ljudi sto mislite o thiagu silvi? dobio sam ga u mega packu od 35k pa ne znam bili ga prodao ili zadrzao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi sto mislite o thiagu silvi? dobio sam ga u mega packu od 35k pa ne znam bili ga prodao ili zadrzao
Kao da je bitno tko što misli o njemu? Bitno je, je li on tebi treba ili ne treba? Ako ti treba ostaviš ga a ako ti ne treba prodaš ga i kupiš si kaj ti treba...
Ima netko zainteresiran za 2 vs 2 seasons? Onako rekreativno
. Bez prevelike nervoze i teških riječi, ako nas razbiju. Imam jako malo iskustva u 2 vs 2 pa ako ste jedan od takvih, javite se na pp da se dogovorimo dalje.
Bok, kako da skinem posljedne update za team, tako da su mi svi igraci u svojim sadasnjim klubovima, npr da je Ozil u Arsenalu, a na Fifi 14 je jos u Realu!?
Kada stisnem da mi sam skine posljedne update za to pise da su to posljedni updejti i da nema novjih!? pomoc!!
Bok, kako da skinem posljedne update za team, tako da su mi svi igraci u svojim sadasnjim klubovima, npr da je Ozil u Arsenalu, a na Fifi 14 je jos u Realu!?
Kada stisnem da mi sam skine posljedne update za to pise da su to posljedni updejti i da nema novjih!? pomoc!!
original?
Naravno. Rijesih problem.. Fala svejedno :P
Samo neka naprave jos fluidniju igru i da poprave kada se spajas sa frendom da uvijek upali.
Serveri su i vise nego u redu, ocito je do tvoje konekcije.
u cemu je stvar da u sred utakmice me odjavi s origina? i izgubim utakmicu. mislim nema smisla.
u cemu je stvar da u sred utakmice me odjavi s origina? i izgubim utakmicu. mislim nema smisla.
EA
jel ima koja stranica gdi se mogu skidat patchevi za fifu 14???
jel ima koja stranica gdi se mogu skidat patchevi za fifu 14???
.
Pozdrav, ak je netko bez kluba u pro clubs, a odigrao bi nek se javi u pm p.
sta mislite dal je bolje prodati coinse sada ili kad TOTY izade?
imam nesto vise od 2kk coinsa, skoro sve prodao i odustajem od fut-a...
neznam kako ces ti prodat 2k coinsa lol
edit:nema veze moja greska
neznam kako ces ti prodat 2k coinsa lol
2 milijuna ima
u zadnjih par dana u futu od 10 utkamica 8 mi prekine. nije prije tako bilo. jesam jedini kojem je tako ili? puno cesce nego prije prekida. a signal uvik bude sve tri zelene.
Ima li netko odavjde da mi proda coinse?
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
ja imam 2 miliona , dao bih 2x1 milion ili 2 odjednom..
ako ima netko zainteresiran. coinse sam zaradio
prodajom messi-a.
Itko zainteresiran za 2v2 ?
ja imam 2 miliona , dao bih 2x1 milion ili 2 odjednom..
ako ima netko zainteresiran. coinse sam zaradio
prodajom messi-a.
Pa daj meni za onu cijenu :P
Ja isreeno smatram da on ima sta jos pokazat...
Ja isreeno smatram da on ima sta jos pokazat...
i ja mislim da može barem još 2 sezone ...
pa koliko si ti messia dobio. ja jos protiv nijednog nisam igrao u 800tinjak utakmica. sad i znam zasto, pa svi su kod tebe
haha sta je tebi?jednog dobio i odmah ga prodao ...nisam ga ni probao (drazi mi real) a prodao ga dok je jos bio 4 mil... ne znam kako ti nisi sreo messia,al npr ja sam igrao protiv lika sto ima messia ,sif cr 7 i neymara
haha sta je tebi?jednog dobio i odmah ga prodao ...nisam ga ni probao (drazi mi real) a prodao ga dok je jos bio 4 mil... ne znam kako ti nisi sreo messia,al npr ja sam igrao protiv lika sto ima messia ,sif cr 7 i neymara
Messi protiv mene nije nista napravio...
Jer je polu los i ne vrijedi ni 100k
Upravo sam napravio hybrid squad, naravno Mandžukić kao lone-striker. Zanimaju me vaša mišljenja o squadu, hvala.
http://www.futhead.com/14/squads/4934487/