FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 775.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo ako nekoga zanima kupio sam preko meksickog origina fifu 15 ultimate edition, cisto da znate se jos uvijek moze tako radit.

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Evo ovako skinuo sam demo na ps4 i eto problema nez kako da to rijesim  znaci hud je skroz razvucen do kraja ekrana.. tako nebi trebalo bit..  Sto se tice razlike pc/ps4 ima.. al samo graficki.. znaci ljepe prirodne boje i pokreti izgledaju bolje nego na pc-u al sto se tice samog gameplaya sve je isto..  Udarci su po meni katastrofa.. je nervira sto vecina ide bogu iza nogu al i oni koji idu dobro lose izgledaju jer kamera je nekako cudna prilikom udaraca.. i da zabio sam nekoliko golova sa vise od 30m.. al svi su cudni onako jako visoki udarci uopce nemaju tezinu u jacinu... Sto se tice obrane hmm u jednu ruku je dobro sto su nerfali contain al opet malo previse.. obrambeni doslovce plesu oko igraca :P

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

upravo skidam za ps4 i samo me zanima jel fifa15 bolja od fife14 za ps4? i mogu reci da svi koji su igrali fifu 14 za pc mogu bit sretni što je fifa 15 za pc ovakva kakva je i oni vide promjene u grafickom smislu,a sve drugo je manje bitno.bitno je da se igra nogoš i da ih ima što više.ovako smo od 1993 zaljepljeni za fifu koju imam svaku i pes i non stop neke prepirke.ovo se danas izgleda savršeno,a tih davnih godina smo uvijek govorili uf što super izgleda ta fifa ili pes i uživali,a danas su svi malo razmaženi.ljudi uživajte i teško je svima udovoljit.radujem se ko malo dijete čim izađe bilo koji nogoš,a kakav će bit to je na njima koji prave.pozdrav

3 1 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Nikad mi nije bilo jasno čemu uopće auto contain u igri? Još malo pa će ubaciti da ako 3 puta brzo stisneš pucanje lopta uđe automatski u gol. Čisto da se ne trebaš pomučiti sa diranjem analoga..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Taj contain je tesko smece, tako ga se lako abjusa da to nisu istine.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Encyanix kaže...

Evo ovako skinuo sam demo na ps4 i eto problema nez kako da to rijesim  znaci hud je skroz razvucen do kraja ekrana.. tako nebi trebalo bit..  Sto se tice razlike pc/ps4 ima.. al samo graficki.. znaci ljepe prirodne boje i pokreti izgledaju bolje nego na pc-u al sto se tice samog gameplaya sve je isto..  Udarci su po meni katastrofa.. je nervira sto vecina ide bogu iza nogu al i oni koji idu dobro lose izgledaju jer kamera je nekako cudna prilikom udaraca.. i da zabio sam nekoliko golova sa vise od 30m.. al svi su cudni onako jako visoki udarci uopce nemaju tezinu u jacinu... Sto se tice obrane hmm u jednu ruku je dobro sto su nerfali contain al opet malo previse.. obrambeni doslovce plesu oko igraca :P

Sad sam skinuo i instalirao za Ps4 i meni je slika preko celog ekrana....razlike ima .... barem ono sto sam stekao na prvu.... graficki je bolji nego za pc.... vidim svi se zale na sut... po meni to je super sto ne sutnes svaki put kako treba nego nekad ode nebo pod oblake.... to mi je plus ....za sada....a sto se tice gameplaya meni je opet nekako ziviji nego na pc al dobro svako svog konja hvali....za sada toliko.....

13 godina
neaktivan

red star a kakva je brzina jel kao na pc ili bolje

17 godina
robios kaže...

upravo skidam za ps4 i samo me zanima jel fifa15 bolja od fife14 za ps4?

Nije! Ja sam duboko razočaran. Meni je fifa 14 na PS4 osjetno bolja igra od ovog demoa u svim segmentima..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 16:59 (movie).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

.... vidim svi se zale na sut... po meni to je super sto ne sutnes svaki put kako treba nego nekad ode nebo pod oblake.... to mi je plus ....za sada....a sto se tice gameplaya meni je opet nekako ziviji nego na pc al dobro svako svog konja hvali....za sada toliko.....

Što ima u tome super da s ibrom puknem s 10 m u ćošak a golman kao špriher reagira i bez problema vadi loptu. Onda u sljedećoj akciji puknem s neymarom s nekih 25m i lopta doslovce po sredini gola golmanu iznad glave uđe u gol a on rukama mlati kao da se utapa i sjedne na guzicu? Ibrin udarac u ovoj igri ima težinu ocjene 60 u prošloj fifi. To je tako traljavo i neuvjerljivo do bola.. Nemam problema s time što lopta ode nebu pod oblake ali imam problema i primjedbu kad golman nerealnpo brzo reagira i odjednom vadi udarce s par metara da bi već sljedeći tzrenutak popio banalan šut s dvadesetak metara. Kako su neki već primjetili igra na PS4 izgleda puno ljepše i prirodnije nego na PC i to mi je nevjerojatno? Zašto na PC sve izgleda plastično?

12 godina
neaktivan
FIFA 15

kažu uvijek demo nije pokazatelj gotove igre,čekamo do 26.9. pa ćemo vidjet,al znam da ćemo je svi igrat ko ludi i čekat da izađe fifa 16 ;)

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

.... vidim svi se zale na sut... po meni to je super sto ne sutnes svaki put kako treba nego nekad ode nebo pod oblake.... to mi je plus ....za sada....a sto se tice gameplaya meni je opet nekako ziviji nego na pc al dobro svako svog konja hvali....za sada toliko.....

Što ima u tome super da s ibrom puknem s 10 m u ćošak a golman kao špriher reagira i bez problema vadi loptu. Onda u sljedećoj akciji puknem s neymarom s nekih 25m i lopta doslovce po sredini gola golmanu iznad glave uđe u gol a on rukama mlati kao da se utapa i sjedne na guzicu? Ibrin udarac u ovoj igri ima težinu ocjene 60 u prošloj fifi. To je tako traljavo i neuvjerljivo do bola.. Nemam problema s time što lopta ode nebu pod oblake ali imam problema i primjedbu kad golman nerealnpo brzo reagira i odjednom vadi udarce s par metara da bi već sljedeći tzrenutak popio banalan šut s dvadesetak metara. Kako su neki već primjetili igra na PS4 izgleda puno ljepše i prirodnije nego na PC i to mi je nevjerojatno? Zašto na PC sve izgleda plastično?

upravo smo skinuli fifu na ps4 i odigrali par tekmi....uglavnom nemojte slušat ovog "mučkog provokatora" ,RAZLIKE nema nikakve obje.tj, sve tri platforme imaju istu igru,jedino se na ps4 ne primjeti onih 30fpsa kod izvođenja kornera i takvih scena...ti  movie stvarno imaš nešto protiv PC gamera jel??

13 godina
neaktivan
@ movie mislim da me nisi shvatio al ok...ali graficki je mnogo bolje na PS4 nego na pc-u al to je moje zapazanje i plus svako gleda iz svog ugla igru....svidja mi se sto je duel igra odlicna, bukvalno osetim kad udjem u duel i da se borim za poziciju ili loptu al opet kazem to ja tako dozivljavam sto ne znaci da sam upravu...
13 godina
neaktivan

Zapazio sam par bugova u igri al to je vjerovatno samo do demoa...prvi je da na prvom poluvremenu rade nadoknade od 3-4 min sta je malo previse i tako sbaku utakmicu..dok nadoknade u 90 minuti su 4 ili 5 min, znaci nijedom dosad nisma vidio da je stavio minutu, dve ili neki drugi broj, znaci samo 4 ili 5 minuta.

Tehnologija gol linije kasni...odnosno ne pokazuje tocno..znaci lopta je pogodila unutrasnji dio precke odbila se od poda sa unutrasnje strane crte i krenula prema van a meni je gol linija zaustavila trenutak pazite kad je lopta nakon udarca od poda isla prema van i bila vise od pola sa vanjske crte.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Moj neki review nakon 10 utakmica..

Korneri su opet pre OP, PSG vs Liverpool, samo nabacujte Luizu i to vam je čisti gol.. Zabio sam 4 komada u jednoj utakmici iz kornera, odnosno 4 gola Luiza

Dupli pas je ove godine (bar u demou) pre OP, sigurno sam 5 golova zabio tako što sam sa dva igrača CIJELO vrijeme od gola do gola samo dupli pas radio..

Kretnje igrača su katastrofa, mogućnosti Messija su vanzemaljske, šutevi su katastrofa, pa nema boga da zabijem golmanu sa nekih 20 metara, sam kad mu se ufuram blizu, a pitanje je hoću i to zabit

Ima par bugova u menijima, to je više manje nebitno i to je ukratko to..

Moj PC  
0 11 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neznam za vas, al upocetku sam se mucio sa golovima van 16, posto to najvise volim raspalit kad god imam priliku, i kad netreba i treba jbga. Jucer sam zabio vjerovatno srecom jedan sa nekih 20 metara a danas sam zabio 3 gola van 16...jedan od njih je bio kao gol jamesa na svj prvenstvu tako red identican sa nekih 20 metara...htio spremit kad skuzim nema za spremanje jer je demo pa hebem ti...

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Korneri su opet pre OP, PSG vs Liverpool, samo nabacujte Luizu i to vam je čisti gol.. Zabio sam 4 komada u jednoj utakmici iz kornera, odnosno 4 gola Luiza

Dupli pas je ove godine (bar u demou) pre OP, sigurno sam 5 golova zabio tako što sam sa dva igrača CIJELO vrijeme od gola do gola samo dupli pas radio..

Kretnje igrača su katastrofa, mogućnosti Messija su vanzemaljske, šutevi su katastrofa, pa nema boga da zabijem golmanu sa nekih 20 metara, sam kad mu se ufuram blizu, a pitanje je hoću i to zabit

previše kenjaš

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
17 godina
lazicki88 kaže...

upravo smo skinuli fifu na ps4 i odigrali par tekmi....uglavnom nemojte slušat ovog "mučkog provokatora" ,RAZLIKE nema nikakve obje.tj, sve tri platforme imaju istu igru,jedino se na ps4 ne primjeti onih 30fpsa kod izvođenja kornera i takvih scena...ti  movie stvarno imaš nešto protiv PC gamera jel??

Nisam ja prvi rekao da igra ljepše izgleda na PS4 nego na pc. Pogledaj unazad par postova pa vidi tko je prvi rekao. Ja sam samo to isto potvrdio. Sve ostalo je isto kao i na pc, za mene razočaravajuće kako sam već rekao.. Ako znaš povezati par rečenica onda si isto tako vidio da sam rekao da je za mene fifa 14 PS4 bolja igra od ovog demoa.. I za kraj, na pc imam preko tisuću sati fife 14 a na PS4 oko 500 sati. Sad ti meni reci kaj ja imma protiv pc gaminga?

17 godina
Hrvek1909 kaže...

Možeš mijenjati težinu igre pa probaj s najlakšeg prebaciti na najteže pa onda probaj zabiti u tako kratkom vremenu 4 gola iz kornera.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Nije loša fifa na ps3 :D

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

imam neki obicni gamepad i radio mi je pomocu emulatora na fifa 14 i pokusao sam na fifa 15 ali nemoze imali jos neko slican problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Skinuo za ps4 i ugodno sam iznenađen. Ovo je trebala biti fifa 14, a ne onaj isprdak. Meni se sviđa gotovo sve. Atmosfera na stadionu, meni, animacije i sam gameplay su mi odlični. Na joistik od ps4 ubodem slušalice od mobitela i nakon 10-ak utakmica imam osječaj kao da sam bio na stadionu. Fifu 14 nisu trebali ni izbacivati. Žao mi je što sam je kupio, ali za fifu 15 neću žaliti. Golmani... jedan kiks u tih 10-ak utakmica. Sve u svemu neka moja ocjena 4/5{#}

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Bezveze se baljezga, kad je isti proizvod i za PC i PS4. ( A i za XBOX ONE vjerovatno).

Testirali kod bratića maloprije, na isti monitor spajali 24", nikakve razlike skoro da nema. Slomili se tražeći za ništa, skroz neki sitni detaljčići. Kod PC-a pada fps ali ono skroz skroz malo kod onih scena kod prekida, dok je ovo ostalo savršeno kao i na Playu. A što se tiče grafike čak nekako življe izgleda na PC-u, nekako i boje življe i izoštrenije nekako izgleda...da li je do grafičkih postavki kartice, ili čega već...

Jeste primjetili "neusklađenost" toka vremena gore, npr. kad dođu one cut scene npr. kad prekazuje golmana kako namješta loptu vidi se i vrijeme da teče gore, ali uspori onda skroz, sekunde idu u baš realnom vremenu, da bi se nakon što se prekine scena vrijeme vrati ubrzano kako i inače ide kroz igru, brzo, jer se igra na 4min samo... to mi se ne sviđa nikako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 19:20 (picija21).
Moj PC  
5 4 hvala 1
13 godina
neaktivan

To sa promjenom vremena je zato jer prije kad su bili prekidi vrijeme bi stalo i zamrznulo se..sta je neralno pa su napravili da ipak i tokom prekida tece vrijeme, doduse ne ao ostatak utakmice al "tece"...jer da su stavili da je ista brzina vremena tokom prekida i normalne igre uzmi si situaciju vodis 1:0 i kraj utakmice je tako rec fali mozda 4-5 min a ti lijepo sa golmanom na prekidu kod goal kicka uzmes protivniku lako 5 minutinih igra ovako oduzmes eventualno 5 sec...

14 godina
FIFA 15

Upravo probao i na x360 demo i mogu reći da sam prilično zadovoljan viđenim. Na PC-u mi iz nekog razloga igra ne radi baš fluidno, iako imam 50-60 FPS-a, tako da ne mogu baš reći da je dobro ili loše kad nisam probao u najboljem izdanju. 
S druge strane, na x360 stvarno ugodno iznenađenje. Očekivao sam FIFA-u 14 sa drugim transferima, ali vidi se da se i tamo nešto radilo. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Apsolutno odusevljen. Sve je odlicno napravljeno, udarci su mi odlicni, imaju tezinu, a ne kao fa baloncic pucas. Atmosfera jr savrsena, stavio sam si sluske i cudo. Kad se cuje ynwa, najezis se doslovno. Def se radi preorder za ps4.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

igram sad već sat vremena na ps4,a jučer igro navečer na pc i nado se,pošto igram fifu 14 na pc i ps4 da će ova fifa 15 rasturit u svemu pogotovo na ps4 pošto za komp sve ovisi o grafičkoj i mogu vam reći da se jednostavno nemogu odlučiti jel mi se sviđa ili ne,ima tu nešta što te privlači da igraš još,al šta da radim ja sam optimist i vjerujem da će nešta bit drukčije kad izađe ful igra ili je to samo što puno očekujemo.kužim da ćemo se nakon nekog vremena svi naviknit i rokat turnire pogotovo sad kad dolazi zima....živio nogomet pa kakav god bio,bitno je da se dobro zabavim

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robios kaže...

igram sad već sat vremena na ps4,a jučer igro navečer na pc i nado se,pošto igram fifu 14 na pc i ps4 da će ova fifa 15 rasturit u svemu pogotovo na ps4 pošto za komp sve ovisi o grafičkoj i mogu vam reći da se jednostavno nemogu odlučiti jel mi se sviđa ili ne,ima tu nešta što te privlači da igraš još,al šta da radim ja sam optimist i vjerujem da će nešta bit drukčije kad izađe ful igra ili je to samo što puno očekujemo.kužim da ćemo se nakon nekog vremena svi naviknit i rokat turnire pogotovo sad kad dolazi zima....živio nogomet pa kakav god bio,bitno je da se dobro zabavim

slažem se sa tobom u potpunosti..igra ce se popraviti i ako bude nekih bugova, ali vidi se da se radilo nesta ove godine...animacije, atmosfera, gameplay i jos brdo stvari su stvarno novina, i prvi puta to vidimo u fifi :D to je ono sto mene veseli, naravno da uvijek ima mjesta za napredak

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Apsolutno odusevljen. Sve je odlicno napravljeno, udarci su mi odlicni, imaju tezinu, a ne kao fa baloncic pucas. Atmosfera jr savrsena, stavio sam si sluske i cudo. Kad se cuje ynwa, najezis se doslovno. Def se radi preorder za ps4.

Slazem se, jako zadovoljan. U pet sati jedna greska golmana, ostalo vrijeme preje.eno brane.

Takodjer YNWA odlicno zvuci.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Malo me strah ovih vratara. U jednoj tekmi mi se desilo da mi vratar 2x samo stoji i bleji spuštenih ruku dok mu lopta prolazi kraj ramena. Dalje, primio sam nekoliko golova gdje lopta išla direkcione u vratara ali mu se odbiije od podlakticu i završi u mreži.

Napomena:

Igram na Legendary.

EDIT:

Ono što me veseli je zasigurno veća taktička sloboda. Ima tu jednostavno svega, samo se nadam da neće limitirati pojedine modove.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 21:01 (interblueNick).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

ps4- fifa15-demo moj skromni sud-grafika savršena veliki pomak,ibornici fantastični naročito prije utakmice u stilu pesa,gameplay brži od 14-ice za 5-10% ali slideri popravljaju stvar,igrivost za sada dobra i bez nekih većih zamjerki osim možda šutevi i korneri opasni sve u svemu ima nade za ovu fifu ali poznavajući ea sve je moguće i da imam pitanje nisam našao opciju za man marking pa ako je netko naletio neka napiše gdje se nalazi i da naravno atmosfera na stadionima je veličanstvena

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice