Far Cry 2

poruka: 650
|
čitano: 107.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
15 godina
neaktivan
RE: Far Cry 2
gamer2 kaže...

evo prešao far cry2, igra je vrlo dobra, nije ni bolja od crysisa, ali ni losija. Crysis vise vuce na sci-fi, dok je far cry vise orijentiran an ovozemaljske dogadaje. Grafika je prava poslastica, Izmjena dana i noci, kisa, okolis koji se moze totalno unistiti, ogromni otvoreni prostori, sloboda u igranju koja nadilazi onu u Crysisu i pozari koji su nesto fenomenalno.

Naravno ima i svojih minusa, kao sto su vozikanje i ponekad repetitivne misije. Dok sam bio na pocetku mislio sam odustat, jer nisam vise imao zovaca vozikat se po mapi i igrat iste misije, samo  s promijenjenim likovima. No jdnostavno nisam mogao odustat, kad god je moguce koristio sam bus da me voza po mapi, u nelkim trenutcima to moze upola skratit putovanje.

I kako je igra sve vise napredovala postajala je sve zanimljivija.

Posebno bih pohvalio zadnju misiju. Dosta je dugacka, probijate se kroz dzunglu, suljate se, nema voznje. Kad bi cijel igra bila ovako napravljena, vjerujem da bi bilo puno manje kritika.

Sve u svemu sjajna igra, moja ocjena 8/10.

a šta na kraju bude igrice.
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Uvatiš laganu šmugicu sa šakalom il ga ubiješ

ovisi

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sa prvim likom igram Cool.

16 godina
neaktivan

SPOILER

Na kraju igre te svi tvoji prijatelji pokusaju ubit, a onda se sprijateljis sa Sakalom pa poginete ti i on

16 godina
neaktivan

Kod mene nije tako završilo,nego kad sam došao do šakala on mi je dso da izabeerem neki akumulator za diverzije ili aktovku sa dijamantima.Ja sam izabrao dijamante i krenuo prema granici i usput koknio par neprijatelja i kad prođem žicu  oko granice kraj igre i ide tekst da je igra rađena po stvarnim događajima i da je šakal najvjerojatnije poginuo u borbama bandi,ispirirano po filmu krvavi dijamant.

16 godina
neaktivan
Far Cry 2

E nisi nam to trebo reć. Mi koji nismo još prešli igru nebi trebali znati kraj. Hajde, još uvijek ima odabir akumulatora, al nam ga nemoj ispričat.

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ice-cube kaže...

Kod mene nije tako završilo,nego kad sam došao do šakala on mi je dso da izabeerem neki akumulator za diverzije ili aktovku sa dijamantima.Ja sam izabrao dijamante i krenuo prema granici i usput koknio par neprijatelja i kad prođem žicu  oko granice kraj igre i ide tekst da je igra rađena po stvarnim događajima i da je šakal najvjerojatnije poginuo u borbama bandi,ispirirano po filmu krvavi dijamant.

a što nam se netko nasr***. igra nije temeljena na stvarnim događajima i nema veze sa filmom Krvavi dijamant, koji također nije rađen prema stvarnoj priči.
15 godina
neaktivan
Far Cry 2

a oce mi FC2 drzat konfa iz potpisa

Core2Duo 3.16 GHz,ECS P43T-A2 ,Buffalo 3 GB ram 800,ATI 4850 512 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Far Cry 2

hahahaha ja sam odabrao akumulator al haj bicu fin i necu reci sta je na kraju zbog ovih sto igraju...

0 0 hvala 0
16 godina
DaffyDuck kaže...
ice-cube kaže...

a što nam se netko nasr***. igra nije temeljena na stvarnim događajima i nema veze sa filmom Krvavi dijamant, koji također nije rađen prema stvarnoj priči.
 kak nema , mene je igra odma podsjetila na taj film iako ga nisam cijelog pogledo al gledo sam neke dijelove i tak to i i cine mi se full slicni , al to je sam moje misljenej
"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
15 godina
neaktivan
Far Cry 2

Evo uvatilo me da počnen igrat, dovatija san se bazuke i samo raznosin sve šta se kreće i stoji, jel iko zna koliko sati ima singleplayera?

AMD Athlon 64 X2 4800+ GeCube x1650 ddr3 512, PCI x16 2048 mb ASUS M2N-SLI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kero kaže...

Evo uvatilo me da počnen igrat, dovatija san se bazuke i samo raznosin sve šta se kreće i stoji, jel iko zna koliko sati ima singleplayera?

Mislim da možeš računati na sigurnih 20ak sati. Meni je i duže od toga trebalo.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";"Gravitacija je *učka"
16 godina

znači sad je svaka ima koja ima veze sa dijamantima u africi rađena prema Krvavom dijamantu?

16 godina
neaktivan
NesQuiK kaže...

a oce mi FC2 drzat konfa iz potpisa

Ma svakako.Namigiva
Moji ID-ovi u igrama su: alien2710 A.I.Alien
15 godina
neaktivan
Far Cry 2

u početku sam odustao od igre i bila mi je grozna al sad mi je sve bolja i bolja jer sam se nekako baš uživio u igru

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 23:30 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
emće kaže...
a sta na kraju bude
 umre ti igrac :D naj ozbiljnije (barem su meni tako rekli :S)
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
15 godina
neaktivan
Far Cry 2

meni drug reko da ti covjek ima malariju i da trazi lijek itd. i čiča miča gotova je priča

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
NesQuiK kaže...

meni drug reko da ti covjek ima malariju i da trazi lijek itd. i čiča miča gotova je priča

naci ce lijek, ali ga nece stic uzet zbog jednog lika koji ce ga sprijecit blah blah... far cry je uvijek bio zajeban
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Hej nemojte pričati krajeve!Mršti se

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710 A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Far Cry 2

bolji mi je kraj u far cry 1 .. jer je ostavio puuuno mjesta za nastavak priče...ona kučka duge kose...ccc

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Far Cry 2

FC-2 ubjedljvo igra stoljeca a vi kako god hocete

0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
doxy kaže...

bolji mi je kraj u far cry 1 .. jer je ostavio puuuno mjesta za nastavak priče...ona kučka duge kose...ccc

hahah da, ali nervira me onaj dio sa onim cudovistima kad pocne, ne vidim ga a ubija me, ili npr, ja hodam kad me nesta ogromno stefi sa strane i crknem ko kokos, ili kad pocne misija u liftu, otvore se vrata kad ogromn ogigantsko cudoviste bulji u mene :S
16 godina
Far Cry 2

Da ponovim samo : Igrica je shit.

Prije tjedan- dva odlučio sam ponovno instalirat FC2 i nakon par sati igranja ponovno sam se uvjerio da je shit i veoma veoma dosadna, međutim da ju neodem unninstalirat otišao sam probati se igrati u Farcry 2 editoru što je zakon i vemoma jednostavno.

Jedan-dva primjera zabave u editoru: naslažete 100 bačvi u zraku i pokrenete gameplay i bačve padnu na zemlju i eksplodiraju i da još bude bolje na zemlju naslažete velike spremnike plina i eksplozija bude još veća , a za ukras još stavite stolove sa municijom i kada sve ekspolodira metci pucaju na sve strane(municija se zapali).

Ili naslažete velike spremnike plina (jedan na drugi) 200m u zrak i samo pripalite doljnju bačvu... Dobijete jednu veeeeeeeliku prskalicu.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Da ponovim samo : Igrica je shit.

Prije tjedan- dva odlučio sam ponovno instalirat FC2 i nakon par sati igranja ponovno sam se uvjerio da je shit i veoma veoma dosadna, međutim da ju neodem unninstalirat otišao sam probati se igrati u Farcry 2 editoru što je zakon i vemoma jednostavno.

Jedan-dva primjera zabave u editoru: naslažete 100 bačvi u zraku i pokrenete gameplay i bačve padnu na zemlju i eksplodiraju i da još bude bolje na zemlju naslažete velike spremnike plina i eksplozija bude još veća , a za ukras još stavite stolove sa municijom i kada sve ekspolodira metci pucaju na sve strane(municija se zapali).

Ili naslažete velike spremnike plina (jedan na drugi) 200m u zrak i samo pripalite doljnju bačvu... Dobijete jednu veeeeeeeliku prskalicu.

dosta bre sa tim igra je super :DDDD
15 godina
neaktivan
Far Cry 2

prvo, nije "igrica" nego igra

drugo, nije shit ako ima tako dobru grafiku

treće, editor nije jedina dobra stvar u igri

Razer DeathAdder NovaBlue
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RazerDinoMan kaže...

prvo, nije "igrica" nego igra

drugo, nije shit ako ima tako dobru grafiku

treće, editor nije jedina dobra stvar u igri

hahaha igra moze biti shit i ako ima najbolju grafiku dosad (kao gta 4) pa je opet jedno veliko GOVNO a ne shit
15 godina
neaktivan
Far Cry 2

lol dobro, svatko ima svoj ukus......iako malo zbunjen (Cool) ipak ga ima.....

Razer DeathAdder NovaBlue
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
NesQuiK kaže...

naci ce lijek, ali ga nece stic uzet zbog jednog lika koji ce ga sprijecit blah blah... far cry je uvijek bio zajeban
 lol, za sve koji nisu shvatili ili nisu pratili priču:

SPOILER (minimize na poruku tko ne želi znati)
.
.
.
.
.
.
.
.
na kraju neizlječivo boluješ od malarije, i šakal također, pa vas dvojica morate obaviti zadnje dvije misije, na igraču je izbor koju će napraviti
izbor su dijamanti ili akumulator
dijamanti = počisti put do granice, potplati dijamantima čuvare na granici da puste ljude preko, uzmi pištolj i prosviraj si mozak
akumulator = počisti put do vrha litice, spoji akumulator na detonator i raznesi liticu i sebe da spriječiš progonitelje da zaustave ljude prije granice
uglavnom igru završite mrtvi
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
16 godina
Far Cry 2

Koliko vidim, najzanimljiviji dio igre je kraj. Samo steta sto me pustilo vec na samom pocetku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pixidar kaže...

Koliko vidim, najzanimljiviji dio igre je kraj. Samo steta sto me pustilo vec na samom pocetku...

e to i mene pati. kažu svi kraj je super. a kako doć do njega kad je u početku katastrofa da ti se više neda igrat
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice