Fallout 4

poruka: 2.013
|
čitano: 325.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Fallout 4

krenuo igrat dns all max out 1600p 60-100fps , za sada istrazujem taj uvrtnuti svijet i jako mi se svidja ono sto vidim i saznajem

grafika je solidna za 2k15

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 20:17 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
18 godina
Fallout 4

off topic na kolko monitora igras Mislave i na kojoj rezi , jer vidim da imas 4 monitora , falal unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 20:22 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Fallout 4
4mal kaže...

krenuo igrat dns all max out 1600p 60-100fps , za sada istrazujem taj uvrtnuti svijet i jako mi se svidja ono sto vidim i saznajem

grafika je solidna za 2k15

Bilo je i meni 60-250fps dok nisam dosao do odredjenih djelova igre nakon par sati... Niti jedna grafa u tim djelovima ne moze dati 60fps sa max postavkama..

17 godina
neaktivan

Igram na 2 trenutno, reza svakog je 2560x1440. Druga 2 sam nakraju prebacio na drugi komp gdje su bila 2 x U2410H. Nisam se mogao odlucit jedni imaju tako tanki bezel dok drugi imaju ocito bolji prikaz boja. Jedno vrijeme sam furao 3 al nakraju su mi dovoljna 2, 3 bi imala smisla, ATM, da je centralni neki 144Hz s gsyncom, low input lag etc.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 20:28 (mislav_01).
18 godina
Fallout 4

Cambridge Polymer Labs je odličan sidequest!

Nagrada...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 20:51 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

zanci to je do igre oce li to popravit ?

bdw probao sam na native 4k i vsr 4k -oko 35-50 max tj 40-a avrg....igra je dosta zahtjevna za takvu rezu po tom pitanju

bdw motion blur mi je iskljucen jer mi je bzvz tj. ne volim ga u igrama...

16 godina
protjeran
4mal kaže...

zanci to je do igre oce li to popravit ?

bdw probao sam na native 4k i vsr 4k -oko 35-50 max tj 40-a avrg....igra je dosta zahtjevna za takvu rezu po tom pitanju

bdw motion blur mi je iskljucen jer mi je bzvz tj. ne volim ga u igrama...

Tesko, to je kad dodjes u urbanije predjele, jednostavno su scene dosta kompleksnije nego na pocetku igre, pogotovo shadow distance na ultra ubija fps..

16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Služi za skok na mjesta koja se čine dostupna, ali im prije nisi mogao pristupit - svašta nešto zgodno se može sa tim pronać. Također troši više fusion core pa polako sa tim. Mene zanima, ako je netko blizu kraja igre ili već prešao, ima li kasnije puno fusion coreova, mogu li se pnit ili kupovat, da li se pojave povremeno u workbenchu ukoliko gradimo stvari poput scavenging stationa ili nešto drugo?

Hrana nije problem jer ju možemo harvestat, ukoliko sagradite water purifier u selu u workbenchu će se pojavljivat purufied water, ukoliko radite minuteman questline u workbenchu u sanctuaryu će se pojavljivat flareovi da im možete signalizirat itd.

Ja sam išao na local leader jer mi je taj aspekt igre totalno fora. Čak i da nema nekog "opipljivog" razloga (a ima) da se time bavite, ne bi li vam bio gušt znati da činite razliku i ljudima dajete siguran dom? Meni je fora obilazit... sad već 7-8 naselja, koja znam da sam ja podigo, u kojima ima preko 20 ljudi (možda i preko 30 i više, ne znam više napamet), gledat kako napreduju, branit ih od raider, podizat obranu da se sami mogu branit, davat im oružja i zadatke kako da brane selo... Onda pokrenete karavane između njih.... djeluje mi više kao da sudjelujem u povratku tog dijela svijeta u neki normalan život nego bilo koji quest koji je "premade".

Ja iman 35 coreova, armor koristin samo za zeznutije misije al možeš ih i kupit i nać dosta okolo.

18 godina
Fallout 4

Tko je bio u Wicked Shipping tvornici vjerovatno je pokupio ključ.. Takod a obratite pozornost na njihove kamione po cest pošto imate ključ za otvorit prikolicu i ući unutra...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 4

jel zna netko kako se postavljaju mine na letjelice od brotherhooda , ja sam sad na 20 i nekom levelu i misija mi je da se infiltriram sa onom njihovom letjelicom na njihov cepelin i postavim mine na rezervoare ostalih letjelica al ne kontam kako ....  

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
dadododo kaže...

jel zna netko kako se postavljaju mine na letjelice od brotherhooda , ja sam sad na 20 i nekom levelu i misija mi je da se infiltriram sa onom njihovom letjelicom na njihov cepelin i postavim mine na rezervoare ostalih letjelica al ne kontam kako ....  

Dobar spoiler..

I'm not crazy, my mother had me tested!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 21:55 (marinn95).
13 godina
neaktivan
Fallout 4

Umjesto bottlecapsa, adhesive bi trebala biti valuta u igri.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Jesus kaže...

Umjesto bottlecapsa, adhesive bi trebala biti valuta u igri.

Hahah aj zamisli da te Mama Murphy žica da joj doneseš ljepilo za snifat, da može imati vizije, umjesto onih chemsa.

16 godina
neaktivan
Fallout 4

Igra je iznimno lose optimizirana, ne mogu dobit stabilan FPS u vecim gradovima nikako, osim ako ne smanjim sve na najlosije. Definitivno pre zahtjevna za grafiku koju nudi. Btw jeli vi koristite power armor konstantno? Meni je nekako grezo trosit te fusion cellove, a imam pristine armor u garazi.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jonja kaže...

Igra je iznimno lose optimizirana, ne mogu dobit stabilan FPS u vecim gradovima nikako, osim ako ne smanjim sve na najlosije. Definitivno pre zahtjevna za grafiku koju nudi. Btw jeli vi koristite power armor konstantno? Meni je nekako grezo trosit te fusion cellove, a imam pristine armor u garazi.

Power armor je za p*cke 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
17 godina
Fallout 4

Ne znam, moram priznat da ga izvan prve misije još nisam koristio. Skupljam dijelove, još uvijek sam na T45, nadam se nać bolji. Također, osim repair bobbleheada želim barem 1-2 levela perka za fusion core da bih ga koristio. Jednom sam save napravio i fast travel u njemu i bio je low fusion core, nekako mi je to glupo da moram imat 2-3 cora da bih ga imao u misiji - 1 za tamo, jedan tokom misije i vjerojatno jedan za nazad. Da ne velim da sprint i ostale gluposti kaj radiš sa njim troše (relativno) puno fusion corea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
hari85 kaže...

Power armor je za p*cke 

U lice 

14 godina
Jonja kaže...

the power of ati

18 godina

mislim da se ova gradnja naselja ipak isplati... nakon sto sam napravio tradere polako ali sigurno pocela je curiti lova. otkrio sam to slucajno kad sam gledao u workbench i vidim nesto manje od 100 capsa. takoder neke stvari kao npr purified water se skuplja za poludit kad se napravi ono drugo cudo za cistit vodu (sta se mora staviti u vodu) tako da se taj visak moze komotno prodat. vjerojatno kako se formiraju supply lines i kako se povecava kolicina ljudi u naseljima tako se brze i lova generira. eto, ipak ima nekakve koristi od toga.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Fallout 4

Mamma mia. Ova puškica Overseer's Guardian je stvarno overkill. preko 300 dmg sa jednim hicem. Upravo sredio pobješnjeloga Legendary DeathClaw-a a da me nije ni okrznio. A još je nisam ni konvertirao u 50 cal.

Osim Deathclawa i Legendary likova svi ostali padaju s jednih hicem. Imam osjećaj ko da koristim cheat. Smiješno.

Marko Ištuk
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 0:40 (Marko008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Lik je lud, ima hrpu videa, monsteri protiv monstera itd.

Sad je napravio 60 Brotherhood of Steel protiv 60 Deathclaw-a, i uključio se u borbu na strani BoS:

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4
Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Easter egg reference na filmove, serije, igre itd:

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Adhesive sigurno ne bi bila dobra valuta zato što ga se može dobiti na cooking stationu.lol ja sam si zasadio vrt.vodu dobivam iz prociscivaca i Kuham adhesive svako malo. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 12:01 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
18 godina
Fallout 4

Na vrhu Corvega Assembpely Planta imate bobblehead koji produžuje vijek trajanja Fusion Corea za 10%

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 13:32 (doktor1).
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Na vrhu Corvega Assembpely Planta imate bobblehead koji produžuje vijek trajanja Fusion Corea za 10%

Pa .ebem mu mater, prestanite raditi spoilere, meni je gust otkrivati di su collectables u igri, tko hoce ima tonu guides na netu sta i gdje naci...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
14 godina
Fallout 4

Jel može pomoć?

Kako da mi TV u kući radi? Imam 2 generatora, spojeni su sa žicom na pylon koji je na kući i provedena žica do switcha koji je unutar kuće. Šta još trebam napravit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Grozni_Zabac kaže...

Jel može pomoć?

Kako da mi TV u kući radi? Imam 2 generatora, spojeni su sa žicom na pylon koji je na kući i provedena žica do switcha koji je unutar kuće. Šta još trebam napravit?

You need more pylons!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice