hahahah,a moram malo,ubijam dosadu dok se ovo skida.
Kad sam vec tu hoce li dobro vrtiti na G530 I ati 5670.Mislim navodno su s radeonkama imali problema,da nije bas bilo optimizirano.
Naravno da neće...
hahahah,a moram malo,ubijam dosadu dok se ovo skida.
Kad sam vec tu hoce li dobro vrtiti na G530 I ati 5670.Mislim navodno su s radeonkama imali problema,da nije bas bilo optimizirano.
Naravno da neće...
samo da ne bude problema sa gamepadom kao u fifi 12
kakvih problema?
ja nisam imao nikakvih problema sa gljivicama
Koji gamepad koristiš?
koji gamepad?
Izaša je demo: http://www.skidrowgames.net/fifa-13-demo.html
No shit.
ja sam koristio original kontroler od ps1 i ps2 preko onog pretvaraca i sve je radilo
Vidim neki na mojoj friend listi već igraju, meni tek 60%
neznam zasto bi skidao skidrow verziju kada mogu skinuti sa official stranice
koristim od sony 2 a na fifi 12 radi super kao na demo-u sa nekim fixom koji je tada bio a vise ga nemam.Nebo i zemlja izmedju fife 12 i fife 13 tolika je razlika u samom gameplay-u bez obzira sto nemam finte za sada.
sta mislite da vec otvorimo temu sa nickovima kao sto je bilo u fifi 12
16 | Da |
---|---|
1 | Ne |
jos 20 minuta :D
80 %, 850 KB/sec, nemogu doćekat!!!
mene izbacuje svaki put van u windowse.. Fifa13 demo has stopped working.
Odaberem timove, taktiku, ajde nekako izaberem i alternate gamepad config, i čim odem na continue tj. play, izbaci me van ko zadnje smeće.
Pa dovoljno je da se i ova tema poveže s onom prethodnom. Origin ID ti se ne mijenja.
Skinuo, odigrao 2 tekme i ostao paf! Ovo je toliko bolje od 12-ice da je to za ne vjerovat. Tko kaže da je ovo FIFA 12.5 nek odigra i zapita se. Ne znam odkud da krenem... 1st touch je je*eno dobra stvar, lopta realno odskače pa je puno lakše AI-u oduzeti loptu (koji nije svemoguć i nepogrešiv više). Sama kontrola lopte je poboljšana, igrači se odlično otvaraju, šutevi su puno konkretniji i opasniji, pogotovo sa većih udaljenosti, animacije igrača a posebno golmana nešto savršeno. Komentatori na razini, publika doslovno vrišti dok je lopta oko gola... Grafika je čak i bolja nego prošle godine, updateana lica igrača....
Eto sad sam tu svašta nadrljao jer mi se žuri, al sve u svemu ovo je najbolji nogomet i TOČKA! Svaka čast PES-u i poboljšanjima ove godine al za dostići na nivo na kojem je sad FIFA trebat će im još koja godina.
Meni na žalost, ne radi ništa.
Idem reinstalirat windowse nakon milijun godina.
Pa dovoljno je da se i ova tema poveže s onom prethodnom. Origin ID ti se ne mijenja.
i da pitamo moderatore da je preimenuju u fifa 13 nickovi jer je malo zbunjujuce ovako
dajte mi link za direktno skidanje demo-a u jednom komadu, ovi sa linkova su svi u djelovima..
dajte mi link za direktno skidanje demo-a u jednom komadu, ovi sa linkova su svi u djelovima..
Upali Origin. Prva stvar koja ti se pojavi kad ga upališ je upit za fifin demo.
Upali Origin. Prva stvar koja ti se pojavi kad ga upališ je upit za fifin demo.
hvala, bio sam ga prvo potrazio na originu ali nisam ga vidio na onom pocetnom dijelu origina tj store pa sam odmah zatvorio...evo sad skida... :)
hebeno dobro izgleda i fluidno ide :) odigrao jednu tekmu dortmund vs arsenal dobio 2:0 arsenal.. ali sto cpu radi finte uhh... kako se moze srediti ovo za desno gljivicu da i mi mozemo raditi finte? :S
i da pitamo moderatore da je preimenuju u fifa 13 nickovi jer je malo zbunjujuce ovako
Bolje preimenovat u nešto što neće trebati mijenjati svake godine , npr. FIFA nickovi ili Origin ID-ovi.
Izbornici su stvar ukusa ali moram priznati da mi nisu legli! Igra? Genijalna! Najbolja fifa do sada. Kako su animirani, kako su fluidni, kako barataju lopptom, kako se može odigravati, kako sve izgleda realno, jednostavno perfektno!
Prezadovoljan viđenim... ne sumnjam da će isplivati tijekom igre neki problemi koji će se rješavati raznim patchevima ali ovo što sam vidio jednostavno je brilijantno...