Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.010.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013

eii ja sijem {#}

13 godina
neaktivan
mata20 kaže...

Pozz drustvo imam pitanje skinuo sam novu mapu za farming simulator 2013 di ima suncokret i nezz sa koim se kombajnom bere i jos nesto koju tipku trebam stisnuti da se na prikolici zarvore cerade ja sam znao al sam zaboravio :D 

Suncokret beres sa onim nastavkom istim za klasove.

MZ
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Schluckes_Map_V3.zip

dali si skinio ovu mapu?

kaze kolega xperiax da se tu moze sijati suncokret

na kojoj ti sijes mapii dali ima otkup ??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Sad cu zasadit suncokret pa cu javit rezultate :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

hehe javi da znam dali da je kidam ili ne ionako vec imam 4 mape neznam koji ni sma da igram

sad igram two rivers vec duze vrijeme ali polako dosade 4 kulture za sijanje

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Da malo osvjezim temu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Da malo osvjezim temu {#}

aj mi daj link od te balirke,ak znas {#}

12 godina
neaktivan

ja sam za

12 godina
neaktivan

Moras li stat da izbacis balu ili moze u hodu??

12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Moras li stat da izbacis balu ili moze u hodu??

Sam traktor stane,ali kad je pocne umatat u najlon taj ili sta je to vec onda mozes picit i radit drugu....

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ok nakon obogaćivanja s BGA-om krenuo bih na krave! Sad ako bi mi netko mogao netko ukratko objasniti, ishrana, voda itd. Najvažnije detalje pa da krenem u nove pustolovine.

He who dares, Wins!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Dali ima neko dobra mod kipericu. Da moze dosta u nju stat i da se mogukvaciti jedna za drugu.

MZ

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ma probao sam i nece pa sam ski upo paket onog kombajna zmaja staroga i napunio se i sad nemogu isipati ni u jednu prikolicu a nezz zasto {#}

12 godina
neaktivan
Seanai kaže...

Ok nakon obogaćivanja s BGA-om krenuo bih na krave! Sad ako bi mi netko mogao netko ukratko objasniti, ishrana, voda itd. Najvažnije detalje pa da krenem u nove pustolovine.

Ukratko, za hraniti krave trebas sijeno i silazu. silazu dobijes kad meljes travu ili kukuruz sa nastavkom za kombajn koji to sjecka u 'chaff'. To onda istovaris u betonski bunker kod krava. Kad imas zeljenu kolicinu (najmanje 10% kapaciteta bunkera), pokrijes sa ceradom (mislim da je tipka R) i cekas neko vrijeme da 'kuha'. Kad je gotovo, cerada nestane i ono sto je sada tamo je silaza. Nju mijesas sa sijenom u Kuhn mixericama, ima ona koja se vuce traktorom i samohodna. Vazno je da je u mixu ispravan omjer sijeno/silaza, mora uvijek biti izmedju  onih linja. Slamu se moze dodati ali ne mora, to je samo ako imas previse slame a premalo sijena ili silaze. Kad je mix gotov, isprazni se u korito za krave. Jos treba prostrijeti slamu na pod za dobiti jos 10% vise proizvodnju mlijeka. Moze se slamu ubaciti u mijesalicu i isprazniti na pod staje. Ili ako mamo slamu u balama, mozemo koristiti onu sjeckalicu koja samelje balu i upuhuje slamu direktno u stalu.

Sijeno se dobija kosenjem trave. To je to, ukratko.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel ima neko link za veliku prikolicu,,AL DA SE MOZE I ZA NJU KACIT PRIKOLICA...UNAPRIJED HVALA :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
max91 kaže...

Jel ima neko link za veliku prikolicu,,AL DA SE MOZE I ZA NJU KACIT PRIKOLICA...UNAPRIJED HVALA :)

evo ja koristim ovu 

neznam link al znam da se zove Agroliner50_tral

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Mapa Vojvodina i Miroslav Ilić, neprocjenjivo hahaha

Dužnost svakog poštenog zemljoradnika je da poslije rada u polju dođe u birtiju vidit konobaricu {#}

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Xperiax1  dali ti je rodio suncokret i dali ima otkupa? :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ne igram vise na toj mapi posto su mi nestala sva vozila sa sejva..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Ne igram vise na toj mapi posto su mi nestala sva vozila sa sejva..

meni se to par puta desilo na fs2011, razlog je bio što sam sejvo igru u trenutku dok sam istovarao prikolicu, možda je i tebi tako?

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nemam pojma...Gotovo je sad,obriso sam mapu jbg..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ok a dok si igrao s cime si skidao suncokret ona tabla odma na pocetku sto dobijes :)

meni nece s nicime ga brati? ni zitnim hederom ni kukuruznim adapterom nicime :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Probao sam i ja,nije ni meni htjelo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ovo gdje se sije visekultura samo neka velika polja to mi se nesvidja 15-20 ha  bezveze...

da je neka mapa sa manjim poljima a da mozes sijati famozni suncokret soju i ostale kulture bilo bi super

ako to naleti slobodno neka stavi link moze i na pp

i na kojim mapama igrate pisite malo da zivne tema :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ja sam poceo na originalnoj opet igrat.Malo sam cacko sa modovima,nakupio ih se ko parac {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

iskreno ta je mapa jos i najbolja

samo po neznam koji put kazem 4 kulture je dosadilo sijati :)

ako si prckao po modovima dali ima koji da vise sijanja?

bolje stavim taj mod i sijem sve na org mapi :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Dojadi i meni,prebacim se na novu mapu i onda tj dana super pa opet dojadi i tako u krug..Sad malo slabije igram da mi ne dojadi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zna li netko kako da napravim da ova mod prikolica može istovarati sadržaj u onu rupu pored farme a ne samo u drugu prikolicu, znam da za to služi ali to mi je gnjavaža a sviđa mi se mod

http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/586-brent-avalanche-1594-v3.html

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

zna li netko kako da napravim da ova mod prikolica može istovarati sadržaj u onu rupu pored farme a ne samo u drugu prikolicu, znam da za to služi ali to mi je gnjavaža a sviđa mi se mod

http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/586-brent-avalanche-1594-v3.html

Ta ti je prikolica predviđena da na polju pretovaruje iz konbajna u npr. kamion ili neku drugu prikolicu. Tako da nemozes nikako napravit da u onu rupu istresas.

Razlog zasto nemozes je taj da bi i onda iz konbajna mogao isto odmah u rupu istovarat ali to nemozes.

MZ
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice