Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.009.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ma nije mem strah za pc nego eventualne probleme u igri..

probat ću valjda za weekend

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
BULIGO kaže...
bivsi branitelj kaže...

iskreno, čekam da se stabilizira stanje sa verzijom (beta) pa ću probat..

neda mi se petljat oko stvari koje neznam

Sto imas cekat? Pa nece ti PC eksplodirati! Ako ti se nesto zasteka u modu, maknes mod i igras bez njega kao i prije.

Ili jos bolje, startas novu igru, mozda na nekoj novoj mapi prilagodjenoj Forest modu. ja sam prepravio za sebe Hagenstedt. za forest mod. Maknuo sam sve objekte iz Kampa, ofarbao tlo u smedje-prljavo, zasadio sam 60 stabala, i dovukao masineriju. Sad laganini farmam, bavim se kravama i ovcama, sisam travu i tako to, dok stabla polako rastu. Prosli 'zasad' mi je bio 170 stabala, posjekao oko pola i onda sve propalo, morao sam ostatak obrisati. Bas me zanima koliko stabala mogu imati da mi se PC ne rastopi. 170 komada nije bilo tako strasno. Vise su mi smetale silne bale slame koje sam nakupio, te 200+ spremljenih paleta vune u skladistu. Kad sam to vecinom rijesio (slama u mix za krave a vunu prodao) igra je opet bila Ok.

Upravo skidam nekakvu preradu Hagenstedta. lik je sve prilagodio forest modu, postavio pilanu, termocentralu.. kaze da je zasadio 600 stabala, koja su vec spremna za sjecu.

Zelim vidjeti kako ce se moj stari PC nositi sa 600 odraslih stabala. Tako cu znati koliko ih mogu najvise imati na 'pravoj' mapi koju igram.

EDIT: mapa ne izgleda toliko lose, lik je izmijenio vecinu textura, za stijene, travu, zemlju, oranice.. ne znam koliko to utjece na performanse, ali tih 600 stabala je doslovno pokopalo moj PC: imam 13FPS {#}

60 stabala ce mi biti dovoljno {#}

Ponekad mi se cini da bih bez ovog FollowMe moda bio posve izgubljen...

Kako koristis taj Follow mod i imas li link.

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

FollowMe mod je super mali mod.Nije bas kao CoursePlay ali jako pomaze. Radi tako da svako vozilo u igri kada vozi, pusta u pravilnim razmacima iza sebe nevidljive 'mrvice kruha' kao Ivica i Marica. Najprije odvozis nekoliko metara sa prvim vozilom da ostavi mrvice. Onda dodjes s drugim vozilom malo iza njega, par duzina vozila. Stisnes CTRL+F i vozilo pocne traziti mrvice. Kad ih nadje, pocne slijediti vozilo ispred sebe ne udaljenosti koju ti odredis (mala ako je samo vozilo ispred, veca ako to vozilo vuce i prikolicu, da se ne zabije unjega jer ne vidi prikolicu, samo vozilo). Usput i ono ostavlja svoje mrvice, tako da mozes nac opet trece vozilo koje ce pratit drugo itd itd. Meni je najkorisnije kad vozim urod na prodaju, jer vise ne koristim prikolice od 100.000L. Mozes odrediti i koliko ce u stranu ici drugo vozilo koje te slijedi pa teoretski mozes voziti BigX a traktoru sa prikolicom za chaff kazes da te slijedi s tvoje recimo lijeve strane na toj i toj udaljenosti. Znam da pilim ali te podatke je malo tesko nac na netu.

Verzija 0.72 omogucava da te drugo vozilo ne samo slijedi, vec moze voziti pokraj tebe, cak i ispred tebe.

Evo, za forest mod npr: ti vozis u sumu traktor sa strojem za sadnju stabala, a iza tebe te slijedi kamion sa paletama sadnica. Ili: vozis kamion sa trupcima u pilanu, a slijedi te Mercedes, koji ima najjaci kran od svih za istovar u pilanu. potom se skupa vratite u sumu itd.Ili kad izvlacis trupce iz sume, ako je velika suma,mozes imati vise Mercedesa, svaki ima zakaceno po 3-4 stabla, i tako to.

http://fs-uk.com/mods/view/32335

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 14:06 (BULIGO).

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

O yes....

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...

O yes....

.

Odlicno!

I meni je ta Scania nekako bolja od Volvoa.Ima jednu onu okomitu gredu manje pa mi grajfer manje zapinje. Jedino joj motor sav rastiman, dok krene treba godina dana. Zvuk je bezvezan kao i na 99% kamiona.No, Volvo je ona verzija koja spusta sanduk na zemlju pa je tako mnogo nizi i lakse se tovari. Moze i kipati prema nazad.Uglavnom trpam u kamion vrhove i one kratke trupce a one normalne sjeckam. Sumarija mi je u bivsem autokampu, a BGA jama za sipanje sjecke nije daleko ;)U pilani mi ponekad propadne trupac izmedju pokretne trake i zida, i nikako ga izvuc. Jednom sam morao restartati save.Moram maznuti jedan Collizion odnekud i ubaciti ga u taj procjep da vise ne propadaju trupci. Lose su to napravili, taj dio pilane.

Merdzo ima odlican zvuk. Malo JE BIO pretih ali vise nije.Smeta me sto mu ne radi svjetlo pozadi. Upale se lampe, ali na tlu nema svjetla od njih.Mali bug. Latio sam se prepravlajti Mecku. Kao prvo onaj grajfer: okretanje mi je bilo naopako i- gotovo! Nikako da se priviknem. Bilo mi nelogicno, svaki puta sam morao razmisljati u koju stranu da pomaknem misa da se okrene kamo ja hocu. I 9 od 10 puta fulao. Sad sam prepravio u .xml obratne vrijednosti i sad radi - milina! isto mi se cijeli kran okretao presporo. Ubrzao sam za oko 20% (faktor 10 na 12)i sad sam skoro zadovoljan. Ono ubrzanje kranova u postocima je drek. Ne mozes samo neke dijelove usporiti/ubrzati, moras zagrabiti u .xml. I dizanje/spustanje krana mi je bilo naopako. To zato jer ja uvijek gledam (kad radim) kao da stojim s lijeve strane Mecke. Valjda to ovisi jesi li desnjak ili ljevak i s koje strane volis gledati kad radis s njim. I motor i brzine sam mu podesio na svoju mjeru. Bio je prespor u rikvercu. kod takvog specijalnog stroja koji jos ima ono okretanje sjedala vozaca, spor rikverc je jako lose.Sad polako postaje kao prirodni produzetak ruke, nije vise strani alat koji nikako da ukrotim.Sve je manje razmisljanja, vise je instinktivno.Zahvalan sam sto nisu blokirali editiranje moda.Blentavi GIANTS, da nisu zakljucali Americku mapu, kupio bih DLC odmah. Ovako nisam i necu.

Sumarenje mi ide sve bolje.

Doslo je do toga da su mi krave malo gladovale a kanola na jednoj oranici uvenula. prvi puta u godinu i pol! {#}

Uz sve bale koje imam, i tridesetak paleta vune, imam posadjeno stotinjak stabala. FRAPS kaze da je usporenje maleno.

E da, prepravio sam stroj za sadnju stabala, sada drzi 34 sadnice (2 palete po 17) i zbilja je bolje ovako. nije lijenost, nego je 17 bas premalo. Otkud im broj 17? A zasto ne 24 npr (2 tuceta)?

Dobra zabava.

Nocas cemo sumariti a sutra ujutro me ceka ocistiti i urediti 2 apartmana do 14 sati.Mrzim prati WC skoljke. Hvala nebesima na pakovanjima latex-rukavica!{#} Nadam se da Svabe nece otic na put prije 9 sati, da se malo naspavam {#}

11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Dajte vise malo novih slikica sa sumarenja!!

Je li tko probao kakvu mapu predvidjenu za sumarenje? ono, vec imaju gotove sume, cak i dio sa vec srusenim stablima i tako to..

Ja sam nasao forest map ali sam odustao od njega jer su drva na nagloj uzbrdici pa ih je jako teško natovariti na prikolicu. 

12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...
BULIGO kaže...

Dajte vise malo novih slikica sa sumarenja!!

Je li tko probao kakvu mapu predvidjenu za sumarenje? ono, vec imaju gotove sume, cak i dio sa vec srusenim stablima i tako to..

Ja sam nasao forest map ali sam odustao od njega jer su drva na nagloj uzbrdici pa ih je jako teško natovariti na prikolicu. 

Istina, i ja sam primjetio da vecina mapa koje sam vidio ima namjerno postavljene sume na tesko pristupacnim padinama brda. To valjda veci izazov nego sumariti u ravnici, verati se sa traktorima po gudurama itd. Mozda kasnije i to probam. Za sada, cijelo moje sumarenje je jos uvijek  velika vjezba, trening. Osim toga, moja stabla su posadjena namjenski, za tvornicu celuloze, pa su sva u pravilnim redovima haha.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Follow Me Mod,level expert...hahahahah

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nisam jos probao ovu prikolicu ali mi izgleda extra

Evo link http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/riedler-rungenauflieger-v-1-0-mp.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Follow Me Mod,level expert...hahahahah

Hehe nije mod, nego si napravio pravu pravcatu kompoziciju!{#}

Ja si pokusavam malo pomoci, trazim dobar oslonac za balvane, kao pomoc za sjeckalicu. Nasao sam nekoliko dobrih modova ali svi imaju manu: nisu placeable, nego ih kupis i oteglis tamo. Tako da ih je dovoljno malo trknuti, i odose s mjesta pa ih treba opet i opet kaciti za traktor i nazad namjestati. Konacno mi puko film, pa sam posegnuo za editorom. Zasto ne? Ionako suma nece nikud otici, a ako ne budem koristio mod, kamp se nece vratiti jer je devastiran, pustinja bez sume.

Zadad su 2 prihvatljive opcije: oslonac koji je u slici u pogonu, je obicna hrpa cjepanica, bude ih blizu rostilja po mapi. Druga verzija je izokrenut stop-blok na kraju zelj. pruge u luci (ono u sto bi vlak trebao udariti kad dodje do kraja). Nekako mije hrpa drva prihvatljivija, manje strsi, izgleda ko da spada tu. Mogu se namjestiti i 3 trupca, ali masina moze uvlaciti najvise 2 odjednom  mislim...

12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...

Nisam jos probao ovu prikolicu ali mi izgleda extra

Evo link http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/riedler-rungenauflieger-v-1-0-mp.html

Vidio sam tu zelenkastu, super izgleda, ali nije mi jasno kuda ljudi voze te dugacke trupce? U pilanu? Ja ako ne raskomadam stabla prije prodaje, jednom kad iskopam panjeve, vise ne mogu ucitati poziciju!

A onu crvenu sam bas neki dan probao, i na 20Mph mi se cijeli teret rasprsio. Ima i slikica par strana nazad. Mozda ima lock za trupce ali meni ne radi.. Steta jer bi se dala nastimati da iskipava ravno na pokretnu traku pilane! Mislim da je Gnesher sam sebi to nastimao, citao sam njegov komentar negdje. Ali i njemu su ispadali putem..

Za sada, cini se da je Gogijeva Skanzda najbolja za prijevoz trupaca (ispiljenih). Ja sam ih ukrcao tri-cetiri i preletio onu planinu do zelj. stanice i nijedan nije ispao. Nisam primijetio da li 'puze' po prikolici ili ne. To se dogodi kad je kamion na neravnom terenu i pridjes blizu s nekim alatom koji moze raditi sa trupcima, tada ih skripta 'deblokira' da ih mozes uzimati, onda bude svasta.Jos testiram Volvo+prikolica tako da ne stignem testirati nista drugo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 0:37 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ovo je trenutna verzija moje stanice za mljevenje drva. Radi odlicno. Upotrijebio sam samo one zeljezn. stop-blokade iz luke :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pošto nemam nikakav FollowMe mod (a dobro bi došao) vučem sa Mercedesom onu Scaniinu prikolicu.Taman stane 10 komplet ispiljenih stabala.Ima još jedna Scania sa pravim kranom ali je prihvat za k:::c.Za sada će ovo biti dobitna kombinacija.....dok se ne nađe nešto novo i zanimljivije. {#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Pošto nemam nikakav FollowMe mod (a dobro bi došao) vučem sa Mercedesom onu Scaniinu prikolicu.Taman stane 10 komplet ispiljenih stabala.Ima još jedna Scania sa pravim kranom ali je prihvat za k:::c.Za sada će ovo biti dobitna kombinacija.....dok se ne nađe nešto novo i zanimljivije. {#}

Gogi, pazis li da prije vadjenja panjeva prodas svaki komad  ispliljenog drva ili ne? Ja ako vadim panjeve a da prethodno nisam prodao (ili ispilio na komade?) svo drvo, ne mogu vise ucitati poziciju (bez majmunarija po fajlovima)?Da li trupci nakon nekog vremena 'klize' na toj scanijinoj prikolici?

Ima li taj tvoj traktor ugradjenu motorku kao Mercedes?

Jesi li primjetio da oborena stabla uvijek padaju ovisno kako si okrenut? Meni to puno pomaze da vec u sumi  'poslozim' oborena stabla u pravilnom smjeru za izvlacenje ;)

CUUUVAAJJJJ!!! Pobjeze mi kamper, ali zamalo! {#}

P.S. Stavio sam da se vidi FPS iz FRAPS-a, u mojoj sumi od oko 60 stabala koja su jos ostala, nemam nista ili vrlo malo usporenja.Odlicna vijest! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 18:50 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
goransmy kaže...

Gogi, pazis li da prije vadjenja panjeva prodas svaki komad  ispliljenog drva ili ne? Ja ako vadim panjeve a da prethodno nisam prodao (ili ispilio na komade?) svo drvo, ne mogu vise ucitati poziciju (bez majmunarija po fajlovima)?Da li trupci nakon nekog vremena 'klize' na toj scanijinoj prikolici?

Ima li taj tvoj traktor ugradjenu motorku kao Mercedes?

Jesi li primjetio da oborena stabla uvijek padaju ovisno kako si okrenut? Meni to puno pomaze da vec u sumi  'poslozim' oborena stabla u pravilnom smjeru za izvlacenje ;)

CUUUVAAJJJJ!!! Pobjeze mi kamper, ali zamalo! {#}

P.S. Stavio sam da se vidi FPS iz FRAPS-a, u mojoj sumi od oko 60 stabala koja su jos ostala, nemam nista ili vrlo malo usporenja.Odlicna vijest! :)

Pa prvo sam porušao,odsjekao grane,prepilio ih na komade natovario,počupao panjeve i onda prodao u pilanu.Jedan dio piljevine sam natrpao u Bio Heat,a ostatak u BGA i sve je ok.Bitno je ako prodaš trupce da su i svi panjevi iščupani.Motorku ima samo Mercedes.Ovaj je običan šumarski.Za smjer rušanja nisam ni znao!Uopće nisam na to obraćao pažnju.Morati ću i to testirati!

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ja koristim forest mod sa MR modom i ispalo je sasvim solidno i uopće ne tovarim trupce na prikolicu nego ih dovučem cjele do pilane ili sječke

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jedna sitnica koja me uvijek zivcirala na Hagenstedtu. Kad igram 'karijeru' gdje ne koristim futterlager, nego iskljucivo baliram sijeno i slamu, manju kolicinu bala volim drzati tik do kravljeg korita, za brzo i lako ubacivanje u mijesalicu. Tako svako malo dovucem tovar-dva bala sa Arcusinom, i slozim ih uz zid bunkera za gnojivo (koji sam premjestio do tanka za tekuce gnojivo, radi lakseg tocenja u prikolice za rasprsivanje. Zid bunkera sprecava da nepaznjom srusim hrpu bala. Ali on je mnogo nizi od hrpe bala koje radi Arcusin, on slozi 9 bala u visinu, a zid dopire do pola, ili manje. Obavezno prije ili kasnije vilama za bale trknem hrpu i pola se polako prevali u kravlji drek pa ih moram vaditi van jednu po jednu. Zato sam maznuo komad zicane ograde od BGA i 'dovukao' ga na kravlju farmu i montirao na vrh zida, colizion i sve. Radi odlicno i bale su sad sigurne. Od te mreze bih cak mogao napraviti nesto kao kavez ogradjen sa 3 strane za spremati bale...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ovo je trenutna verzija moje stanice za mljevenje drva. Radi odlicno. Upotrijebio sam samo one zeljezn. stop-blokade iz luke :)

Kako uspevaš da upravljaš tom rukom, ja sam odustao od toga pa sad radim sa telehander-om

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Našao sam postolje za drva ima jedna pokretna traka i ono postolje sto je buligo već probao

Evo link: http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/holzbock-v-2-0-mp.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Traktor koji najviše koristim je claas xerion

-Može da okreće kabinu 

-Ne moraš da kačiš teg(samo kliknes na jedan taster i gotovo)

-izgleda extra

Evo link http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/claas-xerion-5000-saddle-trac.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 10:33 (kuki123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...
BULIGO kaže...

Kako uspevaš da upravljaš tom rukom, ja sam odustao od toga pa sad radim sa telehander-om

Moram ti reci, jako dobro sada. Bilo je problema na pocetku, stvar nije bas jako intuitivnal, ili sam ja prestar za ta sr**a.. No, vjezbanjem sam utvrdio sto me najvise smeta pa sam vecinu stvari popeglao u .xml-u, kao na koju stranu se okrece koji dio, kojom brzinom se okrece, koje ubrzanje ima kad se pocne okretati i slicno. Pokusaji pogreska-pogodak su urodili plodom: sada skoro da i ne razmisljam na koju stranu pomaknuti misa da se kran recimo okrene nekud ili ona klijesta za trupce. Men je to vazno jer mi nije toliko zabavno prodavati balvane u pilanu, nego mljevenje u sjecku, to mi je vise zanimljivo. Znaci, triput moram  drva manipulirati sa kranom, prvi puta kad kacim na traktor, pa kad tovarim trupce na 'konja' sa Mercedesom, treci puta kad stavljam na pokretnu traku sa kranom od sjeckalice. Oba stroja sam si morao prilagoditi tocno na isti nacin. Bilo je malo cupavo ali  je sad odlicno.Upravo sam porusio 10 stabala, izvukao onako cijela na ledinu, poslagao jedno do drugog i ispilio sve na komade. onda sam dva-po-dva ili tri-po-tri trupca ubacio  na onog mojeg 'konja' sto sam napravio u editoru (par postova ranije je slika). Onda sam vrhove sve natovario na moj Volvo, odvezao u pilanu i prodao. Sve trupce osim jednog sam samljeo i prodao u BGA sjecku. Posadio sam jos 34 nova stabla. Sad me strah jer zelim pocupati  panjeve i na prazna mjesta posaditi nova stabla. Prosli puta kad sam prckao s panjevima mi se igra usrala. popravio nekako. Goran kaze da je sve ispilio, prodao, samljeo, piljevinu cak prodao i pocupao panjeve i sve ok.Ja sam upravo kopirao svoj 'save 2' da se imam kud vratiti ako nesto pukne.Prosli puta sam mljeo nekoliko citavih stabala, pa je to valjda povuklo bug sa panjevima. Sad sam 1000% siguran da sam svako stablo prethodno ispilio na sve komade. AE vidjet cemo.{#}

P.S.

Pokusavam naci DOBAR utovarivac/viljuskar sa klijestima za balvane ali da se upravlja misem,ane tasterima kao ovi drugi grajferi (Komatsu i slicno).

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 0:15 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...

Našao sam postolje za drva ima jedna pokretna traka i ono postolje sto je buligo već probao

Aaaa, probao sam i taj! Odlican je ali kako nije placeable pati od iste boljke kao isvi drugi: malo ga nehotice trknes tratorom ili trupcem , i moras opet kaciti traktor i namjestati ga. Trebao bi autor napraviti da je 'placeable' onda se ne bi pomicao. Ja sam ga pokusao uvesti na mapu sa editorom, ali nisam uspio. Mod ima dva razlicita .i3D-a, i nikako se u tom obliku ne slazu kad ih pokkusam oba uvesti na mapu. Pa sam se snasao i iskoristio nesto sto vec ima na mapi, samo klonirao par puta i namjestio. Sad je to dio scenarija i nemoguce ga je u igri pomaknuti. Placeable verzija one zelene stvari bi bilo super jer bi se moglo uvesti kao mod na bilo koju mapu, a ja ovakvim sistemom moram prckati po svakoj mapi koja ima sumarstvo sa editorom. Nije tesko ali  dosadi malo nakon nekog vremena.Kad se odlucim sto i kako, instalirat cu to isto negdje na mapu Two Rivers. Prije moram naci dobro mjesto za sumu. Ima dobar dio mape u gornjem lijevom kutu koje je malo zabaceno i nikad jos nisam koristio te dosta velike 3-4 oranice.

Covjece, meni je taj mod sumarstvo stvarno udahnuo novi zivot u igru kojami je pmalo pocela biti dosadna. Sad cak razmisljam da bih poceo igrati multiplejer, jos nikad nisam.

EDIT:

Napravio sam sve kako je Goran rekao, cak i piljevinu iz pilane pokupio i prodao u BGA. Onda sam pocupao sve panjeve i na kraju samljeo zadnji trupac i prodao sjecku u BGA (prikolica sa sjeckom je ionako vec bila skoro puna). Snimio igru i izasao. Potom stavio fige u dzep i restartao igru i- gle cuda, sve je normalno proradilo!!!{#}

Od veselja nisam mogao izdrzati pa sam posadio jos 34 stabla. Sad je prostor bivseg kampa prilicno dobro popunjen, ne treba vise, maaaalo me usporava, samo malo. Bit ce preko 100 stabala tamo sada.

Follow_me mod: vozimo psenicu na prodaju u mlin, i usput svi tocimo gorivo {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 4:21 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
kuki123 kaže...

Aaaa, probao sam i taj! Odlican je ali kako nije placeable pati od iste boljke kao isvi drugi: malo ga nehotice trknes tratorom ili trupcem , i moras opet kaciti traktor i namjestati ga. Trebao bi autor napraviti da je 'placeable' onda se ne bi pomicao. Ja sam ga pokusao uvesti na mapu sa editorom, ali nisam uspio. Mod ima dva razlicita .i3D-a, i nikako se u tom obliku ne slazu kad ih pokkusam oba uvesti na mapu. Pa sam se snasao i iskoristio nesto sto vec ima na mapi, samo klonirao par puta i namjestio. Sad je to dio scenarija i nemoguce ga je u igri pomaknuti. Placeable verzija one zelene stvari bi bilo super jer bi se moglo uvesti kao mod na bilo koju mapu, a ja ovakvim sistemom moram prckati po svakoj mapi koja ima sumarstvo sa editorom. Nije tesko ali  dosadi malo nakon nekog vremena.Kad se odlucim sto i kako, instalirat cu to isto negdje na mapu Two Rivers. Prije moram naci dobro mjesto za sumu. Ima dobar dio mape u gornjem lijevom kutu koje je malo zabaceno i nikad jos nisam koristio te dosta velike 3-4 oranice.

Covjece, meni je taj mod sumarstvo stvarno udahnuo novi zivot u igru kojami je pmalo pocela biti dosadna. Sad cak razmisljam da bih poceo igrati multiplejer, jos nikad nisam.

EDIT:

Napravio sam sve kako je Goran rekao, cak i piljevinu iz pilane pokupio i prodao u BGA. Onda sam pocupao sve panjeve i na kraju samljeo zadnji trupac i prodao sjecku u BGA (prikolica sa sjeckom je ionako vec bila skoro puna). Snimio igru i izasao. Potom stavio fige u dzep i restartao igru i- gle cuda, sve je normalno proradilo!!!{#}

Od veselja nisam mogao izdrzati pa sam posadio jos 34 stabla. Sad je prostor bivseg kampa prilicno dobro popunjen, ne treba vise, maaaalo me usporava, samo malo. Bit ce preko 100 stabala tamo sada.

Follow_me mod: vozimo psenicu na prodaju u mlin, i usput svi tocimo gorivo {#}

Može link od nekog jednostavnog FollowMe moda?

11 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Našao sam lance za vuču traktora(može u multiplejeru za nadjačavanje traktora :-)  )

Evo link http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/chains-pack.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rux kaže...

Ja koristim forest mod sa MR modom i ispalo je sasvim solidno i uopće ne tovarim trupce na prikolicu nego ih dovučem cjele do pilane ili sječke

Kakav ti je to MR mod

12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...
Rux kaže...

Kakav ti je to MR mod

More Realistic

Mod mijenja stvari u igri da budu teze/realnje nego sto su to autori zamislili, npr. strojevi su tezi/laksi nego normalno, imaju vise/manje snage, polja manje uroda daju (ili vise). duze treba dok urod dozori, traktori imaju manje tankove za gorivo. vise trose i slicno.

12 godina
neaktivan
goransmy kaže...

FollowMe JEST primjer jednostavnosti. Sve sto ti treba je desnaCTRL tipka i tipka F. Da, trebaju obje ruke za to hahahaha. Salim se. CTRL+F ukljucis mod na vozilu, CTRL+F iskljucis. Sve ostalo je sminka, udaljenost medju vozilima, lijevo-desno od mene, dzidze-midze ti ne trebaju.Jedino mi fali da mogu davati (najjednostavnije) naredbe ostalim vozilima u koloni, npr 'kipaj ovdje!'. Ovako moram sici s traktora i uci u kabinu svakog vozila u  konvoju i sam pritusnuti tipku Q. Za svako vozilo.Ponekad se mogu pomoci klikanjem na vozilo na minimapi, ali su vozila obicno tako blizu, da su na mapi samo jedan blok piktograma, ne mozes razluciti pojedine strojeve.

12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
goransmy kaže...

FollowMe JEST primjer jednostavnosti. Sve sto ti treba je desnaCTRL tipka i tipka F. Da, trebaju obje ruke za to hahahaha. Salim se. CTRL+F ukljucis mod na vozilu, CTRL+F iskljucis. Sve ostalo je sminka, udaljenost medju vozilima, lijevo-desno od mene, dzidze-midze ti ne trebaju.Jedino mi fali da mogu davati (najjednostavnije) naredbe ostalim vozilima u koloni, npr 'kipaj ovdje!'. Ovako moram sici s traktora i uci u kabinu svakog vozila u  konvoju i sam pritusnuti tipku Q. Za svako vozilo.Ponekad se mogu pomoci klikanjem na vozilo na minimapi, ali su vozila obicno tako blizu, da su na mapi samo jedan blok piktograma, ne mozes razluciti pojedine strojeve.

Ma ovaj je savim dovoljan.Taman da ne moram vozati traktor uz kombajn za siliranje i da ne moram vući labudicu sa strojevima za šumu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice