FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
cale kaže...

hahahah,a moram malo,ubijam dosadu dok se ovo skida.

Kad sam vec tu hoce li dobro vrtiti na G530 I ati 5670.Mislim navodno su s radeonkama imali problema,da nije bas bilo optimizirano.

Naravno da neće...

13 godina
neaktivan
isto p[roblem sa desnom gljivicom kao i u fifi 12 demo
16 godina
FIFA 13

samo da ne bude problema sa gamepadom kao u fifi 12

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

kakvih problema?
ja nisam imao nikakvih problema sa gljivicama 

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gljivica za dribling ne radi.
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Koji gamepad koristiš?

15 godina
Red_Star_Forever kaže...

koji gamepad?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Klasnic kaže...

No shit.

17 godina
Klasnic kaže...

Dobro jutro!

15 godina
FIFA 13

ja sam koristio original kontroler od ps1 i ps2 preko onog pretvaraca i sve je radilo

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Vidim neki na mojoj friend listi već igraju, meni tek 60% {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Klasnic kaže...

neznam zasto bi skidao skidrow verziju kada mogu skinuti sa official stranice

lnova65
13 godina
neaktivan

koristim od sony 2 a na fifi 12 radi super kao na demo-u sa nekim fixom koji je tada bio a vise ga nemam.Nebo i zemlja izmedju fife 12 i fife 13 tolika je razlika u samom gameplay-u bez obzira sto nemam finte za sada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 11:13 (Red_Star_Forever).
15 godina
FIFA 13

sta mislite da vec otvorimo temu sa nickovima kao sto je bilo u fifi 12

16 Da
1 Ne
lnova65

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

jos 20 minuta :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

80 %, 850 KB/sec, nemogu doćekat!!!{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

mene izbacuje svaki put van u windowse.. Fifa13 demo has stopped working.

Odaberem timove, taktiku, ajde nekako izaberem i alternate gamepad config, i čim odem na continue tj. play, izbaci me van ko zadnje smeće.

0 0 hvala 0
14 godina
lnova65 kaže...

Pa dovoljno je da se i ova tema poveže s onom prethodnom. Origin ID ti se ne mijenja.

16 godina
FIFA 13

Skinuo, odigrao 2 tekme i ostao paf! Ovo je toliko bolje od 12-ice da je to za ne vjerovat. Tko kaže da je ovo FIFA 12.5 nek odigra i zapita se. Ne znam odkud da krenem... 1st touch je je*eno dobra stvar, lopta realno odskače pa je puno lakše AI-u oduzeti loptu (koji nije svemoguć i nepogrešiv više). Sama kontrola lopte je poboljšana, igrači se odlično otvaraju, šutevi su puno konkretniji i opasniji, pogotovo sa većih udaljenosti, animacije igrača a posebno golmana nešto savršeno. Komentatori na razini, publika doslovno vrišti dok je lopta oko gola... Grafika je čak i bolja nego prošle godine, updateana lica igrača....

Eto sad sam tu svašta nadrljao jer mi se žuri, al sve u svemu ovo je najbolji nogomet i TOČKA! Svaka čast PES-u i poboljšanjima ove godine al za dostići na nivo na kojem je sad FIFA trebat će im još koja godina.

Moj PC  
12 1 hvala 7
13 godina
neaktivan
ja igram bez problema stim sto nemam opciju za dribling,sada je teze dati gol mislim na fels sa 16 metara al zato ima sjajan dribling koji se neradi sa desnom gljivicom najjaca kontrola lopte kao u realnom fudbalu,znaci respect za to,jedino me ovo nervira sto mi ne radi desna gljivica.
13 godina
neaktivan

Meni na žalost, ne radi ništa.

Idem reinstalirat windowse nakon milijun godina. 

15 godina
Hexfire kaže...
lnova65 kaže...

Pa dovoljno je da se i ova tema poveže s onom prethodnom. Origin ID ti se ne mijenja.

i da pitamo moderatore da je preimenuju u fifa 13 nickovi jer je malo zbunjujuce ovako

lnova65
13 godina
neaktivan
FIFA 13

dajte mi link za direktno skidanje demo-a u jednom komadu, ovi sa linkova su svi u djelovima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
httpsmaniac kaže...

dajte mi link za direktno skidanje demo-a u jednom komadu, ovi sa linkova su svi u djelovima..

Upali Origin. Prva stvar koja ti se pojavi kad ga upališ je upit za fifin demo.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
13 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...
httpsmaniac kaže...

Upali Origin. Prva stvar koja ti se pojavi kad ga upališ je upit za fifin demo.

hvala, bio sam ga prvo potrazio na originu ali nisam ga vidio na onom pocetnom dijelu origina tj store pa sam odmah zatvorio...evo sad skida... :)

16 godina
FIFA 13

hebeno dobro izgleda i fluidno ide :) odigrao jednu tekmu dortmund vs arsenal dobio 2:0 arsenal.. ali sto cpu radi finte uhh... kako se moze srediti ovo za desno gljivicu da i mi mozemo raditi finte? :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lnova65 kaže...

i da pitamo moderatore da je preimenuju u fifa 13 nickovi jer je malo zbunjujuce ovako

Bolje preimenovat u nešto što neće trebati mijenjati svake godine {#}, npr. FIFA nickovi ili Origin ID-ovi.

15 godina
FIFA 13
odigrao 5 minuta i zakon je igra, AI puno pametniji, first touch je odlično napravljen i baš kakav treba biti. Ono što su namjeravali su uspjeli napraviti, ispolirana 12-ica sa još boljim gameplayem, bolje nemože. Napišem još dojmova nakon nekoliko utakmica.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Izbornici su stvar ukusa ali moram priznati da mi nisu legli! Igra? Genijalna! Najbolja fifa do sada. Kako su animirani, kako su fluidni, kako barataju lopptom, kako se može odigravati, kako sve izgleda realno, jednostavno perfektno!

Prezadovoljan viđenim... ne sumnjam da će isplivati tijekom igre neki problemi koji će se rješavati raznim patchevima ali ovo što sam vidio jednostavno je brilijantno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice