Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 908.490
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
14 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
melem kaže...

Ma znao sam ali bas sa te visine...covjek je pro vojnik lovac i skakac, i to sve otkrio da moze nakon bijega iz ropstva :D

Aha da to s tolike visine sam i ja isao probat da vidim,mislio sam da nisi znao opcenito da pruzi ruke.A svasta sam radio,probaj skocit morskom psu na glavu,medvjeda sam zapalio koktelom i tako,zabava{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina

ne znam čemu skepsa, i5 3570k ovo žvače bez problema, općenito se dobro nosi sa svim novim naslovima

PS jesam ja jedini kojeg ova igra podsjeća na nasilnu verziju

ovog crtića? Valjda zbog radnje na otoku...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 23:57 (McSimon).
14 godina
neaktivan

Istina mozes svasta raditi u ovoj igri i brutalno je zabavna.

Ova mi je igra uz Skyrim jedina gdje ne koristim fast travel, zelim sve vidjeti i dozivjeti, a ni ne dosadi mi ni ako prodjem istim putem.

U Skyrimu nisam ni konja koristio ljepse mi pjege ici :D, a i tu rijetko koristim vozila da se prevezem negdje. Jedino za divlju voznju{#}

15 godina
Far Cry 3

dok sam igrao piratsku verziju mogao sam napravit uno foru sa msi ab-om ali sada kako imam original i pokrećem preko uplay-a to nemogu naštelat pa trebam pomoć. igra se mora pokrenut preko uplay-a i onda mi onaj limit fps-a na exe file ne pomaže :/

btw oči mi ispadaju od microstutteringa{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

I mene zanima gdje nađete gljive...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ima meni susjed ali skupo je {#}{#} salim se ali i ja bi volio znat

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 0:16 (Blade Runner31).
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kvragu, sad mi je igra (nakon 15ak sati savršenog rada) bacila CTD uz '.exe stopped working'

Uđem natrag a ono nema savea.

Ništa mi nije jasno, počeo sam novu igru samo samo da po doktorovom savjetu

mogu saveati i zatim premjestiti svoj stari save, nadam se da će raditi.

Ne želim ni pod koju cijenu izgubiti save, unistilo bi mi kompletnu igru, dozivljaj,

da moram sad ispocetka.

Pitanje ispod, palo mi na pamet;

na kojoj tezini igrate?

5 Easy
44 Medium
13 Hard
Out of the blue and into the black.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ne znam,meni je katastrofa kako ovo moj pc ne moze vrtit na ultra..stalno onaj stuter je*eni

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Je li bolja kvaliteta prikaza s HBAO ili HDAO?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Almin94 kaže...

Je li bolja kvaliteta prikaza s HBAO ili HDAO?

mislim da je ista kvaliteta, samo vrijedi:

HDAO - za Radeon kartice

HBAO - za Nvidia kartice

bar je tako bilo za igre koje su dosad izašle, mislim da je i ovdje taj slučaj.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Forzzuk...ja igram na onom najtezem Warrior, i prelako mi je ...nekako sam se navikao na stealth, sva oruzija koristim sa prigusivacem...

Ako zelis bar nekakav izazov igraj na tom Warrior, al me nije odusevio previše, trebalo bi jos teze...

Sta se tice gljiva, nađeš ih po špiljama, i kasnije onaj doktor ti ih daje, pa ih mozes i craftat...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
4ucker kaže...

Ima meni susjed ali skupo je {#}{#} salim se ali i ja bi volio znat

Zna li netko vise o ovome?Dal upce se mogu koristit u igri osim u onoj misiji?I JA BI SE DROGIRAOOO

sup
16 godina
forzzuk kaže...

Kvragu, sad mi je igra (nakon 15ak sati savršenog rada) bacila CTD uz '.exe stopped working'

Uđem natrag a ono nema savea.

Ništa mi nije jasno, počeo sam novu igru samo samo da po doktorovom savjetu

mogu saveati i zatim premjestiti svoj stari save, nadam se da će raditi.

Ne želim ni pod koju cijenu izgubiti save, unistilo bi mi kompletnu igru, dozivljaj,

da moram sad ispocetka.

Pitanje ispod, palo mi na pamet;

na kojoj tezini igrate?

aa koja greska odleti mis na easy a ono treba medium :D a gdje cu naci golden tiger i slicne koze za zadnje ove lvl craftinga? za sve skoro treba golden...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 1:33 (DangerousB).
13 godina
neaktivan

Jeste citali onaj loading screen kad dodje? Loool...zna nekad pisat: Loading Game...Loading Girlfriend xd  pa onda ima Fuck Game, Fuck Girlfriend i tako dalje xd...

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jedva nadjoh tapire ebli majku xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

gdje cu naci golden tiger i slicne koze za zadnje ove lvl craftinga? za sve skoro treba golden...

Path of the hunter misije, lov posebnih zivotinja.

Upravo sam ulovio jednorogog nosoroga (lol) i to mi je bio zadnji sastojak za novčanik.

Dosta za večeras {#}

Out of the blue and into the black.
13 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...

Jeste citali onaj loading screen kad dodje? Loool...zna nekad pisat: Loading Game...Loading Girlfriend xd  pa onda ima Fuck Game, Fuck Girlfriend i tako dalje xd...

a kaj ces drugo radit nego to citat :)

inace danas sam rjesio prvi otok (main quest ,radio toweri i outposti ) ,a danas sam i poceo posteno igrat :D 

uff igra je odlicna nakon dugo vremena da sam proveo toliko vremena igrajuci se na pc :) 

http://revohd.com
15 godina
Far Cry 3

nakon tri sata igranja ustanovio sam da igra i ja imamo ozbiljnih problema.

ja sam dobio epi napad od stutteringa a igra je još shebanija.stavim aa na 2 mapa se smanji.stavim na off mapa se poveća.vratim na 2 mapa ostane ista i tako svaki put drugačije.stisnem pauzu i onda nastavim mapa promjeni veličinu....

još nešto. piratska verzija igre mi je išla pet puta bolje.imao sam oko 15 fps više avg.  pa ti uzmi oriđiđi :D

kontam da taj uplay jede govna

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 3:08 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Svidja mi se, nabavio sam neki snajper..samo da stavim prigusivac..ima ×2 zoom...al kad ga roknes, bilo di u tijelo, sve probija..one sa pancirkom ( ne guner) probija kao od šale...snajper je premocan..i odjekne da se cuje pola otoka :)

Zvukovi oruzija su mi predobri...jako su me impresionirali kao i u BF3...Oruzija su moc, i bas vidis kad imas neku jacu pljucu u rukama koliko je zapravo jaka...

Sjecam se kad sam prvi put ispalio iz snajpera, bez prigusivaca naravno, imao sam slusalice, i to na max...u pm skoro sam pao sa stolice kako je to odjeknulo i roklo :))

15 godina
neaktivan
melem kaže...

Naletio sam na neku duboku rupetinu gdje je jezero, a jos ima i spilja za otkriti kad se spusti dole.

Gledam ja kako doci dole pa se zapitam dali bi prezivio ako direktno skocim sa vrha u jezero a ima jedno stotinjak metara i vise.

I tako napravim zalet skocim kad vidis frajer mi ispruzi ruke i na glavu i naravno prezivi xD

Evo par slikica

Ja sam u tu rupu skočio sa glidera!Dobio neki acchivement.Bilo je prebolesno.

Sviđa mi se ovo sa gljivama i travom{#} .

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ovo je zadnja igra u kojoj sam gledao koliko imam frejma po sekundi jer me ne zanima, jednimo sto me zanima je prica, sama igra. Pustite postavke i FPS, igrajte igru. Sjedim zakovan evo vec 6h i idem dalje. Zasluzno jer je igra ne godine, vec zadnjih par godina. Nemojte ganjati ultra postavke, uzivajte u gameplayu, za ~2 godine cemo svi imati hardware da je igramo na ultra : ) (utjsene rijeci)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 6:59 (infeqt0r).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kako riješiti Relics

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blazen22 kaže...

Kako riješiti Relics

you are doing it wrong ^^

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
Blazen22 kaže...

Kako riješiti Relics

Imaš za kupiti item i loot mape. Item mape su relics i letters dok su loot oni dijamanti po mapi.

Ovo u crvenom su ti ikone za relics..

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kupio sam sve mape koje su mi bile otključane i sad riješavam Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

smiglcro

Što radim krivo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Far Cry 3

Imam jedno, možda blesavo, pitanje? Spremaju li se igdje slike koje uslikamo fotoaparatom u igri?

Inače, počeo sam napokon igrati Far Cry i igra je fantastična. Zahvalio bi i kolegi koji je postao onaj tutorial kako staviti FPS lock sa MSI afterburnerom.

Samo imam jednu zamjerku. Stavio sam da igram na Warrior težini, kako bi imao neki izazov, ali mi je prelagano. Nisam niti jednom poginuo {#} 

Dama_The_Crow
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

Samo imam jednu zamjerku. Stavio sam da igram na Warrior težini, kako bi imao neki izazov, ali mi je prelagano. Nisam niti jednom poginuo {#} 

Pričekaj malo, doći će i to {#} haha

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Sada imam 3 signature weapona,Shadow(pistolj),shredder(smg vektor)i ripper(lmg),ali ja ocu sniper,Z93,imam obican i prejak je,1 shota cak i heavy gunnere.

Prvi put da sam oslobodio outpost sa radio towera,taman sam se isao pentrat po radio toweru,odradio posao,pogledam na mapu i vidim da je blizu outpost,taman je bilo da isprobam novi sniper,nisu me ni skuzili,kad su poceli dolazit blizu mene sam bacio bombu malo dalje od mene i tamo su isli trazit svi i sve sam ih pobio bez problema. I da,juzni otok je poprilicno tezi od sjevernog,bar po outpostima,organiziraniji su i dosta jaci dmg rade svi

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivanoile kaže...

Ide mi na zivce kolicina vozila/velicina mape.Kvragu,izadjem iz auta i maknem se 10-15m da ubijem svinju i u povratku nema auta,naravno slijedi pjesacenje po mapi da se nadje ista.A najbliza osvojena baza mi je 2km od mene jer sam krenuo u "neistrazeno" podrucje.

I tako vec 10 puta,cijelu mapu sam prosao na nogama,svaki put kada vidim auta se usrecim jer znam da necu gubiti 15min da bi dosao do nekog neprijatelja.

Trebalo bi vise auta biti tj. vise nekakvih kucica s njima.A o brodovima da ne govorim,van baze jedino ubit nekoga na brodu.

Sinoć sam igrao, došao sam sa ovim autom u outpost, save game, izašao iz igre. Danas krenem igrat i taj auto je još tu parkiran, (razbijen jer sam zgazio tigra)..... I definitivno ne nestaju kad se udaljiš. Jučer sam samo skupljao relicse i gdje sam se god parkirao nakon šta bi pročešljo područje auto je bio gdje sam ga i ostavio...

A ovaj sniper je čudo, (Z93). Na slici dole se vidi udaljenost, tj obrisi outposta, (a ni to, ali tu je).... Od tuda samo maknem alarm i padaju kao kruške a nemaju pojma di sam {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 11:26 (doktor1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice