eii ja sijem
eii ja sijem
Pozz drustvo imam pitanje skinuo sam novu mapu za farming simulator 2013 di ima suncokret i nezz sa koim se kombajnom bere i jos nesto koju tipku trebam stisnuti da se na prikolici zarvore cerade ja sam znao al sam zaboravio :D
Suncokret beres sa onim nastavkom istim za klasove.
Schluckes_Map_V3.zip
dali si skinio ovu mapu?
kaze kolega xperiax da se tu moze sijati suncokret
na kojoj ti sijes mapii dali ima otkup ??
Sad cu zasadit suncokret pa cu javit rezultate :D
hehe javi da znam dali da je kidam ili ne ionako vec imam 4 mape neznam koji ni sma da igram
sad igram two rivers vec duze vrijeme ali polako dosade 4 kulture za sijanje
Da malo osvjezim temu
aj mi daj link od te balirke,ak znas
ja sam za
Moras li stat da izbacis balu ili moze u hodu??
Moras li stat da izbacis balu ili moze u hodu??
Sam traktor stane,ali kad je pocne umatat u najlon taj ili sta je to vec onda mozes picit i radit drugu....
Ok nakon obogaćivanja s BGA-om krenuo bih na krave! Sad ako bi mi netko mogao netko ukratko objasniti, ishrana, voda itd. Najvažnije detalje pa da krenem u nove pustolovine.
Dali ima neko dobra mod kipericu. Da moze dosta u nju stat i da se mogukvaciti jedna za drugu.
ma probao sam i nece pa sam ski upo paket onog kombajna zmaja staroga i napunio se i sad nemogu isipati ni u jednu prikolicu a nezz zasto
Ok nakon obogaćivanja s BGA-om krenuo bih na krave! Sad ako bi mi netko mogao netko ukratko objasniti, ishrana, voda itd. Najvažnije detalje pa da krenem u nove pustolovine.
Sijeno se dobija kosenjem trave. To je to, ukratko.
Jel ima neko link za veliku prikolicu,,AL DA SE MOZE I ZA NJU KACIT PRIKOLICA...UNAPRIJED HVALA :)
Ne igram vise na toj mapi posto su mi nestala sva vozila sa sejva..
Ne igram vise na toj mapi posto su mi nestala sva vozila sa sejva..
meni se to par puta desilo na fs2011, razlog je bio što sam sejvo igru u trenutku dok sam istovarao prikolicu, možda je i tebi tako?
Nemam pojma...Gotovo je sad,obriso sam mapu jbg..
ok a dok si igrao s cime si skidao suncokret ona tabla odma na pocetku sto dobijes :)
meni nece s nicime ga brati? ni zitnim hederom ni kukuruznim adapterom nicime :)
Probao sam i ja,nije ni meni htjelo...
ovo gdje se sije visekultura samo neka velika polja to mi se nesvidja 15-20 ha bezveze...
da je neka mapa sa manjim poljima a da mozes sijati famozni suncokret soju i ostale kulture bilo bi super
ako to naleti slobodno neka stavi link moze i na pp
i na kojim mapama igrate pisite malo da zivne tema :)
Ja sam poceo na originalnoj opet igrat.Malo sam cacko sa modovima,nakupio ih se ko parac
iskreno ta je mapa jos i najbolja
samo po neznam koji put kazem 4 kulture je dosadilo sijati :)
ako si prckao po modovima dali ima koji da vise sijanja?
bolje stavim taj mod i sijem sve na org mapi :)
Dojadi i meni,prebacim se na novu mapu i onda tj dana super pa opet dojadi i tako u krug..Sad malo slabije igram da mi ne dojadi...
zna li netko kako da napravim da ova mod prikolica može istovarati sadržaj u onu rupu pored farme a ne samo u drugu prikolicu, znam da za to služi ali to mi je gnjavaža a sviđa mi se mod
http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/586-brent-avalanche-1594-v3.html
zna li netko kako da napravim da ova mod prikolica može istovarati sadržaj u onu rupu pored farme a ne samo u drugu prikolicu, znam da za to služi ali to mi je gnjavaža a sviđa mi se mod
http://www.modbox.us/farming-simulator-2013-mods/586-brent-avalanche-1594-v3.html
Ta ti je prikolica predviđena da na polju pretovaruje iz konbajna u npr. kamion ili neku drugu prikolicu. Tako da nemozes nikako napravit da u onu rupu istresas.
Razlog zasto nemozes je taj da bi i onda iz konbajna mogao isto odmah u rupu istovarat ali to nemozes.