Da, odi i kupi igru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi izašao je nastavak Elder Scrolls serijala, zove se The Elder Scrolls 6: Fallout 3
ma da barem nisam čuo onog frajera u koji hoće da namjestiš nuklearku da eksplodira i uništi onaj prvi grad u koji dođeš, glas mu je posudio isti čovjek koji je posudio glas Imperial muškarcima u Oblivionu, a mislim da sam čuo i frika koji je posudio glas Wood Elfima, nakon 2 prolaska obliviona (cca 200h igranja) jednostavno imam feeling kao da sam instalirao novi masivni OOO mod, prolazim samo zato jer sam fan TES serijala
Najbolje da voice acting glumce koriste samo jednokratno, a strijeljaju ih nakon prvog i zadnjeg posla...
ako već imaju toliko love, normalno bi bilo za očekivati da mogu napraviti bolji posao sa voice actingom. ovo je bijedno.
Da, odi i kupi igru
ako već imaju toliko love, normalno bi bilo za očekivati da mogu napraviti bolji posao sa voice actingom. ovo je bijedno.
Najbolje da voice acting glumce koriste samo jednokratno, a strijeljaju ih nakon prvog i zadnjeg posla...

Odlična je igra! Probao sam je kod prijatelja (downloadam cijelu) i stvarno je odlična. Dosadili su mi FPS-ovi (previše monotono....), ali oblik borbe je jako orginalan, kakve li ideje za takvo što tj. od kuda im? A najbolje su posljedice! Sve ostaje trajno (Čuo sam da kad u Oblivion-u ubiješ bilo koji lik, taj lik se više neće pojaviti u igri. Tako je i u Fallout-u 3 ), pa ako ukrađeš neki predmet u trgovini, ta trgovina ima šansu da propadne i više se neće pojaviti. Jedva čekam da vidim više recenzija, kao da isprobam cijelu igru.
Da, odi i kupi igru
Da, odi i kupi igru
Ahem "jedna stranica koju vjerojatno ne smijem navesti koja ima sve sa rs-a.., a završava na -bb.. :p" nikada ne sadrži viruse/trojane i što ti ja znam.. Plus ja sam ovo sa TL-a nabavio. Ako imaš premium acc(rs) to je to.. Nije skup ja mislim 130 kn za 3 mjeseca, a što je to uspoređeno sa novcima uludo potrošenima na nekvalitetne uradke..
Ahem "jedna stranica koju vjerojatno ne smijem navesti koja ima sve sa rs-a.., a završava na -bb.. :p" nikada ne sadrži viruse/trojane i što ti ja znam.. Plus ja sam ovo sa TL-a nabavio. Ako imaš premium acc to je to.. Nije skup ja mislim 130 kn za 3 mjeseca, a što je to uspoređeno sa novcima uludo potrošenima na nekvalitetne uradke..
To su bili zvukovi, tekstovi i filmići na ruskom odnosno ostavljen je samo engleski....
Ma ne sitničarite!Puno pljujete a malo hvalite iako je vise onoga sto bi se trebalo hvaliti..
Idete na zivce ja mislim svima malo razumnijim :)
Nakon odigrane cijele igre:
Grafiku neću previše, izboljšani Oblivion engine s istim "super" animacijama, zvuk je sasvim ok. E sad igrivost se ne smije pljuvati jer je odlična. Druga polovica donosi zanimljive preokrete i odluke koje moramo donijeti, a odrazuju se na rasplet priče. Atmosfera je mix Mad Max-a i Terminatora (tko je došao do djela u kojem je superračunalo koje je svjesno sebe znat će). Igra se mora odigrati više puta i istražiti svaki njezin kutak, a i isprobati razne opcije o kojima sami odlučujemo. Jedino zamjerku bi uputio na račun premalo main questova. To se ni nesmije uzimati previše za zlo budući da je cilj da istražujemo i rješavamo razne side questove. Igra zaslužuje 90%, ni manje, ni više.
Nakon odigrane cijele igre:
Grafiku neću previše, izboljšani Oblivion engine s istim "super" animacijama, zvuk je sasvim ok. E sad igrivost se ne smije pljuvati jer je odlična. Druga polovica donosi zanimljive preokrete i odluke koje moramo donijeti, a odrazuju se na rasplet priče. Atmosfera je mix Mad Max-a i Terminatora (tko je došao do djela u kojem je superračunalo koje je svjesno sebe znat će). Igra se mora odigrati više puta i istražiti svaki njezin kutak, a i isprobati razne opcije o kojima sami odlučujemo. Jedino zamjerku bi uputio na račun premalo main questova. To se ni nesmije uzimati previše za zlo budući da je cilj da istražujemo i rješavamo razne side questove. Igra zaslužuje 90%, ni manje, ni više.
Najveći nedostatak igre: Nema prijevoza. Da je barem kakav motocikl. Gubljenje vremena na pješaćenje. Nema goriva, a što je sa fuel cellom? Idiotski razlog.
Manji nedostaci: Karma sistem. Hej Bethesda, nije ovo Dungeons & Dragons pa da sam Lawful Good karakter i za krivi pogled gubim karmu. Ovo je postapokaliptićni setting a ne crno-bijeli svijet Jedi:KOTOR-a. Možda je razlog tome da igrač može na brži način doći do evil karaktera.
Pucanje u glavu 9mm pištoljem odrubljuje glavu.
Ne znam kaj da napišem. Ono igra je igriva ali ima sitnih idijotarija koje me smetaju. Likovi hodaju ko stupovi koje neko vuče za sobom vezane špagom samo kaj imaju animirano pokretanje udova?!?! Scena gdi ona tri majmuna tlače curu i onda im složim priču da se pokupe je prejadno. Posvadim ih i prvi lik ode a drugi mu dalje priča priču okrenut u njegovu poziciju gdi je stajal prije nego se pobral. Lik se spomina sam sa sobom umjesto da se okrene kad ovaj odlazi i govori za njim.
Baš me zanima kak bude dalje jer tek sam izašel iz bunkera i ugasil igru.
... Ali naravno, likovi s metlama u guzicama su tu, razgovori u kojima ne znas ko pije a ko placa (npr. ona rođendanska zabava)...
I onaj razgovor koji je netko spomenuo kad razbijes bandu Tunnel snakesa (jel se tak zovu) u 3 sekunde, a zajedno su 16-ak godina (zapravo, toliko su stari, al se znaju oduvijek) je napravljen toliko neuvjerljivo da se jednostavno moras nasmijat. Plus sto je tehnicki katastrofalno odrađen... pricas sa 2 lika istovremeno, a treci nesto trabunja Amati, ona nesto kenja ko i uvijek... zvuci ko neki improvizirani ulicni performans. I zatim se raziđu, svatko krene na svoju stranu, ti ostanes stajat na mjestu i pitas se koji se to vrag upravo dogodio?! I zasto se taj dio uopce morao naci u igri...
Igra po meni zaslužuje 6 do maksimalno 7 od 10, a to prema Fallout bodovina znači good, very good.
Gdje da potpišem pozitivne kritike?
Isprobao sam jučer Fallout 3. Mogu zahvaliti Bethesdi što mi je vratila dosta atmosfere Fallouta. Ali bih nekog našamarao zbog ono malo smrada Obliviona.
No, nema veze. Kad prvi put čovjek sretne raidere, pa ih vidi kako se raspadaju od metaka, pa kad im prvi put pokupi armor, ammo... kad naiđe na prvi sarkazam u dijalozima, kad se priča zaplete, kad kvestovi krenu... pa kad se stvori groznica za sve boljim itemima i počne san o Power Armoru... kad se stavljaju bodovi na skilove, kad se okusi Buffout, Psycho i Jet... onda se oproste i neki gafovi u igri.
*ebi ga, bolji Fallout danas nemamo, a ovaj što imamo je, IMHO, vrlo dobar.
A to što je cijela mapa 25% veličine mape jednog FPS-a? :)
Najveći nedostatak igre: Nema prijevoza. Da je barem kakav motocikl.

A to što je cijela mapa 25% veličine mape jednog FPS-a? :)
Slazem se, ja sam se jucer uzivio nisam ni primjetio da mi je cijeli dan proso :D uzmem sniper vidim zanimljivu stvar na obzoru i zanima me sta je tamo i fino krenem, tako sam naisao na staru americku bazu tamo sam se nakupio oruzija poprilicno :D isto sam nasao neki Vault 87 al nemogu doc do njega zbog radiacije, jel zna neko kak upast tamo?
Najveći nedostatak igre: Nema prijevoza. Da je barem kakav motocikl.

Slazem se, ja sam se jucer uzivio nisam ni primjetio da mi je cijeli dan proso :D uzmem sniper vidim zanimljivu stvar na obzoru i zanima me sta je tamo i fino krenem, tako sam naisao na staru americku bazu tamo sam se nakupio oruzija poprilicno :D isto sam nasao neki Vault 87 al nemogu doc do njega zbog radiacije, jel zna neko kak upast tamo?

28. 10. 2008.- Ja ne mijenjam vjeru. Ostajem u Fallout kultu i ne pada mi na pamet igrati Fallout 3.
3. 11. 2008. - Gdje da potpišem pozitivne kritike?
Isprobao sam jučer Fallout 3. Mogu zahvaliti Bethesdi što mi je vratila dosta atmosfere Fallouta. Ali bih nekog našamarao zbog ono malo smrada Obliviona.

Nakon četiri sata igranja (subora i nedjelja), za sad mi se jedino ne sviđa to što moram svaki put kad želim vidjeti mapu otvarati onu spravicu (pip-boy ili kako se već zove).