Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 916.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
16 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
Blazen22 kaže...

Kako dobiti zvijezdice za traials of the rakyvat i story quest (šta treba napraviti)

Trial of a Rakyvat su ti one lubanje koje se pojavljuju na drvenim panoima kad oslobodiš kamp, trebaš nekoga ubiti s nožem, okružen je drugim vojnicima, takve stvari. A story questovi su oni plavi uskličnici što budu po mapi.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Trial of a Rakyvat su ti one lubanje koje se pojavljuju na drvenim panoima kad oslobodiš kamp, trebaš nekoga ubiti s nožem, okružen je drugim vojnicima, takve stvari. A story questovi su oni plavi uskličnici što budu po mapi.

Krivo, bar što se tiče Trial of the Rakyata, to su oni crveni kameni (na karti označeni crvenom zvijezdom) u kojima imaš određeno oružje/oružja pa trebaš skupit što više bodova u zadanom vremenu.

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Lol da, ebiga, falio sam, rano mi je.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 10:30 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kakvi su općenito side kvestovi? Bilo da se radi "na vrijeme" ili ne..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

prešao glavnu priču i sve side misije, neznam čemu toliko veselje za igru

igra je mrtva nakon toga

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 14 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Prešao sam igru  i stvarno super priča još imam dosta toga za raditi po otoku..

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

. pobriso :)

pardonček

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 12:50 (DuMe).
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
DuMe kaže...

Buck ovo je tvoj nož {#}

Možda spoilaš sa tim sliakama..... {#}

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
DuMe kaže...

Buck ovo je tvoj nož {#}

Koliko vidim svi su je prešli

16 godina
DuMe kaže...

svi su ju prešli?{#}

ja je nisam prešao

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja je nisam ni počeo igrat.. Čekam i čekam, trenutno 1.04..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DuMe kaže...
doktor1 kaže...
DuMe kaže...

Buck ovo je tvoj nož {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Upravo završio igru i generalno mi se sviđa. Priča je zanimljiva, ide u početku nešto sporije ali taman da se razviju poveznice sa svim likovima. Doduše, na kraju provede sa prijateljima koje toliko traži sve skupa 5 minuta, tako da mi je to malo bezveze i trebalo je biti detaljnije razrađeno, ali eto. Pretpostavimo da su u dobrim odnosima... Zbog toga sam i odabrao na kraju da ću njih spasiti. Iskreno, ne vidim razlog da se pridružim Citri, kroz cijelu igru nije ništa toliko učinila za mene, samo sam trčkaro njoj negdje, ne razumijem zašto bih joj se trebao pridružiti. Još kad sam pogledo kraj ako se odabere ta solucija, katastrofa. Osim toga, otkrio sam pola otoka, onaj gornji dio, sve dok nisam iskakao iz Wilisovog aviona, a onda sam išao samo story line. Oslobađanje outposta, triali rakyata i ostala sranja su postala previše monotona i uopće mi se nije sviđalo. Na kraju sam imao oko 50% pređene igre, a skillove sve otključane, ostatku mape i side questova stvarno ne vidim mjesto. Na stranu to, priča je sasvim okej, drži na mjestu a nakon spomenutog skoka iz willisovog aviona pa do kraja igre sam sjedio za ekranom skoro u komadu. Puno bolje nego većina misija prije, a Sam Becker mi je genijalan. Nije mi također jasno zašto je Vaas razvikan kao odličan negativac, kad nije ništa posebno, a još je i na coveru. Hoyt mi je puno bolji i uvjerljiviji kao lik...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 14:10 (SebaOS).

1 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 -- Community mapping event

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Upravo završio igru, 58% i 23 sata. Iznenađujuće mali postotak budući da sam sve radio towere i enemy hideoutse ili kako ih već nazvati očistio, a putem kupio i dosta relicsa i loota. Mislim da je to to od mene i FC3. GOTY, fantastična priča, ali nakon prelaska me ne vuče za daljnjim igranjem. Ruku na srce, to je uspjelo samo GTA četvorci i ničem drugome. Malo spoilera... 

Kraj igre je jako dobar. Izabrao sam Citru jer mi je ona kuja od cure išla na živce pa sam je s guštom ubio. Opalio i Citru još jednom (to je ono "Once you go black, you never go back" :D), na kraju pogledao i drugi ending, čini mi se boljim sad, hehe. Al dobro, to je sve samo igra. U svakom slučaju prejaka igra, rekao sam već, čisti GOTY. Svaka čast.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 23:31 (TIR669).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
simo97 kaže...
thuglife kaže...
simo97 kaže...

Kako da igram igru bez da kucam onaj cd key u uplayu, ili ako imate key da date :D

Kao i većian foruma, crackiraj je ebemu.

Ma krekovao sam sa 3 razlicita cracka ali kad ulazi u igru ulazi preko uplay-a, a tomo da krenem trebam key.

Uspio sam da otkljucam igru ali sad kad je pokrenem samo mi stoji slika Far Cry 3 i nista ne ide. Moze pomoce plsss

15 godina
Far Cry 3

Ja zapeo...

donija san onoj mački (citri) nož, iša u zasjedu konvoja sa mojom ekipom, uvatija me Vash i bacija u onu jamu sa bloketom oko vrata i sad triban stiskati space botun i ja ga stiskan i tučen po njemu ko budala al ništa se ne događa, uvik se udavin. Dakle, kako ste vi taj dio prošli, što triba napravit?

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zeko73 kaže...

Ja zapeo...

donija san onoj mački (citri) nož, iša u zasjedu konvoja sa mojom ekipom, uvatija me Vash i bacija u onu jamu sa bloketom oko vrata i sad triban stiskati space botun i ja ga stiskan i tučen po njemu ko budala al ništa se ne događa, uvik se udavin. Dakle, kako ste vi taj dio prošli, što triba napravit?

Kad se oslobodiš užeta, trebaš plivati prema gore da se ne udaviš {#}

The world is your playground.
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Uspiješ li se odvezati ili ga nemožeš ni skinit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Uspiješ li se odvezati ili ga nemožeš ni skinit?

Ma ne uspijen ništa..

Zadar živi vječno!
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ta animacija oslobađanja traje malo duže koliko se sjećam. Znam da sam stiskao dugo taj SPACE i razmišljao hoće li se osloboditi više ili neće.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Traje dugo ali se ipak ne utopiš na kraju, on se nemože ni osloboditi a mrtav je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mamu im j**** i veprovima... Znam gdje su ali ih tamo nema, samo prasci. Puj, vec 2-3 sata picim po tim djelovima mape, craftam hunters instinct i samo prasce naganjam... Puj, puj, puj...
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
dery kaže...

onaj smg crveni shreder je izvrstan, sada mi oružje no.1

Odličan je, ali troši strelijivo kao mutav.

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Mamu im j**** i veprovima... Znam gdje su ali ih tamo nema, samo prasci. Puj, vec 2-3 sata picim po tim djelovima mape, craftam hunters instinct i samo prasce naganjam... Puj, puj, puj...

Nemoj brkat veprove i prasce, voprova imaš na puno manje mjesta na mapi, a ta mjesta nisu unlizu prascima tako da je moguće da si falija lokaciju.

Kvod kaže...
dery kaže...

Nije kad se zna pucat s njim, s jednim šaržerom možeš tonu ljudi poskidat.

15 godina
thuglife kaže...
skank666 kaže...

Nemoj brkat veprove i prasce, voprova imaš na puno manje mjesta na mapi, a ta mjesta nisu unlizu prascima tako da je moguće da si falija lokaciju.

Kvod kaže...
dery kaže...

Nije kad se zna pucat s njim, s jednim šaržerom možeš tonu ljudi poskidat.

Krivo sam se odrazio, isto mi je oružje broj jedan, pa sve pokušavam sa njim riješiti, pa mi zato prekratko traje, a budući je smg, ne može nostiti recimo 400 komada kao ona heavy strojnica.... 

16 godina
odjavljen
Far Cry 3

znaci nema ih na onom otoku di počinješ igru i užoj okolici?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ima ih na tome otoku, ali ne baš u blizini, na sredini toga ( većeg otoka ), pa malo dolje, znači sredina dolje.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
thuglife kaže...

Ima ih na tome otoku, ali ne baš u blizini, na sredini toga ( većeg otoka ), pa malo dolje, znači sredina dolje.

al je posebna ikona za vepra?

16 godina
neaktivan

Da, drugačija od one prasca, slična, ali izgleda kao da ima mali rog na njušci.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice