FIFA 07 ili FIFA 09

poruka: 15
|
čitano: 2.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FIFA 07 ili FIFA 09

E ovako, imam original Fifu 07 (bez bezveznih  komentara onih koji neznaju sto pricaju) i sad razmišljam o nabavi '09. Ima li kakve velike razlike osim u transferima? Čuo sam da baš nema. Da znam da li da kupim 09 ili da samo patchiram 07-icu s ovogodisnjim transferima. Cool

Ojla!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 07 ili FIFA 09

Evo pogledaj si ovu recenziju.

http://max.tportal.hr/FIFA-09-Video_3966_0.aspx

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
FIFA 07 ili FIFA 09

Osjetno bolja grafika, bolji gameplay....Puno bolja fifa.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 07 ili FIFA 09

ja osobno od kad sam saznao za PES igram samo njega ali svejedno pogledam kako izgleda nova FIFA i mogu ti reći da je ova najbolja do sad jedina koja donekle slići PESu čak je i u nekim segmentima i bolja od njega.A definitivno je bolja od FIFE 07.A najviše mi se svidjela kontrola dodavnja i šuta mišem.Tako da mislim da se isplati nabaviti ju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 07 ili FIFA 09

Vec danas kupujem

Ojla!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: FIFA 07 ili FIFA 09
Samo kupi. Jerbo, ja kao zagriženi igrač PES serijala koji nikako ne voli FIFA serijal mislim da je ova igra dobra.

Igrao sam je nešto kratko, ali ono šta sam vidio je dobro.
Čak sam se ja začudio koliko su napretka ostvarili.

Samo daj.
I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?
16 godina
neaktivan

ajme. nemoj kupovat originale, sprzi

16 godina
neaktivan
Cerina14 kaže...

ajme. nemoj kupovat originale, sprzi

U je mi se pametan nasao davati odgovore. Daj se kloni mojih tema molim te ako nemas nesto pametno za reci! Vec mi je dosta tvog trollanja po svakoj mogucoj temi! I zašto nebi kupovao? Da bi se mogao zalit i trazit linkove za crack ili neznam sto vec!
Ojla!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 19:08 (Red Devil).
16 godina
neaktivan
FIFA 07 ili FIFA 09

a dobro kako zelis, i za pitanje kupi fifu 09

1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 07 ili FIFA 09

Paa, ja bi na tvom mistu kupija 09, za nijansu je bolja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 07 ili FIFA 09

Imam fifu 09 i odlična je grafika i ostale stvari...uvedene su neke nove, a još ako skineš i Cro patch 09 (link ispod, ja sudjelovao u rađenju) u kojem su svi stadioni 1. HNL, svi igrači dresovi i sl., igra je preodlična...

www.crofc.net

bitno je registrirati se i onda kliknuti na gumd download

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Imam fifu 09 i odlična je grafika i ostale stvari...uvedene su neke nove, a još ako skineš i Cro patch 09 (link ispod, ja sudjelovao u rađenju) u kojem su svi stadioni 1. HNL, svi igrači dresovi i sl., igra je preodlična...

www.crofc.net

bitno je registrirati se i onda kliknuti na gumd download

Znam igrao sam malo kod frenda, super je
Ojla!
16 godina
neaktivan
FIFA 07 ili FIFA 09

jeli bolja fifa 09 od pes-a 09

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina14 kaže...

Nije, Pes je još uvijek vrh
Ojla!
16 godina
Cerina14 kaže...

Fifa je možda za nijansu  bolja simulacija nogometa ali PES je svakako najzabavnija.Jedino što me brine kod PESa je to što nakon 6ice  se jako usporio razvoj pa ga FIFA polako dostiže.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice