Ima netko da bi igrao Co-Op ??
ljudii.. kupio sam preko neta steam key za f1... i šta sad?? di ga moram upisat???
ljudii.. kupio sam preko neta steam key za f1... i šta sad?? di ga moram upisat???
u steam ooOOOO?
ma registrira sam se i logira i sad neznam i trebam upisat key.... O.o
goranbm, ja sam za..
goranbm, ja sam za..
Ej super, možemo se dogovoriti tamo u srijedu da malo probamo :) Ako si za :)
Znao sam da je sustav za dodjeljivanje kazni glupo napravljen ali ovoliko....pogledajte opise ispod slika, sve će vam biti jasno.
Kako ovo može biti kazna?
Uploader slika ne radi, dva puta sam uplodao i dva puta mi poništilo. Bravo Bug Brzina uploada je munjevita pa mogu kako oću.
Pa i u 2011 je tako besmisleno. Koliko puta mi je upropastio netko udrku tako da me stigao i zabio se u mene,izvrtio,i onda ja dobio finu kaznu,dok on ništa.
sudska pogreska...ima toga i uzivo :D
Nek mi netko objasni zašto je Codemasters napravio da u 70% utrka pda kiša ??? Ja gledam inače ama baš svaku utrku i u stvarnosti nije kiša tako česta. To me baš hebeno živcira.
Nek mi netko objasni zašto je Codemasters napravio da u 70% utrka pda kiša ??? Ja gledam inače ama baš svaku utrku i u stvarnosti nije kiša tako česta. To me baš hebeno živcira.
Ovisi kako ti potrefi, nije do toga da je "tako napravljeno".
Ja sam dosad odvozio 9 utrka, na dvije je padala kiša i na jednoj je bilo promjenjivo.
Ja sam dosad odvozio 9 utrka, na dvije je padala kiša i na jednoj je bilo promjenjivo.
I sad se pripremi na kišu do kraja, baš smo pirat i ja jučer pričali o tome kak bi opet malo furali ali nas ta kiša ubija.
Učinite si uslugu i odustanite od igre. Ova igra je bugovitija od Pirelijevih guma
Učinite si uslugu i odustanite od igre. Ova igra je bugovitija od Pirelijevih guma
To što pada puno kiše nije bug.
Ja i ovaj gore(dado) smo odigrali cijelu sezonu co-opu(50%) i nismo baš naletjeli na neke bugove.
O kojim ti bugovima govoriš?I imaš original igru sa svim patchevima?
Ja ne znam na temelju čega su to tako programirali što se kiše tiče.
To što pada puno kiše nije bug.
Ja i ovaj gore(dado) smo odigrali cijelu sezonu co-opu(50%) i nismo baš naletjeli na neke bugove.
O kojim ti bugovima govoriš?I imaš original igru sa svim patchevima?
Igrao sam samo igru na početku tek kad je izašla. I vukli su se isti bugovi još iz F1 2010 i ako nisu to bili u stanju sredit do F1 2012 onda stvarno...Kakva je situacija nakon patcheva ne znam, niti me zanima više.
Čuj ako ti nisi imao bugova imaš sreće, pogledaj malo oficijalni forum i sve će ti biti jasno.
Kako igrati f1 u dvoje? Imam 2 xbox kontrolera, a ne znam gdje u opcijama namjestiti da frend i ja vozimo jedan protiv drugoga.
Multiplayer > split screen
Tamo si odaberite momčadi i vozača pa se utrkujte
Olakšao si nam puno. Hvala na super brzom odgovoru
Nema na čemu, uživajte i fair play utrkivanje nek bude ;)
igram Career i u momćadi HRT-a sam,i i nemogu nikoga prestic a mene uviejk prestignu kad je ravnina na stazi odma me prestignu..jel ima neki gumb za ubraznje bolida ili sta? jer ovo me stvarno nazivcira
Hahahaha . Pa imaš i najgori bolid, ali opet možeš podešavati i mjenjati set up pa negdje i ti trebaš biti brži od ovih koji su u tvojoj kategoriji.
HRT-ov bolid je sporiji više od sekunde po krugu od Marussie, tragedija od bolida.
Ali kao što ti je itomic rekao, trebao bi biti brži od Caterhama i Marussie.
Ima li netko problema sa online igranjem ? Kupio sam igru prije nekih mjesec i pol, nakon kupnje sam uspio igrati online nekoliko puta, onda neko vrijeme nisam uopće igrao, i sad kad god oću igrat spojim se u igru, i pokaže mi se scena iz boksa, prije početka i izbaci mi loct connection to host :( I svaki put tako....
I sad se pripremi na kišu do kraja, baš smo pirat i ja jučer pričali o tome kak bi opet malo furali ali nas ta kiša ubija.
Evo počela je :D hahah
Ne vjerujem da će ovako bit do kraja igre, tj. ne želim vjerovati.
Mislim, nije mi fora vozit po mokrome, em su smotani po kiši užasno pa ih operem, em mi nije zanimljivo jer ne mogu vozit brzo, em.......
Ako mi se ovako nastavi neću igrat više.
jos jedno pitanje,kako se radi promjena guma kad npr utrka pocne po kisi i onda prestane,svio ostali bolidi odmah uđu u box i promjene a ja kad uđem ne promjene mi gume?
jos jedno pitanje,kako se radi promjena guma kad npr utrka pocne po kisi i onda prestane,svio ostali bolidi odmah uđu u box i promjene a ja kad uđem ne promjene mi gume?
Misliš ne promjene ti na kišne gume.
driving controls>view/costumize profile>qucik menu up tu namjesti koju god hoćeš tipku da ti to bude.
I onda kad to pritisneš, otvori ti se s lijeve strane brzi menu gdje ti piše fuel, tyres, brakes. Ti odabareš tyres i uzmeš full wet. to je to :)