Pillars of community,dobra referenca za Pillars of eternity.dobar easter egg
Lol, zasto bi to bio easter egg? Zbog rijeci pillars? Pillars of community znaci stupovi drustva i ne vidim poveznicu sa PoE.
Pillars of community,dobra referenca za Pillars of eternity.dobar easter egg
Lol, zasto bi to bio easter egg? Zbog rijeci pillars? Pillars of community znaci stupovi drustva i ne vidim poveznicu sa PoE.
Pronašao sam jedan zanimljiv outfit u Hubris Comics zgradi, zove se Grognak costume. Daje +1 na strength i nešto sitno bonus za damage. Ništa posebno, al baš je lik ono pojava u wastelandu :D
U istoj zgradi je i ghoul glowing one, dropa čini mi se neki pištoljčić, al nisam više 100% siguran.
Ghoulovi mi za sada predstavljaju najveću opasnost i teško ih se rješavam ako ih napada po 5 i više u grupi.
Isto tako neznam je li potreban neki perk za to, al znam da je bilo u New Vegasu moguće da ako nekog pickpocket-aš i staviš mu bombu u inventory - on eksplodira. Ovdje sam to probao kod jednog super mutanta na vrhu Trinity towera u "Curtain call" misiji i ništa. Umjesto toga, on je bacio tu bombu na mene.
Trebaš lvl 2 Pickpocket perk da možeš stavljati aktivirane bombe na neprijatelje.
ja jos uvijek bauljam okolo u onoj plavoj pidzami... trazim i ja neki outfit koji dobro izgleda
Moram priznati da ima nešto opuštajuće u izgradnji kuće prije kiše za vrijeme slušanja radija na pip-boyu. :D
Napokon našao cvijeće nekakvo da ukrasim kuću. Ukrao ih s groblja.
Moram priznati da ima nešto opuštajuće u izgradnji kuće prije kiše za vrijeme slušanja radija na pip-boyu. :D
Napokon našao cvijeće nekakvo da ukrasim kuću. Ukrao ih s groblja.
najbolji komentar na cijeloj temi. sabio me
ja jos uvijek bauljam okolo u onoj plavoj pidzami... trazim i ja neki outfit koji dobro izgleda
Meni Drifter outfit odlično izgleda, a pronađe se u prvim satima igre. Drifter + combat gas mask (mislim da se tako zove) i lik se u potpunosti uklapa u Wasteland.
A nije mi loš ni drifter + minuteman hat za wild west gunslinger izgled. Istina je da ne nude baš neku zaštitu, ali izgledaju opako.
Danas je veoma zabavan dan za mene što se tiče Fallouta. Prvo naiđem na sef koji mogu konstantno obijati (advanced lock) i daje solidnih 12xp-a a onda mi igra počme luditi....padaju mi stvari iz inventorija, lik mi samostalno daje sam sebi sve stimpake, mijenja mi oružja, miče favorite i ostale gadosti
Mislim si ja kako sam naišao na neki bug pa pozovem mlađeg brata da vidi kako mi se igra zblesirala i da se može komotno malo nasmijati. Pa vrnem na save game od prije nego što sam našao taj sef a ono igra još gore počme j*bati a ovaj moj mlađi blento umire od smijeha. Nakon par alt+f4 i već mišljenja kako sam nešto nenamjerno pokvario ovaj moj već spomenuti blento mi lagano pokazuje svoj mob a tamo ona prokleta pip boy aplikacija i on mi lijepo fino radi sve one bedastoće dok ja igram................................ma super
Frajer mi je isključio firewall, uključio ingame za aplikaciju i samo čekao da ja dođem doma s posla da me može jebat u vugla.....skoro sam ga ubio od muke
Btw. naišao sam maloprije na lika iz Atom Cats bande koji ima veoma lijepi t60...koji je sad u mojoj kolekciji .
Da stvar bude ljepša, išao sam taman radeći posao za BoS da mogu eventualno otključati njihov t60 ali kad mi zatreba biti će i ovaj dosta dobar.
Danas je veoma zabavan dan za mene što se tiče Fallouta. Prvo naiđem na sef koji mogu konstantno obijati (advanced lock) i daje solidnih 12xp-a a onda mi igra počme luditi....padaju mi stvari iz inventorija, lik mi samostalno daje sam sebi sve stimpake, mijenja mi oružja, miče favorite i ostale gadosti
Mislim si ja kako sam naišao na neki bug pa pozovem mlađeg brata da vidi kako mi se igra zblesirala i da se može komotno malo nasmijati. Pa vrnem na save game od prije nego što sam našao taj sef a ono igra još gore počme j*bati a ovaj moj mlađi blento umire od smijeha. Nakon par alt+f4 i već mišljenja kako sam nešto nenamjerno pokvario ovaj moj već spomenuti blento mi lagano pokazuje svoj mob a tamo ona prokleta pip boy aplikacija i on mi lijepo fino radi sve one bedastoće dok ja igram................................ma super
Frajer mi je isključio firewall, uključio ingame za aplikaciju i samo čekao da ja dođem doma s posla da me može jebat u vugla.....skoro sam ga ubio od muke
Btw. naišao sam maloprije na lika iz Atom Cats bande koji ima veoma lijepi t60...koji je sad u mojoj kolekciji .
Da stvar bude ljepša, išao sam taman radeći posao za BoS da mogu eventualno otključati njihov t60 ali kad mi zatreba biti će i ovaj dosta dobar.
Hahahaha, a da mu tek vidite facu dok mu je lik randomly iskoristio jedno 20ak stimpackova, instant alt+f4 hahahahaha
sorry bro
nadam se da sutra necu izgubit nista iz inv-a
imam problema sa .50 cal sniperom... po statistici radi 89 dmg a .308 radi 77... a manje dmg radi... jel se ikome to dogada?
imam problema sa .50 cal sniperom... po statistici radi 89 dmg a .308 radi 77... a manje dmg radi... jel se ikome to dogada?
Vjerojatno jedan od njih ima veći critical hit modifier pa radi veći dmg? Ovo zavisi i o modovima koje oružje ima a lako se provjeri na workbenchu.
Ili možda ima onaj effect tipa ako neprijatelj ima puni health da radi duplu štetu? Jedno od toga dvoga je samo je pitanje koje :D
Vjerojatno jedan od njih ima veći critical hit modifier pa radi veći dmg? Ovo zavisi i o modovima koje oružje ima a lako se provjeri na workbenchu.
Ili možda ima onaj effect tipa ako neprijatelj ima puni health da radi duplu štetu? Jedno od toga dvoga je samo je pitanje koje :D
isti modovi, osim loading chamber tako da mi nije jasno
isti modovi, osim loading chamber tako da mi nije jasno
Možda je onda do crit šanse prilikom pucanja? Jesi probao kako radi kad pucaš van stealtha? Kakva je onda razlika? Inače te dve puške rade isti tip dmg-a tako da ne bi trebalo biti prevelike razlike osim ako nema neki već spomenuti effect.
Jel moguce wepon pretvorit u ammo?
ili je samo sell, buy
Dns na streamu lik rekao da skuplja wepone zbog ammo-a
Dns na streamu lik rekao da skuplja wepone zbog ammo-a
Vjerojatno je mislio na to da želi imati različita oružja budući da stalno skupljamo različit ammo. Ako koristiš samo jedan tip oružja, vrlo brzo ostaneš bez municije.
Igram na "Survival" i kad god ubijem nekog "Legendary" mutanta ili raidera/neprijatelja, pokupim neko "spešl" oružje (npr. lišio sam života nekog nadrogiranog "Legendary Raider Psycha" i dobio sam neku cijev koja daje 25% damagea dok sam pod utjecajem chemsa) ili kad sam ubio "Legendary Black Bloatfly" pa dobio neki dio raider odjeće za nogu, koji povisuje karizmu i intelligence za +1. Jel su takva oružja i odjeća dostupna samo na "Survival" težini ili ih se može naći i na nekoj "lakšoj"?
Igram na "Survival" i kad god ubijem nekog "Legendary" mutanta ili raidera/neprijatelja, pokupim neko "spešl" oružje (npr. lišio sam života nekog nadrogiranog "Legendary Raider Psycha" i dobio sam neku cijev koja daje 25% damagea dok sam pod utjecajem chemsa) ili kad sam ubio "Legendary Black Bloatfly" pa dobio neki dio raider odjeće za nogu, koji povisuje karizmu i intelligence za +1. Jel su takva oružja i odjeća dostupna samo na "Survival" težini ili ih se može naći i na nekoj "lakšoj"?
Vjerovatnost da ćeš dobit legendarno oružje se povećava sa težinom igranja. Koliko znam piše kad odabereš težinu.
Da si procito opis tezina vidio bi da se ti legendary neprijatelji spawnaju na svakoj tezini,s tim da sto je veca tezina veca je sansa za spawnanjem tog protivnika.
jel je moguće dobit neke nove stvari za gradnju, ako je kako :O ?
Ajde da se to nekog sjetio jebale ih parafraze ! bravo ;-)
Ovaj mod!
Mod!
Skidajte ga!
OMG al ce ovo olakšat igranje, nebrojeno puta sam svjesno išao na safe opciju jer ne znam koji kurac im znaci "sarcastic".
Ti i Sheldon Cooper
jel je moguće dobit neke nove stvari za gradnju, ako je kako :O ?
citanjem casopisa.
Vjerovatnost da ćeš dobit legendarno oružje se povećava sa težinom igranja. Koliko znam piše kad odabereš težinu.
Da. Mislim da se "Legendary" likovi pojavljuju neovisno o težini igre, ali hoće li dropati nešto smisleno ovisi.
Ja igram na hard pa svako malo naletim na nekog Legendary-a, ali mi uglavnom ne dropaju ništa posebno.
Na very hard uvijek dropaju unique item..
Da. Mislim da se "Legendary" likovi pojavljuju neovisno o težini igre, ali hoće li dropati nešto smisleno ovisi.
Ja igram na hard pa svako malo naletim na nekog Legendary-a, ali mi uglavnom ne dropaju ništa posebno.
meni su pala dva never ending oruzja koja mi zbilja fino pasu... i to oba non automatic hunting rifles.
imate listu prefiksa na fallout wiki