Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.010.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Da malo refresham temu   :P Igra li jos netko FS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
Xperiax1 kaže...

Da malo refresham temu   :P Igra li jos netko FS?

Igram ja. Manje  nego prije, ali igram. Sadim repu, zanjem zito, trpam hranu kravama, i tako to.

16 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

evo i ja počeo opet igrati nakon ispitnih rokova..................i dalje imam problema s produktivnošću krava, malo ima mlijeka malo ne................ovaj john deere kombajn na slici je odličan mod, baš sam tražio neki srednji kombajn i naletio na ovog i super je, odlično radi uz courseplay mod

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

i ja igram ponovo,sad pripremam svu hranu za krave da mogu kupit {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

treba mi neka druga mapa ... pa bih htio da mi vi predlozite 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

Two rivers je dobra. Mozes probati neke of OGF mapa. Meni je dobra i ona Australia map. I My Big Country je OK. Dobra je i Vojvodina map :) Ima Miroslav Ilic tamo pjeva u krcmi :)

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

moze neki dobri link od mapa ... jer skinuo sam par modova i ne rade mi uopce

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
nix2811 kaže...

Two rivers je dobra. Mozes probati neke of OGF mapa. Meni je dobra i ona Australia map. I My Big Country je OK. Dobra je i Vojvodina map :) Ima Miroslav Ilic tamo pjeva u krcmi :)

Eto sad i ja moram skinuti Vojvodinu, čisto zbog Miroslava Ilića {#}

zzzZZzzzZZzzzZz...
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Meni se Vojvodina dopala zato jer ima ogromna polja. no, u pocetku nisu ogromna, nego podijeljena na mnogo manjih dijelova. Tek kad imas dovoljno novaca za kupiti vise i vise dijelova iste oranice, ona postane velika. Ionako vecina nas tezi spajanju oranica. Na Vojvodini je to unaprijed pripremljeno: ne moras nista spajati i preoravati, sve je vec najprije spojeno, pa podijeljeno. A i sama mapa mi je ok, ako je tocno da je Vojvodina 80%+ obradiva zemlja, ispravno je da je ima toliko i na mapi. I za razliku od vecine mapa 'grad' je smisleno napravljen, sa haustorima, povezanim dvoristima, redovi kapija uz cestu, i onih nekoliko 'upotrebljivih' zgrada, za kupnju tehnike, prodaju proizvoda i sama farma  koja se sastoji od 2 dijela, sama farma i dio 'gospodinjske' kuce koja je u gradu. Silosi su (nazalost??) povezani pa su proizvodi odmah dostupni svugdje gdje su one lule za istovar/utovar. Futterlagera nema, ali bi ga bilo lako ubaciti sa GE gore na samoj farmi, bez problema.

Kasnije mi mapa postaje malo monotona, jer puno vremena treba za obradjivati/kombajnirati tako velike povrsine, ali to je to, tako je i zamisljeno da bude. Ja volim srednje velika polja, nesto idealno su mi na 2 Rivers mapi. Na Hagenstedtu su mi malo premala pa ih spajam, ali tu vise radim sa zivotinjama pa je ok, sa 2000 krava imas novaca i previse, a sve ostalo je cista razbibriga, kad jednom osiguras stabilnu proizvodju hrane za stoku.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Tražim nekog ko želi igrat multiplayer. Ako nemate svoj kljuc dobit ce te od mene. Al ko dobija klju necu da dam kljuc a kasnije ta osoba igrali 2 3 sata fs i onda vise nece nego da igramo duze vremena. I po mogucnosti da ima skayp.

MZ

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zahrdjala vam je tema nema nikakvih novosti ili je izasla nova farma??????

dali netko igra koji mapu gdje se moze saditi suncokret i ostale nove kulture ali da imam otkup za te iste kulture?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
balvanar kaže...

zahrdjala vam je tema nema nikakvih novosti ili je izasla nova farma??????

dali netko igra koji mapu gdje se moze saditi suncokret i ostale nove kulture ali da imam otkup za te iste kulture?

hehe nije zahrđala,igramo je,sve smo naucili u njoj pa čekamo novu,jel zna neko kad ce izac {#}

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ja slabo igram u zadnje vrijeme...Malo sam ets 2 poceo igrat zbog mape nove :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ja je isto imam ali su mi kamionu dop....li u pravom zivotu a jo da igram ets2 hehe ali nekada se zaigra od kad je hrv u mapi hehe

farma me nekako vise zaokupira :)

ali i ona je monotona pa bi htio neku novu mapu sa vise kultura za sijanje :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nova farma svake 2 godine, jos cemo se nacekati do kraja 2015.

Ja sad malo peglam World of Warcraft. Cim je izasao MoP, zamrzio sam pande, ne znam zasto. Sada, nakon vise od pola godine, uhvatilo me nesto i rollao pandu, strogo monka. Monkericu zapravo :) pokusavam kao hiler. Ide, ali mi je priest nekako..zabavniji. Bas da vidim dokle cu dogurati.. lvl 25 i samo spammam 2 spella u instancama, nema nista drugo. Dosada hehe. Vidim d aposlije dodje neke magle, ovo, ono..mozda ispadne dobro.Farmu igram malo, uglavno farmam hranu za krave, oja se gomila. Ima je vec na milijune litara u futterlageru i koritu za krave.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 18:02 (BULIGO).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

e jel neko zna link za mod kako da mi se traktor nagne kad ore,a ne da ide onak ravno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

i niko nesije suncokret? :(

0 0 hvala 0
14 godina
Farming Simulator 2013

igra vam je na popustu na steamu za nekih 60kn, požurite ako vam se igra multiplayer

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Farming Simulator 2013

Jel zahtjevna ta igrica FS13?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije, dovoljan ti je 2x2.0 proc 2gb rama i neka osnovna grafa, al čim počneš modove ubacivati to više nije dovoljno

14 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Ako imate Android skinite si pocket verziju, ja igram na Xperii Z i jako glatko radi.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Ako imate Android skinite si pocket verziju, ja igram na Xperii Z i jako glatko radi.

kolko zauzima memorije igra

12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

Skinio sam ja mapu gdje se moze sadit suncokret...

14 godina
odjavljen
DM-969 kaže...
Deawood kaže...

kolko zauzima memorije igra

Mislis na prostor? Nešto manje od 19 MB, ali košta oko dolar.

12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
balvanar kaže...

Skinio sam ja mapu gdje se moze sadit suncokret...

moze link ako nije problem :)  i dali ima otkup?

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Dali si nasao mapu za download?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozz ljudi novi sam. Jel ima neko kej pomocu kojeg bi mogao igrati multiplayer? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rick50 kaže...

Pozz ljudi novi sam. Jel ima neko kej pomocu kojeg bi mogao igrati multiplayer? 

fino kupi orginal igru i igraj u mp kolko oćes {#}

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

el ima ko orginal igru ja sam danas uzo ,a nemam s kim igrat ako neko ima neka se odazove a moji poruku,Hvala u napred

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozz drustvo imam pitanje skinuo sam novu mapu za farming simulator 2013 di ima suncokret i nezz sa koim se kombajnom bere i jos nesto koju tipku trebam stisnuti da se na prikolici zarvore cerade ja sam znao al sam zaboravio :D 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice