Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 272.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fallout 4

Ne znam, moram priznat da ga izvan prve misije još nisam koristio. Skupljam dijelove, još uvijek sam na T45, nadam se nać bolji. Također, osim repair bobbleheada želim barem 1-2 levela perka za fusion core da bih ga koristio. Jednom sam save napravio i fast travel u njemu i bio je low fusion core, nekako mi je to glupo da moram imat 2-3 cora da bih ga imao u misiji - 1 za tamo, jedan tokom misije i vjerojatno jedan za nazad. Da ne velim da sprint i ostale gluposti kaj radiš sa njim troše (relativno) puno fusion corea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Re: Fallout 4
hari85 kaže...

Power armor je za p*cke 

U lice 

13 godina
Jonja kaže...

Igra je iznimno lose optimizirana, ne mogu dobit stabilan FPS u vecim gradovima nikako, osim ako ne smanjim sve na najlosije. Definitivno pre zahtjevna za grafiku koju nudi. Btw jeli vi koristite power armor konstantno? Meni je nekako grezo trosit te fusion cellove, a imam pristine armor u garazi.

the power of ati

17 godina

mislim da se ova gradnja naselja ipak isplati... nakon sto sam napravio tradere polako ali sigurno pocela je curiti lova. otkrio sam to slucajno kad sam gledao u workbench i vidim nesto manje od 100 capsa. takoder neke stvari kao npr purified water se skuplja za poludit kad se napravi ono drugo cudo za cistit vodu (sta se mora staviti u vodu) tako da se taj visak moze komotno prodat. vjerojatno kako se formiraju supply lines i kako se povecava kolicina ljudi u naseljima tako se brze i lova generira. eto, ipak ima nekakve koristi od toga.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Fallout 4

Mamma mia. Ova puškica Overseer's Guardian je stvarno overkill. preko 300 dmg sa jednim hicem. Upravo sredio pobješnjeloga Legendary DeathClaw-a a da me nije ni okrznio. A još je nisam ni konvertirao u 50 cal.

Osim Deathclawa i Legendary likova svi ostali padaju s jednih hicem. Imam osjećaj ko da koristim cheat. Smiješno.

Marko Ištuk
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 0:40 (Marko008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Lik je lud, ima hrpu videa, monsteri protiv monstera itd.

Sad je napravio 60 Brotherhood of Steel protiv 60 Deathclaw-a, i uključio se u borbu na strani BoS:

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4
Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Easter egg reference na filmove, serije, igre itd:

Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Fallout 4

Adhesive sigurno ne bi bila dobra valuta zato što ga se može dobiti na cooking stationu.lol ja sam si zasadio vrt.vodu dobivam iz prociscivaca i Kuham adhesive svako malo. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 12:01 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
17 godina
Fallout 4

Na vrhu Corvega Assembpely Planta imate bobblehead koji produžuje vijek trajanja Fusion Corea za 10%

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 13:32 (doktor1).
Moj PC  
2 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Na vrhu Corvega Assembpely Planta imate bobblehead koji produžuje vijek trajanja Fusion Corea za 10%

Pa .ebem mu mater, prestanite raditi spoilere, meni je gust otkrivati di su collectables u igri, tko hoce ima tonu guides na netu sta i gdje naci...

13 godina
Fallout 4

Jel može pomoć?

Kako da mi TV u kući radi? Imam 2 generatora, spojeni su sa žicom na pylon koji je na kući i provedena žica do switcha koji je unutar kuće. Šta još trebam napravit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Grozni_Zabac kaže...

Jel može pomoć?

Kako da mi TV u kući radi? Imam 2 generatora, spojeni su sa žicom na pylon koji je na kući i provedena žica do switcha koji je unutar kuće. Šta još trebam napravit?

You need more pylons!

13 godina
th0r-vz kaže...
Grozni_Zabac kaže...

Jel može pomoć?

You need more pylons!

Kako? Ne kužim. TV se nigdje neda spojiti. Šta radi samo ako je blizu ili??? Nigdje ne mogu naći konkretan odgovor. Napravio sam ta 2 generatora i onu jednu vjetrenjaču, ali štroma nema na TV-u :(

Gdje da stavim te pylone onda ako ih treba još naštancati?

17 godina
Fallout 4

Jel može tko pomoći za upit koji sam postavio par stranica prije: ?

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fallout-4/162947.aspx?page=45&jumpto=4840820&sort=asc&view=flat

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mquany kaže...
doktor1 kaže...

Pa .ebem mu mater, prestanite raditi spoilere, meni je gust otkrivati di su collectables u igri, tko hoce ima tonu guides na netu sta i gdje naci...

Zašto onda ideš na forum?Ljudi obično pišu savjete, preporuke, doživljaje...

16 godina
Fallout 4

Ma ja imam taj stup blizu jedne kuće i nutra gori televizor. Mislim da je blizina takvog stupa dovoljna (ili generatora), a možda je slučajnost. Ipak na TV-u je samo slika statična od Fallout serijala kao filler da nema signala nikakvog. Ja barem nisam uspio ništa korisnije dobit.

Zanimljivo samo da radio uređaji rade u istoj kući gdje TV ne radi. Malo je čudno to sa strujom... stvari koje kažu da koristi struju moraju brojčano odgovarat stanju sa generatorima, rasvjeta i ostalo kao da dobijaju struju dokle god u blizini postoji generatir... a nekad ni to nije uvjet.

Ako je netko našo bolji tutorial može ga postat, molim vas. Uglavnom imam višak struje, generatore radim po potrebi, ali tipa ako generator daje 5 ja nakrcam uređaja koji koriste 2-4, pa nek se nađe. Volio bih da se to može malo detaljnije/preciznije radit, ali nisam bolji način našo za sada. Koliko sam ja vidio 1 uređaj se može napajati sa 1 generatora, svaki generator naravno nekoliko uređaja, ali nema stvaranja jedinstvene mreže gdje se 5 generatora spoji na nešto sa jedne strane, pa se onda dalje razvodi struja po potrebi, a da na kraju samo negdje bude prikazana bilanca koliko se proizvodi, a koliko troši.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 15:33 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just like big fan (samo volim velik ventilator). Nabavio sam guide za fallout. Vrlo korisna knjiga. Preporučam.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Mquany kaže...
doktor1 kaže...

Totalni spoiler jer evo totalno sam pokvario priču, doživljaj sa nekim likom i slično! Eto taj bobblehead je gamechanger i uništava cjeli jebeni doživljaj igranja i istraživanja!

Jebote danas svaki kurac smatrate spoilerom!

Neznam kako pogledaš ijedan trailer od ikoje igre!

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 15:54 (doktor1).
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Ili kad su kraljevi dolazili na youtube gledat witcher 3 endings i srat da naslov nema spoiler, igra im unistena. Ja sam tada zahvalio Bogu sto sam jos uvik zdrav i normalan..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

....guide za fallout u pdf-u: http://www75.zippyshare.com/v/L2K1tffm/file.html

Moj PC  
3 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Mquany kaže...
doktor1 kaže...

Totalni spoiler jer evo totalno sam pokvario priču, doživljaj sa nekim likom i slično! Eto taj bobblehead je gamechanger i uništava cjeli jebeni doživljaj igranja i istraživanja!

Jebote danas svaki kurac smatrate spoilerom!

Neznam kako pogledaš ijedan trailer od ikoje igre!

Napisi gdje se mogu naci i ostali bobbleheadsi, zasto bih ja imao osjecaj zadovoljstva kada ih nadjem kada mi ti mozes napisati gdje su...

17 godina
Fallout 4

Ma nema smisla...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 16:33 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fallout 4

Onda bolje da se više ne raspravlja uopće o igri, nego samo kome kako radi na kakvih performansama. Nema smisla raspravljati tko je što zanimljivog otkrio, kakvo oružje je gdje pokupio, kako je kojeg neprijatelja ubio, sagradio naselje itd... Jer to su sve onda spojleri po takvome.

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Zna se sta je spoiler, mozes prekriti slova i gotovo, pa tko zeli nek cita...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Ako će ovome nekome pomoći, super. Meni nije, no nekima je. Neće se ništa desiti ako probate.

U Fallout4.ini nađite sljedeće:

bDeferredCommands=1

bMultiThreadedAccumulation=1
bMultiThreadedRenderingUNP=1

Postavite to sve na 0.

U teoriji ovo isključuje multithreading directX 11 renderiranja jer je, navodno, loše optimiziran.
Prema nekim ljudima na Steamu, to im je drastično poboljšalo framerate u teškim situacijama, kao u npr. gradu.

Moj PC  
1 0 hvala 6
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Kako da gradim zidove, ali tako da prate točno temelje kuće koju sam demolirao ranije?

EDIT: Zanemari. Nisam znao da prvo pod moraš postaviti. 

Zašto pobogu nema neki snap to position???? Da ide u koracima od 15 stupnjeva ili tako nešto. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 18:46 (Jesus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mogo si samo napisat lokacija tog i tog boblheda je: sdhdshsdhhsdhdshdshsd s i svi zadovoljni 

Ja sam dosegao settlement limit i to puno brze nego sto sam ocekivao:

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/391046545680013463/0A878F42CBAC022285F90BB8C91966DBCD72504C/?interpolation=lanczos-none&output-format=jpeg&output-quality=95&fit=inside|2048:1152&composite-to=*,*|2048:1152&background-color=black

Ima mod na nexusu za to (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/132/?) samo nisam probao jos. Pa ako nekog zanima.

Mozda i ovo pomaze:

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_console_commands#Settlements

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 18:41 (mislav_01).
10 godina
Mquany kaže...
doktor1 kaže...

Nemoj dolazit na forum i neće ti biti spojlane lokacije collectablesa.....pazi ti primadone, sad bi svi trebali začepiti jer gospodinu smeta. Nemoj dolazit na forum i neće ti bit spojlano, nećeš nikom nedostajati. Ko da je sad ključni dio priče mu spojlan pa odma rejđa ko neki fanboy.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice