Nisam razumio, daj postavi pitanje još jednom..
To su mape sa itemima (škrinjama i slično).. Ako ne želiš lutati i pronalaziti ih, kupi mape i deri od škrinje do škrinje..
Nisam razumio, daj postavi pitanje još jednom..
To su mape sa itemima (škrinjama i slično).. Ako ne želiš lutati i pronalaziti ih, kupi mape i deri od škrinje do škrinje..
imam piratsku verziju iz omiljenog nam zaljeva, mountana s alkoholom bez ikakvih crackova, patcheva i sl. Nikakvih problema s njom, intel proc 7400 c2d, 2,8 ghz, graf radeon hd 4850 512 mb ddr3, 4gb ram ddr2, sve postavke na high....
e da i igram na dx9, možda zato
osvojio sam sve radio towere ,ostalo mije još 10 onih crveniš zastava za pobjediti
pa me zanima kada to sve pobjedim dali je to kraj igre
ili se neka mapa kupi i ide se na drugo podrućje
osvojio sam sve radio towere ,ostalo mije još 10 onih crveniš zastava za pobjediti
pa me zanima kada to sve pobjedim dali je to kraj igre
ili se neka mapa kupi i ide se na drugo podrućje
Kakve veze outpostovi imaju s pričom?
Igra je gotova kad završiš main story misije, tj. to se smatra krajem igre.
ok
imam piratsku verziju iz omiljenog nam zaljeva, mountana s alkoholom bez ikakvih crackova, patcheva i sl. Nikakvih problema s njom, intel proc 7400 c2d, 2,8 ghz, graf radeon hd 4850 512 mb ddr3, 4gb ram ddr2, sve postavke na high....
e da i igram na dx9, možda zato
da dx9 je razlog boljeg FPS-a...
Zato se ja drzim Intel+nVidia i nemam problema :D
ja imam tu kombinaciju pa sam .... jedva presao igru koliko je problema mi radila..
Jeli itko igrao onaj Monkey Buissnes dodatak, kakav je?
Imam problem kod misije Black gold...Kada trebam pucati sa strojnicom on mi nece uc u auto
ne kužim baš onaj craft
ne mogu brati cvijeća i to jer sam pun, qa ne znam gdje da to potrošim što imam
kolko sam shvatio treba tamo u craft, ali kad idem u craft i odaberem nešto:
kaže da ne može craftati jer je syring kit pun
može mi to malo ko pojasniti
hvala
ne kužim baš onaj craft
ne mogu brati cvijeća i to jer sam pun, qa ne znam gdje da to potrošim što imam
kolko sam shvatio treba tamo u craft, ali kad idem u craft i odaberem nešto:
kaže da ne može craftati jer je syring kit pun
može mi to malo ko pojasniti
hvala
Te sprice drzis u nekakvoj kutiji tj. syringe kitu. E, kad ga popunis nemas gdje sa novim spricama.
Ili moras potroaiti stare ili moras uloviti zivotinju i uzeti njenu kozu, makar Jason iscupa bubreg, i to craftat u novi syr. kit.
Odes na crafting i gore imas izbornike. Gore desno. Imas igle, ruksak, nesto, ne znam napamet i strijele.
Dalje ces skuziti!
sta mi vrijedi ubit svinju kad sam pun, ne mogu joj uzet
torba mi je puna
Pa lijepo sam napisao par postova gore da ne ubijaš životinje bez veze, da ne bereš cvijeće i listove bez veze, već samo po potrebi..
Druga stvar, one lančiće, karte, lutke koje imaš u ruksaku odmah prodaj.. I kraftaj veći ruksak, meni je za sada na oko 64 itema i uvijek je više od pola prazan, jer radim kako sam gore napisao..
da sve je to meni jasno ali gdje da prodam to cvijeće i sve iz torbe ?
U bilo kojoj trgovini ili na bilo kojem oslobođenom punktu. Ili samo discardaj.
Ionako nemaš gdje trošit lovu, sve možeš relativno lako pronaći ili kupiti, lova i oružje su na svakom koraku.
Iskreno mislim da su napravili zajeb s prevelikom dostupnošću love, automobila, oružja i municije. Sve je to trebalo biti bar upola teže. Auto praktički pronađem na svakom drugom koraku, a lova leži okolo u toj mjeri da mi je novčanik konstantno u maksimumu.
Eh, da je bar tako IRL. :)
Stavio patch 1.2 i izgubio sve memorijacije što da radim da vratim savove
neka ti ih neko posalje do dijela di si dosao
neka ti ih neko posalje do dijela di si dosao
Bio sam na Black gold ali sam imao sve radio tornjeve sve baze skoro sve sam imao riješeno imao sam oko 30 sati gamplaya
Ah.. Sada stavi i ostale patcheve, a ne samo 1.02..
Jeli itko igrao onaj Monkey Buissnes dodatak, kakav je?
Pa i nije loš, Monkey Bussines misije su ok, barem imaju neku priču, ali one dvije Lost Expeditions misije su malo bzvz.
Al meni je ta igra i dalje preteška
Stavio na easy.
Ona misija kad spalim ona polja s travom i onda moram u onu luku do brodice, pa 5 milijona ih je i samo dolaze jedan za drugim.
Ne mogu ih nanišanit, nišan biježi ljevo desno
Ne mogu ništa..
Ali nije mi prije tako nišan biježao, izgleda ko da je pijan.
Napušio si se pa ne mozes nišaniti dobro.
hebemu svi pričaju o napušavanju tom,ja se jedini nisam napušio u toj misiji izgleda,preloše
pa napusis se kad zapalis korov i priblizish se malo al moras pazit na vatru ..
pa palio sam ko blesav,još i kasnije kad sam naletio na polja trave sam isprobavo i trčat kroz vatru i sve ali 0 bodova,možda je kod mene neka loša bila haha
Ti imaš AMD, prema tome stavi na HDAO..
Zelena snaga koristi HBAO.. Barem tako kažu :D ja niti znam što je što, niti me zanima..
Ti imaš AMD, prema tome stavi na HDAO..
Zelena snaga koristi HBAO.. Barem tako kažu :D ja niti znam što je što, niti me zanima..
Da, tako kazu, ali jednako izgleda na crvenim i zelenim.