Jel služi samo za skok ili armor "leti"?
to ne bih znao, nisam u mogucnosti da narpavim jetpack na armoru. vjerojatno za manje udaljenosti, ve vjerujem da se bas moze letit u njemu
Jel služi samo za skok ili armor "leti"?
to ne bih znao, nisam u mogucnosti da narpavim jetpack na armoru. vjerojatno za manje udaljenosti, ve vjerujem da se bas moze letit u njemu
Potpis na sve..
Ja sam tek na prvom onom selu, uredio sam ga solidno..
Idemo dalje :)
imam full perk za uspostavljanje supply lines (local leader)... najveci problem je sta mi fali ljudi u smislu da mogu odrediti tko ce mi gdje biti, tj sta ce tko od njih raditi. ostale benefite u tome uopce ne vidim, osim mizernog broja xp-a sta dobijem kad gradim kucice i ostale gluposti. iako i taj mizerni xp koji dobijem mi je pomogao da dobijem par levela.
kad vec govorim o broju ljudi, malo mi je blesavo da ne vidim koga sam zaduzio za koju stvar. npr, dogodi se da uzmen nekoga za koga nisam znao da radi u vrtu da radi nesto trece kad imam sta vidit proizvodnja hrane pala. takav indikator bi bio savrsen
inace prakticiram cisti minimalizam... napravim kucicu, vrata, unutra nastancam kreveta i to je to. ostale popratne stvari takoder. ne vidim neki veliki razlog za prevelikom ekstravagancijom u tim naseljima. cak stovise... napraviti kucicu 4x5 na dva kata i rijesija si problem sto se tice kreveta.
napravio sam i prvog tradera, nazovimo ga trader robe siroke potrosnje. dobro mi dode da prodajem stvari odmah na licu mjesta koje kao hrcak navucem iz nekog od brojnih pohoda. s obzirom da za svakog tradera treba 1000 caps za one koji vole kupovati stvari okolo ce biti problematicno.
sve u svemu, mislim da ce ti traderi biti korisni, samo treba love da bi ih se sve napravilo.
Kako se uspostavljaju karavane?
Dali se one uspostavljaju između sela koje uredim? Ili je potrebno u svakom selu imat tradere i nešto drugo?
Kako se uspostavljaju karavane?
Dali se one uspostavljaju između sela koje uredim? Ili je potrebno u svakom selu imat tradere i nešto drugo?
udes u construction mode, dodes do lika (settlera, kako vec), stisnes Q i oznacis gdje ce ic. potrebno je imat predhodno spomenuti perk. ostale stvari nisu potrebne
Ima ova igra svojih trenutaka . Hodam kroz grad u power armoru i cujem preko rijeke neku pucnjavu, prehodam dnom rijeke preko, izlazim vani, vidno mokar
, dok mi je jos voda do koljena palim vats da vidim je li tko tu frendly ili je sve crveno. Nakon sto je do mozga dosla informacija da je sve red zgrabim minigun i pocnem kosit i robote i scavengerse. Zvuk dok se metci odbijaju od power armora je genijalan, osjecaj dok ih tares je predobar, a najbolje je od svega je kada je nestalo metaka za zadnjeg robota, zatukao sam ga mele minigunom
. Skakanje sa 30 metara sa zgrade medju supermutane isto zna biti zabavno, a zabavno je i skociti u minsko polje pa ostati bez dojnjeg dijela armora hahaha, kao sto mozete vidjeti na slikama ispod.
Ima ova igra svojih trenutaka . Hodam kroz grad u power armoru i cujem preko rijeke neku pucnjavu, prehodam dnom rijeke preko, izlazim vani, vidno mokar
, dok mi je jos voda do koljena palim vats da vidim je li tko tu frendly ili je sve crveno. Nakon sto je do mozga dosla informacija da je sve red zgrabim minigun i pocnem kosit i robote i scavengerse. Zvuk dok se metci odbijaju od power armora je genijalan, osjecaj dok ih tares je predobar, a najbolje je od svega je kada je nestalo metaka za zadnjeg robota, zatukao sam ga mele minigunom
. Skakanje sa 30 metara sa zgrade medju supermutane isto zna biti zabavno, a zabavno je i skociti u minsko polje pa ostati bez dojnjeg dijela armora hahaha, kao sto mozete vidjeti na slikama ispod.
i ja bi se drogirao u njemu al ne znam kako ce se to odraziti na moju zalihu fusion cores.
Ja sam poceo ka neki stealth sniper. Dogura do 7 lvl i napravio novog lika,melee build. Osjecaj kad mu otkines glavu bejzbol palicom. Sad sam nabavio sledge hammer. Zabavan build. Fokusira se na str(10),ag(9) i luck(5) iako sam se zajebo jer sam bod iz knjige trebo stavit na luck da uzmem jos vise crita.
i ja bi se drogirao u njemu al ne znam kako ce se to odraziti na moju zalihu fusion cores.
Quick save opalis, izivis se okolo, quick load opalis. Ne trosim ni ja svoje gorivo.
Ima ih u svijetu dovoljno za nac. Mislim da ne moraš toliiko brinuti o tome.
Presmiješne su mi izjave i dernjava nakon što uzmeš Psycho, s gušto sam ovisan o tom sranju
krenuo igrat dns all max out 1600p 60-100fps , za sada istrazujem taj uvrtnuti svijet i jako mi se svidja ono sto vidim i saznajem
grafika je solidna za 2k15
Seoce napreduje fino :)
http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/391046545676190300/DD53621E12ED2715056136EF77FDCD57037CF643/?interpolation=lanczos-none&output-format=jpeg&output-quality=95&fit=inside|2048:1152&composite-to=*,*|2048:1152&background-color=black
off topic na kolko monitora igras Mislave i na kojoj rezi , jer vidim da imas 4 monitora , falal unaprijed
krenuo igrat dns all max out 1600p 60-100fps , za sada istrazujem taj uvrtnuti svijet i jako mi se svidja ono sto vidim i saznajem
grafika je solidna za 2k15
Bilo je i meni 60-250fps dok nisam dosao do odredjenih djelova igre nakon par sati... Niti jedna grafa u tim djelovima ne moze dati 60fps sa max postavkama..
Igram na 2 trenutno, reza svakog je 2560x1440. Druga 2 sam nakraju prebacio na drugi komp gdje su bila 2 x U2410H. Nisam se mogao odlucit jedni imaju tako tanki bezel dok drugi imaju ocito bolji prikaz boja. Jedno vrijeme sam furao 3 al nakraju su mi dovoljna 2, 3 bi imala smisla, ATM, da je centralni neki 144Hz s gsyncom, low input lag etc.
Cambridge Polymer Labs je odličan sidequest!
zanci to je do igre oce li to popravit ?
bdw probao sam na native 4k i vsr 4k -oko 35-50 max tj 40-a avrg....igra je dosta zahtjevna za takvu rezu po tom pitanju
bdw motion blur mi je iskljucen jer mi je bzvz tj. ne volim ga u igrama...
zanci to je do igre oce li to popravit ?
bdw probao sam na native 4k i vsr 4k -oko 35-50 max tj 40-a avrg....igra je dosta zahtjevna za takvu rezu po tom pitanju
bdw motion blur mi je iskljucen jer mi je bzvz tj. ne volim ga u igrama...
Tesko, to je kad dodjes u urbanije predjele, jednostavno su scene dosta kompleksnije nego na pocetku igre, pogotovo shadow distance na ultra ubija fps..
Služi za skok na mjesta koja se čine dostupna, ali im prije nisi mogao pristupit - svašta nešto zgodno se može sa tim pronać. Također troši više fusion core pa polako sa tim. Mene zanima, ako je netko blizu kraja igre ili već prešao, ima li kasnije puno fusion coreova, mogu li se pnit ili kupovat, da li se pojave povremeno u workbenchu ukoliko gradimo stvari poput scavenging stationa ili nešto drugo?
Hrana nije problem jer ju možemo harvestat, ukoliko sagradite water purifier u selu u workbenchu će se pojavljivat purufied water, ukoliko radite minuteman questline u workbenchu u sanctuaryu će se pojavljivat flareovi da im možete signalizirat itd.
Ja sam išao na local leader jer mi je taj aspekt igre totalno fora. Čak i da nema nekog "opipljivog" razloga (a ima) da se time bavite, ne bi li vam bio gušt znati da činite razliku i ljudima dajete siguran dom? Meni je fora obilazit... sad već 7-8 naselja, koja znam da sam ja podigo, u kojima ima preko 20 ljudi (možda i preko 30 i više, ne znam više napamet), gledat kako napreduju, branit ih od raider, podizat obranu da se sami mogu branit, davat im oružja i zadatke kako da brane selo... Onda pokrenete karavane između njih.... djeluje mi više kao da sudjelujem u povratku tog dijela svijeta u neki normalan život nego bilo koji quest koji je "premade".
Ja iman 35 coreova, armor koristin samo za zeznutije misije al možeš ih i kupit i nać dosta okolo.
jel zna netko kako se postavljaju mine na letjelice od brotherhooda , ja sam sad na 20 i nekom levelu i misija mi je da se infiltriram sa onom njihovom letjelicom na njihov cepelin i postavim mine na rezervoare ostalih letjelica al ne kontam kako ....
jel zna netko kako se postavljaju mine na letjelice od brotherhooda , ja sam sad na 20 i nekom levelu i misija mi je da se infiltriram sa onom njihovom letjelicom na njihov cepelin i postavim mine na rezervoare ostalih letjelica al ne kontam kako ....
Dobar spoiler..
Umjesto bottlecapsa, adhesive bi trebala biti valuta u igri.
Umjesto bottlecapsa, adhesive bi trebala biti valuta u igri.
Hahah aj zamisli da te Mama Murphy žica da joj doneseš ljepilo za snifat, da može imati vizije, umjesto onih chemsa.
Igra je iznimno lose optimizirana, ne mogu dobit stabilan FPS u vecim gradovima nikako, osim ako ne smanjim sve na najlosije. Definitivno pre zahtjevna za grafiku koju nudi. Btw jeli vi koristite power armor konstantno? Meni je nekako grezo trosit te fusion cellove, a imam pristine armor u garazi.
Igra je iznimno lose optimizirana, ne mogu dobit stabilan FPS u vecim gradovima nikako, osim ako ne smanjim sve na najlosije. Definitivno pre zahtjevna za grafiku koju nudi. Btw jeli vi koristite power armor konstantno? Meni je nekako grezo trosit te fusion cellove, a imam pristine armor u garazi.
Power armor je za p*cke