Kako si "dobio" packove?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zato što svakog prvog u mjesecu dobivam pakete besplatno jer sam kupio posebno izdanje fife, al sam se iznenadio kad sam dobio čak 4 paketa inače je jedan.
zato što svakog prvog u mjesecu dobivam pakete besplatno jer sam kupio posebno izdanje fife, al sam se iznenadio kad sam dobio čak 4 paketa inače je jedan.
Uvijek je 4
Još bolje, ja sam mislio da je po 1. Hvala.
ja dobijam po 3...
Kad stavim igraču ugovor za 5 utakmica, igraču doda samo 1 utakmicu, zašto?
mozda zato sto si htio sa broncanim ugovorom zlatnom igracu produljiti ugovor...a broncani ugovor kod zlatnih igraca ti je ubiti 1 ugovor a ne 5
Da li se kako moze promjenuti reprezentacija kod igraca? npr. iz Argentina u Bahrein....
Da li se kako moze promjenuti reprezentacija kod igraca? npr. iz Argentina u Bahrein....
moze..ali taj igrac kojeg si premjestio nece biti dok igras online, nego samo offline....imas tamo u menio pod customize fifa ili my fifa 12 edit player, i tamo mu promjenis drzavljanstvo :D
moze..ali taj igrac kojeg si premjestio nece biti dok igras online, nego samo offline....imas tamo u menio pod customize fifa ili my fifa 12 edit player, i tamo mu promjenis drzavljanstvo :D
Ne moze tako....zatamnjeno je i nema se mogucnost mjenjanja drzavljanstva,imena itd. kontam da nema negdje u settings fajlovima instalrane igre....
mozda zato sto si htio sa broncanim ugovorom zlatnom igracu produljiti ugovor...a broncani ugovor kod zlatnih igraca ti je ubiti 1 ugovor a ne 5
To je baš bezveze.
to uopce nije bezveze...onda bi UT bio glup..jer bi sa broncanim paketom produljio zlatnom igracu ugovor
Več sam zaboravio da imam ovu igru. Upalio jučer i odem u head 2 head kad ono 0-0-6 WTF? Nisam igro head 2 head jer mi prije nije moglo naći. Sva sreča sad uredno nalazi.
BOK LJUDI JA SAM OVDJE NOVI,PA JEL BI MI MOGO NEKO STAVITI AKO IMA SLIKE OD KOPAČKA DA SI IH INSTALIRAM U FIFU 12 ;))
u svako selo su vidim pustili internet ...eee živote lutalico
BOK LJUDI JA SAM OVDJE NOVI,PA JEL BI MI MOGO NEKO STAVITI AKO IMA SLIKE OD KOPAČKA DA SI IH INSTALIRAM U FIFU 12 ;))
Očeš od Nike ili Adidasa ?
Uzmi Čorluku, on je naš.
Eto moja momčad s Laziom na početku druge sezone, treba mi stoper, inače na professional career mode :D
Super momačd, i zakon mi je što u Carrer modu svi kupuju igrače u prijašnjim Fifama i Pesovima nitko nije baš dovodio igrače, pa je to bilo glupo.
Teška odluka, i Aguero i Ibrahimović su dobri,al ja bi ti ipak preporučio Ibrahimovića.
ja bi prije uzeo Aguera,brži je i takvi igrači bolje prolaze u UT-u.
Jel igraš na assisted postavkama ?
Eto moja momčad s Laziom na početku druge sezone, treba mi stoper, inače na professional career mode :D
Super momačd, i zakon mi je što u Carrer modu svi kupuju igrače u prijašnjim Fifama i Pesovima nitko nije baš dovodio igrače, pa je to bilo glupo.
Da :)
Imaš prijedlog za stopera il za lijevog beka nekog jeftinog jer nemogu se bas razbacivat parama.. :P