FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 773.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 15
movie kaže...

Zbog golmana sam prešao s pesa na fifu a sad ću zbog golmana odustati i od ove fife jer ovo nema smisla. Imam 7 ebenih mrtvaca i lik brani ono što je nemoguće a onda u 90 min puknu mi po golu, možda metar od mog golmana koji niti ne podigne ruke već pogledom isprati loptu u gol. Pa to je smiješno. Meni brani ono što je nemoguće obraniti a onda ja dobijam ovakav gol. I kaj da igram preko neta i živciram se zbog toga. Next gen sprdnja cijelo vrijeme brani udarce sa svog peterca pa do 8 metara od gol linije jer je algoritam igre izračunao da će na tom mjestu sjeći sve upućene udarce s bilo koje strane.

To izgleda smiješno i nema veze s nikakvom realnošću. Pucam s dvadesetak metara po sredini a golman korak dva van gol crte da bi već sljedeći trenutak čudesno obranio udarac koji korak iza penala. Kako se k vragu u toj sekundi našao na deset metara od gol linije da bi obranio taj udarac. Izgleda odvratno i to ne mogu gledati. Da ne pričam sad da po travi zna klizati kao na ledu. Sve ono s čime sam se sprdao u jednoj od prošlih pes igri sad je prisutno ovdje. Neprirodno klizi i brani sve s pet i više metara od gol crte. Stvarno su to lijepo riješili i stvarno se vidi da su dvije godine radili na next gen golmanima.

Normalno je da je korak dva van crte i da brani ali nije mi normalno da apsolutno sve brani na petercu i van njega. Na što to liči? Par puta mi se dogodilo da idem jedan na jedan na golmana i da mi igrač samo stane. Sam od sebe. Ili toliko uspori da ga obrambeni stigne. Čista frustracija. Što više igram ovaj nogomet to mi više liči na čisto sranje. Naravno, pravila igre i dalje ne poštuju. Isto tako dodavanja su mi očajna. Sprdao sam se s pes prebrzim i preciznim dodavanjima a sad je i ovdje nešto slično. Lopta ide ko po špagi. Nemam osjećaj da sam dao dobru loptu i onaj gušt nakon dobrog proigravanja.

Sve je nekako umjetno. I udarci po golu. Nema balansa. Ili sam puknio po sredini gola ili deset metara pored gola a kad i pogodim kut tu je next gen supeman da to riješi. Nemam prilikom udarca onaj filing kao prije. Ne osjećam udarac i sve je hladno i umjetno. Da skratim, loše.. Sad, nakon par dana igranja uopće se ne čudim onom klaunu iz konamia koji izjavljuje da imaju bolji proizvod od ovog. Nikakv problem. FIFA 14 na PS4 je televizor u boji za FIFU 15...

Ako ovo izbace za dva tjedna iz zabave ću i dalje igrati fifi14.

Dam se kladiti da ćeš do proljeća imati minimalno 4 kopije FIFE 15.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Dam se kladiti da ćeš do proljeća imati minimalno 4 kopije FIFE 15.

Oklada prihvaćena!

15 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Ovo je predobro.

Baš ju pogledao maloprije, naježio se gledajući. Savršeno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
FIFA 15

"you just can't fight script like this" - ako sam dobro cuo :). stvarno ne mozes protiv skriptirane igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@movie.... ja sam sinoc jedno desetak tekmi odigrao na legendary, jesaam skoro svaku izgubio al to sad ne bitno , bitno je da su golmani bili na visokom nivou kako moji tako i od kompa u ovom slucaju ovaj novi iz barse ... znaci respect...a to golovi u prvi ugao par puta sam hteo i nista onaj debil iz barselone golamn ko da je bio na nekim supstancama sve je branio cak dva puta bukvalno je vadio ocigledan gol .... tako da ja nemam zamerku na golmane... e sada kada recimo se desilo da sutnem sa mesijem kiflu sa nekih 18-20 metara i pogodim samo raslje, tu nema polemike jer to se ne brani kako na igrici , tako i u RL.... al se desi i to da skine golman , sto se u par navrata i desavalo....jedina zamerka sto su trebali ipak da naprave razliku izmedju pc i novijih konzola al sta da se radi.. igrace se i ove godine fifa a pored nje i pes ako bude imao kvalitet da se uzme....
13 godina
neaktivan
FIFA 15

golmani će biti riješeni sigurno a i bolje da ponekad kiksaju nego da su supermeni

2 1 hvala 0
17 godina
ak75 kaže...

golmani će biti riješeni sigurno a i bolje da ponekad kiksaju nego da su supermeni

Problem je što su u ovoj igri golmani totalno van balansa. Možemo ih nazvati supermeni bez mozga jer se tako ponašaju. Tebi je normalno da udarce po golu brane tako da stoje na 5 ili više metara van gol crte i da tu udaljenost prevaljuju u djeliću sekunde? Nešto kao supermen. Totalno nerealno i glupo za vidjeti. Da ne govorim ona idiotska proklizavanja kod obrana. Nisu uopće podigli kvalitetu već su ih samo izvukli van gol crte kako bi geometrijski mogli presijecati udarce sa strane.. ponašaju se kao protuzračne rakete.... razočaravajuće...

Simpatično je vidjeti golmanski kiks a posve glupo vidjeti golmana koji niti ruku ne pruži prema lopti koja mu po sredini gola ulazi u gol. To nije kiks, to je loše odrađen posao...

Obrati pozornost sljedeći put kad ćeš igrati. Spremaš se na udarac i on je na crti, već sljedeći tren udarac brani na 5 m od gola. Kad je prevalio toliki put u djeliću sekunde i je li to golmanski potez?

Potom mu pukni sa sredine terena s nekih dvadesetak metara. Stoji na golu a već sljedeći trenutak u paradi brani udarac na nekih osam metara od gol crte? Odvratno za gledati...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 17:33 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav,

ove godine planiram kupiti Fifu s prijateljem. Zanima me da li netko zna jel mozemo oboje igrati Fifu u istom trenutku? Znam da ne mozemo online, ali je li moze jedan igrat offline dok je drugi online? Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
niko7 kaže...

Pozdrav,

ove godine planiram kupiti Fifu s prijateljem. Zanima me da li netko zna jel mozemo oboje igrati Fifu u istom trenutku? Znam da ne mozemo online, ali je li moze jedan igrat offline dok je drugi online? Hvala

moze ..ti se logiras na origin i odes u offline mode,a on ju pokrene i igra normalno

13 godina
neaktivan
movie kaže...
ak75 kaže...

Problem je što su u ovoj igri golmani totalno van balansa. Možemo ih nazvati supermeni bez mozga jer se tako ponašaju. Tebi je normalno da udarce po golu brane tako da stoje na 5 ili više metara van gol crte i da tu udaljenost prevaljuju u djeliću sekunde? Nešto kao supermen. Totalno nerealno i glupo za vidjeti. Da ne govorim ona idiotska proklizavanja kod obrana. Nisu uopće podigli kvalitetu već su ih samo izvukli van gol crte kako bi geometrijski mogli presijecati udarce sa strane.. ponašaju se kao protuzračne rakete.... razočaravajuće...

Simpatično je vidjeti golmanski kiks a posve glupo vidjeti golmana koji niti ruku ne pruži prema lopti koja mu po sredini gola ulazi u gol. To nije kiks, to je loše odrađen posao...

Obrati pozornost sljedeći put kad ćeš igrati. Spremaš se na udarac i on je na crti, već sljedeći tren udarac brani na 5 m od gola. Kad je prevalio toliki put u djeliću sekunde i je li to golmanski potez?

Potom mu pukni sa sredine terena s nekih dvadesetak metara. Stoji na golu a već sljedeći trenutak u paradi brani udarac na nekih osam metara od gol crte? Odvratno za gledati...

možda je tebi stvarno grafička u banani ili tako nešto,kad ti se tako čudne stvari događaju {#}

17 godina
FIFA 15
Penalty Saving Styles for Goalkeepers - Tutorial

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
lazicki88 kaže...

možda je tebi stvarno grafička u banani ili tako nešto,kad ti se tako čudne stvari događaju {#}

Ako to nisi sam uspio primjetiti do sada, pogledaj koji filmić na jubitou pa vidi gdje golmani stoje prilikom obrana. Nije teško za primjetiti ako imaš bar jedno oko...

13 godina
neaktivan
izgleda da od nas ovde samo tebi su problem golmani, sto bi neko na YT klipove , koliko puta psujem golmana , u fazonu vidi ovog sa radi ili vidi ga gde stoji......samo ja koliko sam puta imao problem sa golamnom dok sam se aktivno bavio fudbalom i svadjao se oko njegove pozicije.... taj moj drugar je fenomen on bukvalno ali bukvalno moze da brani nenormlano dobro celu tekmu a da kiksne da poludis i da mu opalis samar....
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
izgleda da od nas ovde samo tebi su problem golmani, sto bi neko na YT klipove , koliko puta psujem golmana , u fazonu vidi ovog sa radi ili vidi ga gde stoji......samo ja koliko sam puta imao problem sa golamnom dok sam se aktivno bavio fudbalom i svadjao se oko njegove pozicije.... taj moj drugar je fenomen on bukvalno ali bukvalno moze da brani nenormlano dobro celu tekmu a da kiksne da poludis i da mu opalis samar....

Aj čitaj polako i s razumijevanjem. Pokreni igru i odigraj jednu tekmu i obrati pozornost gdje golman stoji prilikom tvog šuta a gdje pada u paradi i reci mi da je to normalno? Ja ovdje ne pričam o kiksevima niti me oni interesiraju ja govorim o neprirodnim pozicijama na kojima se golman nalazi i  brani. Jesi ikada vidio da ronaldo ophizdi po golu s dvadesetak metara a golman mu u paradi brani šut i pada negdje ispred penala? U ovoj igri to vidiš gotovo pri svakom takvom udarcu.

U 99% golmanskih intervencija golman u paradi pada na 5 m od gola što je idiotizam. Ako me opet nisi shvatio, kako rekoh pokreni igru i jednu tekmu promatraj protivničkog golmana na koji način brani.. totalno nerealno i bezveze...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Mi na plejki 3 nemamo problema s golmanima, jedina glupost do sad je da protivnicki igrac vracao loptu golmanu ovaj samo protrcio kraj nje i usla u go a sto se tice odbrana nemam zamjerki totalno realno ako pogodis uc ce ako ne odbranit ce i to je to, vrlo jednostavno :) 

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Mi na plejki 3 nemamo problema s golmanima, jedina glupost do sad je da protivnicki igrac vracao loptu golmanu ovaj samo protrcio kraj nje i usla u go a sto se tice odbrana nemam zamjerki totalno realno ako pogodis uc ce ako ne odbranit ce i to je to, vrlo jednostavno :) 

Igrao sam na PS3 i to je zato kaj nemaju next gen golmane. Tako koliko si nesretan što nemaš fifu na igniteu toliko si sretan što imaš zastarjele golmane. Kako sam rekao, meni to na PS3 puno bolje izgleda..

Ovakve stvari se mogu dogoditi ali se ne može dogoditi da golman cijelu tekmu brani na 5 ili više metara od svog gola..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 18:31 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel se vama desi nekad "blank" u glavama igrača?

Recimo situacija, protivnik ima loptu i stoji kod aut linije, moj igrač iza njega i jedan pod 90 stupnjeva od suigrača, ovaj protivnik UOPĆE ništa ne radi

Doslovno stojimo i gledamo kako istječe vrijeme, 30 min u igri je prošlo on i dalje tak stoji dok mu suigrači letaju po terenu i nude se za odigrat pas

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

vidim neki se zale na ovo ono

golmani , sutevi (btw meni su sutevi totalno mrak,suarez kad pukne bas onako nogom ode ko u stvarnosti)

ibra i cavani isto

ljudi imamo pravu next gen fifu novu na pc sa novim IGNITE enginom

ove sitnice ce kroz patcheve rjesit

trebamo bit sretni

kolko cujem ovi sa ps4 igraci nisu bas nesto odusevljeni jer su oni bilidobili fifu 14 next gen dok pc obicnu fifu 14 btw koja je meni bila isto super

je da bolje se krecu igraci u pesu,i dvoboji/kontakti izmedju igraca su realniji

i osjecaj lopte u nogama

al nema veze imamo mrak novu fifu

jos da pes bude mrak pa super

fifu kupujem ak pes bude bolji prodajem fifu i kupujem pes

nazalost nemam novaca da kupim obje

jos cekam witcher 3 i pes 15 i super

a i novi RE:Revelations 2

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 19:35 (igor1311).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
igor1311 kaže...

kolko cujem ovi sa ps4 igraci nisu bas nesto odusevljeni....

Kako da budu oduševljeni kad je fifa 14 na PS4 bolja od fife 15?

13 godina
neaktivan
po cemu je fifa 14 bolja od fife 15, bas me zanima... a sto se tice golmana ja to nisam video kod mene da se tako postavlja golman , a koliko vidim samo je tebi to problem...a plus je demo....
11 godina
neaktivan
FIFA 15

skinio sam demo s origina i kada zeim namjestiti kontrole na tipkovnici, ja ih stavim kako mi pasu, ali ih nmg spreiti.. stisnem tempoary changes i opet mi vrati na staroo, uzas

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KD#35 kaže...

skinio sam demo s origina i kada zeim namjestiti kontrole na tipkovnici, ja ih stavim kako mi pasu, ali ih nmg spreiti.. stisnem tempoary changes i opet mi vrati na staroo, uzas

a šta znači temporary changes??? {#}

13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
KD#35 kaže...

bogami svaka čast ko fifu ili pes može igrati na tipkovnici {#}

14 godina
KD#35 kaže...

Izvoli

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
FIFA 15

Ja oboje igram na tipkovnici i fifu i pes, pa mi nakon duže vremena stvarno nije problem i neki hendikep igrat protiv igrača sa joystickom, jedini je nedostatak težina skillanja na tipkovnici, ali mi ono ne treba

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
lazicki88 kaže...
KD#35 kaže...

privremene promjene, koje bi trebale biti spremljene do izlaska iz igre, al' su syebali i to u demou...

failao si u pokušaju pravljenja pametnim

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan

nije sve tako crno da pljujete po movieu ima on dosta toga pravo naročito da golmani stoje predaleko i mislim da će ih izbombardirati na forumima zbog toga pa će biti prinuđeni nešto mijenjati ili bar vratiti kao u 14-ici

14 godina
neaktivan
FIFA 15

299kn nije puno za xbox360 gamepad za pc

i odlican je

sam ti namjesti kontrole u nekim igrama

za voznju borbe pes i fifu dusu dao

menije u thiefu i fallout 3 sam namjestio kontrole

iako njih igram na tipkovnici i misu

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 20:06 (igor1311).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
igor1311 kaže...

299kn nije puno za xbox360 gamepad za pc

i odlican je

sam ti namjesti kontrole u nekim igrama

za voznju borbe pes i fifu dusu dao

menije u thiefu i fallout 3 sam namjestio kontrole

iako njih igram na tipkovnici i misu

Ja sam ga kupio prije 2 godine i nakon toga i fifu 13 i 14 odigrao na tipkovnici haha. Više puta sam pokusao al nikako se nemogu priviknut i igrat na istoj razini kao sad. Jedini velik problem na tipkovnici mi je mjenjanje igraca.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
lazicki88 kaže...
KD#35 kaže...

privremene promjene, koje bi trebale biti spremljene do izlaska iz igre, al' su syebali i to u demou...

failao si u pokušaju pravljenja pametnim

"privremene promjene" pa noramlno da je,ako jednom namjestiš tako je sve dok ne izađeš iz igre,ništa nisu sjebali!!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice