Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 272.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Fallout 4
Omerta23 kaže...

Jel služi samo za skok ili armor "leti"?

to ne bih znao, nisam u mogucnosti da narpavim jetpack na armoru. vjerojatno za manje udaljenosti, ve vjerujem da se bas moze letit u njemu

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Fallout 4

Potpis na sve..

Ja sam tek na prvom onom selu, uredio sam ga solidno..

Idemo dalje :)

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imam full perk za uspostavljanje supply lines (local leader)... najveci problem je sta mi fali ljudi u smislu da mogu odrediti tko ce mi gdje biti, tj sta ce tko od njih raditi. ostale benefite u tome uopce ne vidim, osim mizernog broja xp-a sta dobijem kad gradim kucice i ostale gluposti. iako i taj mizerni xp koji dobijem mi je pomogao da dobijem par levela. 

kad vec govorim o broju ljudi, malo mi je blesavo da ne vidim koga sam zaduzio za koju stvar. npr, dogodi se da uzmen nekoga za koga nisam znao da radi u vrtu da radi nesto trece kad imam sta vidit proizvodnja hrane pala. takav indikator bi bio savrsen

inace prakticiram cisti minimalizam... napravim kucicu, vrata, unutra nastancam kreveta i to je to. ostale popratne stvari takoder. ne vidim neki veliki razlog za prevelikom ekstravagancijom u tim naseljima. cak stovise... napraviti kucicu 4x5 na dva kata i rijesija si problem sto se tice kreveta.

napravio sam i prvog tradera, nazovimo ga trader robe siroke potrosnje. dobro mi dode da prodajem stvari odmah na licu mjesta koje kao hrcak navucem iz nekog od brojnih pohoda. s obzirom da za svakog tradera treba 1000 caps za one koji vole kupovati stvari okolo ce biti problematicno. 

sve u svemu, mislim da ce ti traderi biti korisni, samo treba love da bi ih se sve napravilo.

15 godina
neaktivan
Fallout 4

Kako se uspostavljaju karavane?

Dali se one uspostavljaju između sela koje uredim? Ili je potrebno u svakom selu imat tradere i nešto drugo?

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Omerta23 kaže...

Kako se uspostavljaju karavane?

Dali se one uspostavljaju između sela koje uredim? Ili je potrebno u svakom selu imat tradere i nešto drugo?

udes u construction mode, dodes do lika (settlera, kako vec), stisnes Q i oznacis gdje ce ic. potrebno je imat predhodno spomenuti perk. ostale stvari nisu potrebne

12 godina
imam jogurt verziju sa 1.3 patchem
igra mi se izrazito dugo loada i nakon glavnog menia zapne na loading screenu
kako pokrenuti igru?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

tko je ono rekao da grafika ne valja

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Ima ova igra svojih trenutaka . Hodam kroz grad u power armoru i cujem preko rijeke neku pucnjavu, prehodam dnom rijeke preko, izlazim vani, vidno mokar , dok mi je jos voda do koljena palim vats da vidim je li tko tu frendly ili je sve crveno. Nakon sto je do mozga dosla informacija da je sve red zgrabim minigun i pocnem kosit i robote i scavengerse. Zvuk dok se metci odbijaju od power armora je genijalan, osjecaj dok ih tares je predobar, a najbolje je od svega je kada je nestalo metaka za zadnjeg robota, zatukao sam ga mele minigunom . Skakanje sa 30 metara sa zgrade medju supermutane isto zna biti zabavno, a zabavno je i skociti u minsko polje pa ostati bez dojnjeg dijela armora hahaha, kao sto mozete vidjeti na slikama ispod. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 0 hvala 0
17 godina
Mquany kaže...

Ima ova igra svojih trenutaka . Hodam kroz grad u power armoru i cujem preko rijeke neku pucnjavu, prehodam dnom rijeke preko, izlazim vani, vidno mokar , dok mi je jos voda do koljena palim vats da vidim je li tko tu frendly ili je sve crveno. Nakon sto je do mozga dosla informacija da je sve red zgrabim minigun i pocnem kosit i robote i scavengerse. Zvuk dok se metci odbijaju od power armora je genijalan, osjecaj dok ih tares je predobar, a najbolje je od svega je kada je nestalo metaka za zadnjeg robota, zatukao sam ga mele minigunom . Skakanje sa 30 metara sa zgrade medju supermutane isto zna biti zabavno, a zabavno je i skociti u minsko polje pa ostati bez dojnjeg dijela armora hahaha, kao sto mozete vidjeti na slikama ispod. 

i ja bi se drogirao u njemu al ne znam kako ce se to odraziti na moju zalihu fusion cores. 

17 godina
neaktivan
Fallout 4

Ja sam poceo ka neki stealth sniper. Dogura do 7 lvl i napravio novog lika,melee build. Osjecaj kad mu otkines glavu bejzbol palicom. Sad sam nabavio sledge hammer. Zabavan build. Fokusira se na str(10),ag(9) i luck(5) iako sam se zajebo jer sam bod iz knjige trebo stavit na luck da uzmem jos vise crita. 

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Mquany kaže...

i ja bi se drogirao u njemu al ne znam kako ce se to odraziti na moju zalihu fusion cores. 

Quick save opalis, izivis se okolo, quick load opalis. Ne trosim ni ja svoje gorivo. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Mquany kaže...

Ima ih u svijetu dovoljno za nac. Mislim da ne moraš toliiko brinuti o tome.

17 godina
Fallout 4

Presmiješne su mi izjave i dernjava nakon što uzmeš Psycho, s gušto sam ovisan o tom sranju

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Inače, evo razlike između Ultra i High godraysa... Malo smješno da na je na High postavkama taj dithering tako izražen iako se ne pojavljuje uvijek.. Na Ultra postavkama se ne pojavljuje nikada...

Ultra VS High

Ultra VS High

Moj PC  
3 0 hvala 4
17 godina
Fallout 4

krenuo igrat dns all max out 1600p 60-100fps , za sada istrazujem taj uvrtnuti svijet i jako mi se svidja ono sto vidim i saznajem

grafika je solidna za 2k15

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 20:17 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
Fallout 4

off topic na kolko monitora igras Mislave i na kojoj rezi , jer vidim da imas 4 monitora , falal unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 20:22 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
4mal kaže...

krenuo igrat dns all max out 1600p 60-100fps , za sada istrazujem taj uvrtnuti svijet i jako mi se svidja ono sto vidim i saznajem

grafika je solidna za 2k15

Bilo je i meni 60-250fps dok nisam dosao do odredjenih djelova igre nakon par sati... Niti jedna grafa u tim djelovima ne moze dati 60fps sa max postavkama..

17 godina
neaktivan

Igram na 2 trenutno, reza svakog je 2560x1440. Druga 2 sam nakraju prebacio na drugi komp gdje su bila 2 x U2410H. Nisam se mogao odlucit jedni imaju tako tanki bezel dok drugi imaju ocito bolji prikaz boja. Jedno vrijeme sam furao 3 al nakraju su mi dovoljna 2, 3 bi imala smisla, ATM, da je centralni neki 144Hz s gsyncom, low input lag etc.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 20:28 (mislav_01).
17 godina
Fallout 4

Cambridge Polymer Labs je odličan sidequest!

Nagrada...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 20:51 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

zanci to je do igre oce li to popravit ?

bdw probao sam na native 4k i vsr 4k -oko 35-50 max tj 40-a avrg....igra je dosta zahtjevna za takvu rezu po tom pitanju

bdw motion blur mi je iskljucen jer mi je bzvz tj. ne volim ga u igrama...

15 godina
protjeran
4mal kaže...

zanci to je do igre oce li to popravit ?

bdw probao sam na native 4k i vsr 4k -oko 35-50 max tj 40-a avrg....igra je dosta zahtjevna za takvu rezu po tom pitanju

bdw motion blur mi je iskljucen jer mi je bzvz tj. ne volim ga u igrama...

Tesko, to je kad dodjes u urbanije predjele, jednostavno su scene dosta kompleksnije nego na pocetku igre, pogotovo shadow distance na ultra ubija fps..

15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Služi za skok na mjesta koja se čine dostupna, ali im prije nisi mogao pristupit - svašta nešto zgodno se može sa tim pronać. Također troši više fusion core pa polako sa tim. Mene zanima, ako je netko blizu kraja igre ili već prešao, ima li kasnije puno fusion coreova, mogu li se pnit ili kupovat, da li se pojave povremeno u workbenchu ukoliko gradimo stvari poput scavenging stationa ili nešto drugo?

Hrana nije problem jer ju možemo harvestat, ukoliko sagradite water purifier u selu u workbenchu će se pojavljivat purufied water, ukoliko radite minuteman questline u workbenchu u sanctuaryu će se pojavljivat flareovi da im možete signalizirat itd.

Ja sam išao na local leader jer mi je taj aspekt igre totalno fora. Čak i da nema nekog "opipljivog" razloga (a ima) da se time bavite, ne bi li vam bio gušt znati da činite razliku i ljudima dajete siguran dom? Meni je fora obilazit... sad već 7-8 naselja, koja znam da sam ja podigo, u kojima ima preko 20 ljudi (možda i preko 30 i više, ne znam više napamet), gledat kako napreduju, branit ih od raider, podizat obranu da se sami mogu branit, davat im oružja i zadatke kako da brane selo... Onda pokrenete karavane između njih.... djeluje mi više kao da sudjelujem u povratku tog dijela svijeta u neki normalan život nego bilo koji quest koji je "premade".

Ja iman 35 coreova, armor koristin samo za zeznutije misije al možeš ih i kupit i nać dosta okolo.

17 godina
Fallout 4

Tko je bio u Wicked Shipping tvornici vjerovatno je pokupio ključ.. Takod a obratite pozornost na njihove kamione po cest pošto imate ključ za otvorit prikolicu i ući unutra...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 4

jel zna netko kako se postavljaju mine na letjelice od brotherhooda , ja sam sad na 20 i nekom levelu i misija mi je da se infiltriram sa onom njihovom letjelicom na njihov cepelin i postavim mine na rezervoare ostalih letjelica al ne kontam kako ....  

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
dadododo kaže...

jel zna netko kako se postavljaju mine na letjelice od brotherhooda , ja sam sad na 20 i nekom levelu i misija mi je da se infiltriram sa onom njihovom letjelicom na njihov cepelin i postavim mine na rezervoare ostalih letjelica al ne kontam kako ....  

Dobar spoiler..

I'm not crazy, my mother had me tested!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 21:55 (marinn95).
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Umjesto bottlecapsa, adhesive bi trebala biti valuta u igri.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jesus kaže...

Umjesto bottlecapsa, adhesive bi trebala biti valuta u igri.

Hahah aj zamisli da te Mama Murphy žica da joj doneseš ljepilo za snifat, da može imati vizije, umjesto onih chemsa.

15 godina
neaktivan
Fallout 4

Igra je iznimno lose optimizirana, ne mogu dobit stabilan FPS u vecim gradovima nikako, osim ako ne smanjim sve na najlosije. Definitivno pre zahtjevna za grafiku koju nudi. Btw jeli vi koristite power armor konstantno? Meni je nekako grezo trosit te fusion cellove, a imam pristine armor u garazi.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Igra je iznimno lose optimizirana, ne mogu dobit stabilan FPS u vecim gradovima nikako, osim ako ne smanjim sve na najlosije. Definitivno pre zahtjevna za grafiku koju nudi. Btw jeli vi koristite power armor konstantno? Meni je nekako grezo trosit te fusion cellove, a imam pristine armor u garazi.

Power armor je za p*cke 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice