Kako da igram igru bez da kucam onaj cd key u uplayu, ili ako imate key da date :D
Kao i većian foruma, crackiraj je ebemu.
Ma krekovao sam sa 3 razlicita cracka ali kad ulazi u igru ulazi preko uplay-a, a tomo da krenem trebam key.
Kako da igram igru bez da kucam onaj cd key u uplayu, ili ako imate key da date :D
Ma krekovao sam sa 3 razlicita cracka ali kad ulazi u igru ulazi preko uplay-a, a tomo da krenem trebam key.
Dobivaš tetovaže plus kasnije odjelo...
Dobivaš tetovaže plus kasnije odjelo...
Nije na to mislio, to ti se dogodi kad minimiziras igru. Da lijeva ruka pod crna... Meni se popravi kada ponovo igru minimiziran i vratin...
vaas boluje od toga tzv. ''bad guy'' kompleksa. psiholoski je izvrstan i glumac koji mu je posudio glas je napravio odlican posao ali kao u filmovima sa chuck norrisom i seagalom ''ubija te'' xy puta. bolje je da on utekne svaki put kad se ides suocit s njim. za razliku od njega hoyte je puno realniji i direktniji. on te skuzi i odmah borba na zivot ili smrt.
Pa stvar je u tome da njemu tatau daje "moci" cini ga brutalnijim, bezosjecajnijim, vitalnijim. On i postaje ozbiljnij otkad mu crnjo prisije prvih par tetovaza. Taj koncept je daleko bolje iskoristen u Mark of The Ninja ako nisi igrao probaj neces pozalit. Iskreno za FPS koji vecinom nemaju neku pricu FC3 briljira
vaas boluje od toga tzv. ''bad guy'' kompleksa. psiholoski je izvrstan i glumac koji mu je posudio glas je napravio odlican posao ali kao u filmovima sa chuck norrisom i seagalom ''ubija te'' xy puta. bolje je da on utekne svaki put kad se ides suocit s njim. za razliku od njega hoyte je puno realniji i direktniji. on te skuzi i odmah borba na zivot ili smrt.
Pa stvar je u tome da njemu tatau daje "moci" cini ga brutalnijim, bezosjecajnijim, vitalnijim. On i postaje ozbiljnij otkad mu crnjo prisije prvih par tetovaza. Taj koncept je daleko bolje iskoristen u Mark of The Ninja ako nisi igrao probaj neces pozalit. Iskreno za FPS koji vecinom nemaju neku pricu FC3 briljira
slazem se u svemu ali to sa tetovazom... nije far cry fantasy :D
PC Users - Patch v1.03 will be available tomorrow at 10am CET. Our servers will be offline for one hour at that time for maintenance as well
You've made my day <3
Ne znam zašto neki inzistiraju na realnosti kod ove igre. Da je u potpunosti realno, ne bi bilo ni igrivo ni zabavno. Meni je samo jedna stvar upala u oči, kod deranja životinja uvijek neku krvavu hrpu spremimo u ruksak, a koža ostane na životinji, premda bi trebalo biti suprotno.
P.S.
Ludilo glas čovjek ima.
evo ja sam presao fry cry 3 s tim da sam prvo odradio sve sporedne stvari, prica je uhh svaka cast.. cak mi se cini da ima vise vrsta kraja igre.. ali necu spojlat.. sami odkrijte.. :P
Gledao sam još neke video intervjue s Mandom, izgleda da je on razlog što Vaas uopće postoji. Naime, kad je išao na audiciju, rekli su mu da lik treba biti neka mrga od 2 metra, bez emocija i sociopat. On je to ignorirao i poslao im snimku koja je više manje nalikovala onom što je završilo u igri. Prvo su mu rekli da nije dobio ulogu, a onda su ga zvali iz studija i rekli da im se materijal toliko svidio da su kreirali malu ulogu u igri koju će tumačiti.
To ujedno i objašnjava zašto je Vaas (trebao sa zvati Lupo u orig. scenariju) relativno malo zastupljen u igri.
Ne bi bilo loše da naprave nastavak u kojem je on glavni lik, radnja neka opisuje kako je postao vođa pirata, tj. sve događaje prije same trice.
Gledao sam još neke video intervjue s Mandom, izgleda da je on razlog što Vaas uopće postoji. Naime, kad je išao na audiciju, rekli su mu da lik treba biti neka mrga od 2 metra, bez emocija i sociopat. On je to ignorirao i poslao im snimku koja je više manje nalikovala onom što je završilo u igri. Prvo su mu rekli da nije dobio ulogu, a onda su ga zvali iz studija i rekli da im se materijal toliko svidio da su kreirali malu ulogu u igri koju će tumačiti.
To ujedno i objašnjava zašto je Vaas (trebao sa zvati Lupo u orig. scenariju) relativno malo zastupljen u igri.
Ne bi bilo loše da naprave nastavak u kojem je on glavni lik, radnja neka opisuje kako je postao vođa pirata, tj. sve događaje prije same trice.
Vaas je kralj, i lik koji ce mi uvijek ostat u sjecanju...
To je jednostavno ludjak sa stilom, al uber stilom...
Glumac koj ga glumi, nek se obuce onako, osisa i digne onako kosu i nek hoda gradom. Mislim da bi ga svi panduri zaustavljali, a ljudi na cesti da bi zvali muriju radi njega hahah:)
Doslovno lik ima lice, oci, friz i govor kao pravi ludjak...
Jel probao ko vrtit ovo na gtx660 . Znaci non TI verzija. Jel vozi maxed out u 1080p?
Ja sa ovom svojom grafum vrtim sve na ultra,dx11,1920x1080 na avg 30 fps-a i igrivo je vrlo, bi GTX 560 mogla sigurno na maxed out sve pokrenuti (jer je jaca od moje), naravno uz odgovarajuci procesor i RAM :)
Jel probao ko vrtit ovo na gtx660 . Znaci non TI verzija. Jel vozi maxed out u 1080p?
Ja sa ovom svojom grafum vrtim sve na ultra,dx11,1920x1080 na avg 30 fps-a i igrivo je vrlo, bi GTX 560 mogla sigurno na maxed out sve pokrenuti (jer je jaca od moje), naravno uz odgovarajuci procesor i RAM :)
ja sa GTX580 imam na optimal postavkama max 45FPS... sve max oko 30... izgleda da Nvidia nema jos dobre drivere za ovu igru
Vaas je kralj, i lik koji ce mi uvijek ostat u sjecanju...
...Najbolje mi je kad krene sa filozofskim razmišljanjem pa nakon toga se izgubi i popi*di.
Insanity...
Žao mi što nemam onu lutku za auto gdje se njiše njegova glava (dobiješ uz DVD komplet Insane Edition).
A i doktor je lik svoje vrste. Dali su si truda kod karakterizacije likova.
Ja sam naletio na bug.Neprijatelj mi je usao u kamen i puca u mene.
Ovi moji bacaju granate 100 sr.nja ja RPG-om gadjam on se smije i roka me.
xD
Za one koji imaju orginal: Jel vam krenuo update na v1.03? Dal je stvarno stavljena mogućnost on/off svih onih ikonica, i ostalih UI elemenata? Thx
Za one koji imaju orginal: Jel vam krenuo update na v1.03? Dal je stvarno stavljena mogućnost on/off svih onih ikonica, i ostalih UI elemenata? Thx
Meni se napravio update na 1.03 i već sam odigrao rundu nekih sat vremena. Nisam primjetio neke promjene ali ih nism ni tražio jer mi igra funkcionira baš kako treba. Ne znam da li misliš na ove opcije u gameplay settings:
Meni se napravio update na 1.03 i već sam odigrao rundu nekih sat vremena. Nisam primjetio neke promjene ali ih nism ni tražio jer mi igra funkcionira baš kako treba. Ne znam da li misliš na ove opcije u gameplay settings:
Te opcije su tu od "vanille" AFAIK
Ne na to.. Mislio sam na one HUD UI (ili kako već) elemente.. Micanje onih glupih ikona iznad glava neprijatelja, micanje oznaka neprijatelja na minimapi i slično, sve ono o čemu smo pričali u dijelu gdje smo govorili o MOD-ovima.. Kužiš.. Ajd baci malo oko na settings, pliz.. Jer ako je to riješeno (on/off), onda počinjem igrat..
EDIT: Ahh, sad pročitah: The HUD changes are planned for the next patch.
Pa šta se ne može to od vanille?
Ovo weapon tagging što je Micek stavio.
Zna li iko kako da ne moram ulaziti preko uplay-a???????????????
General fixes for the patch 1.03:
Ništ posebno..
Moj isto. Slika se izobličila kao da je pijan i nekako je teturao 10 sekundi umjesto da trči