Oće ko bacit online?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oće ko bacit online?
me me me me ..pick meee?!?!??!
Oće ko bacit online?
Treba li port forwarding napraviti?
Oće ko bacit online?
Treba li port forwarding napraviti?
how yes no...
i ja sam za online
Ma znam da nisi nista modificirao,nego bilo mi cudno...
Ali popravilo se,samo sam restartao igru i bilo je dobro...
sry za offtopic al ko ti ova sa avatara? :O
Nece n isa rmanandicem
Igrali smo dve utakmice do sada.
Obe mnogo napete sa neizmeničnim vođstvom.
Prvu je pobedio Bajern 2:1
A drugu je pobedio Čelzi 2:2 (4:3 penali)
U prvoj i u drugoj utakmici su poslednji golovi bili u 90om minutu.
kakva postava jel dobra?
rocker55555 evo slike
ja imam orginal..pa sam updejto onaj lates squad..moguče da je to..jel to treba za online..ugl..nista niasm mjenjao niti ne mislim..
Postava je odlicna :) Hvala :D
Igrali smo dve utakmice do sada.
Obe mnogo napete sa neizmeničnim vođstvom.
Prvu je pobedio Bajern 2:1
A drugu je pobedio Čelzi 2:2 (4:3 penali)
U prvoj i u drugoj utakmici su poslednji golovi bili u 90om minutu.
kakva postava jel dobra?
rocker55555 evo slike
ja imam orginal..pa sam updejto onaj lates squad..moguče da je to..jel to treba za online..ugl..nista niasm mjenjao niti ne mislim..
Postava je odlicna :) Hvala :D
ajde super.;) baš mi je drago..
Jel ima kakvih modova za transfere i dresove?
Mislim Pes ih ima pun kufer, valjda ima i Fifa.
Jel ima kakvih modova za transfere i dresove?
Mislim Pes ih ima pun kufer, valjda ima i Fifa.
nema još ništa..vidio sam na fifa-patch.com hibrid gameplay sa ps3 i x360 na pc..neznam probaj pa javi jel imam orginal ap se necu zezat..
http://www.fifa-patch.com/2011/01/fifa-11-hybrid-gameplay-patch-3-0-4-final-version-by-doctor.html evo link..pa javi mi..:D
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-11pc-online-nickovi/83581.aspx
TKO GOD IMA ORGINAL IGRU NEKA NAPIŠE NICK U TEMU..PA DA ZAIGRAMO. (:
Kako u fifi na pc-u u manger modu igram ligu prvaka? na rasporedu ima samo liga i kup kad pocnem npr. sa barcom...
Kako u fifi na pc-u u manger modu igram ligu prvaka? na rasporedu ima samo liga i kup kad pocnem npr. sa barcom...
prvu sezonu nemaš niti ligu prvaka i ku uefa.tek slijedecu sezonu s tim počinješ..:D
One shot one kill, no cheat just skill :D
a čuj..valjda ce to popraviti...kakva je je..ubiti bolja od pesa i ja sam zadovoljan..:D
Valjda će EA izdat patch početkom drugog mjeseca za zimske transfere.
Valjda će EA izdat patch početkom drugog mjeseca za zimske transfere.
meni ce to automatski..jel se bez patcha nemre online igrat.;)
Ti očito nemaš život kaj fakat moras imat na svakoj strani 1245 postova
nepotreban offtopic..
ontopic: isprobao sam onaj gameplay patch i vidna je razlika.. igram i fifu 11 na x360 i taj patch vidno priblizava igru konzolaskoj verziji.. naravno nije to jos ni blizu takorec, al puno zabavnija igra bude ;) kad zelim online samo zamjenim 4 fajla da vratim gameplay na normalno.. :)
nepotreban offtopic..
ontopic: isprobao sam onaj gameplay patch i vidna je razlika.. igram i fifu 11 na x360 i taj patch vidno priblizava igru konzolaskoj verziji.. naravno nije to jos ni blizu takorec, al puno zabavnija igra bude ;) kad zelim online samo zamjenim 4 fajla da vratim gameplay na normalno.. :)
imaš možda tu fifu na xbox-u origigi
ak imaš daj odma nick
nepotreban offtopic..
ak imaš daj odma nick
a nije oriđiđi.. :/ a i xbox je frendov.. jbg.. nabavi za pc da se driblamo :D
nepotreban offtopic..
ma pusti ga..
BTW..daj reci kako si napravio i imam orginal kao što znaš pa da probam taj patch..i pošalji na PP koja 4 fajla trebam zamjeniti?!
Tommy jel si dobio moje privatne poruke?
Da zaigramo preko Gamerangera!
Ljudi trebam pomoć.jel mi moze ko reč kak da rjesim bug u igri.instaliro sam i patch 1.01 i crackiro od reloadeda.i kad igram utakmicu imam bug da svaki put kad mi igrač primi loptu gurne si ju prema gore i tako svaki put,igram na joysticku.ak mi mozete pomoc.hvala
Ljudi trebam pomoć.jel mi moze ko reč kak da rjesim bug u igri.instaliro sam i patch 1.01 i crackiro od reloadeda.i kad igram utakmicu imam bug da svaki put kad mi igrač primi loptu gurne si ju prema gore i tako svaki put,igram na joysticku.ak mi mozete pomoc.hvala
Si siguran da je jogurt od Relodeada?
da bio je vec u iso fileu
nepotreban offtopic..
ak imaš daj odma nick
možda i budem, makar imam na xboxu
nepotreban offtopic..
ak imaš daj odma nick
možda i budem, makar imam na xboxu
100tinjak kuna je key :) nije puno :D
jel zna neko rješenje za ovo da igrač si sam gura loptu prema gore čim ju primi