Nebudite smiješni OP, je to kada na jednoj tekmi koja je završila 2-2, svaki pogodak bude zabijen glavom(upravo sam takvu utakmicu odigrao maloprije). Zašto braniti nešto što su iz EA sportsa priznali da nevalja i da će popraviti, ali i dalje nerazumijem kako im je promaklo takvo što.
EDIT: još u demo verziji se to primjetilo, igrao sam sa bratićem 1 vs 1 i zabio sam mu šest golova glavom. Inače nikada ne igram po bokovima i nisam preferirao igranje glavom da bi njemu utrpao šest komada, mislim da je to dovoljan dokaz.
Encyanix-Benteke je takva zvijer, 79 rated, ali daleko ispred svojih statsa, u 17 utakmica sam zabio 17 golova s njime, a od toga ih je barem 10 glavom.
Ako bude zabijen nogom onda je u redu, onda nije OP? Ja sam u fifi 13 80% svojih golova zabio glavom jer jednostavno tako igram i tako biram igrače i taktiku. To znaju svi koji su samnom igrali. Koja je zapravo razlika ako tekma završi sa 4 gola i sva su zabijena glavom ili ako završi sa 4 gola i sva su zabijena nogom? Šanse su podjednake pošto se obično puca samo nogom ili glavom. Netko više igra nogom a netko glavom... Ja znam odigrati tekmu da ne uputim udarac nogom po golu a desetak ih uputim glavom..
Kaj me sad treba onemogućiti u takvoj igri jer je to OP... ?