F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.017.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

meni je npr. glupo što nema nikakvih statistika od prošlih sezona kako sam odvozio tu stazu i najbrži krug svake godine...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

meni je odlicno sto na svakom sektoru utrke (a i na kraju kruga) sada su napisani zaostaci a ne kao prije vremena krugova i zaostaci u odnosu na njih, sad bar znam kolko je sekundi ko ispred ili iza mene {#}

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

jel moguće igrat multiplay sa 'onom' verzijom??

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
debs kaže...

jel moguće igrat multiplay sa 'onom' verzijom??

ne, al zato preko hamachija ili tunnglea ako skupis ekipa sasvim ugodan LAN se da odigrat

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
F1 2010 - rasprava

Sad mi se igra čini još manje fluidna {#}

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Matoje kaže...

nemreš uključiti, u postavkama su dodali opciju ultra to je kao dx 11

ja nemam DX11 karticu pa opet mogu stavit sve na ultra..tako da to nije to..

ali isto tako ne mogu pokrenut benchmark...

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Sad mi se igra čini još manje fluidna {#}

i meni isto

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

meni kad odem tamo pod contract piše da mi je teammate webber, a zapravo je vettel

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 21:35 (Crokilla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ma nek se ovi iz Bugmastersa gone u qrac.Nisu riješili bug u boksevima.Vozim utrku,prvi sam i uđem u boks.Umjesto 5 sekundi u njemu ostanem 15 sekundi jer sam propustio nekih 6-7 bolida.Na kraju izađem 18. i izgasim igru.

Nadao sam se da su popravili to u patchu ali očito nisu,uopće ne vidim šta su popravili.Damage je isti,bugovi su još tu,jedino što primjetim je još manji framerate.

Odličan posao Code,ups,Bugmasters.

Igra nema safety cara,ima usran damage model i malo opcija u modovima.Preko svega toga sam prešao.Čak sam prešao i preko mnogobrojnih bugova za koje sam računao da će ispraviti u patchu-ali očito nisu.

Dosta mi je više ove igre,idem igrati NBA 2K11,pravu igru koja nema pun qrac bugova,a i u svakom drugom aspektu je bolja od ovog bugovitog smeća.

Valjda će F1 2011 biti bolja iako čisto sumnjam.Trebalo bi licencu za F1 povjeriti 2K sportsu ili EA sportsu a ne ovim debilanama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 23:22 (patch123).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Meni se čini da su boksevi bolji nego prije. Jbg, ne može te pustit van ak dolazi formula točno jer bi sudar bio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crokilla kaže...

Meni se čini da su boksevi bolji nego prije. Jbg, ne može te pustit van ak dolazi formula točno jer bi sudar bio...

U redu da propustim 1 ali 7 bolida.Pazi malo! 7 hebenih bolida.U stvarnosti nikad nisam vidio da se to dogodilo.Ne sjećam se ni da sam vidio da je netko prvi ušao u boks bez ikakvih oštećenja i da je propustio 1 bolid a kamoli 7.U redu da mi je bilo slomljeno krilo pa da sam morao čekati na popravak pa pustio 1-2 bolida ispred sebe.

ALI JA SAM UŠAO KAO 1.,IMAO SAM 2 SEKUNDE PREDNOSTI NAD DRUGIM I PREKO 6-7 SEKUNDI PREDNOSTI PRED TIM BOLIDIMA KOJE SAM PROPUSTIO.OVO JE OGROMAN PROPUST TE NEMA VEZE SA REALNOŠĆU

možda se jednog dana neka ozbiljna firma dočepa licence za F1 a ne ovi amateri koji čak ni nakon patcha ne mogu popraviti najobičniji bug koji se nije događao ni u igricama otprije 7-8 godina.

Tko zna šta će tek biti dogodine kad uvedu safety car,igra ima hrpetinu bugova bez njega

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 23:28 (patch123).
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Weky kaže...

Igra je upravo onakva kakvu sam čekao. Sada sa patchem sve radi bez problema i ovo je najbolja igra ove godine.

Nema teorije da je najbolja ove godine.Previše toga joj nedostaje da bi bila najbolja ove godine.

Pogotovo jer ima ogromnu konkurenciju,BFBC2 je prejak a daleko najbolja sportska igrica je NBA 2K11.

F1 igra bez safety cara,sa nepotpunim modovima i očajnim modelom oštećenja ne može biti najbolja igra godine.

Meni je igra zabavna,sad ću je probati sa patchom ali da je najbolja ove godine-nema šanse

Dobro istina ove godine od kada igram igre nisam doživio da u jednoj godini izađe toliko kvalitetnih naslova stvarno ne stignem sve odigrati... no F1 2010 mi je najdraži sport tako da mi je i igra posebni doživljaj..

BAZINGA
15 godina
protjeran
patch123 kaže...

Ma nek se ovi iz Bugmastersa gone u qrac.Nisu riješili bug u boksevima.Vozim utrku,prvi sam i uđem u boks.Umjesto 5 sekundi u njemu ostanem 15 sekundi jer sam propustio nekih 6-7 bolida.Na kraju izađem 18. i izgasim igru.

Nadao sam se da su popravili to u patchu ali očito nisu,uopće ne vidim šta su popravili.Damage je isti,bugovi su još tu,jedino što primjetim je još manji framerate.

Odličan posao Code,ups,Bugmasters.

Igra nema safety cara,ima usran damage model i malo opcija u modovima.Preko svega toga sam prešao.Čak sam prešao i preko mnogobrojnih bugova za koje sam računao da će ispraviti u patchu-ali očito nisu.

Dosta mi je više ove igre,idem igrati NBA 2K11,pravu igru koja nema pun qrac bugova,a i u svakom drugom aspektu je bolja od ovog bugovitog smeća.

Valjda će F1 2011 biti bolja iako čisto sumnjam.Trebalo bi licencu za F1 povjeriti 2K sportsu ili EA sportsu a ne ovim debilanama.

Taj bug sa boksom je čini mi se donekle riješen no meni taj bug i nije bio najveći problem tako da me to ne dira. Izgleda da taj bug nije lagano riješiti i da su oni toga svijesni bili i prije izlaska igra očigledno da bi trebali mijenjati cijeli koncept ponašanja AI neznam nekužim se dovoljno u te stvari.

BAZINGA
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
Matoje kaže...

nemreš uključiti, u postavkama su dodali opciju ultra to je kao dx 11

ja nemam DX11 karticu pa opet mogu stavit sve na ultra..tako da to nije to..

ali isto tako ne mogu pokrenut benchmark...

ja nemogu namjestit sve na ultra, vecinu toga mogu,al par opcija je na high i nemoze se namjestit na ultra. ( mozda zato sto imam samo 512MB Graficku )...

Volio bi da netko stavi sliku iz igre s DX11 postavkama i DX9 postavkama... da vidimo razlike ako je ima..

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
ZDS kaže...
patch123 kaže...
Weky kaže...

Igra je upravo onakva kakvu sam čekao. Sada sa patchem sve radi bez problema i ovo je najbolja igra ove godine.

Nema teorije da je najbolja ove godine.Previše toga joj nedostaje da bi bila najbolja ove godine.

Pogotovo jer ima ogromnu konkurenciju,BFBC2 je prejak a daleko najbolja sportska igrica je NBA 2K11.

F1 igra bez safety cara,sa nepotpunim modovima i očajnim modelom oštećenja ne može biti najbolja igra godine.

Meni je igra zabavna,sad ću je probati sa patchom ali da je najbolja ove godine-nema šanse

Dobro istina ove godine od kada igram igre nisam doživio da u jednoj godini izađe toliko kvalitetnih naslova stvarno ne stignem sve odigrati... no F1 2010 mi je najdraži sport tako da mi je i igra posebni doživljaj..

meni je isto najdrazi sport, ali igra je na losem nivou...jako mi je zao, ali ja necu igrati ovo...ne vidim ni ja nikakve pomake...dobro, ovo u pitstopu nisam nikad imao problema s time, jer sam pomno birao trenutak kad sam sam na stazi...malo bolje birajte trenutak, pa ce biti bolje...ali ostalo je sve isto...nazalost...jedno veliko veliko razocaranje...

sad cekam da me nfs hp razocara (sumnjiv mi je drift u svakom zavoju, imam dojam da ce biti precest i nerealan)

izgleda da danas znaju napraviti samo odlicnu grafiku, a sve ostalo shrot (mafia II, f1 2010, itd)

16 godina
F1 2010 - rasprava

jep.prvo me mafija razočarala a sada i ovo...nije samo da su samo mene razočarali

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Taj bug sa boksom je čini mi se donekle riješen no meni taj bug i nije bio najveći problem tako da me to ne dira. Izgleda da taj bug nije lagano riješiti i da su oni toga svijesni bili i prije izlaska igra očigledno da bi trebali mijenjati cijeli koncept ponašanja AI neznam nekužim se dovoljno u te stvari.

igra nije detaljno napravljena ali je zabavna

zabavna je sve dok ne uđeš u boks i ne dogodi ti se takvo s*anje da padneš za 7 mjesta bez ikakvog normalnog razloga.

za one koji govore da treba pomno planirati ulazak u boks-gluposti

pa kakva je to igra gdje ne mžeš ući u boks kad hoćeš ??

to je isto kao da kažeš da igram nba 2k11 ali da ne smijem dodavati loptu centru,da se snalazim sa drugim igračima

u mom slučaju nije bitno kada sam ušao jer sam bio prvi i imao 2 sekunde prednosti nad drugim te više od 5 sekundi prednosti nad likovima koje sam propustio.

nadam se da će licenca 2012.godine dospjeti u ruke nekoga tko zna napraviti igru kako treba a ne napraviti igru sa dobrom grafikom,očajnim damage modelom,hrpom bugova..

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 7:35 (patch123).
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Instaliro patch i zasada pohvale. Bug u boxevima nije mi se niti jednom dogodio. Ulazim najnormalnije u boxeve, evo baš maloprije u barceloni ušao u skupini od 5 bolida jedan iza drugog i u boxu zadržan 6 sekundi, propustio samo 1 auto koji je već bio pušten iz boxa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ima li načina (mod neki ili nešto) da mapa staze bude čitava on screen, a ne samo dio na kojem se nalazim??

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Neznam jel to samo meni, ali od kada sam stavio patch, stalno me izbacuje iz igre, dali prilikom loadinga, dali kada ulazim u grand prix, test day... Prije dok nije bilo patcha nijedan crash nisam doživio?! Jel zna netko razlog...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ovo je najneoptimiziranija igra koju sam igrao, baš šteta, kad se zaželim formula igraću rFactor.

CODEBASTERDS EPIC FAIL. FIFA 11, PES 11 i NBA 2k11 ovnaju samo tako F1 2010.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

Ovo je najneoptimiziranija igra koju sam igrao, baš  šteta, kad se zaželim formula igraću rFactor.

Meni igra leti 1920x1080 8xQAA, DX11, u 60 FPS nevidim u čemu je problem? A izgleda odlično.

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ovo je najneoptimiziranija igra koju sam igrao, baš šteta, kad se zaželim formula igraću rFactor.

o cem ti pricas? Igra radi super što se optimizacije tice, jedino ju muce razni propusti i bug-ovi.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan

Bilo je do najnovijih drivera, igra leti na ultra detaljima dx11, full hd, još mogu i snimat s frapsom, a da ne osjetim lag... odličan posao s patchom

16 godina
F1 2010 - rasprava

Meni baš i ne leti.Max sve osim aa na 4 i imam 40-35 fps-a dok sam prije imao oko 55,prije peča

Da nekažem da na nekim stazama u pojedinim zavojima se osjeti lagg tj igra nije fluidna iako je fps ok

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 11:22 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
  Meni igra leti 1920x1080 8xQAA, DX11, u 60 FPS nevidim u čemu je problem? A izgleda odlično.

ne bi ni njemu bio problem da je svoju grafičku karticu platio gotovo 3000kn

što se optimizacije tiče mogu jedino reći da je igra bila fluidnija prije patcha,barem meni

što se tiče onog dijela posta u kojem govori da pes,fifa i nba ownaju f1 2010,u potpunosti se slažem

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 11:34 (patch123).
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Weky kaže...

što se optimizacije tiče mogu jedino reći da je igra bila fluidnija prije patcha,barem meni

što se tiče onog dijela posta u kojem govori da pes,fifa i nba ownaju f1 2010,u potpunosti se slažem

Meni igra sada radi još bolje i grafika mi se čini malo dotjeranijom u segmentu sijena..

BAZINGA
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Weky kaže...

Kad nađem posao kupujem komp novi.

F.C LIVERPOOL
16 godina
F1 2010 - rasprava

oe sad mogu sluzbeno reci da sam pop!zd!0

Ovu igru sam cekao dugo vremena i kada je napokon izasla bilo je onako ok za voziti time trial. Sada kada je izasao patch pomislim, konacno cu moci igrati sezonu normalno. Upalim, a ono gore ne moze biti. Kao prvo volan mi uopce ne prepoznaje, a kao drugo, ima neke cudne kretnje. Stalno nesto trza, "baca" se. Ne kuzim. Stvarno ne razumijem sta oni misle. Zao mi je ljudi koji su im dali novce.

Vozim practice, i stalno me upozorava da je u sectoru 1 zuta zastava i zabranjeno je pretjecanje. Prodem jednom, ne vidim nikog, slijedeci krug opet, dok nakon par krugova nisam iso u boks, i vidim kako je neki specijalac zapeo u onu ogradu kod boksa i ne mrda. Stvarno ima smijesnih stvari u ovoj igri. Bit ce dobra za koji hotlap, sat-dva tjedno i ok. Poslije svega sezonu ne planiram igrat.

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ma igra nije napravljena kako treba ni u kojem pogledu osim kišnih uvjeta na stazi.I to pritom mislim samo na grafiku a na ostale stvari koje dolaze uz kišu ne.Vožnja je solidna,premalo podataka na stazi,nema safety cara,očajan damage model,tyre i fuel simulation također očajni,ja vozim 5 krugova na option gumama i pocrvene mi te se mučim održati bolid na stazi dok AI isto na option gumama koje bi trebale biti isto istrošene kao i moje vozika bez problema i radi najbolje krugove te me prestiže ko od šale.Career mode strašno malo detaljan,praktički ne radiš ništa osim što voziš utrke.

Osim toga u igri ima premalo kvarova,maksimalno 2-3 bolida ne završe utrku dok najčešće samo 1 ne završi.To je daleko premalo i skroz nerealno.Mnogo utrka sam vozio iza nekoga i nikad mi se nije dogodilo da se netko ispred sudario ili da mu se pokvario motor te je morao završiti utrku.

Ali igra bi opet bila zabavna koliko god mana imala i to pod jednim uvjetom-DA NEMA PUN QRAC USRANIH BUGOVA.

Ono jedino dobro i što te uz ovu igru može držati malo duže jest career mode koji je totalno neigriv uz bug u boksovima.Mislim da nitko nema namjeru ulaziti u boks u 2. umjesto u 5.krugu ili ponavljati utrku po 3-4 puta kako bi izbjegao bug.

Nadao sam se da će sa patchom popraviti bugove ali nisu,tako da ovoj igri ne mogu dati ocjenu veću od 7/10 .Inače bi igra zaslužila nekih 8/10 ali ovako je i ta sedmica puno.

Od ostalih sportskih igara,NBA 2K11 bi dobio 9.5/10 dok bi PES 2011 dobio 8.5/10.FIFU nisam pretjerano igrao te joj ne mogu reći prednosti i mane ali s obzirom da su ove godine igre podjednake vjerovatno bi dobila ocjenu kao i PES,tj. 8.5/10

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 12:45 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice