Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 186.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Fallout 3
mislav_01 kaže...

Da, odi i kupi igru

Bravo! Upravo si mu dao savjet da da novce za igru koja mu nece radit niti da je originalna.
99% da nije stvar u tome sta je igra piratska.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

ljudi izašao je nastavak Elder Scrolls serijala, zove se The Elder Scrolls 6: Fallout 3

ma da barem nisam čuo onog frajera u koji hoće da namjestiš nuklearku da eksplodira i uništi onaj prvi grad u koji dođeš, glas mu je posudio isti čovjek koji je posudio glas Imperial muškarcima u Oblivionu, a mislim da sam čuo i frika koji je posudio glas Wood Elfima, nakon 2 prolaska obliviona (cca 200h igranja) jednostavno imam feeling kao da sam instalirao novi masivni OOO mod, prolazim samo zato jer sam fan TES serijala

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najbolje da voice acting glumce koriste samo jednokratno, a strijeljaju ih nakon prvog i zadnjeg posla...

16 godina
protjeran
Fallout 3

ako već imaju toliko love, normalno bi bilo za očekivati da mogu napraviti bolji posao sa voice actingom.   ovo je bijedno.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
mislav_01 kaže...

Da, odi i kupi igru

Bravo! Upravo si mu dao savjet da da novce za igru koja mu nece radit niti da je originalna.
  99% je stvar u piratluku,jer najvjerojatnije ima ripanu igru od 5 GB i nešto megabajta (inače cijela igra ima 7Gb i još nešto megabajta).Inače ako gledaš malo po torrent siteovima, dosta ljudi ima problema sa ripanom verzijom (rušenje itd...).U biti tko zna što je još izbačeno iz te ripane verzije osim ruskog jezika,zvuka itd.....

Ja sam igru kupio preko Steama,i igra radi savršeno. 
Failure is never an option
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 17:41 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

ako već imaju toliko love, normalno bi bilo za očekivati da mogu napraviti bolji posao sa voice actingom.   ovo je bijedno.

Nije bijedno,jer isti sistem koristi BioWare i Obsidian (neki glumci iz KOTORA daju glasove likovima iz Mass Effecta,glumci koji su davali glasove u NWN1 daju glasove i u NWN2),istu stvar koristi i Blizzard (glumci koji su davali glasove u StarCraftu daju glasove u WCIII,a koliko vidim po onim cinema klipovima isti će glumci davati glasove i u SCII) itd....

Nije bijedno jer se na taj način štedi lova,ako igra (naprimjer) ima sto npc-ova po tebi bi trebalo biti sto glumaca da ti budeš zadovoljan sa voice actingom. 
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 18:42 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Najbolje da voice acting glumce koriste samo jednokratno, a strijeljaju ih nakon prvog i zadnjeg posla...

Hehehehehe...    da, ljudi zbilja cendraju na gluposti Cool
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Odlična je igra! Probao sam je kod prijatelja (downloadam cijelu) i stvarno je odlična. Dosadili su mi FPS-ovi (previše monotono....), ali oblik borbe je jako orginalan, kakve li ideje za takvo što tj. od kuda im? A najbolje su posljedice! Sve ostaje trajno (Čuo sam da kad u Oblivion-u ubiješ bilo koji lik, taj lik se više neće pojaviti u igri. Tako je i u Fallout-u 3 ), pa ako ukrađeš neki predmet u trgovini, ta trgovina ima šansu da propadne i više se neće pojaviti. Jedva čekam da vidim više recenzija, kao da isprobam cijelu igru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Psiho246 kaže...
mislav_01 kaže...

Da, odi i kupi igru

99% je stvar u piratluku,jer najvjerojatnije ima ripanu igru od 5 GB i nešto megabajta (inače cijela igra ima 7Gb i još nešto megabajta).Inače ako gledaš malo po torrent siteovima, dosta ljudi ima problema sa ripanom verzijom (rušenje itd...).U biti tko zna što je još izbačeno iz te ripane verzije osim ruskog jezika,zvuka itd.....

Evo ovako..kao prvo to što je igra piratska nema veze sa vezom. Ja sam prije nego što sam kupio original skinuo reloadedovu verziju ripanu od 5.5 GB i kad mi je radilo i kad sam ocijenio da igra uopće nije tako loša kao što svi govore kupio sam ju preko steama. Kao prvo kod igara nema razlike između piratske i originalne verzije osim te da se većina piratskih ne može igrati mrežno jer je potreban originalni cd-key....
Eto tako.

Ma čekajte pa koga ja zavaravam naravno da nisam kupio igru kad mi lijepo radi piratska verzija. To sam napisao samo da ne popušim ban :p..
Al sad zapravo kupujte igre koje vam se svide a smeća koja dosade za par dana naravno da ne treba ni kupovati..
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 18:53 (grandmaster__b).
17 godina
neaktivan
grandmaster__b kaže...
MegaMass 2000 kaže...
Psiho246 kaže...
mislav_01 kaže...

Da, odi i kupi igru

Evo ovako..kao prvo to što je igra piratska nema veze sa vezom. Ja sam prije nego što sam kupio original skinuo reloadedovu verziju ripanu od 5.5 GB i kad mi je radilo i kad sam ocijenio da igra uopće nije tako loša kao što svi govore kupio sam ju preko steama. Kao prvo kod igara nema razlike između piratske i originalne verzije osim te da se većina piratskih ne može igrati mrežno jer je potreban originalni cd-key....
Eto tako.
  Naletio si na verziju koja nema problema.Ako gledaš malo komentare na Piratskom zaljevu vidjet ćeš da neki imaju problema kao general,isto tako na Demonoidu su prijavili da se u nekim fileovima nalzi trojan ( sad nisam siguran da li se je radilo rar ili ISO verziji ).Vidiš ovdje ima razlike između piratske verzije i originalne,jer je piratska verzija ripana.
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ahem "jedna stranica koju vjerojatno ne smijem navesti koja ima sve sa rs-a.., a završava na -bb.. :p" nikada ne sadrži viruse/trojane i što ti ja znam.. Plus ja sam ovo sa TL-a nabavio. Ako imaš premium acc(rs) to je to.. Nije skup ja mislim 130 kn za 3 mjeseca, a što je to uspoređeno sa novcima uludo potrošenima na nekvalitetne uradke..

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 19:00 (grandmaster__b).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
grandmaster__b kaže...

Ahem "jedna stranica koju vjerojatno ne smijem navesti koja ima sve sa rs-a.., a završava na -bb.. :p" nikada ne sadrži viruse/trojane i što ti ja znam.. Plus ja sam ovo sa TL-a nabavio. Ako imaš premium acc to je to.. Nije skup ja mislim 130 kn za 3 mjeseca, a što je to uspoređeno sa novcima uludo potrošenima na nekvalitetne uradke..

Radilo se je o external torrentu.Ono što je mene zanimalo u svemu tome je bila veličina file od 5 i nešto sitno GB-a.Zanimalo je što su to izbacili iz cijele verzije,da li se je tu radilo o izbačenim djelovima zvuka,teksta,filmova itd....Izbaciti od prilike 1.8 Gb fileova, nije mala stvar.
17 godina
neaktivan
Fallout 3

To su bili zvukovi, tekstovi i filmići na ruskom odnosno ostavljen je samo engleski....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
l)oolvl kaže...

Nije bijedno,jer isti sistem koristi BioWare i Obsidian (neki glumci iz KOTORA daju glasove likovima iz Mass Effecta,glumci koji su davali glasove u NWN1 daju glasove i u NWN2),istu stvar koristi i Blizzard (glumci koji su davali glasove u StarCraftu daju glasove u WCIII,a koliko vidim po onim cinema klipovima isti će glumci davati glasove i u SCII) itd....

Nije bijedno jer se na taj način štedi lova,ako igra (naprimjer) ima sto npc-ova po tebi bi trebalo biti sto glumaca da ti budeš zadovoljan sa voice actingom. 

ma neka im čak i budu isti glumci, ali da se barem ne primijeti toliko da su isti. samo pojačava dojam da igram O. mod.

što se tiče piratstva, ja sam skinuo Skullpturinu verziju koja je   specijalno ripana i duplo manja od svih drugih ( oko 2.5 gb), i igra se sama extracta i instalira tako da bude apsolutno isto kao da imam original.
Pošto sa skullpturinim ripovima nikad problema nikakvih nisam imao, pretpostavljam da je onda problem u igri, najvjerojatnije u kompatibilnosti sa Vistom x64 jer sam slične probleme viđao i u nekim drugim lošijim igrama. 
"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ma ne sitničarite!Puno pljujete a malo hvalite iako je vise onoga sto bi se trebalo hvaliti..

Idete na zivce ja mislim svima malo razumnijim :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 20:47 (iKAR).

0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 3

Nakon odigrane cijele igre:
Grafiku neću previše, izboljšani Oblivion engine s istim "super" animacijama, zvuk je sasvim ok. E sad igrivost se ne smije pljuvati jer je odlična. Druga polovica donosi zanimljive preokrete i odluke koje moramo donijeti, a odrazuju se na rasplet priče. Atmosfera je mix Mad Max-a i Terminatora (tko je došao do djela u kojem je superračunalo koje je svjesno sebe znat će). Igra se mora odigrati više puta i istražiti svaki njezin kutak, a i isprobati razne opcije o kojima sami odlučujemo. Jedino zamjerku bi uputio na račun premalo main questova. To se ni nesmije uzimati previše za zlo budući da je cilj da istražujemo i rješavamo razne side questove. Igra zaslužuje 90%, ni manje, ni više.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Nakon odigrane cijele igre:
Grafiku neću previše, izboljšani Oblivion engine s istim "super" animacijama, zvuk je sasvim ok. E sad igrivost se ne smije pljuvati jer je odlična. Druga polovica donosi zanimljive preokrete i odluke koje moramo donijeti, a odrazuju se na rasplet priče. Atmosfera je mix Mad Max-a i Terminatora (tko je došao do djela u kojem je superračunalo koje je svjesno sebe znat će). Igra se mora odigrati više puta i istražiti svaki njezin kutak, a i isprobati razne opcije o kojima sami odlučujemo. Jedino zamjerku bi uputio na račun premalo main questova. To se ni nesmije uzimati previše za zlo budući da je cilj da istražujemo i rješavamo razne side questove. Igra zaslužuje 90%, ni manje, ni više.

Potpisujem!!!
Igra je odlicna u svim segmentima.
17 godina
protjeran
Fallout 3

Najveći nedostatak igre: Nema prijevoza. Da je barem kakav motocikl. Gubljenje vremena na pješaćenje. Nema goriva, a što je sa fuel cellom? Idiotski razlog.

Manji nedostaci: Karma sistem. Hej Bethesda, nije ovo Dungeons & Dragons pa da sam Lawful Good karakter i za krivi pogled gubim karmu. Ovo je postapokaliptićni setting a ne crno-bijeli svijet Jedi:KOTOR-a. Možda je razlog tome da igrač može na brži način doći do evil karaktera.

Pucanje u glavu 9mm pištoljem odrubljuje glavu.

NEW_MAN kaže...

Ne znam kaj da napišem. Ono igra je igriva ali ima sitnih idijotarija koje me smetaju. Likovi hodaju ko stupovi koje neko vuče za sobom vezane špagom samo kaj imaju animirano pokretanje udova?!?! Scena gdi ona tri majmuna tlače curu i onda im složim priču da se pokupe je prejadno. Posvadim ih i prvi lik ode a drugi mu dalje priča priču okrenut u njegovu poziciju gdi je stajal prije nego se pobral. Lik se spomina sam sa sobom umjesto da se okrene kad ovaj odlazi i govori za njim.

Baš me zanima kak bude dalje jer tek sam izašel iz bunkera i ugasil igru.

Pixidar kaže...

... Ali naravno, likovi s metlama u guzicama su tu, razgovori u kojima ne znas ko pije a ko placa (npr. ona rođendanska zabava)...

I onaj razgovor koji je netko spomenuo kad razbijes bandu Tunnel snakesa (jel se tak zovu) u 3 sekunde, a zajedno su 16-ak godina (zapravo, toliko su stari, al se znaju oduvijek) je napravljen toliko neuvjerljivo da se jednostavno moras nasmijat. Plus sto je tehnicki katastrofalno odrađen... pricas sa 2 lika istovremeno, a treci nesto trabunja Amati, ona nesto kenja ko i uvijek... zvuci ko neki improvizirani ulicni performans. I zatim se raziđu, svatko krene na svoju stranu, ti ostanes stajat na mjestu i pitas se koji se to vrag upravo dogodio?! I zasto se taj dio uopce morao naci u igri...

Na rođendanskoj zabavi likovi ne pričaju nasumićno gluposti, nego je sve vezano uz nešto. Metlu u guzici je najočitije vidjeti u Sacredu. Još nisam vidio igru koja radi simulaciju stvarnosti. To je nedostatak 3D settinga. Tako nešto se nebi moglo desiti u izmotrijskoj perspektivi. Zato F 1 i 2 ostaje u dobrom sjećanju jer je mozak sam nadograđivao situaciju na ekranu.
VATS omogućuje koji dio tijela se želi pogoditi, osim prepona (to velim jer se spomenulo da to nije moguće).

Voice acting nije loš. Učitavanje save-ova je gotovo trenutno. A i loadanje općenito je vrlo brzo.

Igra po meni zaslužuje 6 do maksimalno 7 od 10, a to prema Fallout bodovina znači good, very good.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 9:12 (the_tux).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Gdje da potpišem pozitivne kritike? Osmijeh

Isprobao sam jučer Fallout 3. Mogu zahvaliti Bethesdi što mi je vratila dosta atmosfere Fallouta. Ali bih nekog našamarao zbog ono malo smrada Obliviona.

No, nema veze. Kad prvi put čovjek sretne raidere, pa ih vidi kako se raspadaju od metaka, pa kad im prvi put pokupi armor, ammo... kad naiđe na prvi sarkazam u dijalozima, kad se priča zaplete, kad kvestovi krenu... pa kad se stvori groznica za sve boljim itemima i počne san o Power Armoru... kad se stavljaju bodovi na skilove, kad se okusi Buffout, Psycho i Jet... onda se oproste i neki gafovi u igri.

*ebi ga, bolji Fallout danas nemamo, a ovaj što imamo je, IMHO, vrlo dobar.

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 9:17 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

A to što je cijela mapa 25% veličine mape jednog FPS-a? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Najveći nedostatak igre: Nema prijevoza. Da je barem kakav motocikl.

A da probaš Oblivionski double-click na mjesto na mapi koje imaš otkriveno? Osmijeh Ako ga nisi otkrio, odi lijepo malo pješači i istražuj - to je RPG. Kad ga otkriješ, imaš onaj kretenski instant-travel koji i nije tako loš jer ti oduzima vrijeme (in-game).

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

A to što je cijela mapa 25% veličine mape jednog FPS-a? :)

Zato imaš pod-mape. Drugi vault, underground train station... i još dosta drugih mapa za obavljanje kvestova koje sve skupa jako povećavaju površinu.

Ma, nije loše... kad se uživiš, zabavno je.

17 godina
neaktivan

Slazem se, ja sam se jucer uzivio nisam ni primjetio da mi je cijeli dan proso :D uzmem sniper vidim zanimljivu stvar na obzoru i zanima me sta je tamo i fino krenem, tako sam naisao na staru americku  bazu tamo sam se nakupio oruzija poprilicno :D isto sam nasao neki Vault 87 al nemogu doc do njega zbog radiacije, jel zna neko kak upast tamo?

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
protjeran
Faerdhur kaže...
the_tux kaže...

Najveći nedostatak igre: Nema prijevoza. Da je barem kakav motocikl.

A da probaš Oblivionski double-click na mjesto na mapi koje imaš otkriveno? Osmijeh Ako ga nisi otkrio, odi lijepo malo pješači i istražuj - to je RPG. Kad ga otkriješ, imaš onaj kretenski instant-travel koji i nije tako loš jer ti oduzima vrijeme (in-game).

Znam za to. Svejedno. Izluđuje me pješaćenje, da barem imam "Boots of Blinding Speed". Ne vidim ni jedan dobar razlog za izostanak prijevoza, osim što je valjda Bethesdi bilo to teško implementirati.

Također mi je glupo što nema next i previous weapon na scrollu za miš, pa moram ići u inventory. Ali to su riješili tako da napravim hotkey (držati broj i odabrati oružje).
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Slazem se, ja sam se jucer uzivio nisam ni primjetio da mi je cijeli dan proso :D uzmem sniper vidim zanimljivu stvar na obzoru i zanima me sta je tamo i fino krenem, tako sam naisao na staru americku  bazu tamo sam se nakupio oruzija poprilicno :D isto sam nasao neki Vault 87 al nemogu doc do njega zbog radiacije, jel zna neko kak upast tamo?

Valjda trebaš power armor. Našopaj se Rad Awayom.   Smijeh
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Ne vidim ni jedan dobar razlog za izostanak prijevoza, osim što je valjda Bethesdi bilo to teško implementirati.

Što ti stvarno misliš da je njima to bilo teško? LOL, pa nisu to osnovnoškolci.
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

28. 10. 2008.- Ja ne mijenjam vjeru. Ostajem u Fallout kultu i ne pada mi na pamet igrati Fallout 3.

3. 11. 2008. - Gdje da potpišem pozitivne kritike? Osmijeh

Isprobao sam jučer Fallout 3. Mogu zahvaliti Bethesdi što mi je vratila dosta atmosfere Fallouta. Ali bih nekog našamarao zbog ono malo smrada Obliviona.

Ehm...  Smijeh

Ajde baš mi je drago da si odigrao Fallout 3, i to što ga hvališ je meni najbolja preporuka da ga kupim.
17 godina
protjeran
naxeem kaže...
the_tux kaže...
Ne vidim ni jedan dobar razlog za izostanak prijevoza, osim što je valjda Bethesdi bilo to teško implementirati.

Što ti stvarno misliš da je njima to bilo teško? LOL, pa nisu to osnovnoškolci.
Želio sam reči možda im se nije uklapalo u igru tako nešto, krivo sam se izrazio.
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Nakon četiri sata igranja (subora i nedjelja), za sad mi se jedino ne sviđa to što moram svaki put kad želim vidjeti mapu otvarati onu spravicu (pip-boy ili kako se već zove).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jastreb kaže...

Ajde baš mi je drago da si odigrao Fallout 3, i to što ga hvališ je meni najbolja preporuka da ga kupim.

Ja ne vraćam novac zbog nezadovoljstva potrošača Osmijeh

Nisam požalio. Smrdi Oblivion, ali tu je i Fallout... *ebi ga, pukne me neki osjećaj kako jedva čekam da se natovarim itemima od raidera i ostalih, prodam i što prije dođem do power armor. I kad sam se uvjerio da ima sarkazma, isprepletenih kvestova koji ovise o odlukama igrača, kad sam vidio po notes da opet spominju G.E.C.K., da spominju Enclave (čovječe!), kad sam skinuo prvi armor sa raidera kojeg sam razbio, nisam odolio Osmijeh Labilna osobost Osmijeh A onda kada sam vidio maigčne riječi poput "Mentats, Buffout, Psycho...". Glazba, ugođaj Fallout svijeta...

Fallout 1 i Fallout 2 su bili vrhunska zabava za svoje vrijeme. Fallout 3 je vrlo dobar za danas.

U prvim epizodama si na odjeću dobivao samo armor, u Fallout 3 je dobro što možeš mijenjati odjeću da se prilagodiš situaciji - Vault Suit ti daje neki plus na Speech, a bolji armor ti skida to i daje zaštitu, itd. Tako je dobro u inentoryu čuvati više tipova odjeće.

Ma, ne slušaj me. Igraj i uživaj ili obriši Fallout 3. Mene je jednostavno "pukao" taj osjećaj Fallouta i pao sam. Više sentimentalan pristup nego racionalan, dakle ispada iz razmatranja. Uzmi osobno testiraj.

Mea culpa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 12:22 (Faerdhur).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice