Kako ubiti morskog psa? Treba mi za veći novčanik jer skupljam za novi sniper koji košta 4800, a moj sadašnji novačnik prima 4000...
Gazi brodom ili pucaj po njima i kada ubijes zaronis do tijela i uzmes.
Kako ubiti morskog psa? Treba mi za veći novčanik jer skupljam za novi sniper koji košta 4800, a moj sadašnji novačnik prima 4000...
Gazi brodom ili pucaj po njima i kada ubijes zaronis do tijela i uzmes.
pa ja ga izresetam s kopna pa zaronim po njega a mozes i gliserom ili bilo kojim brodicem prec preko njega,maznes ga provom u glavu haha a jos mozes doc iznad njega gliserom i upucat ga,ima nacina koliko ces
evo upravo prešao cijelu igru, meni steam broji 12 sati igre (samo missions nisam ništa pokraj rješavao), iskreno sam nezadovoljan što kratko traje, ali je odlična priča..
da li je vrijedna novaca: po meni je :)
Nemoj se ljutit ali igra je ustvari jako duga,pa zato i ima cuda misija okolo da uzivas u igri,ja igram 3 dana pa sam tek nesto malo poslje citre,obavljam sve zivo okolo i istrazujem,mislim da je igra upravo za takav nacin napravljena
govorim za misije, jest znam da ima masu toga, uz rjesavanje misija sam usput sve one packove prosirio sad trazim one rijetke lethere :D
Netko je pitao za mapu... mozda ovo moze pomoc za pocetak:
http://far-cry.ubi.com/fc-portal/en-GB/the-island/map.aspx
Ma super je igra i mislim da cu izgubit dosta sati dok ne dodjem do kraja.Ja ti recimo krenem prema mision pointu pa snimim kakvu kutiju 500m dalje pa idem po nju pa opet vidim nesto pa po to,pa glisiram i snimim nesto ispod pa po to,pa vidim da nesto svijetli plavo pa rijesim to i tako traje pun klinac
Nova oružja. Recimo ovaj Z93 sniper Ja sam ga dobio nakon šta sam skupio 20 relica... Ove bijele zvijezdice su oružja.
A što su žute zvjezdice?
Nova oružja. Recimo ovaj Z93 sniper Ja sam ga dobio nakon šta sam skupio 20 relica... Ove bijele zvijezdice su oružja.
A što su žute zvjezdice?
Pa ispod je sve objašnjeno; žute su recepti...
Steam pokazuje 22h. Prešao 45%, 28/38 misija.
evo upravo prešao cijelu igru, meni steam broji 12 sati igre (samo missions nisam ništa pokraj rješavao), iskreno sam nezadovoljan što kratko traje, ali je odlična priča..
Imam jedanaest sati, 29% igre. nisam ni blizu polovice sa main questom.....
I onda reći da je igra kratka; pa svaka igra je kratka ako samo trčiš kroz main story....
_______
Uvijek mi fali novaca, (real life dejavu maybe ), radim upgrade oružja, pituram ih, kupujem karte itema po mapi.... Niakda nisam imao više od 1900$... A sada bi mi trebalo 8000$ za dvije puške.... Zato i tražim po mapi da malo zaradim prije nastavka i novih problema.
Jeste vidjeli kako se Vaas preziva? Montenegro.
I onda reći da je igra kratka; pa svaka igra je kratka ako samo trčiš kroz main story....
ma kako 11 sati tek 11 misija,ja sam vec na 29 misiji a igram 12-13 sati,a sve sta se dalo porjesavat od side questova,huntova,wanteda sam porjesavo,80% craftina mi je na owned all,igra je duga ali da je tako duga,meni bome ne,taman ce mi trajat oko 20 sati a sve ce biti rijeseno
ma kako 11 sati tek 11 misija,ja sam vec na 29 misiji a igram 12-13 sati,a sve sta se dalo porjesavat od side questova,huntova,wanteda sam porjesavo,80% craftina mi je na owned all,igra je duga ali da je tako duga,meni bome ne,taman ce mi trajat oko 20 sati a sve ce biti rijeseno
A šta da ti kažem.....
Ali ajde pogriješio sam, nije jedanaest sati već devet sati i četrdeset i devet minuta....
Ne znam zasto ali meni na ovoj konfiguraciji igra ima losiji framerate nego vama nekima koji imate slabiju konfiguraciju
?bilo tko
a ja sam se 5 sati samo vozio sveukupno,a prodje vrijeme,spasi curicu,skidaj dog tagove japanskim vojnicima,idi vamo idi tamo pa leti na onom cudu i fiju vrijeme haha
Usput, koja vam je najbolja misija?
Meni je zasada najbolja ona u kojoj sa Flammenwurferom palite canabis, onaj luđački smijeh + awesome glazba, premoćna mi je misija :).
Pa igra je i rađena da svatko igra kako želi! Ali reći da je kratka nema smisla. Kao šta rekoh 90% igara main quest nema duži od 12/15 sati. POGOTOVO FPS igre!
A to šta je netko protrčo kro kampanju njegova stvar; ali nema potrebe onda reći da je igra razočarala jer je on tako igrao.
Npr.
Na ogromnoj sam litici izalzim iz auta i ispod je relic; znači morao bi napravit poveći krug sa autom, nemogu samo skočit dole... Sjedam u auto krećem pomalo prema litici i BUM.. opako kotrljanje, (koje djeluje odlično) u ponor, auto se zapali, ja nabrzinu letim van i bježim kako znam jer okolo mene sve počinje gorit, nailazi patrola i počne makljaža u plamenu...
I samo ttako izgubiš 10 minuta...
Ne znam zasto ali meni na ovoj konfiguraciji igra ima losiji framerate nego vama nekima koji imate slabiju konfiguraciju
?bilo tko
a stari i meni na 60fpsa trzaka,pa pada fps i malo sam kopkao i nesto je bolje ali da ide glatko nejde.Probaj cackat malo po postavkama pa mozda napravis sta i procitaj par stranica u nazad se pisalo o tome,pocni citat tamo negdje gdje je igra izasla pa malo naprijed i mozda ti pomogne
Kako da saveam na više slotova,stalno kad idem na save sprema se na save 1?
Gdje vidite ono blago kad kupite loot kartu u shopu?
Gdje vidite ono blago kad kupite loot kartu u shopu?
Na mapi. Meni jednom nije pokazivalo pa sam morao izać i uć nazad u igru. Ali od tada radi bez greške..
Nisam nikad bio na halucinogenim drogama,ali mislim da su to u FC3 odlično napravili.To su mi najdraže scene,stvarno sam impresioniran.
Nisam nikad bio na halucinogenim drogama,ali mislim da su to u FC3 odlično napravili.To su mi najdraže scene,stvarno sam impresioniran.
Nije ništa drukčije ni u stvarnosti, trust me.
Nova oružja. Recimo ovaj Z93 sniper
Ja sam ga dobio nakon šta sam skupio 20 relica... Ove bijele zvijezdice su oružja.Je li to ova special verzija?Ja nigdje ne vidim običnu.
Vrline su joj odlican gameplay, atmosfera, grafika a mane previse RPG elemenata i zapetljano baratanje sa onim opcijama za kupovanje oruzja i slicno a ono za framedropove i slicne stvari ce se sigurno rijesiti nekim patchevima ili driverima za graficku sve u svemu moja procjena 9/10 samo zbog onih retardiranih RPG elemenata, sta vi mislite ?
Bez da mi kvarite priču, da li se poslje otključa i južni otok
odnosno da li je isto velik kao i ovaj prvi?
Ili jednostavno rješimo prvi otok i to je to...?
BTW. rješio save game problem na način da sam odustao od DX11,
naprosto ne prepoznaje stari save.
Hvala doktoru svejedno.
Bez da mi kvarite priču, da li se poslje otključa i južni otok
odnosno da li je isto velik kao i ovaj prvi?
Ili jednostavno rješimo prvi otok i to je to...?
Ima i južni otok; vidiš po ikonama na mapi da i dole ima svega
@ ZeldiBoy
RPG elemnti minus!?
Probajte igrat igru nadrogirani, imate gljive i jos sto sta sta totalno izmjeni perspektivnu...
Ja sam nadrogiran od gljiva išao na outpost...to je bila komedija...ovaj moj lik s kojim idem, baljezga nesto...dok pucam sa stojnicom po likovima...opci kaos xd...
Neke od misija su legendarne...Btw, ako ste pored nekog polja trave:D Zapalite ga i stojite blizu:D Lik se napusi ko majka pa pocne lelujat mu pogled:D Jos kad tako moras pucat, kaos xd...
Naletio sam na neku duboku rupetinu gdje je jezero, a jos ima i spilja za otkriti kad se spusti dole.
Gledam ja kako doci dole pa se zapitam dali bi prezivio ako direktno skocim sa vrha u jezero a ima jedno stotinjak metara i vise.
I tako napravim zalet skocim kad vidis frajer mi ispruzi ruke i na glavu i naravno prezivi xD
Evo par slikica
Probajte igrat igru nadrogirani, imate gljive i jos sto sta sta totalno izmjeni perspektivnu...
Ja sam nadrogiran od gljiva išao na outpost...to je bila komedija...ovaj moj lik s kojim idem, baljezga nesto...dok pucam sa stojnicom po likovima...opci kaos xd...
Neke od misija su legendarne...Btw, ako ste pored nekog polja trave:D Zapalite ga i stojite blizu:D Lik se napusi ko majka pa pocne lelujat mu pogled:D Jos kad tako moras pucat, kaos xd...
Di nabaviš gljive....?
_______-
U ovoj ogromnoj rupi sa jezerom unutra su i dva relica...
Naletio sam na neku duboku rupetinu gdje je jezero, a jos ima i spilja za otkriti kad se spusti dole.
Gledam ja kako doci dole pa se zapitam dali bi prezivio ako direktno skocim sa vrha u jezero a ima jedno stotinjak metara i vise.
I tako napravim zalet skocim kad vidis frajer mi ispruzi ruke i na glavu i naravno prezivi xD
Evo par slikica
Sta nisi znao,ja stalno skacem,i u plicak,ma di god stignem jer mi je zabavo full,a slusaj me koda imam 13god,hehe e da ja sam u tu rupu prvi put dosao kroz more i spilju
Ma znao sam ali bas sa te visine...covjek je pro vojnik lovac i skakac, i to sve otkrio da moze nakon bijega iz ropstva :D