Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 908.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
15 godina
Far Cry 3

ja imam problema s niskim fps u igri, na bilo kojim postavkama mi ne prelazi preko 25 FPS-a,  koristim DX9. igrao sam se oko sat vremena s postavkama i dalje ništa. GPU mi je konstantno na 100%, a procesor mi koristi oko 25-30%. mislim da je u tome problem, igram na HP 4530s, konf: i3-2310m 2.1GHz, 6GB rama, INTEL HD 3000 i RADEON 6490m. stavljeno u catalystu da mi laptop koristi samo 6490m. probao sa hp driverima i zadnjim beta driverima, kod beta drivera malo veći FPS, ali i dalje prenisko.  jel mi može netko dati nekakav savjet što da učinim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Far Cry 3
krivi kaže...

ja imam problema s niskim fps u igri, na bilo kojim postavkama mi ne prelazi preko 25 FPS-a,  koristim DX9. igrao sam se oko sat vremena s postavkama i dalje ništa. GPU mi je konstantno na 100%, a procesor mi koristi oko 25-30%. mislim da je u tome problem, igram na HP 4530s, konf: i3-2310m 2.1GHz, 6GB rama, INTEL HD 3000 i RADEON 6490m. stavljeno u catalystu da mi laptop koristi samo 6490m. probao sa hp driverima i zadnjim beta driverima, kod beta drivera malo veći FPS, ali i dalje prenisko.  jel mi može netko dati nekakav savjet što da učinim

Slab procesot, slaba grafička.... Nema ljeka...

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Bez da mi kvarite priču, da li se poslje otključa i južni otok

odnosno da li je isto velik kao i ovaj prvi?

Ili jednostavno rješimo prvi otok i to je to...?

BTW. rješio save game problem na način da sam odustao od DX11,

naprosto ne prepoznaje stari save.

Hvala doktoru svejedno.

tako sam ja odustao od DX9 ne mogu igrat u DX9 sa svojim saveom od DX11 nema sile

probao sve zivo sto je receno vec ovdje

ali meni oduvijek igra radi na DX11

htio sam prosto da vidim kako igra izgleda i koliko bi frejmova vise imao na DX9 al dzaba mi :/

inace imam ogroman bottleneck u igri al sto je najcudnije procesor mi nikad nije 100% vec najvise oko 85-90% dok grafa radi od 55% pa do 99%(ali veoma rijetko radi na 99) jednostavno mi je procesor preslab za moju graficku i ove novije igre,samo me cudi sto u BF3 multiplayeru sa 64 igraca na caspianu imam bolji GPU usage nego u ovoj igri :/

ali eto za 20 dana cu svejedno kupit neki i5 ivy pa ce valjda ici bolje :)

razmisljam od i5 3330 ili i5 3450 ovaj drugi je 20KM skuplji samo ali ne znam jel vrijedi tu cvancigu

17 godina
Far Cry 3

Prva singleplayer igra nakon dugo vremena da me drži više od sat vremena. {#}

Jako zabavno, jedini problem je bio micro-stuttering kojeg sam riješio random smanjenjem postavki, mislim da sam na kraju smanjio post fx i water na medium il tako nešto pa je stuttering nestao ili se bar smanjio da ga ne primjećujem.

Welcome my son...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mersimh kaže...

inace imam ogroman bottleneck u igri al sto je najcudnije procesor mi nikad nije 100% vec najvise oko 85-90% dok grafa radi od 55% pa do 99%(ali veoma rijetko radi na 99) jednostavno mi je procesor preslab za moju graficku i ove novije igre,samo me cudi sto u BF3 multiplayeru sa 64 igraca na caspianu imam bolji GPU usage nego u ovoj igri :/

razmisljam od i5 3330 ili i5 3450 ovaj drugi je 20KM skuplji samo ali ne znam jel vrijedi tu cvancigu

Igra odlično radi sa četverojezgrenim procesorima. Sve četiri jezgre su pod istim opterećenjem... Grafika konstantn na 99

ššššš - možda su u šumi
15 godina
doktor1 kaže...
mersimh kaže...

Igra odlično radi sa četverojezgrenim procesorima. Sve četiri jezgre su pod istim opterećenjem... Grafika konstantn na 99

nice windows skin,jel to w7 ili 8, ono lijevo izgleda ko neki ispeglani chrome,a mozda je start :)))

Edit: dali je itko probao prebacivat savegame na windovs 8.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 12:11 (crack).
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
mersimh kaže...

odlicno :) jedva cekam i5 onda :D

17 godina
crack kaže...

nice windows skin,jel to w7 ili 8, ono lijevo izgleda ko neki ispeglani chrome,a mozda je start :)))

Windows 7 + kompletno promjenjene ikone + nova tema + novi start orb.....

{#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Dali je netko, negdje, nešto doznao, ako se već počelo raditi na novom patchu? (mislim, vjerojatno oni već rade na tome, ali zanima me ako je official potvrđeno).. Thx 

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
krivi kaže...

Pa igraj sa kompom što ti je pod Moj PC..

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 12:34 (zeko73).
15 godina
Far Cry 3

Jel kupuje neko one mape tj. karte? Što se s tim postigne? Jer koliko vidim, iovako na karti mogu vidjeti lokacije relica ili loot-a.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dv14 kaže...

Jel kupuje neko one mape tj. karte? Što se s tim postigne? Jer koliko vidim, iovako na karti mogu vidjeti lokacije relica ili loot-a.

kupujem ja sve mape,sve otkrivaju na mapi.odlična stvar.

15 godina

zeko73
na njemu igram preko vikenda dok sam doma i nemam problema,  a na laptopu sam mislio preko tjedna jer nisam doma zbog faksa. izgleda da budem igrao samo preko vikenda {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 13:35 (krivi).
14 godina
Far Cry 3

Jel svima neoptimizirana igra ili sam to samo ja? Nisam niti razmišljao kupiti igru pošto nemam sad vremena, ali brat ju je instalirao preko vikenda dok me nije bilo i požalio se da ne ide na max -.- Jel i vi imate takvih problema?

WordPress ❤

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kakve veze "igranje na max" ima s optimiziranošću?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

7 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Kakve veze "igranje na max" ima s optimiziranošću?

Kako ne bi imalo? Ako sve ostale igre rade "na max" (lol koji glupi izraz :) onda bih očekivao da radi i ova, s obzirom da se nije dogodila neka grafička revolucija.

WordPress ❤
17 godina
neaktivan
Ne.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
Danny_HR kaže...
Ne.

Pa daj argumentiraj.

Da li igra izgleda prosječno? Da

Da li je otvoreni svijet nešto novo? Ne

Da li ima igara s više detalja i boljom grafikom? Da

WordPress ❤
17 godina
OriginalEXE kaže...
Danny_HR kaže...
Ne.

Pa daj argumentiraj.

Zar tebi ova igra izgleda prosječno? Onda za default Skyrim možemo reći da izgleda loše, čak naspram FC3 jako loše.

Igra je predivna, odlična paleta boja i dobre teksture, (osim nekih koje sam spomenuo u svom osvrtu na igru). Likovi u igri izgledaju nevjerovatno kao i njohova animacija u cut scenama koje nisu nikakav CGI i slično, likovi imaju možda najbolje napravljene oči u svijetu video igara itd.

Detalja je mali milion, od svakakvih pizzdarija do cijelog živućeg svijeta....

Evo pogledaj slike iz mojih dosadašnjih jedanaest sati pa reci dali to izgleda prosječno.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 14:00 (doktor1).
13 godina
neaktivan

Valjda se zezas ako ne onda si zbilja...Ali da ti odgovorim na primjeru GTA4.

Da li igra izgleda prosjecno? Ne cak je i losija iz prosjeka i opet je ne mogu igrati na max tek je na medium mogu igrat bez problema.

Crysis 1 i 2 koji izgledaju daleko kvalitetnije bez problema pokrecem na max s konstantim FPS kako to objasnjavas?I kakve veze s cijelom tom pricom ima cinjenica sto je igra open world?LOL

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 13:59 (Somebody66).
14 godina
Somebody66 kaže...

Valjda se zezas ako ne onda si zbilja...Ali da ti odgovorim na primjeru GTA4.

Da li igra izgleda prosjecno? Ne cak je i losija iz prosjeka i opet je ne mogu igrati na max tek je na medium mogu igrat bez problema.

Crysis 1 i 2 koji izgledaju daleko kvalitetnije bez problema pokrecem na max s konstantim FPS kako to objasnjavas?I kakve veze s cijelom tom pricom ima cinjenica sto je igra open world?LOL

I šta je to onda nego primjer neoptimiziranosti?

WordPress ❤
12 godina
protjeran
Far Cry 3

Jao gluplju igru nisam odavno igrao.Dvica je avoin naspram ovog sranja.Kakva je to ratna igra gdje idem ganjat divlje svinje i od njih praviti ruksak.Berem trave ko narkic.A oruzije kosta ko da je od zlata.I jos kad dobijem misiju da idem ubiti nekog njihovog sefa ali samo nozem,puskom ne smijem.Pa nisam u kamenom dobu.Pogled na mapu  nije on the fly kao u dvici.Dok pogledam mapu i zaboravim gdje sam krenuo.Mapa izgleda ko da je crtalo dijete od pet godina sa rezolucijom od 2ppi.Grafika je odlicna,ali ne zivi se od grafike.Dobro je da sam igru kupio na pirate bayu jer  ne vrijedi ni potorsenih 10 gigabajta prometa na nju.Samo mi nije jasno u sta su sprdili 4 godine.

1 35 hvala 0
17 godina
T-55 kaže...

Jao gluplju igru nisam odavno igrao.Dvica je avoin naspram ovog sranja.Kakva je to ratna igra gdje idem ganjat divlje svinje i od njih praviti ruksak.Berem trave ko narkic.A oruzije kosta ko da je od zlata.I jos kad dobijem misiju da idem ubiti nekog njihovog sefa ali samo nozem,puskom ne smijem.Pa nisam u kamenom dobu.Pogled na mapu  nije on the fly kao u dvici.Dok pogledam mapu i zaboravim gdje sam krenuo.Mapa izgleda ko da je crtalo dijete od pet godina sa rezolucijom od 2ppi.Grafika je odlicna,ali ne zivi se od grafike.Dobro je da sam igru kupio na pirate bayu jer  ne vrijedi ni potorsenih 10 gigabajta prometa na nju.Samo mi nije jasno u sta su sprdili 4 godine.

Igraj COD ili šta već..... Omašio si ceo fudbal...

Ratna igra!? {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 14:04 (doktor1).
14 godina
doktor1 kaže...
OriginalEXE kaže...
Danny_HR kaže...
Ne.

Pa daj argumentiraj.

Zar tebi ova igra izgleda prosječno? Onda za default Skyrim možemo reći da izgleda loše, čak naspram FC3 jako loše.

Igra je predivna, odlična paleta boja i dobre teksture, (osim nekih koje sam spomenuo u svom osvrtu na igru). Likovi u igri izgledaju nevjerovatno kao i njohova animacija u cut scenama koje nisu nikakav CGI i slično, likovi imaju možda najbolje napravljene oči u svijetu video igara itd.

Detalja je mali milion, od svakakvih pizzdarija do cijelog živućeg svijeta....

Evo pogledaj slike iz mojih dosadašnjih jedanaest sati pa reci dali to izgleda prosječno.

Ok priznajem, ove slike izgledaju lijepo, ja sam pokrenuo tek prvih 5 minuta da se uvjerim u štekanje.

WordPress ❤
15 godina
T-55 kaže...

ovo je više fps/survival/avantura.

15 godina
neaktivan
T-55 kaže...

Ovo mogu jedino objasniti tako da te prozovem trolom,jer osobi koja ovo izjavi inteligencija nije jača strana.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
ivanoile kaže...

Ide mi na zivce kolicina vozila/velicina mape.Kvragu,izadjem iz auta i maknem se 10-15m da ubijem svinju i u povratku nema auta,naravno slijedi pjesacenje po mapi da se nadje ista.A najbliza osvojena baza mi je 2km od mene jer sam krenuo u "neistrazeno" podrucje.

I tako vec 10 puta,cijelu mapu sam prosao na nogama,svaki put kada vidim auta se usrecim jer znam da necu gubiti 15min da bi dosao do nekog neprijatelja.

Trebalo bi vise auta biti tj. vise nekakvih kucica s njima.A o brodovima da ne govorim,van baze jedino ubit nekoga na brodu.

Sinoć sam igrao, došao sam sa ovim autom u outpost, save game, izašao iz igre. Danas krenem igrat i taj auto je još tu parkiran, (razbijen jer sam zgazio tigra)..... I definitivno ne nestaju kad se udaljiš. Jučer sam samo skupljao relicse i gdje sam se god parkirao nakon šta bi pročešljo područje auto je bio gdje sam ga i ostavio...

A ovaj sniper je čudo, (Z93). Na slici dole se vidi udaljenost, tj obrisi outposta, (a ni to, ali tu je).... Od tuda samo maknem alarm i padaju kao kruške a nemaju pojma di sam {#}

Meni je nesto

Ostavim ga uz cestu (pazi sam na njega jer ima strojnicu na sebi) i slucajno padnem u rupu neku 
idem kakvih 200m okolo natrag do auta ,ali na moju zalost nije ga bilo :( 

http://revohd.com
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Da li je itko uspio osposobiti save game, a da mu nije uopće radio?

Igram na DX11 i probao sam sve što sam našao na internetu, ali ništa nije upalilo(Run as administrator, dodavanje " -offline na shortcut itd.).

Ne mogu uopće niti naći save folder(orbit/46) od FC3.

Ima li kakvih ideja u vezi tog save gamea?

Btw igra je po meni GOTY, ovo malo što sam igrao je ostavilo odličan dojam.(šteta šta nemam para trenutno pa moram{#})

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 15:29 (Mr.greenx).

0 0 hvala 0
15 godina
Arnold Layne kaže...

Ostavim ga uz cestu (pazi sam na njega jer ima strojnicu na sebi) i slucajno padnem u rupu neku 

Može nestat ako ti ga popale..meni su u auto sjeli oni domoroci i lijepo se odvezli.

13 godina
odjavljen
mancekk kaže...
Arnold Layne kaže...

Može nestat ako ti ga popale..meni su u auto sjeli oni domoroci i lijepo se odvezli.

Moguce :D Koje pi*de bas mi trebo jer sam se mislio skempat negdje s njim i outpost unistit 

http://revohd.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice