E to ce da se igra ! Kada izlazi ? Vele da ce bit u stilu Viktorijanskog doba... To mi se ne svidja...
Piše na HCL-u...
"Ova akcijska avantura s primjesama RPGa stiže nam tako krajem ove godine, a moći ćemo ju nabaviti u dva izdanja."
E to ce da se igra ! Kada izlazi ? Vele da ce bit u stilu Viktorijanskog doba... To mi se ne svidja...
Piše na HCL-u...
"Ova akcijska avantura s primjesama RPGa stiže nam tako krajem ove godine, a moći ćemo ju nabaviti u dva izdanja."
Oćeli bit multiplay? ili samo ima singleplayer.Oprostite ako postavljam glupo pitanje ali prvi put se susrečem s ovom igrom .
Oćeli bit multiplay? ili samo ima singleplayer.Oprostite ako postavljam glupo pitanje ali prvi put se susrečem s ovom igrom .
Na Xboxu hoće.
A za PC ne znam,valjda bude i na njemu,logički gledano.
Ja još uvijek nisam nigdje pronašao informaciju gdje je potvrđen dolazak na PC, na žalost to su još uvijek spekulacije. Smeta me, nakon predobre jedinice, da nije bilo dvojke za PC usprkos svim peticijama, iskreno mi fali. Realno prodaja Fable 2 za Xbox je išla dosta dobro, ako i dođe Fable 3 za PC mislim da će to biti port koji ne mora nužno biti dobro izveden.... Svi se prebacuju na konzole
Ja još uvijek nisam nigdje pronašao informaciju gdje je potvrđen dolazak na PC, na žalost to su još uvijek spekulacije. Smeta me, nakon predobre jedinice, da nije bilo dvojke za PC usprkos svim peticijama, iskreno mi fali. Realno prodaja Fable 2 za Xbox je išla dosta dobro, ako i dođe Fable 3 za PC mislim da će to biti port koji ne mora nužno biti dobro izveden.... Svi se prebacuju na konzole
Kako nije potvrđen?
Ako ti je ona informacija sa HCL-a bila preštura,evo sa Gamespota.
Bit će za PC i to sigurno,a negdje sam pročitao da je tu "glasinu"potvrdio Peter Molyneux,ne mogu naći taj izvor.
Jel zna ko koji ce bit zahtjevi za igru, sto se tice hardwera u kompu?
Nadam se da ce kontrole bit kao u lost chaptersu,a ak izadje samo za xbox360, budem si kupio i to, sam da to odigram,jer sam se zarazio sa TLC, preso oko 20-tak puta :D:D:D:D
Kako nije potvrđen?
Ako ti je ona informacija sa HCL-a bila preštura,evo sa Gamespota.
Bit će za PC i to sigurno,a negdje sam pročitao da je tu "glasinu"potvrdio Peter Molyneux,ne mogu naći taj izvor.
Nitko sretniji ako to doista bude tako i ako komande budu dobro napravljene ko u originalnom Fable-u, međutim, ako i dođe na PC, a bude loš port i komande budu ko od Devim May Cry (bilo koja verzija) - dakle sviranje klavijature bez ikakvih intuitivnih oznaka (za nas koji nemamo controlere) onda će mi biti absolutno svejedno
Inače sam ljubitelj Fable-a, jedinica mi je bila jedna od najdražih igara... ikad, ali eto, ne volim portove naprosto
Čekam ju s velikom radošću jer stiže i na PC. Jedinica me zadržala dosta dugo. Još dan danas mi je jedna od najdražih igara.
E to ce da se igra ! Kada izlazi ?
Evo malo sam kopao po Netu i našao ovo
Release Date: late 2010
Znači negdje prosinac,kraj studenog.
E to ce da se igra ! Kada izlazi ?
Evo malo sam kopao po Netu i našao ovo
Release Date: late 2010
Znači negdje prosinac,kraj studenog.
Prekrasnog li Bozica :)
Još jedna novost koju sam pronašao.
Fable 3 potvrđen sa Collector Editionom,što znači da će sigurno doći na PC.
ORIGINAL STORY:The Windows version will be available in Standard Edition and will retail for £39.99 both in retail and as a download exclusively on Games for Windows Live, says MS.
The 360 version meanwhile will retail for £49.99 as standard, and £59.99 for the Limited Edition box.
The Limited Collector's Edition is set to offer downloadable content and in-box items wrapped up in a distinctive box created in the likeness of a book from.
Contents include (In Microsoft's words):
"A new quest: Uncover the mystery of the haunted forests of Silverpines and earn the legendary sword, Wolfsbane, deadly against wolves and balverines.
"Exclusive location: Unlock a new region, ideal for settling down with a family and discovering new treasures.
"Fable III playing cards: Created by Lionhead, these cards depict every type of character in "Fable III," including Heroes, royals, rebels and villains from across Albion and beyond.
"Guild Seal Coin: The coin features a Good side (blue) and Evil side (red) to assist players in making critical decisions that will impact the fate of the world forever.
"A new dog breed: Renowned for its loyalty, the Boxer is a brave canine companion worthy of greatest Queens and Kings.
"One unique outfit: Unearth one male and female outfit from the mysterious, faraway land of Aurora, a new destination in your "Fable III" adventures."
Fable III's set to be released later this year.
Pogledajte što piše pokraj "Games for Windows live"
Hebali ih pistolji....
Hebali ih pistolji....
Da,ali mislim da će oni biti tek sporedni.
Nešto kao u Assassins Creedu 2 onaj pištolj ak si vidio.
Hebali ih pistolji....
Da,ali mislim da će oni biti tek sporedni.
Nešto kao u Assassins Creedu 2 onaj pištolj ak si vidio.
Nisam... Velim da nisam nista igrao vec dugo osim Fable II TLC - sad sam sve masterirao od A do Ž i dobio sam ime Paladin... :)
Nisam... Velim da nisam nista igrao vec dugo osim Fable II TLC - sad sam sve masterirao od A do Ž i dobio sam ime Paladin... :)
Nije Fable II TLC nego Fable(1)TLC.
Uglavnom,taj pištolj u AC2 uopće nije pokvario igru.
Ja sam taj pištolj koristio jednom u 5 sati igre.
Glavna bit igre je meelee weapon ubijanje.
Tako će valjda i ovdje biti,predpostavljam.
A ako naprave od Fable-a CoD,sve ću im po redu hebat.
Ali ne razumijem potrebu za pištoljima u Fable svijetu. Igrao sam jedinicu i one magije i luk i strijela su bili sasvim dovoljni za opening, ionako se nakon njih ulazilo u melee (barem ja) - kubura ne znači ništa, bespotreban detalj koji večinu ljudi poput mene, a vidim da nisam ni ovdje jedini, više smeta i živcira nego što pridonosi nekom doživljaju ili raznovrsnosti oružja u igri.
Pa u dvojci su bili pištolji isto. Kako se u dvojci radnja odvija 500 gdina nakon prvog nastavka pa su valjda htjeli malo "tehnologije" ubaciti, pa je logično da će i u trćem biti isto.
Btw trojka se odvija 50 godina nakon drugog.
Citat sa wikk: Firearms of exotic design now dominate the art of war.
Bit će to zanimljivo igrače iskustvo
Naravno, završit ću na nekoliko načina ziher..
I to na svom xboxu. HAHA!
Fable 3 ipak vjerojatno xbox ekskluziva...
Koliko ja ovdje vidim trebala bi izaći za PC i Xbox 360
E3 - Fable III datum izlaska + novi trailer i slike
"DATUM OBJAVE
17/06 (21:40)
Piše: Damir Đurović
Ne mogu se sjetiti točno, ali gledao sam cijelu Microsoftovu prezentaciju preko live stream-a i prikazali su MGS: Rising, CoD: Black Ops, Fable 3 i onda tek nakon toga rekli da sve što dalje vidimo je "100% xbox exclusive" pa prikazali Kinect igre, Halo: Reach, onu novu od Cryteka itd.
I to na svom xboxu. HAHA!
Hehehe.. možda, možda.. a možda ipak i na PC-u sa novom dx11 grafuljom (iduća generacija neka)
Igra izalzi za PC 100%...bar tak pisu po nekim sajtovima jer su trazili programere za pc verziju.
Igrao sam 1 dio i jako je lose...grafika je jos donekle ali premalo razlicitih stvari i prilicno je kratka igra...=P