FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.360
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
obojica koristimo win7 64 bit-a stim sto on ima 32 gb rama ddr 3 a ja imam 8 gb rama ddr3 i neku n vidia ge force koja kosta dva puta skuplje nego moj procesor i5 a on ima i 7 ......i bla bla bla znaci fifa je po ovom katastrofa sto se tice optimizacije,za razliku od drugih igara....
14 godina
Fifa 14

Meni je FIFA radila probleme od 11 do 12 jer sam imao ATI grafičku. Famozni micro stuttering koji sam uspio donekle riješiti više ni sam ne znam kako. Sad kad imam nVidia grafičku, ide bez problema. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
obojica koristimo win7 64 bit-a stim sto on ima 32 gb rama ddr 3 a ja imam 8 gb rama ddr3 i neku n vidia ge force koja kosta dva puta skuplje nego moj procesor i5 a on ima i 7 ......i bla bla bla znaci fifa je po ovom katastrofa sto se tice optimizacije,za razliku od drugih igara....

Katastrofa bi bila kad ne bi nikome radila ali ako radi većini znači da je problem negdje drugdje. Evo, kompa ti kaže kako je problem riješio kupovinom druge grafičke. Nešto te ebe i to treba otkriti.

Treba se malo poigrati i pronaći razlog jer smiješno je da na tako maloj rezi igra trza..

13 godina
neaktivan
komsija nema ati graficku vec kao sto sam rekao ima bas mnogo jaku n vidi ge force neku cim mi bude posalo poruku koja je u pitanju ja javljam........
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
komsija nema ati graficku vec kao sto sam rekao ima bas mnogo jaku n vidi ge force neku cim mi bude posalo poruku koja je u pitanju ja javljam........

Imam sličnu konfu kao tvoj komšija, zašto meni ne trza? U control panelu imaš mogučnost mijenjaja postavki grafičke kartice. Tamo ne diraj ništa, sve pogašeno. Ako ti je tamo upaljen recimo AA to će ti stvarati probleme u igri. Probao sam i uvjerio se. Znači sve postavke mijenjaj u samoj igri. Mislim, poigraj se malo i vidi što ti smeta jer očito te neki proces na računalu zahebava...  Na daljinu je teško zaključiti u čemu je problem.  Da svi imaju problema s igrom bilo bi valjda milijun postova a nema ih..  očito ti se nešto s nečim kosi i stvara probleme...

13 godina
neaktivan
on ima ge force gtx 770 2 gb ddr5 i kad sam video o kojoj grafi se radi samo sam blenuo jedno deset minuta i rekao ajoj i plus on je programer u jednoj firmi i zna za te zezalice ali se cudi sto bi on to cackao bas kada treba fifu da igra a dok nesto drugo mnogo zahtevnije samo instal next next nex i na kraju play i sve radi ko po loju....
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
on ima ge force gtx 770 2 gb ddr5 i kad sam video o kojoj grafi se radi samo sam blenuo jedno deset minuta i rekao ajoj i plus on je programer u jednoj firmi i zna za te zezalice ali se cudi sto bi on to cackao bas kada treba fifu da igra a dok nesto drugo mnogo zahtevnije samo instal next next nex i na kraju play i sve radi ko po loju....

O.K., onda neka ne čačka i neka mu igra trza... vrlo jednostavno...

No žalosno je da jedan programer na top računalu nije u stanju pokrenuti fifu bez problema... meni bi bilo neugodno da sam na njegovom mjestu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 18:49 (movie).
13 godina
neaktivan
mislim on to i ne igra nego je zbog mene to instalirao tj preko svog acounta sam na njegov instalirao i jedno 5-6 sati se zezali oko toga i palili te ovo te ono i nista i lepo mi covek kaze a i upravu je sacekaj da izadje pravi fudbal misleci na pes 14 posto ima neka saznjanja da ce ove godine svi biti odusvljeni sa pesom 14 jer fifa nije napredovala tapka u mestu sa nekim sminkanjem koje nama koji bas peglamo fifu nam nista nece biti novo...
16 godina
Fifa 14

Mene red starova nepismenost i iznošenje ultrastrogo povjerljivih informacija iz  EA i KONAMI HQ-a užasno razveseljavaju {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
mislim on to i ne igra nego je zbog mene to instalirao tj preko svog acounta sam na njegov instalirao i jedno 5-6 sati se zezali oko toga i palili te ovo te ono i nista i lepo mi covek kaze a i upravu je sacekaj da izadje pravi fudbal misleci na pes 14 posto ima neka saznjanja da ce ove godine svi biti odusvljeni sa pesom 14 jer fifa nije napredovala tapka u mestu sa nekim sminkanjem koje nama koji bas peglamo fifu nam nista nece biti novo...

Da zaključimo temu. Kupio sam fifu po izlasku igre i instalirao je na novo računalo za razliku od prošle godine kad sam je igrao na starom. Prva tekma i sve trza. Nemam sad fifu ispred sebe pa ne mogu točno reći što sam napravio ali u opcijama grafičke pogasio sam neke opcije koje su radile probleme. Svakako treba ugasiti AA, pa pitaj komšu jel ga ugasio. U opcijama igre stavio sam kvačicu na onu prvu opciju, mislim v sync a maknio s one ispod ove prve. Nešto kao aero... nakon toga pokrenio sam igru i do dan dans mi nije zatrzala. Zato kažem, treba se poigrati i vidjeti u čemu je problem... no ako se to tebi ne da tko sam ja da te uvjeravam u suprotno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 18:57 (movie).
13 godina
neaktivan

prvo ovo nije cas srpskog drugo pisem brzo pa i ne vodim racuna da li sam napisao kako treba,drugo samo prenosim ono sto cujem i trece ako te to zasmejava bas mi drago ...evo ne znam sta cu sada da radim....niti me zanima da li ce i sta ce ove godine i ko ce koga oduvati...meni je vazno da igram dobar fudbal i da radi kako treba....fifa 13 mi je totalno ne zanimljiva...vec je naucena ko bukvar ,davanje golova sve na istu foru protivniku mislim na FUT...tako da se sada zanimam zbog cega ovaj poluproizvod ne radi svuda kako treba..zamisli das 1500 eura za komp i jedna obicna fifa ne radi kako treba a u pitanju je original igrica....

Imao sam ja za moju grafu jedan programcic  d3d i tu sam nesto cackao ali neznam sta i od tada do menjanja je radilo kao i tebi....znam ja da treba da se cacka ali ne znam sta tj nemam vise ideje...samo me cudilo na njegovoj jakoj masini je seckalo kao i meni a naravno da njega to ne interesuje kada to i ne igra ali mene interesuje pa se sada sa tim zezam....

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 19:05 (Red_Star_Forever).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

prvo ovo nije cas srpskog drugo pisem brzo pa i ne vodim racuna da li sam napisao kako treba,drugo samo prenosim ono sto cujem i trece ako te to zasmejava bas mi drago ...evo ne znam sta cu sada da radim....niti me zanima da li ce i sta ce ove godine i ko ce koga oduvati...meni je vazno da igram dobar fudbal i da radi kako treba....fifa 13 mi je totalno ne zanimljiva...vec je naucena ko bukvar ,davanje golova sve na istu foru protivniku mislim na FUT...tako da se sada zanimam zbog cega ovaj poluproizvod ne radi svuda kako treba..zamisli das 1500 eura za komp i jedna obicna fifa ne radi kako treba a u pitanju je original igrica....

Imao sam ja za moju grafu jedan programcic  d3d i tu sam nesto cackao ali neznam sta i od tada do menjanja je radilo kao i tebi....znam ja da treba da se cacka ali ne znam sta tj nemam vise ideje...samo me cudilo na njegovoj jakoj masini je seckalo kao i meni a naravno da njega to ne interesuje kada to i ne igra ali mene interesuje pa se sada sa tim zezam....

Zato su konzole zakon. Ubaciš igru i igraš. Računalo ipak zahtijeva neko predznanje, ne veliko ali neko... ne možeš samo ubaciti igru i očekivati da će sve raditi bez probelma iako bi trebalo...  Računalo slaganac. Uvijek postoji mogučnost nekompaktibilnosti pojedinih kompaonenti. Potom hrpa instaliranog softvera. Uvijek se nešto nađe što smeta.  Nažalost, to je tako... Probaj u samoj igri opcije posložiti kako sam ti rekao a u opcijama grafičke pogasiti AA. Najbolje sve pa pokrenuti igru i vidjeti kako će raditi te potom dodavati opciju po opciju pa vidjeti što se događa..Jedino tako ćeš doći do nekog rješenja..  Moraš se igrati..

13 godina

ovo moraju izbacit jer  nema smisla 

14 godina
movie kaže...
Da svi imaju problema s igrom bilo bi valjda milijun postova a nema ih..  

{#} Bar nije bilo milijun postova o microstutteringu otkad je izašla FIFA 11 sa tim problemom. Malo objektivnosti, gospodine odvjetniče.

movie kaže...

No žalosno je da jedan programer na top računalu nije u stanju pokrenuti fifu bez problema... meni bi bilo neugodno da sam na njegovom mjestu...

{#} Je, sad je čovjek kriv što su u EA nesposobni napraviti igru da radi kak spada. Najbolje da ide sam modificirat programski kod. I meni bi bilo neugodno da pišem takve gluposti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

Jasno mi je da silujem manual ali recimo toga na manual nema, puno je vise faulova.. Moraju oni puno toga izmjeniti i maknuti i dodati. Igra je svakako igriva ali na taj potencijal je zalosno da nije puno bolja.
17 godina
Hexfire kaže...

{#} Je, sad je čovjek kriv što su u EA nesposobni napraviti igru da radi kak spada. Najbolje da ide sam modificirat programski kod. I meni bi bilo neugodno da pišem takve gluposti. 

Kakve gluposti ti pišeš? Dođi k meni pa ću ti složiti postavke u kojima će igra trzati a potom ću ti složiti i sve će raditi bez broblema?  Možemo čak i neku kladu baciti pa kad si tako ziher da dođeš do lake love? Sve to bez modificiranja programskog koda. Što se microstutteringa tiče i to smo skužili da većinom pogađa igrače s ati karticama. Ništa čudnog. Vidimo recimo da tomb raider ima problema s nVidia karticama. Na žalost to su problemi i sponzorstva koja se prelamaju preko nas igrača...

Ne znam zašto govoriš da igra ne radi kako spada? Meni radi.  Tebi?

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

Kakve gluposti ti pišeš? Dođi k meni pa ću ti složiti postavke u kojima će igra trzati a potom ću ti složiti i sve će raditi bez broblema?  Možemo čak i neku kladu baciti pa kad si tako ziher da dođeš do lake love? Sve to bez modificiranja programskog koda. Što se microstutteringa tiče i to smo skužili da većinom pogađa igrače s ati karticama. Ništa čudnog. Vidimo recimo da tomb raider ima problema s nVidia karticama. Na žalost to su problemi i sponzorstva koja se prelamaju preko nas igrača...

Ok.

16 godina
DadoZG kaže...
BoobZ kaže...

Jasno mi je da silujem manual ali recimo toga na manual nema, puno je vise faulova.. Moraju oni puno toga izmjeniti i maknuti i dodati. Igra je svakako igriva ali na taj potencijal je zalosno da nije puno bolja.

Nažalost tvoje se mišljenje ne uvažava jer si homoseksualac koji gubi dane na godišnjem umjesto da igra igrice sa prijateljima. {#}

šumski put je bio ravan.
17 godina
BoobZ kaže...

Da, ja sam neku večer imao sličnu situaciju samo još veći omjer posjeda lopte u svoju korist. S vremena na vrijeme jednostavno dođe takva tekma i moš se ebat..

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Ok

17 godina
Hexfire kaže...
movie kaže...
Hexfire kaže...

Ok

Karlo, vatrogasac kao ti ne bi smio ponavljajući postove potpirivati vatru. Ako nemaš kaj pametnije za reći, zašuti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 22:28 (movie).
12 godina
neaktivan
Fifa 14

kad izlazi 27.10 ili 24.10?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
sta da taj moj komsija nema pojma,osim da pusti tj instalira i igra ,znaci da zna osnovne stvari na kompu a komp sto ima da su mu njegovi kupili i bas ce on znati da resi problem koji postoji,,,to mi toliko idiotski od strane fife da vec tri godine postoji taj problem i da moram bas zbog jedne igre da menjam graficku zar nije to malo idiotski???
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
sta da taj moj komsija nema pojma,osim da pusti tj instalira i igra ,znaci da zna osnovne stvari na kompu a komp sto ima da su mu njegovi kupili i bas ce on znati da resi problem koji postoji,,,to mi toliko idiotski od strane fife da vec tri godine postoji taj problem i da moram bas zbog jedne igre da menjam graficku zar nije to malo idiotski???

Meni je idiotski zakaj mi na nVidiji crkava tomb raider. Svaki studio je maneken jedne od dvije firme koje rade grafulje te promocije radi pojedine igre na pojedinim karticama ne rade kako bi trebale raditi.. Upravo zbog toga vjeran sam nVidiji jer s njihovim karticama uvijek imam najmanje problema..

14 godina
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Meni je idiotski zakaj mi na nVidiji crkava tomb raider. Svaki studio je maneken jedne od dvije firme koje rade grafulje te promocije radi pojedine igre na pojedinim karticama ne rade kako bi trebale raditi.. Upravo zbog toga vjeran sam nVidiji jer s njihovim karticama uvijek imam najmanje problema..

Meni TR radi kak treba na nVidiji. Al s obzirom koliko je igra loša, možda bi bilo i bolje da je crkavala pa bih je prije obrisao.

17 godina
Fifa 14

Potvrda datuma kada će se ea svijetu i narodu obratiti i predstaviti svoje proizvode među kojima su i sve verzije ovogodišnje fife

http://fifasoccerblog.com/blog/ea-confirm-gamescom-press-conference-date/

Ima nade za PC

http://www.guru3d.com/news_story/ea_financial_results_show_growing_pc_market.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 12:10 (movie).
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
Hexfire kaže...

Meni TR radi kak treba na nVidiji. Al s obzirom koliko je igra loša, možda bi bilo i bolje da je crkavala pa bih je prije obrisao.

Da, radi nakon nekoliko patcheva koji su riješili problem. Niti meni više ne crkava...

13 godina
Fifa 14

Od FUTa rade jedno veliko smece.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Od FUTa rade jedno veliko smece.

Iskreno ti boostevi ce bit cisto smece ako bude kao u fifi 13.. jednostavno svi bolji igraci imaju taj neki stat sustav koji nemora biti nabrijan da igraci budu jaki.. i sad ako mu ti nes nabrijes.. to vise nece biti isti igrac.. moze postat puno gori.. a i u fifi 13 nikad nisam kupovo te boostove za igrace.. glupost.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Odlicno :D 

0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice