FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12

Kako si "dobio" packove?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
neaktivan
FIFA 12

zato što svakog prvog u mjesecu dobivam pakete besplatno jer sam kupio posebno izdanje fife, al sam se iznenadio kad sam dobio čak 4 paketa inače je jedan.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 13:22 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

zato što svakog prvog u mjesecu dobivam pakete besplatno jer sam kupio posebno izdanje fife, al sam se iznenadio kad sam dobio čak 4 paketa inače je jedan.

Uvijek je 4

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Još bolje, ja sam mislio da je po 1. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja dobijam po 3...

14 godina
FIFA 12
Ja ne dobim niš pa se ne žalim.
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tako je i imamo bolje ekipe od njih,zar ne????
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kad stavim igraču ugovor za 5 utakmica, igraču doda samo 1 utakmicu, zašto?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 23:14 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

mozda zato sto si htio sa broncanim ugovorom zlatnom igracu produljiti ugovor...a broncani ugovor kod zlatnih igraca ti je ubiti 1 ugovor a ne 5

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Da li se kako moze promjenuti reprezentacija kod igraca? npr. iz Argentina u Bahrein....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Da li se kako moze promjenuti reprezentacija kod igraca? npr. iz Argentina u Bahrein....

moze..ali taj igrac kojeg si premjestio nece biti dok igras online, nego samo offline....imas tamo u menio pod customize fifa ili my fifa 12 edit player, i tamo mu promjenis drzavljanstvo :D

16 godina
neaktivan
strbi kaže...
Quilombo23 kaže...

moze..ali taj igrac kojeg si premjestio nece biti dok igras online, nego samo offline....imas tamo u menio pod customize fifa ili my fifa 12 edit player, i tamo mu promjenis drzavljanstvo :D

Ne moze tako....zatamnjeno je i nema se mogucnost mjenjanja drzavljanstva,imena itd. kontam da nema negdje u settings fajlovima instalrane igre....

15 godina
neaktivan
strbi kaže...
Praetorian1 kaže...

mozda zato sto si htio sa broncanim ugovorom zlatnom igracu produljiti ugovor...a broncani ugovor kod zlatnih igraca ti je ubiti 1 ugovor a ne 5

To je baš bezveze.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

to uopce nije bezveze...onda bi UT bio glup..jer bi sa broncanim paketom produljio zlatnom igracu ugovor

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Več sam zaboravio da imam ovu igru. Upalio jučer i odem u head 2 head kad ono 0-0-6 WTF? Nisam igro head 2 head jer mi prije nije moglo naći. Sva sreča sad uredno nalazi. 

Mislio sam da sam lud dok mi glasovi u glavi nisu rekli suprotno.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

BOK LJUDI JA SAM OVDJE NOVI,PA JEL BI MI MOGO NEKO STAVITI AKO IMA SLIKE OD KOPAČKA DA SI IH INSTALIRAM U FIFU 12 ;))

0 11 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

u svako selo su vidim pustili internet ...eee živote lutalico

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rulo kaže...

BOK LJUDI JA SAM OVDJE NOVI,PA JEL BI MI MOGO NEKO STAVITI AKO IMA SLIKE OD KOPAČKA DA SI IH INSTALIRAM U FIFU 12 ;))

Očeš od Nike ili Adidasa ?

14 godina
neaktivan
KOga bi pre Taiwa ili Azeveda i CICinja (4-1-2-1-2,imam ga)ili Maiona(imam ga,koga da prodam)??? uz njih imam Chelinia i Lucio i Dede i Davida luiza sa kojim bi oni igrali odbrani.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Eto moja momčad s Laziom na početku druge sezone, treba mi stoper, inače na professional career mode :D

Lazio Lazio
...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

1 0 hvala 0
14 godina
Nokialino kaže...
KOga bi pre Taiwa ili Azeveda i CICinja (4-1-2-1-2,imam ga)ili Maiona(imam ga,koga da prodam)??? uz njih imam Chelinia i Lucio i Dede i Davida luiza sa kojim bi oni igrali odbrani.

Uzmi Čorluku, on je naš.

15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Eto moja momčad s Laziom na početku druge sezone, treba mi stoper, inače na professional career mode :D

Super momačd, i zakon mi je što u Carrer modu svi kupuju igrače u prijašnjim Fifama i Pesovima nitko nije baš dovodio igrače, pa je to bilo glupo.

14 godina
neaktivan
KOga pre Aguera ili Ibru ili mozda pre tiago silvu,treba mi savet za druga a nisam bas kompetentn da mu kazem jer nisam igra sa Ibrom ili Tiagom silvom.Za aguera jedino znam pa ako moze neka sugestija bila bi dobro dosla.Hvala
16 godina

Teška odluka, i Aguero i Ibrahimović su dobri,al ja bi ti ipak preporučio Ibrahimovića.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
Da nije Ibra zbog toga sto navijas za Milan,mada posle Zvezde ,Barse volim Milan zbog nekih velemajstora koji su igrali za taj klub popout savicevica i bobana tesko da ce se pojaviti takvi majstori ponovo.
15 godina
FIFA 12

ja bi prije uzeo Aguera,brži je i takvi igrači bolje prolaze u UT-u.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kod mene se nije bas pokazao Aguero i prodao ga odmah,i kupio di natale-a i covek zvani majstor u odnosu na aguera.

Nova kolekcija golova (online):

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 16:19 (Nokialino).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel igraš na assisted postavkama ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne sve samo sut i pas,zar je to bitno na FUT,kada tamo svi igraju sve na assisted, i onda sto bi se ja pravio pametan...
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
rookica19 kaže...

Super momačd, i zakon mi je što u Carrer modu svi kupuju igrače u prijašnjim Fifama i Pesovima nitko nije baš dovodio igrače, pa je to bilo glupo.

Da :)
Imaš prijedlog za stopera il za lijevog beka nekog jeftinog jer nemogu se bas razbacivat parama.. :P 

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice