Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 273.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fallout 4

Priznajem,zbog ovog volim Bethesdine igre 

https://www.facebook.com/GamingMemes22/videos/960013170712283/

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 4

Igra netko na "Survival mode-u"? 
Definitivno uzme više vremena, jer mi čak i okršaj sa Raiderima uzme više od 3/4 healtha, pa treba biti pažljiviji i fokusiraniji tijekom igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Fallout 4
Crank1d kaže...

Ja sam krenuo pošto sve igre igram na najtežim postavkama.. Ali...

Totalno mi se nije svidjelo šta na obino pseto moram potrošit cjeli arsenal municije... Iako će to kasnije kako se lik razvija postat laganije ipak sam odusto os Survival težine. A znam da par situacija nebi ni mogo proći na toj težini jer i ovako imam problema sa municijom i novcima...

16 godina
Fallout 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 0:17 (Jack Sparrow).
Moj PC  
18 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Crank1d kaže...

Ja sam krenuo pošto sve igre igram na najtežim postavkama.. Ali...

Totalno mi se nije svidjelo šta na obino pseto moram potrošit cjeli arsenal municije... Iako će to kasnije kako se lik razvija postat laganije ipak sam odusto os Survival težine. A znam da par situacija nebi ni mogo proći na toj težini jer i ovako imam problema sa municijom i novcima...

Definitivno, ovo je igra u kojoj valja paziti na svaki metak i svaki čep :-))

Sve u svemu, vrlo dobra igra, vrlo zanimljiva; pa iako je sve to samo reciklaža, opet su uspjeli uvući nas u ovaj uvrnuti, blesavo-sumorni svijet. I ne bi me čudilo da postane igrom godine (ako već nije).

PS : One postavke mi nisu puno pomogle. Ionako nisam imao trzanja, a porast fps-a je minimalan, ako i toliki. Stabilno mi radi i na 30 fps-a, a obično pada na glupim mjestima koja ne zahtjevaju puno snage (nekakvi prolazi, sobičci i sl.). Inače uglavnom ide na glatkih 50-60fps (ostavio sam zaključan fps), u prosjeku nekih 40 fps, sve na ultra. Sve ok.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
17 godina
neaktivan
Crank1d kaže...

Definitivno uzme više vremena, jer mi čak i okršaj sa Raiderima uzme više od 3/4 healtha, pa treba biti pažljiviji i fokusiraniji tijekom igre.

Ja sam poceo na Survival i nakon jedno 5h sam prebacio na Very Hard. Jednostavno municije nisam imao ništa. Ovo mi je sada taman balans.

13 godina
neaktivan

Igra se mele only na survival aka mike tyson :D svako malo se loada, ali mi je puno zanimljivije nego da igram na laksoj tezini

17 godina
Fr0st kaže...

Igra se mele only

Uz sva ona super dizajnirana oružja od kojih možemo radit sve i svašta nema šanse da bi samo milio....

13 godina
neaktivan

To cemo za drugi playthrough ostavit :D

12 godina
neaktivan
Fallout 4

Nadao sam se  da će Survival težina učiniti municiju, stimpake i ostale stvari rijetkima, a ne pretvorit neprijatelje u "bullet sponges".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Igrao sam New Vegas na Hardcore modu i nikada mi nije nedostajalo municije ni stimpaxa... Više ovjde imam problema sa municijom i capsima nego tamo na hardkoru.

Bio bi sretan da su ubacili neki Hardcore, ali kada bi već ubacivali da ga se razradi, a en da moram samo pit vodu i jest radioaktivnu kruh...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Igrao sam New Vegas na Hardcore modu i nikada mi nije nedostajalo municije ni stimpaxa... Više ovjde imam problema sa municijom i capsima nego tamo na hardkoru.

Bio bi sretan da su ubacili neki Hardcore, ali kada bi već ubacivali da ga se razradi, a en da moram samo pit vodu i jest radioaktivnu kruh...

Hardcore mod nije uopće utjecao na dostupnost municije i ostaloga. Samo si morao zadovoljavati potrebe, stimpak nije liječio instantno i municija je imala težinu.
Ionako će biti mod i za to kada GECK i script extender izađe.

16 godina
neaktivan
Fallout 4

Jel vama Fallout 4 grafika izgleda kao defektni unreal engine kad se teksture ne učitaju do kraja. Zasad mi je grafika očajna kao Bioshock kad ne učitava teksture.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Jel vama Fallout 4 grafika izgleda kao defektni unreal engine kad se teksture ne učitaju do kraja. Zasad mi je grafika očajna kao Bioshock kad ne učitava teksture.

Nope. Nije mi se desilo niti jednom. Texture su oštre koliko god mogu biti.

Jedino što sam vidio jest da reloadam poziciju i sekundu su texture mutne dok se ne učitaju, ali ne da i ostanu takve.

16 godina
neaktivan
Jesus kaže...
zeroname kaže...

Nope. Nije mi se desilo niti jednom. Texture su oštre koliko god mogu biti.

Jedino što sam vidio jest da reloadam poziciju i sekundu su texture mutne dok se ne učitaju, ali ne da i ostanu takve.

Mislim općenito na fallout 4 grafiku izgleda kao borderlands odnosno bioshock i teksture liče na sjeba*i unreal engine.

12 godina
neaktivan
Fallout 4

Pitanje.
Da li su ikome novi driveri za nvidiu pomogli?
U blizini grada mi fps pao na 40, instalirao nove drivere, ali ništa nije pomoglo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Mislim općenito na fallout 4 grafiku izgleda kao borderlands odnosno bioshock i teksture liče na sjeba*i unreal engine.

Vidio sam da neki ljudi imaju problema sa učitavanjem LOD-a, pa im se texture ne updejtaju kada se približe nekom objektu.
Kontam da je to nešto što će morati zakrpati.

17 godina
HAL kaže...

Odličan mod, ajmo izbrisat sve boje, jer je netko usadio ljudima u kolektivnu podsvijest da post-apokalipsa = sivo.

Hm....

Pogledajte broj downlaoda moda koji Falloutu 3 daje kolorit sličan onome kao šta ima četvorka!

I kada se obrati pozornost na opis:

"200 years since the bombs fell and somehow everything is tinted green? Things in Fallout and
Fallout2 weren't green."

Tipično; Bethesda izda igru bez boja: "Jebi se Bethesda hoću svoje boje bla bla bla" / izdaju igrz sa bojama: "Jebi se Bethesda nisam u jebenom Bioshocku"

13 godina
Fallout 4

Ima li neko slican problem, igram normalno bez nekih vecih problema, negdje malo veci fps, negdje manji (varira od 30-50), ali sve u svemu igrivo je i onda odjednom igra pocne toliko freezati da ne mogu ni u meni da udjem da bi izasao iz igre, nego to odradim preko task managera. To se desi otprilike nakon 10,20,30 min gameplaya, kako kad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

I Trevor je bio u trezoru...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fallout 4

dali bethesda planira patchirat bug sa sjenama u diamond citiyu i lexingtonu gdje ti fps padne za polovicu ako gledaš u određenim smjerovima

stavljanje shadow distance na medium ublažuje problem ali onda igra izgleda još gore kad se sjene stvaraju 5 metara ispred tebe

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Adisprox kaže...

Ima li neko slican problem, igram normalno bez nekih vecih problema, negdje malo veci fps, negdje manji (varira od 30-50), ali sve u svemu igrivo je i onda odjednom igra pocne toliko freezati da ne mogu ni u meni da udjem da bi izasao iz igre, nego to odradim preko task managera. To se desi otprilike nakon 10,20,30 min gameplaya, kako kad.

Pogledaj si procese u Task Manageru, možda ti nešto jede CPU.

Meni se desi da se odmah u početku ili tijekom igre upali "Steam (32 bit)" aplikacija (čak i sa deinstaliranim Steamom) ili neka Nvidia aplikacija (ne mogu se točno sjetiti imena) i pojede mi svaka po jednu jezgru.

Kad to ugasim, sve bude OK i PC prodiše.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

dali bethesda planira patchirat bug sa sjenama u diamond citiyu i lexingtonu gdje ti fps padne za polovicu ako gledaš u određenim smjerovima

stavljanje shadow distance na medium ublažuje problem ali onda igra izgleda još gore kad se sjene stvaraju 5 metara ispred tebe

Ako nekako optimiziraju engine, onda da. Inače nema pomoći osim nabavljanja boljeg hardware-a ili ručnog tweakanja sjena u ini fileovima.
Za usporedbu, na medium se sjene iscrtavaju na 3000 unitsa, high na 14000, a ultra na 20000. Veliki je raspon između medium i high.
odi u Fallout4prefs.ini i potraži fShadowDistance i fDirShadowDistance. Stavi vrijednosti na nekih 6-8000 za oboje, da se sjene ne iscrtavaju baš pred nosom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 13:23 (Jesus).
10 godina
HAL kaže...

Odličan mod, ajmo izbrisat sve boje, jer je netko usadio ljudima u kolektivnu podsvijest da post-apokalipsa = sivo.

Rođak, u černobilu nitko neće moći normalno živjeti idućih 20 000 godina a to je bila elektrana. Da sad grune bilogdje u europi taktička nuklearna glava, najmanje bi poginulo od eksplozije. Tako da post-apokalipsa bi bila itekako siva (barem nuklearna). Što je meni glupo u igri je to da se desio nuklearni holokaust a nekako su ipak tornjevi i žice koji su prenosili električnu energiju i dalje netaknuti.

12 godina
neaktivan
Fallout 4

Evo u 13 sati napravio ovo :D
Jos samo neznam kako se koriste trade stands u selu i kako assignat nekog za cijelu farmu

[G] carapa_junior
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 13:34 (carapa_junior).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže...
HAL kaže...

Rođak, u černobilu nitko neće moći normalno živjeti idućih 20 000 godina a to je bila elektrana. Da sad grune bilogdje u europi taktička nuklearna glava, najmanje bi poginulo od eksplozije. Tako da post-apokalipsa bi bila itekako siva (barem nuklearna). Što je meni glupo u igri je to da se desio nuklearni holokaust a nekako su ipak tornjevi i žice koji su prenosili električnu energiju i dalje netaknuti.

Nove slike iz Černobila te demantiraju, pošto su i flora i fauna itekako žive.

A ovo je recimo Hiroshima danas:

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 13:40 (HAL).
13 godina
odjavljen
Jesus kaže...

Pitanje.
U blizini grada mi fps pao na 40, instalirao nove drivere, ali ništa nije pomoglo.

Ja sam imao jake FPS dropove i nakon instalacije novih drivera sada sve ok. 

Darko
10 godina
HAL kaže...
ReverseFlash kaže...
HAL kaže...

Nove slike iz Černobila te demantiraju, pošto su i flora i fauna itekako žive.

A ovo je recimo Hiroshima danas:

Evo jedan tekst izvučen iz većeg ali u biti ti sve objasni..............................

"Both Fat Man and Little Boy were detonated in mid-air, hundreds of feet above the Earth’s surface. As a result, the radioactive debris was taken aloft and dispersed by the mushroom cloud rather than being drilled into the earth. On the other hand, when reactor number four at Chernobyl melted down at ground level, the soil underwent neutron activation, where the already active neutrons in the burning fuel reacted with the soil causing it to become radioactive."

E sad neznam da li su bombe u Falloutu eksplodirale u zraku ili pri udaru..............izgleda u zraku pošto je sve zeleno okolo hahhaa

12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

A čovječe!
Mjerio sam fps prije i poslije stavljanja drivera i identičan je.

Super da su tebi pomogli!

12 godina
DarkoKwon kaže...
Jesus kaže...

Pitanje.

ima li ikakvih koristi na starijim grafama, recimo za moju gtx570?

kako to uopće izmjerit kad mi ionako fps leluja od 35-50 s uglavnom ultra-high postavkama

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice