako ljudi igraju call of duty sa joystickom tako mi ostali fifu sa tipkovnicom
Izbaci sljedeći tekst:
Meni je to izbacilo kad sam pokusao pokrenut igru sa DX10 grafickom
EDIT:ako netko zna kako popravit 30 fps pri cutscenes
Ja isto imam taj problem
Kako su syebali ove kontrole, ne vjerujem
BTW. Igra mi se sviđa, malo puno onih scenica kod prekršaja i kornera, ali štaje- tu je.
Nikad mi nije bilo jasno zašto golman ne može uhvatiti loptu kad radi povaljku, nego ju jednostavno izbije i to igraču koji čeka na odbitak.