uf ja sam jos losiji na volan nego na tipkovnicu :D:D:D ali valjda bude bolje treba se malo izvjezbat malo me muci trakcija sad imam na off pa znam oversteer na kraju zavoja tak da jos neam bas filing za to , a pitanjce kak vi mijenjate brzine po osjecaju ili znate napamet di koja brzina treba biti koji zavoj i tak to..
Ma nemože biti lakše na tipkovnici...
Recimo Kulala Lumpur zavoji 5 i 6; dok u bolidu ima dosta goriva peti zavoj prolazim u petoj sa određenom dozom gasa, te odmah po prolasku četvrta također bez punog gasa te na sredini šestog zavoja prilikom izlaks iz istog dajem pun gas. Da ne spominjem proklizavanja stražnjih kotača ako u nekim zavojima napucam pun gas odmah i mogućnost spina...
Inače u Kuala Lumpuru me ubijaju u pojam zavoji 11 i 14... 14 čak i prolazim kao AI, ali u 11 imam konstantno problema
A brzine mjenjam napamet. Za F1 2011 sam pogledao uvijek video na F1 službenoj stranici te vježbao i naravno nakon odvožene 100% sezone i 60 krugova po jednoj stazi, (na mnogima i više) već točno napamet znam točke kočenja i brzine tako da netrebam niti gledat u kojoj sam brzini....
doktor1 pa el ima da mijenja samo tj automatic