E ovako, imam original Fifu 07 (bez bezveznih komentara onih koji neznaju sto pricaju) i sad razmišljam o nabavi '09. Ima li kakve velike razlike osim u transferima? Čuo sam da baš nema. Da znam da li da kupim 09 ili da samo patchiram 07-icu s ovogodisnjim transferima. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Osjetno bolja grafika, bolji gameplay....Puno bolja fifa.
ja osobno od kad sam saznao za PES igram samo njega ali svejedno pogledam kako izgleda nova FIFA i mogu ti reći da je ova najbolja do sad jedina koja donekle slići PESu čak je i u nekim segmentima i bolja od njega.A definitivno je bolja od FIFE 07.A najviše mi se svidjela kontrola dodavnja i šuta mišem.Tako da mislim da se isplati nabaviti ju.
Vec danas kupujem
Igrao sam je nešto kratko, ali ono šta sam vidio je dobro.
Čak sam se ja začudio koliko su napretka ostvarili.
Samo daj.
ajme. nemoj kupovat originale, sprzi
ajme. nemoj kupovat originale, sprzi
a dobro kako zelis, i za pitanje kupi fifu 09
Paa, ja bi na tvom mistu kupija 09, za nijansu je bolja
Imam fifu 09 i odlična je grafika i ostale stvari...uvedene su neke nove, a još ako skineš i Cro patch 09 (link ispod, ja sudjelovao u rađenju) u kojem su svi stadioni 1. HNL, svi igrači dresovi i sl., igra je preodlična...
bitno je registrirati se i onda kliknuti na gumd download
Imam fifu 09 i odlična je grafika i ostale stvari...uvedene su neke nove, a još ako skineš i Cro patch 09 (link ispod, ja sudjelovao u rađenju) u kojem su svi stadioni 1. HNL, svi igrači dresovi i sl., igra je preodlična...
bitno je registrirati se i onda kliknuti na gumd download
jeli bolja fifa 09 od pes-a 09