F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 188.946
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: F1 2012 (Codemasters)
Kill Frenzy kaže...

Namučio sam se i osvojio i treću zlatnu na treningu i krećem sa williamsom. pošto vidim da svi postaju an racedepartmentu setupe za njega bit će mi lakše tako.i odma sam uzeo jedan setup i rasturio australiu.sad mi je jasno kako je ai prolazio kroz neke zavoje.koja razlika :O

Ako krećeš karijeru, moj savjet je da radiš bakup save game foldera. I manualno saveaš nako kvalifikacij, utrke itd... I kada dođe do blokade save gamea, (koji se dešava neovisno bila igra original i piratska, BUG je tu i Codemasters se uopće ne izjašanjava, a pošto to nisu pokrpali već treću godinu zaredom niti neće) da imaš opciju za zamjenit.

Već sam jednom izgubio save nakon tri utrke, i sada mi je opet nakon kvalifikacija u Maleziji prestalo raditi save, (bilo automatski ili manual) te sam samo copy/paste bakup i ponovno radi....

Save BUG tema na službenom forumu

Moguće rješenje kod uništenig save gamea, (kod original igre, ali ne radi niti svakome sa originalom)

save game folder save game folder

ja sam ovako rješio ja sam ovako rješio

Kako treću zlatnu?? Osvojip dvije i odmah mi je Williams skočio. Nemaju tri medalje....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 23:19 (doktor1).
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

doktore jel mi mozes rec di se nalazi save da netrazim sad i da dali je dovoljno da ga spremim bilo di na hardu ili moram negdje posebno..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

Da druga zlatna na onom što ti piše ali ako ideš od testa do testa ima još jedna.a i u zahtjevima ti piše tri zlatne i 30 onih bodova/crtica.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

doktore jel mi mozes rec di se nalazi save da netrazim sad i da dali je dovoljno da ga spremim bilo di na hardu ili moram negdje posebno..??

C/Users/username/AppData/Local/FLT

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Da druga zlatna na onom što ti piše ali ako ideš od testa do testa ima još jedna.a i u zahtjevima ti piše tri zlatne i 30 onih bodova/crtica.

Ja sam potpisao za Wiliams sa dvije zlaten i 18/18

I na slici se ljepo vidi da je i WIlliams otključan

ššššš - možda su u šumi
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

želio bih isprobati igru,a i nemam baš nešto para da kupim org pa me zanima el netko od vas tu koristi FLT verziju,ako da ako može u pm objasniti kako instalirati to čudo

0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ja sam potpisao za Wiliams sa dvije zlaten i 18/18

I na slici se ljepo vidi da je i WIlliams otključan

da ali...zbroj svih tih crtica ti mora biti 30.znači svi testovi.i još si jednu medalju dobio pogledaj u testovima. kad ti je bio zaključan williams i kad odeš na njega piše ti 30 tih govana i tri zlatna ;)

13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Kad smo vec kod save-a , jucer sam odvozio Australiju, a danas Malaysiu i Kinu, pisalo mi je da je sejvano i sve lipo, a evo usa sad u igru i ono me vratilo na trening od Malaysie -_-"

Nevjerojatno, morati cu i ja poceti raditi backup save foldera nakon svakih treninga, kvalifikacija itd....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

znam da nebi smio pitat ali igra tko preko tunngla :P ahahahha

ja sam doso do 5 trke i one treninge proso i isto odjednom sam sve izgubio. tako da trenutno dok to ne rijese nekako vozim samo online

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Jel netko možda provjeravo kolko igra opterečuje procesor i grafu?

F1 2011 je ubijala procesor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Slusaj vamo! {#}

Pokrenes F1 2012 , napravis profil, odradis treninge...krenes karijeru..odaberem team "Caterham"..odovizim 1 utrku nema sanse na kvalifikacijama biti vise mjesto od poslijednjeg! Uradim restart karijere...odaberem Toro Roso.budem prvi na sve P,Q1,Q2,Q3 R3...uradim savegame...izadjem iz igre...kasnije udjem na karijeru...opet stoji na "caterhamu"..i tako kontantno..ne mogu da primijenim karijeru..znaci restart nema sanse!!!!

Ili uradim restart karijere dok sam u igri..i odaberem novu karijeru..malo igram s dr. timom..izadjem vratim se opet caterham! pa daj molim te

Napravim novi profil...sad ne mogu izabrat Toro Roso nego samo Caterham...znaci Red Bullom budem prvi,2,3,4,5 a caterham zadnji saki put...fazon je necu da vozim caterham i na EASY budem uvijek zadnji, nema sanse!

Onda radije, odigram quick race malo se zabavim i adio!

Igram na gamepad od pS3 i extra su mi komande!? 

Nekih ideja...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 12:05 (Alex.Mahone).

0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Na koji način ti odabereš Red Bull u karijeri??

Najjača momčadi koje se mogu uzeti su Force India, Torro Rosso i Williams.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2012 (Codemasters)

probao sam sve i back up, u vezi ovog autosave i nikako neće.

kopiram steam folder gdje su save-ovi i kada ga kopiram nazad ništa se ne dogodi nego me vrati nazad.

Ima li pomoći ili....

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 12:02 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goodie kaže...

probao sam sve i back up, u vezi ovog autosave i nikako neće.

kopiram steam folder gdje su save-ovi i kada ga kopiram nazad ništa se ne dogodi nego me vrati nazad.

Ima li pomoći ili....

iti problem jel tako ? kao  kod mene eto post gore vise!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 12:11 (Alex.Mahone).
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Na koji način ti odabereš Red Bull u karijeri??

Najjača momčadi koje se mogu uzeti su Force India, Torro Rosso i Williams.

hehe da Toro Roso, oproti zezno sam se! {#}

14 godina
Zekat kaže...

Ja sam testirao. Optereti moj FX kroz svih 8 jezgara. Mislim na prvu da je malo bolje optimizirana nego prethodna, ali quad je minimum za ugodno igranje.

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
Zekat kaže...

Ja sam testirao. Optereti moj FX kroz svih 8 jezgara. Mislim na prvu da je malo bolje optimizirana nego prethodna, ali quad je minimum za ugodno igranje.

Nije tacno...Ja koristim C2D 8400 i grafu 8600 gt 512..igram na max..rezolucija 1680x1050 8:5...igra leprsa tako mi Boga! na high sve!

17 godina
Alex.Mahone kaže...
itomic009 kaže...
Zekat kaže...

Nije tacno...Ja koristim C2D 8400 i grafu 8600 gt 512..igram na max..rezolucija 1680x1050 8:5...igra leprsa tako mi Boga! na high sve!

Ma nema šane!!!

Phenom II x4 955BE, 4GB DDR3, GTX 460, Ultra detalji, 1920x1080, 4xAA, HD skinovi za bolide i imam cca 40/45 FPSa. kako tebi si 8600 na max igra može lepršat? (pod lepršanje mislim od 40-60 FPSa)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 13:40 (doktor1).
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Meni save nije radio, imam original. Izašao sam iz igre izvadio usb od volana, zatim ponovno ušao unutra sa tipkovnicom. Save je proradio, opet sam izašao van i ušao sa volanom i dalje je radio dok nisam prčkao po opcijama od volana. Onda sam sa uštekanim volan stavio unutar igre na keyboard i zatim vratio na volan(bez izlazaka iz igre). Sada save game radi odlično i odmah kada je po drugi puta proradio sam stavio save na manual. Ugl. malo komplicirano, ali sam sretan da je uspjelo vratiti mogučnost sejvanja, dapače mislim da je to riješenje, koliko god bilo čudno.

Crosimracing-James Hunt

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Alex.Mahone kaže...
itomic009 kaže...
Zekat kaže...

Ma nema šane!!!

Phenom II x4 955BE, 4GB DDR3, GTX 460, Ultra detalji, 1920x1080, 4xAA, HD skinovi za bolide i imam cca 40/45 FPSa. kako tebi si 8600 na max igra može lepršat? (pod lepršanje mislim od 40-60 FPSa)

probaj brate na drugoj masini, slicno pa se uvijer..enjoy the game ..... :)

14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Citao sam ja i da bug u opcijama kontrole kad stoje na "custom"...valjda ih treba promijeniti! sta znam! inace, bezze im je ovo majkemi! upropastili su igru..meni ne pada na pamet da idem 2 ili 3 put karijeru ispoceta..haha no way! unistal the game :D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
itomic009 kaže...
Zekat kaže...

ja igram max out, 50-70fps, proc mi neoptereti ni 70%, kako onda tebi optereti svih 8 jezgri? tu nesto nestima

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 14:15 (MARKOcVp).
14 godina

Pa neoptereti ih na 100%, CPU je negdje na oko 40 do 45% ali je load raširen po svim jezgrama a ne samo na neke. Na to sam mislio. Na kojoj ti to rezi sa GTX 55 Ti imaš 50 do 70fps i šta je tebi maxed out pošto sam primjetio da dosta ljudi to krivo govori ili laže ?

13 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Pa neoptereti ih na 100%, CPU je negdje na oko 40 do 45% ali je load raširen po svim jezgrama a ne samo na neke. Na to sam mislio. Na kojoj ti to rezi sa GTX 55 Ti imaš 50 do 70fps i šta je tebi maxed out pošto sam primjetio da dosta ljudi to krivo govori ili laže ?

pa 1440x900, nebi sa 550ti igro da imam veci monitor, to je kartica taman za tu rezu

2xmssa, ovo ostalo high ili ultra, ovisi do ceka sto moze

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 14:31 (MARKOcVp).
15 godina
MARKOcVp kaže...
itomic009 kaže...

pa 1440x900, nebi sa 550ti igro da imam veci monitor, to je kartica taman za tu rezu

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 14:31 (crack).
13 godina
protjeran
crack kaže...
MARKOcVp kaže...
itomic009 kaže...

pazi lik napise i obrise

EDIT1: sad smislja sto ce napisat ili pise ponovo jer je napiso nesto sto nije imalo smisla

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 14:34 (MARKOcVp).
14 godina

Onda to nije maxed out !! Maxed out je kad na svojoj maximalnoj rezi ( nebitno što je kod tebe 1440 x 900 ) staviš se na max a ne nešta na high nešta na ultra i AA na X2. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 14:43 (itomic009).
13 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Onda to nije maxed out !! Maxed put je kad na svojoj maximalnoj rezi ( nebitno što je kod tebe 1440 x 900 ) staviš se na max a ne nešta na high nešta na ultra i AA na X2. 

NEMOGU se sve postavke stavit na ultra

LooooooL
16 godina
itomic009 kaže...

Onda to nije maxed out !! Maxed out je kad na svojoj maximalnoj rezi ( nebitno što je kod tebe 1440 x 900 ) staviš se na max a ne nešta na high nešta na ultra i AA na X2. 

Maxed out se ne podrazumijeva na najvecu rezoluciju jer kad bi isao onda mozes na 2560x1060 staviti i onda vidjeti koliko ima FPS-a.

Opet maxed out neki review sajtovi ne stave se na maksimum kao kod Max Payne 3 ( dajem primjer ) gdje nitko ne koristi MSAA jer bi bilo neigrivo vec FXAA tako da.

14 godina

Pa jel ti znaš šta znači maxed put ??? Jel to treba crtati ??? Ako ja imam monitor rezolucije 1920 x 1080. To onda znači da u igri stavim tu rezu i da postavke grafičke u igri stavim na MAXIMUM što možeš !!! To je MAXED OUT. Možeš ti stavit i manju rezu, ali ako ideš maxed out, trebaš staviti maximalne grafičke postavke u igri. U tome je poanta. A kakav ti je to argument što i neki web recenzenti su fušaroši, šta to znači da se i mi ostali trebamo pravit glupima ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice